Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rakibin spor salonuna gidiyor ,gittiği zaman da iyi spor yapar canım
.

Çok çalışmam lazım desene.
Şuan köydeyim. İp atlayacağım kayınvalidem ve eşim karşı çıkıyor. Bende kol bacak hareketleri yapıyorum. Akşam yatmadan mekik çekeceğim

Aminnnnnn
Başta sağlık sonra sağlıklı gebelik inşallah

Canım ben onu düzelttim sonuç listesinde.
Seabahar’a bilgi vererek gerekli düzeltmeyi yaptım civciv’im
Dikkatin için teşekkür tatlım.

-500 gram için bir hafta uğraştım ben nasıl dikkat etmiyim ama bu hafta 1 kilo vereceğim inş hissediyorum hedef kilom 59

bende öyle diyecektim kaptancım önce deneme süresi iyi olur
Bence de çok iyi olur canım.Takıma zaman ayırabilirsen bildiğin üzere faydasını görürsün.
Düzenli olarak katılımla belki spor ve sağlıklı beslenme moduna daha kolay uyum sağlarsın.
Bu akşamdan itibaren düzenli menü ve paylaşım bekliyorum canım.

gerçek iyilik bu canım tanımadığın insanlar için birşeyler yapmak 6 kilo verdiysem buraya borçluyum 55 kiloya kadar da burdayım inş bayramda 3 4 gün giremem ama netim yok çünkü
Tamam canım bayramda cozutmak yok Yoksa dönüşte yakarım çıranızı

başlayacağım belki akşam spora da giderim :)

asilsoy canım buradayım nişanım var 23 de onun telaşesindeyim.Sabah 10 da çıktım evden daha giremedim.Bana göre şanslısın yüzde olarak geçersin beni.Benden 10 küsür kilo eksiksin.
Spor konusunda spor salonuna devam ediyorum.

BENDE YULAF KEPEĞİ ALIP KURABİYELER YAPICAM AMA DAHA CANIM İSTEMİYOR :) CANIM SEN KORUMADASIN AMA DAHA HİÇ KURALLARINI BOZMADIN SANIRIM
Hâlâ karatay tarzı besleniyorum. Kahvaltıma arada hurma,kiraz,ananas ekliyorum .bir iki defa da ölçülü olacak şekilde bulgur pilavı yedim.
Özlediğim canımın çektiği birşey olmadığı için aynı şekilde devam ediyorum.bayramda 3 gün otelde olacağım için orada biraz zorlanabilirim ama koruma dönemini iyi atlatıp binbir emekle verdiğimi almamak için dikkat ederim yine de

zATEN ARADA METABOLİZMAYI ŞAŞIRTMAKTA FAYDA VAR DÜNYA KADAR PARA VERİP OTELE YEMEZSEN ASIL PARAYA ACIRIM BEN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…