İyi geceler canım ben de yattım ❤Canlar hayırlı geceler
Finaller de bittiği için spora biraz başlarsan bence hedefini çok kolay yakalarsın.Metabolizman ve iraden çok iyi biraz da sporla destekledin mi eski elbiselerine çok rahat sığarsınGerçekten öyle, çok sağol umarım başarılı bir şekilde mezun olabilirim :)
çok teşekkür ederim ayrıca inancın içinde,inşallah tutturmak için elimden geleni yapıcam :) 7 li kilolara çıkmak zaten beni pskilolojik olarak çok etkilemişti kendimden iğreniyordum.eski elbiselerime girebilmeyi çok istiyorum artık.yaz geldi ve elbiselerimin hiç biri bana olmuyor ya koldan ya sırttan
Takıma geldiğin ilk gün demiştim ya canım,takımda olmak zor ve çok kurallı gibi olsa da takıma alışıldığı vakit çok iyi motivasyon sağlıyor.Teşekkür ederim sözlerin için. İnan yapamam dediğim azmi buranın sayesinde buldum kendimde. İnşallah her hafta daha güzel sonuçlar vereceğim, vereceğiz. Yarın yeni listemle devam edeceğim bakalım
Kötü değildin canım ama daha iyi olsun tabi ki isterdim.Sendeki birkaç haftadır artan çabayı görüyorum canım.esperenzaa bende seni hayal kırıklığına uğratanlardanım sanırım
Haftaya 89 küsür görmek istiyorum.İnşallah
Kabak yada yeşillikli yoğurdun faydasını ben de çok görmüştüm canım.Aklımdan geçeni okudun ermiş insanPazartesi salı bamya yemeyi düşünüyorum, Çarşamba perşembe de kabak
Canım kaçamak yapma isteği geldiğinde ya da önüne koyduklarında hemen buraya yaz ve 5 dk bekle hatta bana özelden mesaj bile atabilirsin.sadece bi hafta sık dişini e mi
canım Azmine hayranım, tüm kalbimle inanıyorum hedefine ulaşacağına
Yapılan spor türü ve puanı hergün yazılması yeterli canım. Rakipler birbiri ile sohbet edip hatta gaza getirdiği zaman rekabet daha iyi sonuçlar veriyor.Şimdi hergün yapılan sporu ve puanımızı yazacağız. Haftayı tamamlayınca siz toplayacaksınız değil miesperenzaa
Ekstradan bir şey yapılacak mı? Rakibimizle ortak çalışma bs yok değil mi?
HahahahaTeşekkürler :)
Aaaa o iş iptal oldu canım ben söylemeyi unuttum yani yarın iftara sadece sevgilimle baş başa gidicez, çorbamı kebabımı yer gerisini sevgilime paslarım diye düşünüyorum bi de salata yerim tamamdır ben kilo verirken o alcak
Tamam canım:)Hedef kilom 61.9esperenzaa
Olmazesperenzaa kaptaniçem hedef kiloları ve güncel kiloları tablo halinde ilk mesaja sabitlesek mie ne dersin
Canımmcnm benım ne guzel bır mesaj bu.ıyı hatırlanmak güzel gelıyor ınsana
Aynı şekilde senın sohbetın ve motıven de bana cok ıyı gelmişti.yoksa o kadar kıloyu o kadar kısa sürede veremezdım herhalde.ıyıkı tanımışım senı,ıyıkı yollarımız kesişmiş cnm
şimdi iki ileri bir geri şeklinde devam edıyor dıyet.bır hafta turkıyeye gıtmek zorunda kaldım ve benı 2-3 hafta gerıye götürdü kılo konusunda.
Senın nasıl gıdıyor dıyet.hedefe az kaldı herhalde
Çok güzel fikir ve de başlık olmuşMerhaba,
10. Takım Kitap Okuma Topiğine tüm kitap severleri bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
Sana ceza vermek ne haddime şampiyon57.5 demek istiyorum ama ust üste bu kadar hızlı gitmez sanırım, yine de oyle diyeyim ki ulasmak için hirs yapayim ama ceza yok bak ona gore
Yaz kız hatta de ki ;Ben de kabagi keşfettim kendimce
Birincilik sırlarına bol bol kabak yiyin gari yazicam
Hahahahabenim eşim de ben kilo verdikçe kilo aldı,şimdi adamı eski haline getirmeye çalışıyorum.
Başbaşa olmanız çok daha iyi olmuş canım:)
Tamam canım:)
Finaller de bittiği için spora biraz başlarsan bence hedefini çok kolay yakalarsın.Metabolizman ve iraden çok iyi biraz da sporla destekledin mi eski elbiselerine çok rahat sığarsın
Takıma geldiğin ilk gün demiştim ya canım,takımda olmak zor ve çok kurallı gibi olsa da takıma alışıldığı vakit çok iyi motivasyon sağlıyor.
Her hafta çok daha iyiye gideceksin. Tukaka 8’lerden kurtuldun canım, bu bile büyük bir psikolojik rahatlama sağlıyo
Kötü değildin canım ama daha iyi olsun tabi ki isterdim.Sendeki birkaç haftadır artan çabayı görüyorum canım.
Bu cumaya gelsin 8’li kilolar ve sen de psikolojik sınırı aşıp daha da şevke gelirsin canım.
Okudum kabul ediyorumİnşallah canımbirinciliklerimiz de var ama son dönemde sürekli ikinci,üçüncü oluyoruz.Bu da biraz can sıkıyor haliyle
hoşgeldin canım
Birinci sayfadaki kuralları okuyup kabul eder misin?
Allah analı babalı büyütsün canım.
Canım çok özür diliyorum dünden beri rahatsızım. Işten zor attım eve kendimi sonrada uyuyup kalmışım. Baş ağrısı ve mide bulantısı beni helak etti. Dünden beri buraya uğrayamadım daha doğrusu girmekle çıkmam ir oldu kafayı veremedim.bahar2701 selam arkadasim!!!
Bizimde yaptığımızı bilmiyordum canim. 1 gün olmuştu başlayalı. Özür dilerim. Dün rahatsızdım baya kötü oldum O yüzden herşey aklımdan çıkmış.bahar2701 tatlım bugün bildirim günüydü.Bildirim yapmadın.
Yok cikarilmadin, deneme süresinde olsan bile bildirim yapman gerekir, şimdi bildirim yapabilirsin.Günaydın kızlar bir çırpıda yazdıklarınızı okuyup geldim. Kilo verenleri canı gönülden tebrik ederim. Takımdan çıkarıldim mi bilmiyorum ama kilo bildirimi yapmadığım için çok üzgünüm. Bu son olacak inş.
Ben gelecek haftanın birincisini görüyorum, çok güzel olmuş, spor mükemmelSahur
yok
akşam
7 8 kaşık nohut
1,5 bardak ayran
hurma
ara
süt
spor
1 saat yürüyüş=60 puan
200 adet bölgesel hareket= 120 puan
150 ip atlama = 30 puan toplam 410 puan
su azdıesperenzaa G Gonulbagi medgic26
doktor bişi demedi kist yok yumurtalarım gayet iyi galiba strese yordu
Ben gelecek haftanın birincisini görüyorum, çok güzel olmuş, spor mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?