Rakibin spor salonuna gidiyor ,gittiği zaman da iyi spor yapar canım
.
AminnnnnnHepinizin kilo vermesini çok istiyorum.Bu nedenle peşinizi bırakmıyorum
Seninleasilsoy için de önce kilo kontrolü ve sonrasında sağlıkla
Aynı süreçten geçtiğimiz için bu konuda çok çok dua ediyorum ikinize de
Aminnnnnn
Başta sağlık sonra sağlıklı gebelik inşallah
Canım ben onu düzelttim sonuç listesinde.
Seabahar’a bilgi vererek gerekli düzeltmeyi yaptım civciv’im
Dikkatin için teşekkür tatlım.
Bence de çok iyi olur canım.Takıma zaman ayırabilirsen bildiğin üzere faydasını görürsün.bende öyle diyecektim kaptancım önce deneme süresi iyi olur
Tamam canımgerçek iyilik bu canım tanımadığın insanlar için birşeyler yapmak 6 kilo verdiysem buraya borçluyum 55 kiloya kadar da burdayım inş bayramda 3 4 gün giremem ama netim yok çünkü
başlayacağım belki akşam spora da giderim :)Bence de çok iyi olur canım.Takıma zaman ayırabilirsen bildiğin üzere faydasını görürsün.
Düzenli olarak katılımla belki spor ve sağlıklı beslenme moduna daha kolay uyum sağlarsın.
Bu akşamdan itibaren düzenli menü ve paylaşım bekliyorum canım.
10 yıllık evliyim canım.Pkos ve tüplerden birinin tıkalı oluşu ve epey sorun daha vardı.Kaç yıllık evlilik sizde sorun neydi canım unuttuysamda kusura bakma
Fırsat bulursan git canım.Chia tohumunu benim bir arkadaşım kullanırdı ve iyi kilo vermişti.iyi tok tuttuğunu söylüyordu.başlayacağım belki akşam spora da giderim :)
10 yıllık evliyim canım.Pkos ve tüplerden birinin tıkalı oluşu ve epey sorun daha vardı.
Fırsat bulursan git canım.Chia tohumunu benim bir arkadaşım kullanırdı ve iyi kilo vermişti.iyi tok tuttuğunu söylüyordu.
ama ben kullanırken zorlanıyorum ve sonradan çoook fazla susuz bırakıyor giderecek kadar içmem mümkün olmuyorFırsat bulursan git canım.Chia tohumunu benim bir arkadaşım kullanırdı ve iyi kilo vermişti.iyi tok tuttuğunu söylüyordu.
Hâlâ karatay tarzı besleniyorum. Kahvaltıma arada hurma,kiraz,ananas ekliyorum .bir iki defa da ölçülü olacak şekilde bulgur pilavı yedim.BENDE YULAF KEPEĞİ ALIP KURABİYELER YAPICAM AMA DAHA CANIM İSTEMİYOR :) CANIM SEN KORUMADASIN AMA DAHA HİÇ KURALLARINI BOZMADIN SANIRIM
Hâlâ karatay tarzı besleniyorum. Kahvaltıma arada hurma,kiraz,ananas ekliyorum .bir iki defa da ölçülü olacak şekilde bulgur pilavı yedim.
Özlediğim canımın çektiği birşey olmadığı için aynı şekilde devam ediyorum.bayramda 3 gün otelde olacağım için orada biraz zorlanabilirim ama koruma dönemini iyi atlatıp binbir emekle verdiğimi almamak için dikkat ederim yine de
esperenzaa canım bugün nişan elbisesinin provası oldu.Ben baya incelmişim güzel oldum
Emeklerinin karşılığını alıyorsun tatlımesperenzaa canım bugün nişan elbisesinin provası oldu.Ben baya incelmişim güzel oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?