Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zaten bitiremedim tabağımı. Eşim zorladı aç bırakıyorsun kendini ye diye ama midem aşmadı. Sağ olsun beni o kadar düşündü ki benim tabağımdakini de götürdü
Ahhahaha eşini de takıma almak zorunda kalacağız gibi ama cinsiyetten kaybediyor benim eşim de aynı sebepten kilo aldı

Ahhahaha eşini de takıma almak zorunda kalacağız gibi ama cinsiyetten kaybediyor benim eşim de aynı sebepten kilo aldı

Yok yok alsın o kilo. Çok zayıftı evlenince oda kilo aldı ama daha bi 5 kilo alırsa iyi. gerçi kendisi göbeğinin çıkmasını sevmiyor ama yanında abes durmam en azından

Haftaya sen ve nur listede olursunuz.
Bu haftaki gibi olursanız ,tüm takım da bol spor yapıp diyetine dikkat ederse birinci olabiliriz
Bugünü de atladım ya. Bak haftaya sporu. İniaşşah güzel sonuç vereceğim. Bu hafta en az 2 kilo daha vermeliyim. Tam gaz devammm

medgic26 tatlım maalesef sen de haftanın en kötüsü oldun galiba sen de bu hafta perşembeye kadar nerede hata yaptım başlığında kilo alma sebebini paylaşmak durumundasın.
Canım senin kilo almış görünmenin sebebi belli,psikolojik olarak kötü günler geçiriyorsun ve yemeden,içmeden uyumadan geçti haftan ve bir de regl öncesinde olduğun için durum bu oldu.
Bu hafta eski sağlıklı menülerine dönersen ve regl de geçerse senden de birncilik gelebilir.
Biran önce sorunlarını halledip tekrar aramıza dönmeni çok istiyorum

Zaten bitiremedim tabağımı. Eşim zorladı aç bırakıyorsun kendini ye diye ama midem aşmadı. Sağ olsun beni o kadar düşündü ki benim tabağımdakini de götürdü
İyidir iyidir almasın ama tabi zayıf da düşme hasta olma canımDüşünceli insanın hali başka tabi
Nasıl 4. Olduk daha çok yağ yakıp öldürelim o zaman
Diğer takımlar Dökülüyor, kızlar gerçekten asılırsak bu hafta birinci olabiliriz.
cgdmk tatlımmm yanlış görmediysem bireyselde birinci oldun

Seni kutluyorum canım. Azmini iradeni hep takdir etmiştim zaten.Beni yanıltmadın canım.Helal olsun
evet canım iki üç takkm var açıklanmayan onların kendi syfsına bakacağım birazdan Onlarda da yoksa canım rakibem birinci @cgdmk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…