Insallah canim benim nerde yazicam o yaziyi??medgic26 tatlım maalesef sen de haftanın en kötüsü oldun galiba sen de bu hafta perşembeye kadar nerede hata yaptım başlığında kilo alma sebebini paylaşmak durumundasın.
Canım senin kilo almış görünmenin sebebi belli,psikolojik olarak kötü günler geçiriyorsun ve yemeden,içmeden uyumadan geçti haftan ve bir de regl öncesinde olduğun için durum bu oldu.
Bu hafta eski sağlıklı menülerine dönersen ve regl de geçerse senden de birncilik gelebilir.
Biran önce sorunlarını halledip tekrar aramıza dönmeni çok istiyorum
Afiyet olsun canimSahur
yok
akşam
7 8 kaşık nohut
1,5 bardak ayran
hurma
ara
süt
spor
1 saat yürüyüş=60 puan
200 adet bölgesel hareket= 120 puan
150 ip atlama = 30 puan toplam 410 puan
su azdıesperenzaa @Gonulbagi medgic26
doktor bişi demedi kist yok yumurtalarım gayet iyi galiba strese yordu
birsey cikmamasina cok sevindim canim strese girme o zaman illaki olacaksin botkisel sokturuculeri denemismiydin?Sahur
yok
akşam
7 8 kaşık nohut
1,5 bardak ayran
hurma
ara
süt
spor
1 saat yürüyüş=60 puan
200 adet bölgesel hareket= 120 puan
150 ip atlama = 30 puan toplam 410 puan
su azdıesperenzaa @Gonulbagi medgic26
doktor bişi demedi kist yok yumurtalarım gayet iyi galiba strese yordu
canim Allah tez zamanda feraha cikarsin ve gecmis olsun stres basli basina kilo da etken senin azmini motivasyonunu hepimiz biliyoruz zaten o yuzden kilo geldigi gibi gidecektirArkadaşlar merhaba...
Oncelikle hepinizden ozur6diliyorum... ailevi sorunlarim yüzümden yemek yemedim su icmedim uykusuz kaldim ruhsar gibi dolandim ortalikta regl donemime de 4gun kaldi onun siskinligi ve az su icmemden dolayida vucudum su tuttu... soluguda hastanede aldim.... umarim haftaya duzelirim hem sorunumu cozerim hemde yeme duzenime...
Geçmiş olsun, Allah tez zamanda tüm sorunlarını çözüme kavuştursun!!! Hakkında hayırlısını nasib etsin!Arkadaşlar merhaba...
Oncelikle hepinizden ozurdiliyorum... ailevi sorunlarim yüzümden yemek yemedim su icmedim uykusuz kaldim ruhsar gibi dolandim ortalikta regl donemime de 4gun kaldi onun siskinligi ve az su icmemden dolayida vucudum su tuttu... soluguda hastanede aldim.... umarim haftaya duzelirim hem sorunumu cozerim hemde yeme duzenime...
Tamam canim çok tsk ederim. Canım benim baskulum eski baskullerden o yüzden kendime dijital bir baskül alacağım en doğru şekilde tartılmak istiyorum. Sabah ac karnına tartildigimda 81 çıktım. Bugün oruç tutamadığım için öyle olabilir. Bakalım bir kaç gün takip edeyimYok cikarilmadin, deneme süresinde olsan bile bildirim yapman gerekir, şimdi bildirim yapabilirsin.
Çok geçmiş olsun canim. Umarım ciddi bir durum yokturdurArkadaşlar merhaba...
Oncelikle hepinizden ozurdiliyorum... ailevi sorunlarim yüzümden yemek yemedim su icmedim uykusuz kaldim ruhsar gibi dolandim ortalikta regl donemime de 4gun kaldi onun siskinligi ve az su icmemden dolayida vucudum su tuttu... soluguda hastanede aldim.... umarim haftaya duzelirim hem sorunumu cozerim hemde yeme duzenime...
Arkadaşlar merhaba...
birsey cikmamasina cok sevindim canim strese girme o zaman illaki olacaksin botkisel sokturuculeri denemismiydin?
canim Allah tez zamanda feraha cikarsin ve gecmis olsun stres basli basina kilo da etken senin azmini motivasyonunu hepimiz biliyoruz zaten o yuzden kilo geldigi gibi gidecektir
Maydanoz birde benim bildigim ada cayi var. Ama dr ioac vermis zaten ooo sen o zaman bayram donusunde bomba gibi geleceksin deseneTARLUSAL VERDİ, BİTKİSEL DERKEN MAYDONOZ SUYU FALAN İÇTİM TIK YOK TARLUSALI DA RAMAZAN BİTİMİNE 4 5 GÜN VARKEN ALMAYI PLANLIYORUM ORUÇLARIM KALMASIN
Haklısın. Burası diyetisyenden daha çok azim veriyorTakıma geldiğin ilk gün demiştim ya canım,takımda olmak zor ve çok kurallı gibi olsa da takıma alışıldığı vakit çok iyi motivasyon sağlıyor.
Her hafta çok daha iyiye gideceksin. Tukaka 8’lerden kurtuldun canım, bu bile büyük bir psikolojik rahatlama sağlıyo
Yapılan spor türü ve puanı hergün yazılması yeterli canım. Rakipler birbiri ile sohbet edip hatta gaza getirdiği zaman rekabet daha iyi sonuçlar veriyor.
Maydanoz birde benim bildigim ada cayi var. Ama dr ioac vermis zaten ooo sen o zaman bayram donusunde bomba gibi geleceksin desene
Sana ceza vermek ne haddime şampiyonİste takımı üzerine yapayım,gözüne kestirdiğin biri varsa söyle senin gelmiş geçmiş cezalarını ona kitleyeyim
Yaz kız hatta de ki ;
Kabağın %95’i sudur
Şampiyonluğumun sırrı budur
Yemezsen kabağı hasetinden kudur
Mari ye kafanı mari ye beynini
kudur kudur
Merhaba yaklaşık 2 aylık bir anneyim. Emziriyorum ve diyetisyen listesi ile diyet yapıyorum başlayalı 3 gün oldu. 165 boy, 73 kiloyum. Hedefim 55. Aranıza katılmak istiyorum mümkünse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?