Teşekkürler ❤❤❤Yarışmamız 572. Etap birincisi 6. Takımdancgdmk
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Ne kadar sürede verdinizbenim de hedef kilom 55 canım 66 ile gruba başladım şuan 60 ım kurallara uyarsan kesin zayıflarsın
Hoşgeldin canımNe kadar sürede verdiniz
geçmiş olsun canım,bu haftaki bildirimin haftaya cuma bildirimin için önemliydi canım.Cuma’dan cumaya verilen kilolar karşılaştırılıyor ya ondan önemliydi. Haftaya cuma için giriş kilonu baz alarak paylaşım yaparsın canım.Bizimde yaptığımızı bilmiyordum canim. 1 gün olmuştu başlayalı. Özür dilerim. Dün rahatsızdım baya kötü oldum O yüzden herşey aklımdan çıkmış.
İnşallah son finalin çok iyi geçer canım.Aynenn yarın son finalim var sonra sporumu da yaparım artık başlarım ona da rahat rahat
Ben irademe güvenim her zaman tam da metabolizmamdan korkuyordum aslında biraz korkuyordum ama beni utandırdı :)))
Bu akşam gün sonunda menünü toplu olarak yazarsan,bildiğimiz kadarıyla menülerini yorumlayıp yardımcı oluruz tatlım. Bir de mümkün olduğu kadar burada aktif olman gerek tatlım.Okudum kabul ediyorumteşekkürler amin
Yok canım takımdan çıkarılmadın.yeni üye bile olsa her pazartesi ve cuma günü bildirim yapmak şart.Tüm kurallar deneme süresindeki üyeleri de kapsıyor tatlım.Günaydın kızlar bir çırpıda yazdıklarınızı okuyup geldim. Kilo verenleri canı gönülden tebrik ederim. Takımdan çıkarıldim mi bilmiyorum ama kilo bildirimi yapmadığım için çok üzgünüm. Bu son olacak inş.
Afiyet olsun canım.Dün iftar:
Nohut çorbası,
Mısırlı mucver
Tonbalıklı salata
Ara öğün
Kuru incir
1 litre su
Sahur yok
3000 adım 45 puan
esperenzaa cgdmk @yolcukardelen bahar2701
Menün iyi canım,sporu da beğendim tek tukaka su miktarı:))Sahur
yok
akşam
7 8 kaşık nohut
1,5 bardak ayran
hurma
ara
süt
spor
1 saat yürüyüş=60 puan
200 adet bölgesel hareket= 120 puan
150 ip atlama = 30 puan toplam 410 puan
su azdıesperenzaa G Gonulbagi medgic26
doktor bişi demedi kist yok yumurtalarım gayet iyi galiba strese yordu
ben link atacaktım canım ama seabahar yazmış . Sağlıklı bir tarif de vereceksin canım. Linkler bahar’ın mesajında var.Insallah canim benim nerde yazicam o yaziyi??
Tamam canimgeçmiş olsun canım,bu haftaki bildirimin haftaya cuma bildirimin için önemliydi canım.Cuma’dan cumaya verilen kilolar karşılaştırılıyor ya ondan önemliydi. Haftaya cuma için giriş kilonu baz alarak paylaşım yaparsın canım.
TunaydinTünaydin arkadaşlar ❤❤❤
İnşallah son finalin çok iyi geçer canım.
Metabolizmanın seni utandırması da çok iyi olmuşYaş faktörü büyük avantaj yada dezavantaj oluyor . Yaşın çok çook genç doğal olarak metabolizman da tahmininden hızlıymış:)
Bu akşam gün sonunda menünü toplu olarak yazarsan,bildiğimiz kadarıyla menülerini yorumlayıp yardımcı oluruz tatlım. Bir de mümkün olduğu kadar burada aktif olman gerek tatlım.
Yok canım takımdan çıkarılmadın.yeni üye bile olsa her pazartesi ve cuma günü bildirim yapmak şart.Tüm kurallar deneme süresindeki üyeleri de kapsıyor tatlım.
Etap birincimiz de,etap sonuncumuz da Çiğdemİlahi 6. takımcım, etap birincisi de etap sonuncusu da sizden çıkmış bu hafta.
Şimdi ekliyorum mesajlarını.
Afiyet olsun. sporun guzelmis canim.Sahur
yok
akşam
7 8 kaşık nohut
1,5 bardak ayran
hurma
ara
süt
spor
1 saat yürüyüş=60 puan
200 adet bölgesel hareket= 120 puan
150 ip atlama = 30 puan toplam 410 puan
su azdıesperenzaa G Gonulbagi medgic26
doktor bişi demedi kist yok yumurtalarım gayet iyi galiba strese yordu
Etap birincimiz de,etap sonuncumuz da Çiğdem
Teşekkür ederiz.Ellerine sağlık Bahar’cım
Bak bunu bileydim iki mesaj arasına bir dilek mesajı yazardım.
Ezdin vallaGorusicizzz geçen hafta pek bi havalandin son anda beni gectin diye ammaa bu hafta seni iyi ezdim
Amma ve lakin sporda cok ceza yerim senden
Kabak tadı verinceye kadar yiyiciişmmmKabak yada yeşillikli yoğurdun faydasını ben de çok görmüştüm canım.
Perşembe günü kabak yediğimde hep iyi eksilerle gelmiştim.
Perşembeleri hazmı zor olan yiyecekler ve karbonhidrat yenilmediği takdirde cuma tartı daha iyi oluyor.
Yapılan spor türü ve puanı hergün yazılması yeterli canım. Rakipler birbiri ile sohbet edip hatta gaza getirdiği zaman rekabet daha iyi sonuçlar veriyor.
Yazacaktım da kabak tadı verirse diye yazmadımdıOlmazOğlunun repliği ile yazsaydın kabul edecektim
Aaa ne kadar güzel, ilk fırsatta geleceğim, gelmişken bir de yeşil çayınızı içerimMerhaba,
10. Takım Kitap Okuma Topiğine tüm kitap severleri bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
Ayy çok güZell, içinden şair çıkacak ha gayret canımSana ceza vermek ne haddime şampiyonİste takımı üzerine yapayım,gözüne kestirdiğin biri varsa söyle senin gelmiş geçmiş cezalarını ona kitleyeyim
Yaz kız hatta de ki ;
Kabağın %95’i sudur
Şampiyonluğumun sırrı budur
Yemezsen kabağı hasetinden kudur
Mari ye kafanı mari ye beynini
kudur kudur
afiyet olsun canım benimDün iftar:
Nohut çorbası,
Mısırlı mucver
Tonbalıklı salata
Ara öğün
Kuru incir
1 litre su
Sahur yok
3000 adım 45 puan
esperenzaa cgdmk @yolcukardelen bahar2701
Canım benim sen iyi ol da gerisinin bi önemi yok hepsi gelip geçici şeyler, dualarımız seninleArkadaşlar merhaba...
Oncelikle hepinizden ozurdiliyorum... ailevi sorunlarim yüzümden yemek yemedim su icmedim uykusuz kaldim ruhsar gibi dolandim ortalikta regl donemime de 4gun kaldi onun siskinligi ve az su icmemden dolayida vucudum su tuttu... soluguda hastanede aldim.... umarim haftaya duzelirim hem sorunumu cozerim hemde yeme duzenime...
Nasıl çözdünHaklısın. Burası diyetisyenden daha çok azim veriyor
Dün kabızlık sorunum vardı çözdüm sanırım. Sabah tartıldım diyetisyen istedi 79.2 yi gördüm. Ve çok mutlu oldum. Haftaya kesinlikle 77 lerde olmalıyım. Onun içinde bolll spor
Tamamdır anlaşıldı
Rakibim nerde ki acaba. Spor yapıyor mudur?@smygnc
hah ben de niye derece yapamadım diyordum, meğer adımdan kaynaklıymışEtap birincimiz de,etap sonuncumuz da Çiğdem
Teşekkür ederiz.Ellerine sağlık Bahar’cım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?