Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.Menün güzel ama akşam yemeği saatini birazcık daha saati öne çekersen daha iyi olur.

Teşekkürler canım evet annem evdeydi o oruç olduğu için onunla yedim o yüzden öyle oldu

Afiyey olsun canim menun guzel zamanla karbonhidratu azaltirsin sen daha yenisin :)

Aynen canım zaten biraz bilerek yiyorum zamanla azaltayım diye :)

Teşekkürler canım evet annem evdeydi o oruç olduğu için onunla yedim o yüzden öyle oldu

Aynen canım zaten biraz bilerek yiyorum zamanla azaltayım diye :)
Zamanla daha iyi olur.Daha kontrollü yersin ki, başlangıç için gayet iyi. Yaşın çok genç olduğu için metabolizman da iyi çalışıyordur ,kısa sürede hedefine ulaşırsın canım.

Zamanla daha iyi olur.Daha kontrollü yersin ki, başlangıç için gayet iyi. Yaşın çok genç olduğu için metabolizman da iyi çalışıyordur ,kısa sürede hedefine ulaşırsın canım.

Çok teşekkür ederim canım bunu duymak iyi geldi inşallah öyle olur

bugunmi menüm
sahur
1 kase mrcimek cobsı
2 ymk kasıgo kıyma kavurma

iftar
ypgurtlı semizotu
zahter salatası
kırmızı pancar

sekrsiz türk kahvesi 2 hurma ( canm ckk tatlı cekti kendimi engelleyemedim kıxlar ya

Sağol canım, artık listedeyim, yoksa esperenzaa beni fururrr
Aaaa hiç öyle şeyler yapar mıyımListeye gireceğin günü iple çekmişim kız ben seni furmam ,furmaktan beter ederim
Haftaya 59,9’u görmezsen iki katı ceza vereceğim daha
Cezalarımı dolara endeksleyeceğim artık.dalgalı kur gibi dalgama göre ceza gelecek

bugunmi menüm
sahur
1 kase mrcimek cobsı
2 ymk kasıgo kıyma kavurma

iftar
ypgurtlı semizotu
zahter salatası
kırmızı pancar

sekrsiz türk kahvesi 2 hurma ( canm ckk tatlı cekti kendimi engelleyemedim kıxlar ya
Afiyet olsun canım:) geri dönüş menüsü için şahane.iki hurma da nazarlık diyelim hurma akşam değil de normal şartlarda kahvaltıda olsa hiç de göze batmazdı canım.
Afiyet olsun,Allah kabul etsin...

Bi de 60.0da kalirmisim aman Allahım ☺

Bi de 60.0da kalirmisim aman Allahım ☺
Of ne acı olur kız
1 hafta önce o karpuzu yemeyecektim diye dolanırsın kesin
Ben senin daha iyisini yapacağına inanıyorum canım.Allah sağlık sorunu vermesin ,sen hedefini tutturursun ben de avucumu yalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…