- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Teşekkür ederim canımSana da tebrikler canim
Sonra bana hücum etsinler dimi
İyidir iyidir almasın ama tabi zayıf da düşme hasta olma canımDüşünceli insanın hali başka tabi
Diğer takımlar Dökülüyor, kızlar gerçekten asılırsak bu hafta birinci olabiliriz.
evet canım iki üç takkm var açıklanmayan onların kendi syfsına bakacağım birazdanOnlarda da yoksa canım rakibem birinci @cgdmk
Canım HoşgeldinMerhaba yaklaşık 2 aylık bir anneyim. Emziriyorum ve diyetisyen listesi ile diyet yapıyorum başlayalı 3 gün oldu. 165 boy, 73 kiloyum. Hedefim 55. Aranıza katılmak istiyorum mümkünse:)
bu Azmini hiç kaybetme canım inşallah haftaya bir güzellik de sen yaparsın güveniyorum sanaTebrikler canım
Yok yok güçsüz kalmam, haftaya sabırsızım şimdiden. Bu regl dönemi halsizleştiriyot beni haftasonu da dinleneyim. Turp gibi olacağım haftaya inşallah.
Saat 20:00’den paylaşım yapılamıyor canım. Son bildirim saati 20:00İyidir iyidir almasın ama tabi zayıf da düşme hasta olma canımDüşünceli insanın hali başka tabi
Diğer takımlar Dökülüyor, kızlar gerçekten asılırsak bu hafta birinci olabiliriz.
evet canım iki üç takkm var açıklanmayan onların kendi syfsına bakacağım birazdanOnlarda da yoksa canım rakibem birinci @cgdmk
İnşallah canımKızlar ben bu grubu birinci yapacağım canınızı sıkmayın
hoşgeldin canımMerhaba yaklaşık 2 aylık bir anneyim. Emziriyorum ve diyetisyen listesi ile diyet yapıyorum başlayalı 3 gün oldu. 165 boy, 73 kiloyum. Hedefim 55. Aranıza katılmak istiyorum mümkünse:)
İnşallah canım, emek veren herkes istedigi zamanda ulassin hedefine ❤
İşte benim azimli,bir o kadar da güzel takım arkadaşlarım.Bu hafta birincilik bizimYok yok alsın o kilo. Çok zayıftı evlenince oda kilo aldı ama daha bi 5 kilo alırsa iyi.gerçi kendisi göbeğinin çıkmasını sevmiyor ama yanında abes durmam en azından
Bugünü de atladım ya. Bak haftaya sporu. İniaşşah güzel sonuç vereceğim. Bu hafta en az 2 kilo daha vermeliyim. Tam gaz devammm
Biz biraz destek olduk,sen yapabileceğini yaptın ve büyük sürpriz oldu gerçekten.Coookkk sevindimmm
Tesekkür ederim canım, sayende,sayenizde❤❤❤❤❤
ay ben de gidip bildirim yapmayan Takımlara baktım ya ilahi benSaat 20:00’den paylaşım yapılamıyor canım. Son bildirim saati 20:00
20.01’de paylaşım yapılsa geçersiz oluyor.
Liste paylaşmayan takım da kalmadı zaten.
Oluyor öyle şaşkınlıklaray ben de gidip bildirim yapmayan Takımlara baktım ya ilahi ben
Leyla benOluyor öyle şaşkınlıklar
Son bildirim saati 20:00 olduğu için en son 18:45’te bildirim yapılsın mutlaka demiştim ya
İnşallah canım.Hafta sonu cozutmayıp, diyet ve bol hareketle çok iyi eksilmem olur:)Benim 80 inş
Sen ve Çiğdem iyi ikili oldunuzLeyla ben
Bu hafta 58.7 idim, haftaya 57,5 hedefim olsun aşağısı olursacgdmk e Sefam olsun yukarısı olursa canım sağ olsun (kiii olmamalı, çiğdemciğimi geçmeliyim, hatun yakaladı hemen beni )
Bir hafta sıfır kaçamakla geçireceğine söz verirsen affederimHaftaya inşallah 57,00 görmek istiyorum, kaçamaklardan gına geldi artık:)))
cgdmk tebrik ederim,@yolcukardelen
Sende haftaya bireyselde birinci olursun:))
Acaba bende olabilir miyim diye düşündüm
esperenzaa yine özür dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?