- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Sen ruşen amcanın oğlu sedat deyişi vardır yaaa bilir misin ?Yakisir sultanim boğazını tutamayana yapistir gitsin bak ben hic yapiyommu uslu uslu eriyorum
Uslu uslu eriyip bir de boğazını tutmayanlara gelen cezaları gördükçe de içinin yağları eriyor değil mi canummYakisir sultanim boğazını tutamayana yapistir gitsin bak ben hic yapiyommu uslu uslu eriyorum
Ahh geldim ama nasil geldim yaaa vallahi hic kolay degil benimde etrafimdam gözümün önünden neler geciyor ama kör olmayi basardim yoksa bi pok olmuyot biliyorum...Sen ruşen amcanın oğlu sedat deyişi vardır yaaa bilir misin ?
Yıllar önceki ruhsar dizisinden yadigar bir replik.Mazhar’a annesi sürekli sedat’ı örnek gösterirdi hani.
Sen bu takımın örnek gösterileni, ruşen amcanın oğlu sedat’ısın bidenem
Regl demedin,sıkıtılı dönem demedin çatır çatır eksilerle geldin.
MAŞALLAH
Heheheh yersen böyle olursun cido diyorum yemeyrummmUslu uslu eriyip bir de boğazını tutmayanlara gelen cezaları gördükçe de içinin yağları eriyor değil mi canumm
İrade ve azim canım.marttan bu güne neredeyse 20 kilo verdin canım.Ahh geldim ama nasil geldim yaaa vallahi hic kolay degil benimde etrafimdam gözümün önünden neler geciyor ama kör olmayi basardim yoksa bi pok olmuyot biliyorum...
Hahahaha şimdi düşündüm de takımda bi sana mı ceza vermedim benHeheheh yersen böyle olursun cido diyorum yemeyrummmama mezun olmadan senden keyfi bir ceza alicam icinde kalmasin icimde kalmasin
Evet dolu dolu 18.7 kg... yemedim yemiycem kendime sözüm büyük... genc dinamik bir anne olucam inşaallah :) sayende hatuncumİrade ve azim canım.marttan bu güne neredeyse 20 kilo verdin canım.
Miniminnacık ,çay kaşığının ucu,çatalın sapı kadar şunu yedim bunu yedim diye kendini kandırsaydın verdiğin kiloyu vermen imkansız olurdu.
Azmine,motivasyonuna hayranım kuzum.
EvetttttHahahaha şimdi düşündüm de takımda bi sana mı ceza vermedim ben
Mezun olana kadar da hiç ceza alma ,istemem zaten.sen alıştığım bildiğim çiğdem menüleri ile gel ben ceza veremedim diye bağrıma taş basarım kuzummEvetttttistiyorsan yemeden ver hadi Kıyamam
Sağlık sorunu,regl yada makul bi sebep yokken sabit geliniyorsa benden zılgıt yeniliyor canımKilo sabit gelince noluyo kuzum ???esperenzaa
Birgun yolum senin oraya duserse ben sana ceza vericem kahve cezasiMezun olana kadar da hiç ceza alma ,istemem zaten.sen alıştığım bildiğim çiğdem menüleri ile gel ben ceza veremedim diye bağrıma taş basarım kuzumm
Sağlık sorunu,regl yada makul bi sebep yokken sabit geliniyorsa benden zılgıt yeniliyor canım
Kaçamak yapıp da sabit geliyorsa üstüne cila olarak bi ceza bile patlatabilirim
Haaaaaa onu mu dedinyok ondan denedim kiz... bildirim yapanlar filanca sabit diye yazmisya haftaya onun nasıl olcakk yani
Yavastan basla :)
Nur’cum senin okuduğun bölüm ne?
Senin de gözlüğün var mıTamamdır
Ben mimarlık okuyorum
Senin de gözlüğün var mıTanıdığım tüm mimarlık öğrencileri yada mezunları hep gözlüklüydü de
Kolay gelsin bu arada.
Tahminlerim genel olarak çok iyidirteşekkür ederim.nerden bildin tebrikler :))
bilgisiyarla çok uzun süreler bir aradayız sevgilimiz gibi oluyor bilgisiyar ekranımız o nedenledir muhtemelen
şahsen ben sevgilimden çok bilgisiyarımı görüyorum da
Tahminlerim genel olarak çok iyidir
Tanıdığım tüm mimarlık öğrencileri gözlüklü olunca kesin Nur da gözlüklüdür diye düşündümbir de uykusuz oluyor mimarlık öğrencileri
Çoook çoook önceden bi sevgilim vardı onu da oradan biliyorum
Ben neden yine yedim bilmiyorumSahi birAzyiyen_azimli vardı ne oldu ona?
Düne kadar pek bi efeleniyordu,bu sabahtan itibaren sus pus oldu
Laviniaaaa o ağzına koyduğun sağlıksız şeyleri tükür kız tükür yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?