Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa sana akıl danışayım kayınvalide veya kayınpederinle eltin yada görümcenin cemiyeti olsa başka şehirde sen kayınvalide veya kayınbabanı orda bırakıp tatile geçer misin yada birlikte gittim birlikte dönmelimiyim diye düşünürsün

Kaç yıllık evlilik sizde sorun neydi canım unuttuysamda kusura bakma
Canım 4 yıllık evliyim. Sorun bende pkos be kan pohtılaşması vardı eşimde azosperm. Sorunlar çözüldü ama 4. Deneme de olumsuz oldu. Şimdi 5. İçin hazırlnıyorum.

Canımmm çok tebrik ederim. Allah daim etsin mutluluğunu.
Canım callahi bu hafta regl nedeniyle spor yapamadım 3 gündür. Şimdi de kayınvalidemletdeyiz burada kalacağız içliköfte yapılacak pazartesinden önce spor yapamayacağım sanırım

Cok sagol canim benim.. amin inşallah

arkadaslar merhaba nasılsınız ben yine kayboldum ortalıktan araya hastalıklar girdi yine oglum hasta dunde kardesim geldi memleketten msafirler vs derken buraya yazamadım pek.. dun bildirim günuydu bende tartıldım 65.2 gecen hafta 65.9 idi -700 olmasna sevindim dogrusu
esperenzaa listeye girebilirim aslında ama su sıralar cocuk hasta evde misafir var adapte olamıyprum ben izleyici olarak devam edeyim yine
S smygnc nisan tarihiniz belli olmus cok sevindim canım Allaj tamamına erdirsin iki cihan saadeti nqsşp eylsin nasıl gidiyor hazırlıklar nisan elbseni merakettim bana da göster eminim nisana kadar 4-5 kilo verşp daha da fıstık olucaksın
fattylamb94 esraaa naptın sınav nasl grcti kuzu bugundudimi

Haklısın canim... pes pese cok yasadim biliyorsun ondan sanirim... bu arada yazimi yazdim haberin olsun iyiki varsin kuşum

Tarif kaldi onuda yaparim bu aksam misafirim var iftara yarin resimli atarım kuzum

Sagol sultanim muckk iyiki varsin ❤

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarim... haftaya kapışcak kendine güvenen hatun kim var bakalim
Canım sorunu anlmadım ama hayatta her şey insan için. Gördüğüm kadarıyla azimli ve savaşcı bir ruhun var. Allah gönlüne göre versin bir daha sıkıntılar yaşamazsın inşallah.
Kiloların gittiği gibi tüm sıkıntılarda çabucak geçer inşallah.

65 adet ( kol bacak hareketleri ve mekik) : 195 puan
1300 adım: 15 puan

Bağ bahçe gezdim, kayısı topladım, sebze topladım bunlar sayılmıyor mu telefon yanımda olmadığı zamanda yürüdüm ama kayıt olmadığı için ne kadar yürüdüğümü bilemiyorum o yüzden saymadım.

Sabah: bir haş yumurta, yarım salatalık, 4 zeytin
Ara öğün; kayısılı form çayı, bir kase çilek
Öğlen; 1 orta boy kabak dolma. Yarım kase yoğurt
Ara öğün; 4 kayısı
Akşam; bir porsiyon kırmızı et, çoban salata.

Son ara öğün; soda( içmedim daha ama bunla bitirmeyi umuyorum)

1,5 litre su içebildim ancak.
esperanzaa medgic26

Sana da mutlu hafta sonları canımmm
Ben de evi dip kose temizledim, dışarı yürüyüşe cikicaz, akşam da iftara davetliyiz, yemek yapma derdi yok ☺
Ben de ben bugün yapmıyıcimmmm deAma yarın iftara misafirim var
Sahur : iki dilim ekmekten kasarli tost ayran
Iftar: kiymali sebze yemegi ayran
Ara: 2 3 tane kiraz, iki kayisi, 5 findik
Yesil cay
2 litre su
4000 adim: 15×4=60p
esperenzaa fitcivciv
Canım karbonhidrat fazla olmuş sanki
Aynen ben de her fırsatta buraya bakıyorum
Evet muhtemelen bi biz kalmışızdır kitap çıkarmayan kabağı da bugün aldırdım eşime,yarın misafirim var bugün ben dışardayım ama ilk fırsatta denemek için sabırsızlanıyorum
Evet canım ya Arapça müzikler eşliğinde oynuyorum çok terletiyo
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarim... haftaya kapışcak kendine güvenen hatun kim var bakalim
İşte bu canım ya tekrar hoşgeldin
@yolcukardelen merhaba siz de mi diyetisyen listesi ile yapıyosunuz
Canım ben yazmıştım sana ama atladın sanırım Ne zaman Doğum yaptın?
Ben kendime göre yapıyorum canım protein ve kalsiyumu artırıp karbonhidrattan kısuyorum bir de bol su
Bu akşam bebek görmek için misafirlerimiz geliyorlar dolma börek ve pasta yaptım. Kaçamak yapmam umarım
yapma yapma

Emeklerinin karşılığını alıyorsun tatlımZaten güzeldin daha da güzel olacağına eminim.Elbiseni de çok beğenmiştim.Hazırlıklar bittiğinde bi foto at,elbiseni görelim:)
İnşallah canım.Hafif alt göbeğim belli oluyor.Önümde 20 gün var artık birşeyler yapacağım.En olmadı korse var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…