Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla sanırım zeytinyağdan kaynaklı
Buranın motivesi beni ideal kiloma taşıyacak buna inanıyorum
Whatsap grupları bile bıraktım burası için tek aktiviten nette şuan burası hatta eşim sabah akşam ordakilerle yazışıyorsun diyr payladı beni

Ben emzirdiğim için diyetisyen listesi ile gidiyorum.

Bu sabah 4/1 omlet, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek ve şekersiz çay içtim. Öğle yemeğim 200 tavuk döner, yoğurt. Ara öğünlerimde yoğurt, meyve ve çiğ fındık var. Akşam da 7 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek ve yoğurt var

Hahaha kabak tadı vermezdi canım,verse de kabağın tadı da etkisi de muhteşem
Şair olmak ne haddime canım,Takım olarak kitap yazalım.( nasıl olsa herkes yazar ya günümüzde)
Tatlı tatlı yemenin, acı acı diyeti olsun kitabımızın adı

Sahur : iki dilim ekmekten kasarli tost ayran
Iftar: kiymali sebze yemegi ayran
Ara: 2 3 tane kiraz, iki kayisi, 5 findik
Yesil cay
2 litre su
4000 adim: 15×4=60p
esperenzaa fitcivciv
Afiyet olsun canım.Sporu arttırman iyi olur.civciv’in içinden yakında spor canavarı çıkacak benden demesi
Afiyet olsun canım,bol bol süt olsun.

Rakibin spor salonuna gidiyor ,gittiği zaman da iyi spor yapar canım
Sen de haftaya sultan’s of the dance yapar tüm takımların Sultan’ı olursun
Şimdi dereotlu kabak yedim dünkü kabah muhabbetinden sonra canım çekmişti
Kabak talebini arttırıp kabak fiyatlarını arttıracağız yakında:) Haziran ayı zam şampiyonı kabak oldu diye haber çıkarırsak hiç şaşmam
Sana da mutlu hafta sonları canımmm
Ben de evi dip kose temizledim, dışarı yürüyüşe cikicaz, akşam da iftara davetliyiz, yemek yapma derdi yok ☺
Maşallah canım.
@yolcukardelen de 2 aylık anne canım.

Geçen cuma : 60,50
şimdiki kilom:60,00
yüzdesi : 0,82

fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82) listede böyle yazılmış yüzde aynı ama kilomda yanlışlık var gibi geldi esperenzaa

Afiyet olsun canım.Sporu arttırman iyi olur.civciv’in içinden yakında spor canavarı çıkacak benden demesi

Afiyet olsun canım,bol bol süt olsun.

Hadi inş bugün işyerinde yaptım 150 bölgesel hareket akşama da ip atlıcam ama canım tatlı yapmak istiyor yapsam şerbet dökmeden yesem olur mu şekerpare tarzı açlıktan nevrim döndü

Geçen cuma : 60,50
şimdiki kilom:60,00
yüzdesi : 0,82

fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82) listede böyle yazılmış yüzde aynı ama kilomda yanlışlık var gibi geldi esperenzaa
Canım ben onu düzelttim sonuç listesinde.
Seabahar’a bilgi vererek gerekli düzeltmeyi yaptım civciv’im
Dikkatin için teşekkür tatlım.

motivasyonumu senden alıyorum sık sık söyle bir çiviyi sokmak için defalarca vurmak gerekir

Hepinizin kilo vermesini çok istiyorum.Bu nedenle peşinizi bırakmıyorum
Seninle asilsoy için de önce kilo kontrolü ve sonrasında sağlıkla
Aynı süreçten geçtiğimiz için bu konuda çok çok dua ediyorum ikinize de

yahu ben takımı bıraktım , boş zamanım oldu, diyetten ve spor salonundan koptum
HahahahaSen takıma gelince yoğunluğun artıyor canım,buradan gidince aylak aylak dolanıyorsun sanırım
Canım düzenli olarak menü paylaş,bir dönem kendini dene.Takımın sana katacaklarını gözlemle.
şayet bu defa olacak dersen ve bu defa da yoğunluk olsa da burayı ihmal etmeyeceğim dersen buyur gel canım.

bende öyle diyecektim kaptancım önce deneme süresi iyi olur

gerçek iyilik bu canım tanımadığın insanlar için birşeyler yapmak 6 kilo verdiysem buraya borçluyum 55 kiloya kadar da burdayım inş bayramda 3 4 gün giremem ama netim yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…