Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Insallah canim benim nerde yazicam o yaziyi??

Arkadaşlar merhaba...
Oncelikle hepinizden ozurdiliyorum... ailevi sorunlarim yüzümden yemek yemedim su icmedim uykusuz kaldim ruhsar gibi dolandim ortalikta regl donemime de 4gun kaldi onun siskinligi ve az su icmemden dolayida vucudum su tuttu... soluguda hastanede aldim.... umarim haftaya duzelirim hem sorunumu cozerim hemde yeme duzenime...

birsey cikmamasina cok sevindim canim strese girme o zaman illaki olacaksin botkisel sokturuculeri denemismiydin?

canim Allah tez zamanda feraha cikarsin ve gecmis olsun stres basli basina kilo da etken senin azmini motivasyonunu hepimiz biliyoruz zaten o yuzden kilo geldigi gibi gidecektir

Geçmiş olsun, Allah tez zamanda tüm sorunlarını çözüme kavuştursun!!! Hakkında hayırlısını nasib etsin!

Ta
Yok cikarilmadin, deneme süresinde olsan bile bildirim yapman gerekir, şimdi bildirim yapabilirsin.
Tamam canim çok tsk ederim. Canım benim baskulum eski baskullerden o yüzden kendime dijital bir baskül alacağım en doğru şekilde tartılmak istiyorum. Sabah ac karnına tartildigimda 81 çıktım. Bugün oruç tutamadığım için öyle olabilir. Bakalım bir kaç gün takip edeyim

Çok geçmiş olsun canim. Umarım ciddi bir durum yokturdur

Geçen cuma : 60,50
şimdiki kilom:60,00
yüzdesi : 0,82

fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82) listede böyle yazılmış yüzde aynı ama kilomda yanlışlık var gibi geldi esperenzaa

Canım ne varda bu kadar şeyi taktın kafana değer mi üç günlük dünya herkes yaptığından utansın silkelen kendine gel

TARLUSAL VERDİ, BİTKİSEL DERKEN MAYDONOZ SUYU FALAN İÇTİM TIK YOK TARLUSALI DA RAMAZAN BİTİMİNE 4 5 GÜN VARKEN ALMAYI PLANLIYORUM ORUÇLARIM KALMASIN

Haklısın. Burası diyetisyenden daha çok azim veriyor
Dün kabızlık sorunum vardı çözdüm sanırım. Sabah tartıldım diyetisyen istedi 79.2 yi gördüm. Ve çok mutlu oldum. Haftaya kesinlikle 77 lerde olmalıyım. Onun içinde bolll spor
Yapılan spor türü ve puanı hergün yazılması yeterli canım. Rakipler birbiri ile sohbet edip hatta gaza getirdiği zaman rekabet daha iyi sonuçlar veriyor.

Tamamdır anlaşıldı
Rakibim nerde ki acaba. Spor yapıyor mudur? S smygnc

Maydanoz birde benim bildigim ada cayi var. Ama dr ioac vermis zaten ooo sen o zaman bayram donusunde bomba gibi geleceksin desene

ADAÇAYIDA ALABİLRİM ASLINDA HATTA GEÇEN AKTARDA ALIYORDU İNSANLAR CANIM AKŞAM TARTILDIM 59,90 GİBİYDİM BU HAFTA 1 KİLO VERCEM GİBİ GELİYOR AMA BAKALIM POLİKİSTİK OVERDEN KURTULMAM ŞART BENİM

Yarışmamız 572. Etap sonuncusu 6. Takımdan medgic26

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Merhaba yaklaşık 2 aylık bir anneyim. Emziriyorum ve diyetisyen listesi ile diyet yapıyorum başlayalı 3 gün oldu. 165 boy, 73 kiloyum. Hedefim 55. Aranıza katılmak istiyorum mümkünse:)

benim de hedef kilom 55 canım 66 ile gruba başladım şuan 60 ım kurallara uyarsan kesin zayıflarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…