Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizimde yaptığımızı bilmiyordum canim. 1 gün olmuştu başlayalı. Özür dilerim. Dün rahatsızdım baya kötü oldum O yüzden herşey aklımdan çıkmış.
geçmiş olsun canım,bu haftaki bildirimin haftaya cuma bildirimin için önemliydi canım.Cuma’dan cumaya verilen kilolar karşılaştırılıyor ya ondan önemliydi. Haftaya cuma için giriş kilonu baz alarak paylaşım yaparsın canım.

Aynenn yarın son finalim var sonra sporumu da yaparım artık başlarım ona da rahat rahat
Ben irademe güvenim her zaman tam da metabolizmamdan korkuyordum aslında biraz korkuyordum ama beni utandırdı :)))
İnşallah son finalin çok iyi geçer canım.
Metabolizmanın seni utandırması da çok iyi olmuşYaş faktörü büyük avantaj yada dezavantaj oluyor . Yaşın çok çook genç doğal olarak metabolizman da tahmininden hızlıymış:)
Okudum kabul ediyorum teşekkürler amin
Bu akşam gün sonunda menünü toplu olarak yazarsan,bildiğimiz kadarıyla menülerini yorumlayıp yardımcı oluruz tatlım. Bir de mümkün olduğu kadar burada aktif olman gerek tatlım.
Yok canım takımdan çıkarılmadın.yeni üye bile olsa her pazartesi ve cuma günü bildirim yapmak şart.Tüm kurallar deneme süresindeki üyeleri de kapsıyor tatlım.

Dün iftar:
Nohut çorbası,
Mısırlı mucver
Tonbalıklı salata
Ara öğün
Kuru incir
1 litre su
Sahur yok
3000 adım 45 puan
esperenzaa cgdmk @yolcukardelen bahar2701
Afiyet olsun canım.
Su az canım.Bana mısır diyette pek doğru gelmiyor ama sana iyi geldiğini yazdığın için o konuda birşey demiyorum
Menün iyi canım,sporu da beğendim tek tukaka su miktarı:))
Çok sevindim doktorun dediklerine .
Insallah canim benim nerde yazicam o yaziyi??
ben link atacaktım canım ama seabahar yazmış . Sağlıklı bir tarif de vereceksin canım. Linkler bahar’ın mesajında var.

Çok teşekkür ederim bitti son sınavım da şimdi çıktım :)
Aynen beni utandırdı hep böyle devam eder inşallah

Afiyet olsun. sporun guzelmis canim.
Ben aspirin icersem regl hemen oluyordum olamadigim zamanlarda. Inst. polikistikover i corekotu ve aspir yagi ile yenen bi bayan var. istersen takip edebilirsin.

medgic26 canım seni ve yaşadığın zor süreci biliyorum tatlım.Birkaç haftadır olan sorunlar sağlığını etkilemeye başladı.
Böyle yapma canım kendini düşün ,evladını düşün .Sinirden üzüntüden yemeyerek sadece kendini ve sevenlerini üzüyorsun.
Bu dibi görme durumun aslında bir anlamda iyi oldu.sana iyi bir tokat olmuştur. Sağlıklı menülerine dön, aç susuz,uykusuz sigara ile sağlığını bozmaktan vazgeçeceğine inanıyorum.
Daha önce de demiştim,bugünler geçecek,iz de bırakacak ama bu izin ne kadar derin ve büyük olacağı senin elinde.

Gorusicizzz geçen hafta pek bi havalandin son anda beni gectin diye ammaa bu hafta seni iyi ezdim
Amma ve lakin sporda cok ceza yerim senden
Ezdin vallaEz annem ez böyle ezmeye can kurban Ben sana kıyamam derdim ama kıyarım koyarım:):)
Kabak tadı verinceye kadar yiyiciişmmm
Olmaz Oğlunun repliği ile yazsaydın kabul edecektim
Yazacaktım da kabak tadı verirse diye yazmadımdı
Merhaba,
10. Takım Kitap Okuma Topiğine tüm kitap severleri bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
Aaa ne kadar güzel, ilk fırsatta geleceğim, gelmişken bir de yeşil çayınızı içerim
Ayy çok güZell, içinden şair çıkacak ha gayret canım
Dün iftar:
Nohut çorbası,
Mısırlı mucver
Tonbalıklı salata
Ara öğün
Kuru incir
1 litre su
Sahur yok
3000 adım 45 puan
esperenzaa cgdmk @yolcukardelen bahar2701
afiyet olsun canım benim

Canım benim sen iyi ol da gerisinin bi önemi yok hepsi gelip geçici şeyler, dualarımız seninle
Nasıl çözdünKesinlikle sürekli iletişim halinde olmak inanılmaz motive ediyorİlerde WhatsApp grubu kurarız kimbilir Eski takımdan iki arkadaşla var benim, bi süre öyle devam etmiştikGerçi buraya WhatsApp tan çok girer oldum ama
Etap birincimiz de,etap sonuncumuz da Çiğdem
Teşekkür ederiz.Ellerine sağlık Bahar’cım
hah ben de niye derece yapamadım diyordum, meğer adımdan kaynaklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…