Canım benim sen iyi ol da gerisinin bi önemi yok hepsi gelip geçici şeyler, dualarımız seninle
Nasıl çözdünKesinlikle sürekli iletişim halinde olmak inanılmaz motive ediyor İlerde WhatsApp grubu kurarız kimbilir Eski takımdan iki arkadaşla var benim, bi süre öyle devam etmiştik Gerçi buraya WhatsApp tan çok girer oldum ama
hah ben de niye derece yapamadım diyordum, meğer adımdan kaynaklıymış
Sana da mutlu hafta sonları canımmmCanlar mutlu hafta sonlarıDışarda olacağım fırsat buldukça gelmeye çalışırım
Faydasini gorursen yarın beni etiketleyip yazar mısın canim, merak ettim.Şimdi dereotlu kabak yedim dünkü kabah muhabbetinden sonra canım çekmişti
Nasıl çözdünKesinlikle sürekli iletişim halinde olmak inanılmaz motive ediyor İlerde WhatsApp grubu kurarız kimbilir Eski takımdan iki arkadaşla var benim, bi süre öyle devam etmiştik Gerçi buraya WhatsApp tan çok girer oldum ama
Faydasini gorursen yarın beni etiketleyip yazar mısın canim, merak ettim.
Hahaha kabak tadı vermezdi canım,verse de kabağın tadı da etkisi de muhteşemEzdin vallaEz annem ez böyle ezmeye can kurban Ben sana kıyamam derdim ama kıyarım koyarım:):)
Kabak tadı verinceye kadar yiyiciişmmm
Yazacaktım da kabak tadı verirse diye yazmadımdı
Aaa ne kadar güzel, ilk fırsatta geleceğim, gelmişken bir de yeşil çayınızı içerim
Ayy çok güZell, içinden şair çıkacak ha gayret canım
afiyet olsun canım benim
Afiyet olsun canım.Sporu arttırman iyi olur.civciv’in içinden yakında spor canavarı çıkacak benden demesiSahur : iki dilim ekmekten kasarli tost ayran
Iftar: kiymali sebze yemegi ayran
Ara: 2 3 tane kiraz, iki kayisi, 5 findik
Yesil cay
2 litre su
4000 adim: 15×4=60p
esperenzaa fitcivciv
Afiyet olsun canım,bol bol süt olsun.Ben emzirdiğim için diyetisyen listesi ile gidiyorum.
Bu sabah 4/1 omlet, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek ve şekersiz çay içtim. Öğle yemeğim 200 tavuk döner, yoğurt. Ara öğünlerimde yoğurt, meyve ve çiğ fındık var. Akşam da 7 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek ve yoğurt var
Rakibin spor salonuna gidiyor ,gittiği zaman da iyi spor yapar canımHaklısın. Burası diyetisyenden daha çok azim veriyor
Dün kabızlık sorunum vardı çözdüm sanırım. Sabah tartıldım diyetisyen istedi 79.2 yi gördüm. Ve çok mutlu oldum. Haftaya kesinlikle 77 lerde olmalıyım. Onun içinde bolll spor
Tamamdır anlaşıldı
Rakibim nerde ki acaba. Spor yapıyor mudur?@smygnc
Sen de haftaya sultan’s of the dance yapar tüm takımların Sultan’ı olursunCanım benim sen iyi ol da gerisinin bi önemi yok hepsi gelip geçici şeyler, dualarımız seninle
hah ben de niye derece yapamadım diyordum, meğer adımdan kaynaklıymış
Kabak talebini arttırıp kabak fiyatlarını arttıracağız yakında:) Haziran ayı zam şampiyonı kabak oldu diye haber çıkarırsak hiç şaşmamŞimdi dereotlu kabak yedim dünkü kabah muhabbetinden sonra canım çekmişti
Maşallah canım.Sana da mutlu hafta sonları canımmm
Ben de evi dip kose temizledim, dışarı yürüyüşe cikicaz, akşam da iftara davetliyiz, yemek yapma derdi yok ☺
@yolcukardelen de 2 aylık anne canım.Ben emzirdiğim için diyetisyen listesi ile gidiyorum.
Bu sabah 4/1 omlet, salatalık, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek ve şekersiz çay içtim. Öğle yemeğim 200 tavuk döner, yoğurt. Ara öğünlerimde yoğurt, meyve ve çiğ fındık var. Akşam da 7 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek ve yoğurt var
Afiyet olsun canım.Sporu arttırman iyi olur.civciv’in içinden yakında spor canavarı çıkacak benden demesi
Afiyet olsun canım,bol bol süt olsun.
fitcivciv beğeni bildirimin geldi de aklıma geldi)
Su miktarını arttır bir de spora güzel başladın sakın bırakma:)
Canım ben onu düzelttim sonuç listesinde.Geçen cuma : 60,50
şimdiki kilom:60,00
yüzdesi : 0,82
fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82) listede böyle yazılmış yüzde aynı ama kilomda yanlışlık var gibi geldiesperenzaa
motivasyonumu senden alıyorum sık sık söyle bir çiviyi sokmak için defalarca vurmak gerekir
Hahahahayahu ben takımı bıraktım , boş zamanım oldu, diyetten ve spor salonundan koptum
bende öyle diyecektim kaptancım önce deneme süresi iyi olurHahahahaSen takıma gelince yoğunluğun artıyor canım,buradan gidince aylak aylak dolanıyorsun sanırım
Canım düzenli olarak menü paylaş,bir dönem kendini dene.Takımın sana katacaklarını gözlemle.
şayet bu defa olacak dersen ve bu defa da yoğunluk olsa da burayı ihmal etmeyeceğim dersen buyur gel canım.
Hepinizin kilo vermesini çok istiyorum.Bu nedenle peşinizi bırakmıyorum
Seninleasilsoy için de önce kilo kontrolü ve sonrasında sağlıkla
Aynı süreçten geçtiğimiz için bu konuda çok çok dua ediyorum ikinize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?