- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Simdi yeni yapiyorum esperenzam
Yarışmanın son bildirim saati 20:00.Süre çoktan geçti.dünkü bildirimini paylaştım.Simdi yeni yapiyorum esperenzam
Gecen cuma 58,2
Bu cuma 57,5
Fark 700gr
Yuzdelik 1,2
İnşallah canım, emek veren herkes istedigi zamanda ulassin hedefine ❤az kalmış maşallah verirsin sen onu da hemenececik
Zaten bitiremedim tabağımı. Eşim zorladı aç bırakıyorsun kendini ye diye ama midem aşmadı. Sağ olsun beni o kadar düşündü ki benim tabağımdakini de götürdüBugün benim de aklımdan geçti mantı
Nasıl 4. OldukKızlar hepinizi tebrik ediyorum.
Yanlış görmediysem 4. olduk.
Kilo veren yerleriniz dert görmesin
Bu hafta birinci olmak için herkesten azami gayret bekliyorum.
Haftaya sen ve nur listede olursunuz.Nasıl 4. Oldukdaha çok yağ yakıp öldürelim o zaman
Ahhahaha eşini de takıma almak zorunda kalacağız gibi ama cinsiyetten kaybediyorZaten bitiremedim tabağımı. Eşim zorladı aç bırakıyorsun kendini ye diye ama midem aşmadı. Sağ olsun beni o kadar düşündü ki benim tabağımdakini de götürdü
Ahhahaha eşini de takıma almak zorunda kalacağız gibi ama cinsiyetten kaybediyorbenim eşim de aynı sebepten kilo aldı
Bugünü de atladım ya. Bak haftaya sporu. İniaşşah güzel sonuç vereceğim. Bu hafta en az 2 kilo daha vermeliyim. Tam gaz devammmHaftaya sen ve nur listede olursunuz.
Bu haftaki gibi olursanız ,tüm takım da bol spor yapıp diyetine dikkat ederse birinci olabiliriz
Coookkk sevindimmmcgdmk tatlımmm yanlış görmediysem bireyselde birinci oldun
Seni kutluyorum canım. Azmini iradeni hep takdir etmiştim zaten.Beni yanıltmadın canım.Helal olsun
Sonra bana hücum etsinler dimicgdmk bir de birinciler sırlarını paylaşıyor başlığında perşembeye kadar sırrını paylaşman gerek
Yaz oraya yiyorum yiyorum yaramıyor de
Cok sevindim canim birinciligin kuylu olsun tebrik ederim insallah hep boyle devam eder ve hedefine kisa surede ulasirsinCoookkk sevindimmm
Tesekkür ederim canım, sayende,sayenizde❤❤❤❤❤
Oluruz oluruz inşallah canım benimcaktirmadan bak bakalım
Haftaya bile 57.7 olsam ohooo super olur ❤
tebrik ederim canım bak kaçamak yapmasan benden fazla verirdin, 100 gr az vermişsin benden.dikkat et e mi canım vçbenimSimdi yeni yapiyorum esperenzam
Gecen cuma 58,2
Bu cuma 57,5
Fark 700gr
Yuzdelik 1,2
Birinciligini tebrik ediyorum tatlim. Darisi bize insallahSonra bana hücum etsinler dimi
Sana da tebrikler canimOluruz oluruz inşallah canım benim
tebrik ederim canım bak kaçamak yapmasan benden fazla verirdin, 100 gr az vermişsin benden.dikkat et e mi canım vçbenim
İyidir iyidir almasın ama tabi zayıf da düşme hasta olma canımZaten bitiremedim tabağımı. Eşim zorladı aç bırakıyorsun kendini ye diye ama midem aşmadı. Sağ olsun beni o kadar düşündü ki benim tabağımdakini de götürdü
Diğer takımlar Dökülüyor, kızlar gerçekten asılırsak bu hafta birinci olabiliriz.Nasıl 4. Oldukdaha çok yağ yakıp öldürelim o zaman
evet canım iki üç takkm var açıklanmayan onların kendi syfsına bakacağım birazdancgdmk tatlımmm yanlış görmediysem bireyselde birinci oldun
Seni kutluyorum canım. Azmini iradeni hep takdir etmiştim zaten.Beni yanıltmadın canım.Helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?