Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sonra bana hücum etsinler dimi

Tebrikler canım

Yok yok güçsüz kalmam, haftaya sabırsızım şimdiden. Bu regl dönemi halsizleştiriyot beni haftasonu da dinleneyim. Turp gibi olacağım haftaya inşallah.

Merhaba yaklaşık 2 aylık bir anneyim. Emziriyorum ve diyetisyen listesi ile diyet yapıyorum başlayalı 3 gün oldu. 165 boy, 73 kiloyum. Hedefim 55. Aranıza katılmak istiyorum mümkünse:)
Canım HoşgeldinNe zaman Doğum yaptın? 28 Mart’ta Doğum yaptım ben de. İlk sayfayı okudun mu? Kaptanımız @esperenzaa gelsin Bilgi verir yine canım
Tebrikler canım

Yok yok güçsüz kalmam, haftaya sabırsızım şimdiden. Bu regl dönemi halsizleştiriyot beni haftasonu da dinleneyim. Turp gibi olacağım haftaya inşallah.
bu Azmini hiç kaybetme canım inşallah haftaya bir güzellik de sen yaparsın güveniyorum sana

Saat 20:00’den paylaşım yapılamıyor canım. Son bildirim saati 20:00
20.01’de paylaşım yapılsa geçersiz oluyor.
Liste paylaşmayan takım da kalmadı zaten.

Kızlar ben bu grubu birinci yapacağım canınızı sıkmayın
İnşallah canım birinciliklerimiz de var ama son dönemde sürekli ikinci,üçüncü oluyoruz.Bu da biraz can sıkıyor haliyle
Merhaba yaklaşık 2 aylık bir anneyim. Emziriyorum ve diyetisyen listesi ile diyet yapıyorum başlayalı 3 gün oldu. 165 boy, 73 kiloyum. Hedefim 55. Aranıza katılmak istiyorum mümkünse:)
hoşgeldin canım
Birinci sayfadaki kuralları okuyup kabul eder misin?
Allah analı babalı büyütsün canım.

Son düzenleme:
İşte benim azimli,bir o kadar da güzel takım arkadaşlarım.Bu hafta birincilik bizim
Coookkk sevindimmm

Tesekkür ederim canım, sayende,sayenizde❤❤❤❤❤
Biz biraz destek olduk,sen yapabileceğini yaptın ve büyük sürpriz oldu gerçekten.

Oluyor öyle şaşkınlıklar
Son bildirim saati 20:00 olduğu için en son 18:45’te bildirim yapılsın mutlaka demiştim ya
Leyla ben
Bu hafta 58.7 idim, haftaya 57,5 hedefim olsun aşağısı olursa cgdmk e Sefam olsun yukarısı olursa canım sağ olsun (kiii olmamalı, çiğdemciğimi geçmeliyim, hatun yakaladı hemen beni)

İnşallah canım.Hafta sonu cozutmayıp, diyet ve bol hareketle çok iyi eksilmem olur:)
Leyla ben
Bu hafta 58.7 idim, haftaya 57,5 hedefim olsun aşağısı olursa cgdmk e Sefam olsun yukarısı olursa canım sağ olsun (kiii olmamalı, çiğdemciğimi geçmeliyim, hatun yakaladı hemen beni)
Sen ve Çiğdem iyi ikili oldunuz
Haftaya kaç gün bamya yersin bilemem ama sen hedefi tutturursun kesin

Bir hafta sıfır kaçamakla geçireceğine söz verirsen affederim
Valla doğru dedin, kaçamaklarından gına geldiBen sende bireyselde derece yapacak potansiyeli ve metabolizmayı görüyorum ama sen görmüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…