Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Finaller de bittiği için spora biraz başlarsan bence hedefini çok kolay yakalarsın.Metabolizman ve iraden çok iyi biraz da sporla destekledin mi eski elbiselerine çok rahat sığarsın
Teşekkür ederim sözlerin için. İnan yapamam dediğim azmi buranın sayesinde buldum kendimde. İnşallah her hafta daha güzel sonuçlar vereceğim, vereceğiz. Yarın yeni listemle devam edeceğim bakalım
Takıma geldiğin ilk gün demiştim ya canım,takımda olmak zor ve çok kurallı gibi olsa da takıma alışıldığı vakit çok iyi motivasyon sağlıyor.
Her hafta çok daha iyiye gideceksin. Tukaka 8’lerden kurtuldun canım, bu bile büyük bir psikolojik rahatlama sağlıyo
esperenzaa bende seni hayal kırıklığına uğratanlardanım sanırım
Haftaya 89 küsür görmek istiyorum.İnşallah
Kötü değildin canım ama daha iyi olsun tabi ki isterdim.Sendeki birkaç haftadır artan çabayı görüyorum canım.
Bu cumaya gelsin 8’li kilolar ve sen de psikolojik sınırı aşıp daha da şevke gelirsin canım.

Kabak yada yeşillikli yoğurdun faydasını ben de çok görmüştüm canım.
Perşembe günü kabak yediğimde hep iyi eksilerle gelmiştim.
Perşembeleri hazmı zor olan yiyecekler ve karbonhidrat yenilmediği takdirde cuma tartı daha iyi oluyor.
Yapılan spor türü ve puanı hergün yazılması yeterli canım. Rakipler birbiri ile sohbet edip hatta gaza getirdiği zaman rekabet daha iyi sonuçlar veriyor.

Hahahaha benim eşim de ben kilo verdikçe kilo aldı,şimdi adamı eski haline getirmeye çalışıyorum.
Başbaşa olmanız çok daha iyi olmuş canım:)
Tamam canım:)

Canımm
2-3 kilo geri gitmeseydin tabi ki daha iyiydi ama Türkiye’ye gelmek zorunda kaldığına göre iyi birşey için değil de aniden gelişen bir olay için geldiniz diye tahmin ediyorum.inşallah yanılıyorumdur.
Canım benim o iki üç haftalık kaybı telafi edebilecek güç,irade ve metabolizma sende var.Menülerin hep çok iyiydi burada olduğun dönemlerdeki sporlarına dönsen farkı kolay kapatırsın canım.(Callanetics sana hep çok iyi gelirdi. Ara verdiysen başla bence)

Hedefime ulaştım nihayet:)) şimdi koruma dönemindeyim canım. Zor olan kısmına geldim sanki.Şimdilik iyi gidiyor koruma.
Darısı en kısa sürede sağlıklı bi şekilde senin başına olsun:)
Öpüyorumm

57.5 demek istiyorum ama ust üste bu kadar hızlı gitmez sanırım, yine de oyle diyeyim ki ulasmak için hirs yapayim ama ceza yok bak ona gore
Sana ceza vermek ne haddime şampiyonİste takımı üzerine yapayım,gözüne kestirdiğin biri varsa söyle senin gelmiş geçmiş cezalarını ona kitleyeyim
Ben de kabagi keşfettim kendimce
Birincilik sırlarına bol bol kabak yiyin gari yazicam
Yaz kız hatta de ki ;

Kabağın %95’i sudur
Şampiyonluğumun sırrı budur
Yemezsen kabağı hasetinden kudur
Mari ye kafanı mari ye beynini
kudur kudur

Hahahaha benim eşim de ben kilo verdikçe kilo aldı,şimdi adamı eski haline getirmeye çalışıyorum.
Başbaşa olmanız çok daha iyi olmuş canım:)

Tamam canım:)

Aynen biz de de öyle olcak sanırım diyorum biraz dikkat et falan diye ama pek işe yaramicak sanırım ben vereyim de belki o da gaza gelir hem

Aynenn yarın son finalim var sonra sporumu da yaparım artık başlarım ona da rahat rahat
Ben irademe güvenim her zaman tam da metabolizmamdan korkuyordum aslında biraz korkuyordum ama beni utandırdı :)))

Okudum kabul ediyorum teşekkürler amin

Günaydın kızlar bir çırpıda yazdıklarınızı okuyup geldim. Kilo verenleri canı gönülden tebrik ederim. Takımdan çıkarıldim mi bilmiyorum ama kilo bildirimi yapmadığım için çok üzgünüm. Bu son olacak inş.

Yok cikarilmadin, deneme süresinde olsan bile bildirim yapman gerekir, şimdi bildirim yapabilirsin.

Ben gelecek haftanın birincisini görüyorum, çok güzel olmuş, spor mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…