Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet erken çıktığım için tartılamadım...
biraz stressli zamanlar sanırım hem Ramazan...
Ben aslında irademle aram kötü değil ama nedense bu aralar tam dayaklık...misafirlikteyim giremedim...

Buraya aglayarak bi seyler yazacagim aklima gelmezdi. Yazdiklarinizi okumaya calistim ama basaramadim galiba. bir kız ogrenciyle sinav esnasinda yasadigim problem (bana kufretti ) uzadi uzadi ben iyi niyet gosrlterdikce onlar ustume geldi. Beni tehtite kadar vardi. ( kizin annesi yok ve maalesef babada kendide bunu kullaniyor) baba mudurun arkadasi onu da kullanip olayi ort bas ettiler. Ben de kapanmasini istedim. Kiz onun notlarini etkileme ihtimalimden dolayi surekli veliye muduru arattirip beni sindirmeye calisiyor. Oysa olaydan sonra hic dersine girmedim. Sadece bugun girdim goz goze bile gelmedim. Aileden uzakta yalniz olmak ne zor. Gucum cok tukendi. Sagligimi etkiledi. Adam hala telwfonda bana inceden tehtitler ediyor. Ama okula gelince gozleri dolup duygu somurusu yapiyor. Bu yasadiklarimi sindirmek cok zor. Urfada isler es dost ahbap tanidik araciligiyla yuruyor. Burali olmadigim icin de guc gosterisine maruz kaliyorum

Rabbim yardimcin olsun sabir versin. Boyleleri malesef artik heryerde. Nasil bir nesil yetisiyor bilmiyorum. Ogretmenlik zaten kutsal ve zor bir meslekti ama artik bu nesle birseyler ogretmek gercekten iki kat zotlasti. Saygi yok sevgi yok... onlarinda sucu da yok aslinda aileler malesef buna neden oluyor. O kadar bilincsiz dusuncesiz duygusuz bir toplum olduk ki... Tayin durumun varmi memlekete veya baska bir yere..

Neden bu kadar kötü olmak zorunda bazı insanlar anlamıyorum..

Gunaydin herkese. Tesekkur ederim. Zorunlu hizmeti bitirip oyle isteyecegim canim.

kızlar bi kpnuda fikrinizi almam lazım saclatım uzun ve cook dökülğyor artık cinnet derecesinde geldim kendi kendime söylniyorum bu saclr ne diye banyoda holfr balkonda heryerde sac kac kere tararsam tarayım dökülüyo kaldıki uzun ve gür olduhu icin de taramak da uıkamak da hele hele kurutmak da tam bir iskence oldu artık kestireyim diyorum kısa guzel kullanıslı bi model diyşverin bana daa

Canım çok üzüldüm.maalesef lise öğrencileri ile uğraşmak o kadar zor ki.Sakın korktuğunu belli etme,senin korkunu çaresizliğini gördükleri vakit daha da azıtacaklardır.
Hayırlısı ile bu eğitim dönemini atlatıp seminer dönemini de geçirirsen seneye herşey çok daha iyi olur canım.
Şayet tehditler iyiden iyiye baş edilmez hale gelirse savcılığa şikayet edeceğini duyurmaya çalış bu belki biraz olayları frenleyebilir.

Bir sey olacagindan degil korktugumdan da degil de sadece tatsizlik ve huzursuzluk iste. Ben basarimla ogrencilerimle yaptigim etkinliklerle konusulmak istedim hep oyle mutlu oldum. Bu olayin icinde bulunmak beni cok uzdu. uyuyunca biraz iyi geldi. Haftaya guzel basliycam insallah.
Dun bu veliyle ugrasirken bi yandan kilo bildirimi yapmaya calisiyordum. O yuzden listedeki yanlisi bile fark etmemisim canim.
Herkes guzel kilo vermis masallah bize

Anladim kuzum onu merak ettimde :)

Afiyey olsun allahim yardimcin olsun kuzum

Bizim öğrenci olduğumuz donemler nerde bu hoppala donemler nerde??? Üzülüyorum ogretmenlere biz saygıdan korkudan soru soramazdik simdi.. ayaklar bas oldu allah yardimcin olsun canim cok üzüldüm

Yanliz kaptan bir sana degil.. sende hepimize ceza veriyorsun problem nedir onu konusalimmi?? Yuzde durumu takimdaki herkesi etkiliyor cunku hepimiz ayni yerde cabaliyoruz... ceza cekilir yapilir.. fakat arti görmek sana en buyuk ceza yaptıklarına emegine verdigin kilolana yazik... Salma kendini kolay olani seçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…