Amin saol canım.Bende bu hafta 3 gün gideceğim spora.Canımmm çok tebrik ederim. Allah daim etsin mutluluğunu.
Canım callahi bu hafta regl nedeniyle spor yapamadım 3 gündür. Şimdi de kayınvalidemletdeyiz burada kalacağız içliköfte yapılacak pazartesinden önce spor yapamayacağım sanırım
Canım sorunların en kısa sürede çözülür inşallah.Sen çok güçlü sevgi dolu bir kadınsın.Bunlarda geçer.Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarim... haftaya kapışcak kendine güvenen hatun kim var bakalim
Huzurum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Aminnnnn.arkadaslar merhaba nasılsınız ben yine kayboldum ortalıktan araya hastalıklar girdi yine oglum hasta dunde kardesim geldi memleketten msafirler vs derken buraya yazamadım pek.. dun bildirim günuydu bende tartıldım 65.2 gecen hafta 65.9 idi -700 olmasna sevindim dogrusu
esperenzaa listeye girebilirim aslında ama su sıralar cocuk hasta evde misafir var adapte olamıyprum ben izleyici olarak devam edeyim yine
S smygnc nisan tarihiniz belli olmus cok sevindim canım Allaj tamamına erdirsin iki cihan saadeti nqsşp eylsin nasıl gidiyor hazırlıklar nisan elbseni merakettim bana da göster eminim nisana kadar 4-5 kilo verşp daha da fıstık olucaksın
fattylamb94 esraaa naptın sınav nasl grcti kuzu bugundudimi
BuyruunnnHuhuuuu
Akşama kadar dizi keyfi yapıp,yaydın totoyu ohh sonra da son dakika gezmesi bulmuşsunSpora daha gidemedim , son dakika misafirliğindeyim. Akşam yemeğini hafif atlattım şükür, çay faslını da atlatırsam süper olacak
Nasılsın,minnak ne yapıyor cok cok cook diye emiyor muBuyruunnnKuzenimdeyim, emzirirken az bakayım didim
Sağolasın. Ben yemeyeceğim sanırımAmin saol canım.Bende bu hafta 3 gün gideceğim spora.
Afiyet olsun.İçli köfte çok seviyorum ben.
Öyle oldu valla birazAkşama kadar dizi keyfi yapıp,yaydın totoyu ohh sonra da son dakika gezmesi bulmuşsunhayat sana güzel
Nasılsın,minnak ne yapıyor cok cok cook diye emiyor muHer geçen gün çene kasları kuvvetleniyordur:)
Kuzen neler pişirmiş
Afiyetolsun. 12 kiraz bir porsiyon meyveye mi denkgeliyor bizimde evde var da ona gore yiyim bendeBugün ki menüm
Sahur : 1 sb su
İftar
1 kase çorba
3 tane mücver ( un yok,yağsız tavada kızartıldı)
4 yk taze fasülye
1 sb ayran
Salata
1 avuç içi kadar pide
Ara
12 kiraz ( diyet listeme bugün ekledi diyetisyen)
2 lt su
9000 adım : 135 puan 02.06.2018
8000 adım : 120 puan 01.06.2018
esperenzaa , @medgic26 ve asilsoy
Hadi geçmiş olsun canım.Strese girme geçmişsindir.Kızlar sınavım kötüde değil iyide değil nasıl geçtiğini bilmiyorum moralim bozuk. Pazartesi günü hocayla konuşmaya gideceğimesperenzaa Huzurvermeyolunda
15 tanesi bir porsiyon canım.Afiyetolsun. 12 kiraz bir porsiyon meyveye mi denkgeliyor bizimde evde var da ona gore yiyim bende
Tamamdir cok sagol15 tanesi bir porsiyon canım.
İstersen diyetisyenin meyve porsiyonları için verdiği kitapçığın fotoğrafını çekeyim paylaşayımTamamdir cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?