- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Evet erken çıktığım için tartılamadım...***6. Takım 571.Etap***
Smygnc (93,8/92,2/1,6/%1,71)
medgic26 (103,1/101,8/1,3/%1,26
fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82)
becezey (73,8/73,6/0,2/%0,27)
yolcukardelen (60,6/59,5/1,1/%1,82)
Gonulbagi (63,6/62,6/1,5/%1,57)
Cgdmk (61/60,7/0,3/0,12 (567.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 4’e bölündü)
Lavinia12345(59 /58,2/0,8/%1,36)
Yeni üye başlangıç kilo 63, 7 mayıs
Hedef kilo 52)
6. Takım ortalaması:1,116
Azyiyen_azimli sanırım iftar öncesi yeni bildirimin yok. 10 dk sonra paylaşırım artık listeyi.
Rabbim yardimcin olsun sabir versin. Boyleleri malesef artik heryerde. Nasil bir nesil yetisiyor bilmiyorum. Ogretmenlik zaten kutsal ve zor bir meslekti ama artik bu nesle birseyler ogretmek gercekten iki kat zotlasti. Saygi yok sevgi yok... onlarinda sucu da yok aslinda aileler malesef buna neden oluyor. O kadar bilincsiz dusuncesiz duygusuz bir toplum olduk ki... Tayin durumun varmi memlekete veya baska bir yere..Buraya aglayarak bi seyler yazacagim aklima gelmezdi. Yazdiklarinizi okumaya calistim ama basaramadim galiba. bir kız ogrenciyle sinav esnasinda yasadigim problem (bana kufretti ) uzadi uzadi ben iyi niyet gosrlterdikce onlar ustume geldi. Beni tehtite kadar vardi. ( kizin annesi yok ve maalesef babada kendide bunu kullaniyor) baba mudurun arkadasi onu da kullanip olayi ort bas ettiler. Ben de kapanmasini istedim. Kiz onun notlarini etkileme ihtimalimden dolayi surekli veliye muduru arattirip beni sindirmeye calisiyor. Oysa olaydan sonra hic dersine girmedim. Sadece bugun girdim goz goze bile gelmedim. Aileden uzakta yalniz olmak ne zor. Gucum cok tukendi. Sagligimi etkiledi. Adam hala telwfonda bana inceden tehtitler ediyor. Ama okula gelince gozleri dolup duygu somurusu yapiyor. Bu yasadiklarimi sindirmek cok zor. Urfada isler es dost ahbap tanidik araciligiyla yuruyor. Burali olmadigim icin de guc gosterisine maruz kaliyorum
Öldu civcivimo manyak sevgilisi yastikla bogdu kizi
Buraya aglayarak bi seyler yazacagim aklima gelmezdi. Yazdiklarinizi okumaya calistim ama basaramadim galiba. bir kız ogrenciyle sinav esnasinda yasadigim problem (bana kufretti ) uzadi uzadi ben iyi niyet gosrlterdikce onlar ustume geldi. Beni tehtite kadar vardi. ( kizin annesi yok ve maalesef babada kendide bunu kullaniyor) baba mudurun arkadasi onu da kullanip olayi ort bas ettiler. Ben de kapanmasini istedim. Kiz onun notlarini etkileme ihtimalimden dolayi surekli veliye muduru arattirip beni sindirmeye calisiyor. Oysa olaydan sonra hic dersine girmedim. Sadece bugun girdim goz goze bile gelmedim. Aileden uzakta yalniz olmak ne zor. Gucum cok tukendi. Sagligimi etkiledi. Adam hala telwfonda bana inceden tehtitler ediyor. Ama okula gelince gozleri dolup duygu somurusu yapiyor. Bu yasadiklarimi sindirmek cok zor. Urfada isler es dost ahbap tanidik araciligiyla yuruyor. Burali olmadigim icin de guc gosterisine maruz kaliyorum
Gunaydin herkese. Tesekkur ederim. Zorunlu hizmeti bitirip oyle isteyecegim canim.Rabbim yardimcin olsun sabir versin. Boyleleri malesef artik heryerde. Nasil bir nesil yetisiyor bilmiyorum. Ogretmenlik zaten kutsal ve zor bir meslekti ama artik bu nesle birseyler ogretmek gercekten iki kat zotlasti. Saygi yok sevgi yok... onlarinda sucu da yok aslinda aileler malesef buna neden oluyor. O kadar bilincsiz dusuncesiz duygusuz bir toplum olduk ki... Tayin durumun varmi memlekete veya baska bir yere..
Bela geliyorum demiyo :))Neden bu kadar kötü olmak zorunda bazı insanlar anlamıyorum..
Canım çok üzüldüm.maalesef lise öğrencileri ile uğraşmak o kadar zor ki.Sakın korktuğunu belli etme,senin korkunu çaresizliğini gördükleri vakit daha da azıtacaklardır.Buraya aglayarak bi seyler yazacagim aklima gelmezdi. Yazdiklarinizi okumaya calistim ama basaramadim galiba. bir kız ogrenciyle sinav esnasinda yasadigim problem (bana kufretti ) uzadi uzadi ben iyi niyet gosrlterdikce onlar ustume geldi. Beni tehtite kadar vardi. ( kizin annesi yok ve maalesef babada kendide bunu kullaniyor) baba mudurun arkadasi onu da kullanip olayi ort bas ettiler. Ben de kapanmasini istedim. Kiz onun notlarini etkileme ihtimalimden dolayi surekli veliye muduru arattirip beni sindirmeye calisiyor. Oysa olaydan sonra hic dersine girmedim. Sadece bugun girdim goz goze bile gelmedim. Aileden uzakta yalniz olmak ne zor. Gucum cok tukendi. Sagligimi etkiledi. Adam hala telwfonda bana inceden tehtitler ediyor. Ama okula gelince gozleri dolup duygu somurusu yapiyor. Bu yasadiklarimi sindirmek cok zor. Urfada isler es dost ahbap tanidik araciligiyla yuruyor. Burali olmadigim icin de guc gosterisine maruz kaliyorum
Bir sey olacagindan degil korktugumdan da degil de sadece tatsizlik ve huzursuzluk iste. Ben basarimla ogrencilerimle yaptigim etkinliklerle konusulmak istedim hep oyle mutlu oldum. Bu olayin icinde bulunmak beni cok uzdu. uyuyunca biraz iyi geldi. Haftaya guzel basliycam insallah.Canım çok üzüldüm.maalesef lise öğrencileri ile uğraşmak o kadar zor ki.Sakın korktuğunu belli etme,senin korkunu çaresizliğini gördükleri vakit daha da azıtacaklardır.
Hayırlısı ile bu eğitim dönemini atlatıp seminer dönemini de geçirirsen seneye herşey çok daha iyi olur canım.
Şayet tehditler iyiden iyiye baş edilmez hale gelirse savcılığa şikayet edeceğini duyurmaya çalış bu belki biraz olayları frenleyebilir.
Anladim kuzum onu merak ettimde :)Haaaaaa onu mu dedin
Sonraki hafta, sabit olduğu kilosu baz alınarak yüzde hesaplanıyor.
Bu hafta ben 65 ile sabit isem bir sonraki hafta 1 kilo verip 64 olduysam normal hesaplama yapılıyor canım.
Geçen hafta:65
Bu cuma:64
Fark:1
Yüzde: böyle bişey işte.
Afiyey olsun allahim yardimcin olsun kuzumSahur
1 dilim ekmek ama biraz uzundu 1,5 ta denilir
tereyağ
domates salata
şekersiz çay
İftar
kıymalı yumurta
hurma
ara
sütlü kahve
fındık badem
spor
75 ip atlama
120 bölgesel hareket
1 saat temizlikesperenzaa medgic26
bu akşam sahura kalkamadım misafirlerim geç gitti rabbim yardımcım ola ..
Bizim öğrenci olduğumuz donemler nerde bu hoppala donemler nerde??? Üzülüyorum ogretmenlere biz saygıdan korkudan soru soramazdik simdi.. ayaklar bas oldu allah yardimcin olsun canim cok üzüldümBuraya aglayarak bi seyler yazacagim aklima gelmezdi. Yazdiklarinizi okumaya calistim ama basaramadim galiba. bir kız ogrenciyle sinav esnasinda yasadigim problem (bana kufretti ) uzadi uzadi ben iyi niyet gosrlterdikce onlar ustume geldi. Beni tehtite kadar vardi. ( kizin annesi yok ve maalesef babada kendide bunu kullaniyor) baba mudurun arkadasi onu da kullanip olayi ort bas ettiler. Ben de kapanmasini istedim. Kiz onun notlarini etkileme ihtimalimden dolayi surekli veliye muduru arattirip beni sindirmeye calisiyor. Oysa olaydan sonra hic dersine girmedim. Sadece bugun girdim goz goze bile gelmedim. Aileden uzakta yalniz olmak ne zor. Gucum cok tukendi. Sagligimi etkiledi. Adam hala telwfonda bana inceden tehtitler ediyor. Ama okula gelince gozleri dolup duygu somurusu yapiyor. Bu yasadiklarimi sindirmek cok zor. Urfada isler es dost ahbap tanidik araciligiyla yuruyor. Burali olmadigim icin de guc gosterisine maruz kaliyorum
Yanliz kaptan bir sana degil.. sende hepimize ceza veriyorsun problem nedir onu konusalimmi?? Yuzde durumu takimdaki herkesi etkiliyor cunku hepimiz ayni yerde cabaliyoruz... ceza cekilir yapilir.. fakat arti görmek sana en buyuk ceza yaptıklarına emegine verdigin kilolana yazik... Salma kendini kolay olani seçmeBen neden yine yedim bilmiyorum
Daha önceki cezamı yerine getirmeden yine ceza veresperenzaa ben bilmiyorum galiba beynime doğru signal yollamadım...
sen yağdır cezayı, ben artık demeyeceğim yiyeceğim çünkü yemeğe sardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?