cnm benım ne guzel bır mesaj bu.ıyı hatırlanmak güzel gelıyor ınsanaMart ayını beklemeseydin belki başka takımda olurdun,tanıyamazdık seni
Hayırlısı olmuş diyelim.
Sultan ile aranızda güzel bir uyum var, birbirinizi güzel motive ediyorsunuz.
Benim ilk geldiğim dönem iradesi ile ve güzel sohbeti ilepegasus07 bana çok iyi gelirdi
Pegasus’um canım neler yaptın? senin azminin elinden kurtulamamıştır kilolar.
İyi misin canımm
Sağol cnm benım.senınde azmine hayranım.bu hafta birinci olmuşsun tebrık ederımpegasus07 ile subatta tanistim bi grupta, sonra ordan ayrilip kendi grubumuzu kurduk uc arkadaş daha birlikte. Halen de devam ediyor grubumuz. Pegasuscum cok azimlidir, kaçamak yapmaz, bize de iyi geliyor onun azmi ❤
69 çok yakında ama sabırsızlanma yine deÇoklkk teşekkür ediyorum mmm
Sizler böyle dedikçe daha çok hırslanıyor sabırsızlanıyorum
69 kiloyu görmek istiyorum
Haklısın canım69 çok yakında ama sabırsızlanma yine deMalum diyet biraz da sabır işi
Sagol canım hepimiz insallah ❤Cok sevindim canim birinciligin kuylu olsun tebrik ederim insallah hep boyle devam eder ve hedefine kisa surede ulasirsin
Sağol canım inşallah ❤Birinciligini tebrik ediyorum tatlim. Darisi bize insallah
İnşallah ❤☺İyidir iyidir almasın ama tabi zayıf da düşme hasta olma canımDüşünceli insanın hali başka tabi
Diğer takımlar Dökülüyor, kızlar gerçekten asılırsak bu hafta birinci olabiliriz.
evet canım iki üç takkm var açıklanmayan onların kendi syfsına bakacağım birazdanOnlarda da yoksa canım rakibem birinci @cgdmk
Sağol canım ❤Tebrikler canım
Yok yok güçsüz kalmam, haftaya sabırsızım şimdiden. Bu regl dönemi halsizleştiriyot beni haftasonu da dinleneyim. Turp gibi olacağım haftaya inşallah.
☺☺☺ Sağol canım ❤❤❤Canım baktım şimdi 9. Takım ve 12. Takım kapanmış, 11. Takım da yok galibaBirinciliğin hayırlı uğurlu olsun cgdmk
57.5 demek istiyorum ama ust üste bu kadar hızlı gitmez sanırım, yine de oyle diyeyim ki ulasmak için hirs yapayim ama ceza yok bak ona goreGızlaarr bu haftaki hedef kilolarınızı alayım?
Leyla ben
Bu hafta 58.7 idim, haftaya 57,5 hedefim olsun aşağısı olursacgdmk e Sefam olsun yukarısı olursa canım sağ olsun (kiii olmamalı, çiğdemciğimi geçmeliyim, hatun yakaladı hemen beni )
Ben de kabagi keşfettim kendimceİnşallah canım.Hafta sonu cozutmayıp, diyet ve bol hareketle çok iyi eksilmem olur:)
Sen ve Çiğdem iyi ikili oldunuz
Haftaya kaç gün bamya yersin bilemem ama sen hedefi tutturursun kesin
Sağol canım ❤Haftaya inşallah 57,00 görmek istiyorum, kaçamaklardan gına geldi artık:)))
cgdmk tebrik ederim,@yolcukardelen
Sende haftaya bireyselde birinci olursun:))
Acaba bende olabilir miyim diye düşündüm
esperenzaa yine özür dilerim..
Gitmez demezsen gider57.5 demek istiyorum ama ust üste bu kadar hızlı gitmez sanırım, yine de oyle diyeyim ki ulasmak için hirs yapayim ama ceza yok bak ona gore
gızzz beni takip ve taklit etmeyi bırakır Mısın artıkhedeflerimiz de ayniymis
Sağol canım ❤❤❤Sağol cnm benım.senınde azmine hayranım.bu hafta birinci olmuşsun tebrık ederım
Takip etmezsem nasıl gecicem, bundan sonra sen beni takip edeceksinGitmez demezsen gider
gızzz beni takip ve taklit etmeyi bırakır Mısın artık
Gorusicizzz geçen hafta pek bi havalandin son anda beni gectin diye ammaa bu hafta seni iyi ezdimHadi bakalım hodri meydan bebeeemmm kim takibe düşmek zorunda kalacak bu hafta
Ben fitne grubundayım galiba, fesatlar göstericizzz size gününüzüsevgili Fitne’s cannlar yarın bi toplanıp ortak belirleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?