Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta kaçamaksız gittin gayet güzel kilo vermişken iki sarma için emeklerini çöp etme canım.
Senin çok güzel bir amacın ve hedefin var.yapma böyle canım.
Ayrıca 30 dk spor cezası verdim canım

Bu hafta kaçamaksız gittin gayet güzel kilo vermişken iki sarma için emeklerini çöp etme canım.
Senin çok güzel bir amacın ve hedefin var.yapma böyle canım.
Ayrıca 30 dk spor cezası verdim canım
Saol canım yememem gerekti.Yarın akşam spor salonunda yarım saat daha cezamı çekerim.

Konuyu istediğim yere bağlayabilmek gibi üstün bi yeteneğim var da
nasıl yapıyorsun onu ya ne kadar güzel bi yetenek
ben gruptan atıldım sanırım kaptanım

nasıl yapıyorsun onu ya ne kadar güzel bi yetenek

ben gruptan atıldım sanırım kaptanım
Yok canım atılmadın.geçen hafta kaç defa etiketledim 8’e kadar gelirseniz listeyi güncellerim yoksa bildirimsiz izne çıkaracağım sen ve gitsinokilolar nikli arkadaşı.
Geçen cuma etiketlemiştim ve maalesef gelmediğiniz için,ikinizi de bildirimsiz izne çıkardım.bu hafta katılımın artarsa ve iyi kilo verirsen bir sonraki cumaya listede olursun canım.

Bu aksamki menum

Ogle. 1 tabak menemen 1 dilim ekmek yarim dilim peynir 6 adet siyah zeytin salatalik sekersiz cay

Ara. Duble turk kahvesi, 2 kare bitter

Aksam. 2 kepce tarhana corbasi, 1 tabak yumurtali ispanak yemegi, 1 kase yogurt, salata

Sekersiz nescafe

Su. 3 lt civari

Spor. Yok

izne çıktıysam daha fazla takımı zorda bırakmayayım ben, bir türlü işlerim bitmedi zaten. önümüzdeki 2 hafta boştayım ama sonra işe başlayabilirim ne olur ne olmaz boşuna giriş yapmış olmayayım

Haslayip suyunu dokuyorlar ama bence hic bi vitamini kalmıyor o zaman. Kimyon döküp yiyebilirsin
ben normalde haslama suyunu kullanmazdim zaten bilmeden dogru yapiyormusum:)) kimyonuda hic kullanmadim baklagilde yarin az bi dokup deneyim tesekkurler

Selam kizlaarrr
Nasilsiniz? Epeydir ugrayamadim. Herkes cok guzel kilo vermis tebrik ederim.@medgic26 canim 9 lara cok az kalmis tebrik ederim seni
Bizz çohhh eyiyiz sen nasılsın canım
ben normalde haslama suyunu kullanmazdim zaten bilmeden dogru yapiyormusum:)) kimyonuda hic kullanmadim baklagilde yarin az bi dokup deneyim tesekkurler
Kimyon kullanımı benim emzirme döneminden kalma bir alışkanlığım oldu.şimdi her yemeğe kimyon basarımçok da seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…