Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim arkadasım 100 kiloyu gecti valla o hatay yeeklri yuzunden yenmiycek gibi degil ciddeb

Haftaya dönüş var listeye desene
Çoook sevindim canım çok.
Bu gazı alan huzur sporda uçuşa geçer artık.

Koca kisisine babalar gününe bundan alayim diyorum ne diyorsunuz??? Oda bana altin kolye almis esperenzaa Eki Görüntüle 2150529
aa canım siz arayı duzelttinizmi cok sevindim gerceten bende sorsammı diye dusunup caınını sıkmayım diye sormadım

Canımmm,doktora ,tez va derken sıkıntılı dönemler geçiriyorsun tahmin ettiğim kadarı ile. Ve bu sıkıntını yiyerek bastırmaya çalışıyorsan bil ki geçmiyor,üstüne üstlük yeni sıkıntılar ekliyorsun.
Artık listede olduğun için sadece kendine,bana değil takımdaki diğer kızlara karşı da sorumlusun artık.
Annene zayıflamış lavinia’yı göstererek sürpriz yapacaktın unutma.
Bu hafta cuma için senden bir hedef kilo bekliyorum ve cumaya da o hedefi tutturmuş olarak görmek istiyorum.
Haydi toparlan artık

Gunaydin herkese. Tesekkur ederim. Zorunlu hizmeti bitirip oyle isteyecegim canim.
Allah kolaylik versin canım.
Bu taraflarda dedigin gibi birbirini kollama çok var. Batida da şımarık veli çok var. Allah kolaylık, sabir ve güç versin bize.
Kendini ezdirmemeye calis ama müdür de cok önemli. 8 yıldır buralardayim. Benim de başıma cesitli turde geldi. Bi tanesi hiç unutmam; daha 3 ay olmuş atanali. Mardin'de aşiret ağasının oglu ogretmenler odasinda tektim, önümdeki masaya geldi oturdu, masanın üstüne. Gayet ukala bi tavırla, senin atandigindan neden haberim olmadi diyor, olması mı gerekirdi dedim. Bozuldu gitti. Sonra yine Mardin'de baska bi okulda bi öğrenci kulak kepçesini oynamış kanatmis, üstüme atti. Ailesi gelmis, mudur yuz goz etmedi benimle ama inanmadı da bana. Firsat buldukca igneledi falan. Kabul etmedim tabi. Güçlu dur, yanliz oldugunu bildiği için ustune gelirler. Fırsat verme. Zorunlu hizmetine 3 yil daha var sanırim ama o ilde 3 yılı tamamladiysan batida bi koyde falan zorunlu hizmetini tamamlamak için il dışı tayine basvurabiliyorsun.

Afiyet olsun canım,ekmek biraz fazla daha doğrusu uzun olmuş canım
Şükür spor başlamış.
Menum
Sahur: peynir zeytin domates yumurta
Iftar:
Kofte, ayran, salata
1.5 litre su
3 hurma
afiyet olsun canım
sinek küçük ama mide bulandırır durumundasın. Çok haklısın canım. Herkes layığını bulur inşallah sen içini ferah tut canım

Destegin icin tesekkur ederim canim. Oglum bu yil 12. Sinif seneye onun gittigi yere yakin zorunlu hizmet bolgesine isterim. Yada bi yil daha bekleyip zh bitirip istedigim yere giderim insallah. Senin de 8 yil ne kadar cok olmus

DAR UZUNDU AMA GENİŞ OLSA BELKİ BİR DİLİM EKMEK OLACAKTI :)

Destegin icin tesekkur ederim canim. Oglum bu yil 12. Sinif seneye onun gittigi yere yakin zorunlu hizmet bolgesine isterim. Yada bi yil daha bekleyip zh bitirip istedigim yere giderim insallah. Senin de 8 yil ne kadar cok olmus
Sirnak, mardin, adiyaman dolaşıyorum
Eşimin isi dolayısıyla geziyoruz. Esim manisadayken ben sirnak ve mardinin yari zamanini calistim, evliydik ama ben manisaya atanamadigim icin ayri calistik. Sonra esim benden dolayi mardine tayin istedi manisadan. İki yil daha mardinde calisip adiyamana geldik, 4 yıldır da burdayiz. Burdan da tekrar doguya gidip doguyu bitirelim diyoruz çocuklar küçükken. Ondan uzun oldu, sonra insallah hep bati.

Tunaydin herkese mutlu haftasonlari
Tğnaydın canım nasılsın?
benim kızkardeşim de Araban’da zorunlu hizmetini yaparken benzer sorunlar yaşadı canım.iş tamamen cgdmk nın dediği gibi müdürde bitiyor. Kızkardeşimin okuldaki müdür de kaypak ve tırsak herifin tekiydi. Kızkardeşim sorunu aylar sonra bize artık dayanamayacak gibi olunca anlattı. Abimler arabana bizzat gidip resmen ufak çapta müdüre göz dağı verdiler bir de tanıdığımız üst düzey birilerini araya sokarak az biraz da böyle baskı yaparak halletik canım.

Iyi fikir bencede. Sen artik bunlarin dilinden anliyorsundur. Bizim okulda cok iyi bi okul boyle ogrenci hic denk gelmez. Ben alisik degilim. Bunda iyi cesaret varmis. Babasini da sikayet etmis suan mahkeme devam ediyo savci birakmiyormus davayi.

Iyi fikir bencede. Sen artik bunlarin dilinden anliyorsundur. Bizim okulda cok iyi bi okul boyle ogrenci hic denk gelmez. Ben alisik degilim. Bunda iyi cesaret varmis. Babasini da sikayet etmis suan mahkeme devam ediyo savci birakmiyormus davayi.
Canım sen mağdur olduğun davayı ne yaptın? Dilekçe gönderdin mi?
Unutuyorum demiştin ya hatırlatayım dedim

Merhaba hanımlar. Bugün 4. Gün merak edip yartışdım ve 80.7 gözüktü, gözlerime inanamadım hatta inip tekrar tartıldım her ne kaar 80.8 göstermiş olsa da yine 1 kilo kaynetmiş oldum.

Sabah
1 dilim beyaz peynir tuzsuz az yağlı
1 haşşanmış yumurta
1 salatalık
4 tane zeytin
Maydanoz ve nane ( taze ve limonlu)

Haftasonu olduğu için menü bira kaydı.
Ara öğün;
yarım deveci armutu
6 tane çiğ fındık

Su içmeye devam

Aynen bizim muduru de bu sekilde yola getirmisler zaten diger hocalar. Ben de kendi kendimi kavgayla savunmayi ogrendim ancak oyle yola geldi kendisi. Dunde ben dayanamadim artik ben gidip bunlari sikayet edecem diyince hemen kizi cagirip azarladi bagirdi. Hoca hanim konuyu uzatmiyor sen niye hala uzatiyorsun falan diye. Emekli olacak bu yaz zaten. Parti baskaniyla gorustum uzarsa araya girecekler kim hangi dilden anliyosa bende onu bulmaya calisicam

benim arkadasım 100 kiloyu gecti valla o hatay yeeklri yuzunden yenmiycek gibi degil ciddeb

aa canım siz arayı duzelttinizmi cok sevindim gerceten bende sorsammı diye dusunup caınını sıkmayım diye sormadım
Yo duzeltmedim kuzum bana aldigi icin bende alayim dedim... hak gecmesin diye

Canımmmm çook sevindim.Harika motivasyon olmuştur sana.
Su içmek o kadar farkediyor ki zamanla çok daha iyi görürsün farkı.
Bir iki gündür hareketin de arttı,ekmeği de kestin tartıda gördüklerin göreceklerinin temitadır unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…