Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnm benım ne guzel bır mesaj bu.ıyı hatırlanmak güzel gelıyor ınsana
Aynı şekilde senın sohbetın ve motıven de bana cok ıyı gelmişti.yoksa o kadar kıloyu o kadar kısa sürede veremezdım herhalde.ıyıkı tanımışım senı,ıyıkı yollarımız kesişmiş cnm
şimdi iki ileri bir geri şeklinde devam edıyor dıyet.bır hafta turkıyeye gıtmek zorunda kaldım ve benı 2-3 hafta gerıye götürdü kılo konusunda.
Senın nasıl gıdıyor dıyet.hedefe az kaldı herhalde

pegasus07 ile subatta tanistim bi grupta, sonra ordan ayrilip kendi grubumuzu kurduk uc arkadaş daha birlikte. Halen de devam ediyor grubumuz. Pegasuscum cok azimlidir, kaçamak yapmaz, bize de iyi geliyor onun azmi ❤
Sağol cnm benım.senınde azmine hayranım.bu hafta birinci olmuşsun tebrık ederım

İnşallah ❤☺

Hadi bakalım hodri meydan bebeeemmm kim takibe düşmek zorunda kalacak bu hafta
Ben fitne grubundayım galiba, fesatlar göstericizzz size gününüzüsevgili Fitne’s cannlar yarın bi toplanıp ortak belirleyelim

Hadi bakalım hodri meydan bebeeemmm kim takibe düşmek zorunda kalacak bu hafta
Ben fitne grubundayım galiba, fesatlar göstericizzz size gününüzüsevgili Fitne’s cannlar yarın bi toplanıp ortak belirleyelim
Gorusicizzz geçen hafta pek bi havalandin son anda beni gectin diye ammaa bu hafta seni iyi ezdim
Amma ve lakin sporda cok ceza yerim senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…