Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

DİKKAT DİKKAT

** Spor ve kilo verme yüzdesi yarışmamız cuma itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.

**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.

**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır

Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’s & FESAT’s
1- G Gonulbagi - fitcivciv
2- @yolcukardelen cgdmk
3- S smygnc asilsoy
4- Y yenibirnur becezey
5- ysmozgn Y Yasemin8668
6- @Lavinia12345
bahar2701
bahar2701
esperenzaa benim rakip bahar ismini tam hatırlayamadım

Bugün kilom 79.7 haftaya En kötü 77.5’ İ hedefliyorum. Umarım sağlam adımlarla güzel sonuç alacağım.
@esperanzaa @yolcukardelen
Seninle ilk yazışmamızdan itibaren azmini hissetmiştim ve yanıltmadın canım beni.
Bu hafta da çok iyi eksilme gelecektir .regl iken bile eksiye geçtin canım,bu bile büyük başarı canım.

evet yapmayacagim insallah!!! bu hafta deneyecegim....
İsteyince yapamayacağın şey yok senin bence:) Sen yeterince istemiyorsun gibi.
Sana şok diyet yap demiyorum,sağlıklı beslen,bol hareket et.hedefini yakala ve koruma döneminde haftada bir gün ye sonra dikkat et.İki sene kilonu koruyabilirsen sabit kilon olur canım:)
Deneme döneminde dehşet bir yüzde yapmıştın unuttun mu?

Ben menüyü yazayım
Sabah 7.30
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Öğlen 13.00
3 kayısı
3 çilek
1 avuç fındık
1 sütlü espresso
Akşam 20.30
2 dilim et
Fırında patlıcan kabak biber zeytinyağı ile harmanlayıp fırınlıyorum kızartma gibi olmasa da ben seviyorum lezzetini
Yoğurt 1 kase kadar
Ara 22.30
1 Türk kahvesi
Su 2 lt
esperenzaa

Benim hedef 66.8 olsun.haftaya mezuniyetim var 2 kilo daha vermiş olursam daha iyi olur hem :)
Sırayla üzerindeki yüklerden kurtuluyorsun canım:) Mezuniyetini şimdiden kutlarım canım.
7’li kilodan ışık hızı ile kurtuldun adeta.Hedefini tutturacağına inancım tam

Afiyet olsun Nur’cum menün harika.Final döneminde bile diyetini bozmadıysan sevgilin ve annesi ile yemekte de bozmaz en az hasarla atlatırsın sen.

Sırayla üzerindeki yüklerden kurtuluyorsun canım:) Mezuniyetini şimdiden kutlarım canım.
7’li kilodan ışık hızı ile kurtuldun adeta.Hedefini tutturacağına inancım tam
Gerçekten öyle, çok sağol umarım başarılı bir şekilde mezun olabilirim :)
çok teşekkür ederim ayrıca inancın içinde,inşallah tutturmak için elimden geleni yapıcam :) 7 li kilolara çıkmak zaten beni pskilolojik olarak çok etkilemişti kendimden iğreniyordum.eski elbiselerime girebilmeyi çok istiyorum artık.yaz geldi ve elbiselerimin hiç biri bana olmuyor ya koldan ya sırttan

Seninle ilk yazışmamızdan itibaren azmini hissetmiştim ve yanıltmadın canım beni.
Bu hafta da çok iyi eksilme gelecektir .regl iken bile eksiye geçtin canım,bu bile büyük başarı canım.
Teşekkür ederim sözlerin için. İnan yapamam dediğim azmi buranın sayesinde buldum kendimde. İnşallah her hafta daha güzel sonuçlar vereceğim, vereceğiz. Yarın yeni listemle devam edeceğim bakalım

Aynen yapabilirim ben, neden olmasın ki, hem gayet kolay yaparım!

Afiyet olsun Nur’cum menün harika.Final döneminde bile diyetini bozmadıysan sevgilin ve annesi ile yemekte de bozmaz en az hasarla atlatırsın sen.
Teşekkürler :)
Aaaa o iş iptal oldu canım ben söylemeyi unuttum yani yarın iftara sadece sevgilimle baş başa gidicez, çorbamı kebabımı yer gerisini sevgilime paslarım diye düşünüyorum bi de salata yerim tamamdır ben kilo verirken o alcak

İnşallah canım.Hafta sonu cozutmayıp, diyet ve bol hareketle çok iyi eksilmem olur:)

Sen ve Çiğdem iyi ikili oldunuz
Haftaya kaç gün bamya yersin bilemem ama sen hedefi tutturursun kesin
Aklımdan geçeni okudun ermiş insanPazartesi salı bamya yemeyi düşünüyorum, Çarşamba perşembe de kabak
Canım kaçamak yapma isteği geldiğinde ya da önüne koyduklarında hemen buraya yaz ve 5 dk bekle hatta bana özelden mesaj bile atabilirsin.sadece bi hafta sık dişini e mi
Bugün kilom 79.7 haftaya En kötü 77.5’ İ hedefliyorum. Umarım sağlam adımlarla güzel sonuç alacağım.
@esperanzaa @yolcukardelen
canım Azmine hayranım, tüm kalbimle inanıyorum hedefine ulaşacağına

Şimdi hergün yapılan sporu ve puanımızı yazacağız. Haftayı tamamlayınca siz toplayacaksınız değil mi esperenzaa
Ekstradan bir şey yapılacak mı? Rakibimizle ortak çalışma bs yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…