Sanirim canım cok güzel bir şey degil :)Bildigimiz sarı leblebi o zaman
Afiyet olsun canım.Menün güzel ama akşam yemeği saatini birazcık daha saati öne çekersen daha iyi olur.
Afiyey olsun canim menun guzel zamanla karbonhidratu azaltirsin sen daha yenisin:)
Huuu sahalara sağlam bir donus diyorsun afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı
Domatesli yumurta
Yoğurt
Kahvaltılık salça
Akşam
Biraz bamya
4-5 köfte
Yoğurt
2800 su
750 bitki çayı
Spor yok
esperenzaa medgic26 @yolcukardelen @Lavinia12345
Zamanla daha iyi olur.Daha kontrollü yersin ki, başlangıç için gayet iyi. Yaşın çok genç olduğu için metabolizman da iyi çalışıyordur ,kısa sürede hedefine ulaşırsın canım.Teşekkürler canım evet annem evdeydi o oruç olduğu için onunla yedim o yüzden öyle oldu
Aynen canım zaten biraz bilerek yiyorum zamanla azaltayım diye :)
Sağol canım, artık listedeyim, yoksaHuuu sahalara sağlam bir donus diyorsun afiyet olsun canım
Zamanla daha iyi olur.Daha kontrollü yersin ki, başlangıç için gayet iyi. Yaşın çok genç olduğu için metabolizman da iyi çalışıyordur ,kısa sürede hedefine ulaşırsın canım.
Yavastan basla :)Teşekkürler canım evet annem evdeydi o oruç olduğu için onunla yedim o yüzden öyle oldu
Aynen canım zaten biraz bilerek yiyorum zamanla azaltayım diye :)
Aaaa hiç öyle şeyler yapar mıyım
Nur’cum senin okuduğun bölüm ne?Çok teşekkür ederim canım bunu duymak iyi geldi inşallah öyle olur
Afiyet olsun canım:) geri dönüş menüsü için şahane.iki hurma da nazarlık diyelimbugunmi menüm
sahur
1 kase mrcimek cobsı
2 ymk kasıgo kıyma kavurma
iftar
ypgurtlı semizotu
zahter salatası
kırmızı pancar
sekrsiz türk kahvesi 2 hurma ( canm ckk tatlı cekti kendimi engelleyemedim kıxlar ya
Ellerini de beline koyarmishehehe düşünemiyorum pis pis gozlerini kisip dusunmeye basladigini hayal ettim de vayy vayy
Bi de 60.0da kalirmisim aman Allahım ☺Aaaa hiç öyle şeyler yapar mıyımListeye gireceğin günü iple çekmişim kız ben seni furmam ,furmaktan beter ederim
Haftaya 59,9’u görmezsen iki katı ceza vereceğim daha
Cezalarımı dolara endeksleyeceğim artık.dalgalı kur gibi dalgama göre ceza gelecek
Aynen yada iki eli birbirine surupp hahahahEllerini de beline koyarmis
Of ne acı olur kızBi de 60.0da kalirmisim aman Allahım ☺
Sonra sen de seni yicem diye dolanma ortalıktaOf ne acı olur kız
1 hafta önce o karpuzu yemeyecektim diye dolanırsın kesin
Ben senin daha iyisini yapacağına inanıyorum canım.Allah sağlık sorunu vermesin ,sen hedefini tutturursun ben de avucumu yalarım
Hahahahahehehe düşünemiyorum pis pis gozlerini kisip dusunmeye basladigini hayal ettim de vayy vayy
Hanım hanımmm senin tutamadığın ağzını caarrrt diye yırtarımEllerini de beline koyarmis
Ayyyy kız çok yaşayın e mi?Aynen yada iki eli birbirine surupp hahahah
Sonra sen de seni yicem diye dolanma ortalıkta
Yakisir sultanim boğazını tutamayana yapistir gitsin bak ben hic yapiyommu uslu uslu eriyorumHahahaha
Hanım hanımmm senin tutamadığın ağzını caarrrt diye yırtarım
Ayyyy kız çok yaşayın e mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?