Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yakisir sultanim boğazını tutamayana yapistir gitsin bak ben hic yapiyommu uslu uslu eriyorum
Sen ruşen amcanın oğlu sedat deyişi vardır yaaa bilir misin ?
Yıllar önceki ruhsar dizisinden yadigar bir replik.Mazhar’a annesi sürekli sedat’ı örnek gösterirdi hani.
Sen bu takımın örnek gösterileni, ruşen amcanın oğlu sedat’ısın bidenem
Regl demedin,sıkıtılı dönem demedin çatır çatır eksilerle geldin.
MAŞALLAH

Ahh geldim ama nasil geldim yaaa vallahi hic kolay degil benimde etrafimdam gözümün önünden neler geciyor ama kör olmayi basardim yoksa bi pok olmuyot biliyorum...

Ahh geldim ama nasil geldim yaaa vallahi hic kolay degil benimde etrafimdam gözümün önünden neler geciyor ama kör olmayi basardim yoksa bi pok olmuyot biliyorum...
İrade ve azim canım.marttan bu güne neredeyse 20 kilo verdin canım.
Miniminnacık ,çay kaşığının ucu,çatalın sapı kadar şunu yedim bunu yedim diye kendini kandırsaydın verdiğin kiloyu vermen imkansız olurdu.
Azmine,motivasyonuna hayranım kuzum.

Evet dolu dolu 18.7 kg... yemedim yemiycem kendime sözüm büyük... genc dinamik bir anne olucam inşaallah :) sayende hatuncum

Sağlık sorunu,regl yada makul bi sebep yokken sabit geliniyorsa benden zılgıt yeniliyor canım
Kaçamak yapıp da sabit geliyorsa üstüne cila olarak bi ceza bile patlatabilirim
yok ondan denedim kiz... bildirim yapanlar filanca sabit diye yazmisya haftaya onun nasıl olcakk yani

yok ondan denedim kiz... bildirim yapanlar filanca sabit diye yazmisya haftaya onun nasıl olcakk yani
Haaaaaa onu mu dedin
Sonraki hafta, sabit olduğu kilosu baz alınarak yüzde hesaplanıyor.
Bu hafta ben 65 ile sabit isem bir sonraki hafta 1 kilo verip 64 olduysam normal hesaplama yapılıyor canım.
Geçen hafta:65
Bu cuma:64
Fark:1
Yüzde: böyle bişey işte.

Senin de gözlüğün var mıTanıdığım tüm mimarlık öğrencileri yada mezunları hep gözlüklüydü de
Kolay gelsin bu arada.

teşekkür ederim.nerden bildin tebrikler :))
bilgisiyarla çok uzun süreler bir aradayız sevgilimiz gibi oluyor bilgisiyar ekranımız o nedenledir muhtemelen
şahsen ben sevgilimden çok bilgisiyarımı görüyorum da

teşekkür ederim.nerden bildin tebrikler :))
bilgisiyarla çok uzun süreler bir aradayız sevgilimiz gibi oluyor bilgisiyar ekranımız o nedenledir muhtemelen
şahsen ben sevgilimden çok bilgisiyarımı görüyorum da
Tahminlerim genel olarak çok iyidir
Tanıdığım tüm mimarlık öğrencileri gözlüklü olunca kesin Nur da gözlüklüdür diye düşündümbir de uykusuz oluyor mimarlık öğrencileri
Çoook çoook önceden bi sevgilim vardı onu da oradan biliyorum

başarılı tahminler
birazcık öyle oluyoruz dediğin gibi uykusuz kalıp çok çalışıyoruz ama insan alışıyor bir zaman sonra bu duruma normalleşiyor benim beynimde

Sahi bir Azyiyen_azimli vardı ne oldu ona?
Düne kadar pek bi efeleniyordu,bu sabahtan itibaren sus pus oldu
Laviniaaaa o ağzına koyduğun sağlıksız şeyleri tükür kız tükür yeme
Ben neden yine yedim bilmiyorum
Daha önceki cezamı yerine getirmeden yine ceza ver esperenzaa ben bilmiyorum galiba beynime doğru signal yollamadım...
sen yağdır cezayı, ben artık demeyeceğim yiyeceğim çünkü yemeğe sardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…