Canım 4 yıllık evliyim. Sorun bende pkos be kan pohtılaşması vardı eşimde azosperm. Sorunlar çözüldü ama 4. Deneme de olumsuz oldu. Şimdi 5. İçin hazırlnıyorum.Kaç yıllık evlilik sizde sorun neydi canım unuttuysamda kusura bakma
Canımmm çok tebrik ederim. Allah daim etsin mutluluğunu.asilsoy canım buradayım nişanım var 23 de onun telaşesindeyim.Sabah 10 da çıktım evden daha giremedim.Bana göre şanslısın yüzde olarak geçersin beni.Benden 10 küsür kilo eksiksin.
Spor konusunda spor salonuna devam ediyorum.
Cok sagol canim benim.. amin inşallahbirsey cikmamasina cok sevindim canim strese girme o zaman illaki olacaksin botkisel sokturuculeri denemismiydin?
canim Allah tez zamanda feraha cikarsin ve gecmis olsun stres basli basina kilo da etken senin azmini motivasyonunu hepimiz biliyoruz zaten o yuzden kilo geldigi gibi gidecektir
Cok tesekkur ederim... canım benim amin inşallahGeçmiş olsun, Allah tez zamanda tüm sorunlarını çözüme kavuştursun!!! Hakkında hayırlısını nasib etsin!
Teşekkür ederim... duzeltmeye çalışıyorum insallah su mubarek günlerde yoluna girerÇok geçmiş olsun canim. Umarım ciddi bir durum yokturdur
Haklisinda tek basina savasinca olmuyor iste... bugun milad olsun bana inşaallahCanım ne varda bu kadar şeyi taktın kafana değer mi üç günlük dünya herkes yaptığından utansın silkelen kendine gel
Haklısın canim... pes pese cok yasadim biliyorsun ondan sanirim... bu arada yazimi yazdim haberin olsun iyiki varsin kuşummedgic26 canım seni ve yaşadığın zor süreci biliyorum tatlım.Birkaç haftadır olan sorunlar sağlığını etkilemeye başladı.
Böyle yapma canım kendini düşün ,evladını düşün .Sinirden üzüntüden yemeyerek sadece kendini ve sevenlerini üzüyorsun.
Bu dibi görme durumun aslında bir anlamda iyi oldu.sana iyi bir tokat olmuştur. Sağlıklı menülerine dön, aç susuz,uykusuz sigara ile sağlığını bozmaktan vazgeçeceğine inanıyorum.
Daha önce de demiştim,bugünler geçecek,iz de bırakacak ama bu izin ne kadar derin ve büyük olacağı senin elinde.
Tarif kaldi onuda yaparim bu aksam misafirim var iftara yarin resimli atarım kuzumAfiyet olsun canım.
Su az canım.Bana mısır diyette pek doğru gelmiyor ama sana iyi geldiğini yazdığın için o konuda birşey demiyorum
Menün iyi canım,sporu da beğendim tek tukaka su miktarı:))
Çok sevindim doktorun dediklerine .
ben link atacaktım canım ama seabahar yazmış . Sağlıklı bir tarif de vereceksin canım. Linkler bahar’ın mesajında var.
Sagol sultanim muckk iyiki varsin ❤Canım benim sen iyi ol da gerisinin bi önemi yok hepsi gelip geçici şeyler, dualarımız seninle
Nasıl çözdünKesinlikle sürekli iletişim halinde olmak inanılmaz motive ediyor İlerde WhatsApp grubu kurarız kimbilir Eski takımdan iki arkadaşla var benim, bi süre öyle devam etmiştik Gerçi buraya WhatsApp tan çok girer oldum ama
hah ben de niye derece yapamadım diyordum, meğer adımdan kaynaklıymış
Canım sorunu anlmadım ama hayatta her şey insan için. Gördüğüm kadarıyla azimli ve savaşcı bir ruhun var. Allah gönlüne göre versin bir daha sıkıntılar yaşamazsın inşallah.Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarim... haftaya kapışcak kendine güvenen hatun kim var bakalim
Hoşbuldum:)Hoşgeldin canım
Ben de ben bugün yapmıyıcimmmm deSana da mutlu hafta sonları canımmm
Ben de evi dip kose temizledim, dışarı yürüyüşe cikicaz, akşam da iftara davetliyiz, yemek yapma derdi yok ☺
Canım karbonhidrat fazla olmuş sankiSahur : iki dilim ekmekten kasarli tost ayran
Iftar: kiymali sebze yemegi ayran
Ara: 2 3 tane kiraz, iki kayisi, 5 findik
Yesil cay
2 litre su
4000 adim: 15×4=60p
esperenzaa fitcivciv
Aynen ben de her fırsatta buraya bakıyorum
Valla sanırım zeytinyağdan kaynaklı
Buranın motivesi beni ideal kiloma taşıyacak buna inanıyorum
Whatsap grupları bile bıraktım burası için tek aktiviten nette şuan burasıhatta eşim sabah akşam ordakilerle yazışıyorsun diyr payladı beni
Evet muhtemelen bi biz kalmışızdır kitap çıkarmayanHahaha kabak tadı vermezdi canım,verse de kabağın tadı da etkisi de muhteşem
Şair olmak ne haddime canım,Takım olarak kitap yazalım.( nasıl olsa herkes yazar ya günümüzde)
Tatlı tatlı yemenin, acı acı diyeti olsun kitabımızın adı
Evet canım ya Arapça müzikler eşliğinde oynuyorum çok terletiyoRakibin spor salonuna gidiyor ,gittiği zaman da iyi spor yapar canım
Sen de haftaya sultan’s of the dance yapar tüm takımların Sultan’ı olursun
Kabak talebini arttırıp kabak fiyatlarını arttıracağız yakında:) Haziran ayı zam şampiyonı kabak oldu diye haber çıkarırsak hiç şaşmam
Maşallah canım.
@yolcukardelen de 2 aylık anne canım.
İşte bu canım ya tekrar hoşgeldinKilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarim... haftaya kapışcak kendine güvenen hatun kim var bakalim
Canım ben yazmıştım sana ama atladın sanırım@yolcukardelen merhaba siz de mi diyetisyen listesi ile yapıyosunuz
yapma yapmaBu akşam bebek görmek için misafirlerimiz geliyorlar dolma börek ve pasta yaptım. Kaçamak yapmam umarım
İnşallah canım.Hafif alt göbeğim belli oluyor.Önümde 20 gün var artık birşeyler yapacağım.En olmadı korse varEmeklerinin karşılığını alıyorsun tatlımZaten güzeldin daha da güzel olacağına eminim.Elbiseni de çok beğenmiştim.Hazırlıklar bittiğinde bi foto at,elbiseni görelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?