- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bu hafta kaçamaksız gittin gayet güzel kilo vermişken iki sarma için emeklerini çöp etme canım.Bugün ki menüm
Sahur
1 bardak su
İftar
1 kepçe tarhana
3 yk mantar
3 yk biber yoğurtlama közleme
1 yk patlıcan
Avuç içi pide
2 tane sarma
Sıvılar
2 lt su,1 kupa kayısılı form çay
@esperenzaamedgic26
Saol canım yememem gerekti.Yarın akşam spor salonunda yarım saat daha cezamı çekerim.Bu hafta kaçamaksız gittin gayet güzel kilo vermişken iki sarma için emeklerini çöp etme canım.
Senin çok güzel bir amacın ve hedefin var.yapma böyle canım.
Ayrıca 30 dk spor cezası verdim canım
nasıl yapıyorsun onu yaKonuyu istediğim yere bağlayabilmek gibi üstün bi yeteneğim var da
ben gruptan atıldım sanırım kaptanım***6. Takım 571.Etap***
Smygnc (93,8/92,2/1,6/%1,71)
medgic26 (103,1/101,8/1,3/%1,26
fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82)
becezey (73,8/73,6/0,2/%0,27)
yolcukardelen (60,6/59,5/1,1/%1,82)
Gonulbagi (64.1
Cgdmk (61/60,7/0,3/0,12 )
(567.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 4’e bölündü)
Lavinia12345(59 /58,2/0,8/%1,36)
Yeni üye başlangıç kilo 63, başlangıç tarihi 7 mayıs,hedef kilo:52)
6. Takım Ortalaması:
@Lavinia12345 canım tekrar tartılıp daha düşük bir kilo gelirsen bildirimde bulun güncellerim canım.
@Gonulbagi bir de senin bildirimin kaldı tatlım
Bi kontrol edebilir misiniz canlarım:)
Haftaya insallah canım ❤Tebrik ederim kızlar. 3. Olduk.Artık birinci olsak diyorum
Bildigimiz sarı leblebi o zamanSade tatsiz tutsuz ya oylr gecio bizim burda
Yok canım atılmadın.geçen hafta kaç defa etiketledim 8’e kadar gelirseniz listeyi güncellerim yoksa bildirimsiz izne çıkaracağım sen ve gitsinokilolar nikli arkadaşı.nasıl yapıyorsun onu yane kadar güzel bi yetenek
ben gruptan atıldım sanırım kaptanım
Haslayip suyunu dokuyorlar ama bence hic bi vitamini kalmıyor o zaman. Kimyon döküp yiyebilirsinUzun zamandir baklagil yapmadim yarin icin bu geceden islamayi dusunuyorum gaz yapmamasi icin oneriniz varmidir
izne çıktıysam daha fazla takımı zorda bırakmayayım ben, bir türlü işlerim bitmedi zaten. önümüzdeki 2 hafta boştayım ama sonra işe başlayabilirim ne olur ne olmaz boşuna giriş yapmış olmayayımYok canım atılmadın.geçen hafta kaç defa etiketledim 8’e kadar gelirseniz listeyi güncellerim yoksa bildirimsiz izne çıkaracağım sen ve gitsinokilolar nikli arkadaşı.
Geçen cuma etiketlemiştim ve maalesef gelmediğiniz için,ikinizi de bildirimsiz izne çıkardım.bu hafta katılımın artarsa ve iyi kilo verirsen bir sonraki cumaya listede olursun canım.
Öldu civcivimaVLU DİZİSİ VARYA ECEM ÖLDÜ MÜ YA MERAK ETTİM İZLEYEN VARSA HABER BEKLİYORUM :)
ben normalde haslama suyunu kullanmazdim zaten bilmeden dogru yapiyormusum:)) kimyonuda hic kullanmadim baklagilde yarin az bi dokup deneyim tesekkurlerHaslayip suyunu dokuyorlar ama bence hic bi vitamini kalmıyor o zaman. Kimyon döküp yiyebilirsin
Haşlama suyunu kullanmamak doğru değil aslında, vitaminler gidiyorben normalde haslama suyunu kullanmazdim zaten bilmeden dogru yapiyormusum:)) kimyonuda hic kullanmadim baklagilde yarin az bi dokup deneyim tesekkurler
Hoşgeldin elifcim ☺Selam kizlaarrr
Nasilsiniz? Epeydir ugrayamadim. Herkes cok guzel kilo vermis tebrik ederim.@medgic26 canim 9 lara cok az kalmis tebrik ederim seni
Tamam canım.Bir düzenini otırtabilsen çok iyi olacak ama kısmet işte.herkese başarılar
Bizz çohhh eyiyizSelam kizlaarrr
Nasilsiniz? Epeydir ugrayamadim. Herkes cok guzel kilo vermis tebrik ederim.@medgic26 canim 9 lara cok az kalmis tebrik ederim seni
Kimyon kullanımı benim emzirme döneminden kalma bir alışkanlığım oldu.şimdi her yemeğe kimyon basarımben normalde haslama suyunu kullanmazdim zaten bilmeden dogru yapiyormusum:)) kimyonuda hic kullanmadim baklagilde yarin az bi dokup deneyim tesekkurler
Afiyet olsun canımmMenüm
Kahvaltı
Domatesli yumurta
Yoğurt
Kahvaltılık salça
Akşam
Biraz bamya
4-5 köfte
Yoğurt
2800 su
750 bitki çayı
Spor yok
esperenzaa medgic26 @yolcukardelen @Lavinia12345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?