Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amin saol canım.Bende bu hafta 3 gün gideceğim spora.
Afiyet olsun.İçli köfte çok seviyorum ben.

Huzurum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Aminnnnn.
4-5 kilo veremem sanırım ama 3,300 hedefim.Sizinle paylaşırım fotoğrafları.

Spora daha gidemedim , son dakika misafirliğindeyim. Akşam yemeğini hafif atlattım şükür, çay faslını da atlatırsam süper olacak
Akşama kadar dizi keyfi yapıp,yaydın totoyu ohh sonra da son dakika gezmesi bulmuşsun hayat sana güzel
BuyruunnnKuzenimdeyim, emzirirken az bakayım didim
Nasılsın,minnak ne yapıyor cok cok cook diye emiyor muHer geçen gün çene kasları kuvvetleniyordur:)
Kuzen neler pişirmiş

merhaba kızlar hayırlı akşamlar.. kusura bakmayın bugün bütün gün dışarda olduğum için ancak yazıyorum . saç boyası alışveriş derken akşamı yaptım. şimdide rengi solan pantolonlarımı makinede boyuyorum umarım güzel sonuçlar alırım:)
bugün spor yapamadım ama çarşıya kadar yürüdüm 8000 adım yürümüşüm:) menüm çok parlak değil ama reglim yakın tatlı krizim tuttu minik bir kaçamakla savmaya çalıştım.
bugünkü beslenmem;
sabah: 1 yumurtayla otlu omlet, 1.5 dilim ekmek, birazcık peynir ve yeşil zeytin
ara: 1 hurma
öğlen: 4 mercimek köftesi salata ayran
ara: 5-6 yaş kayısı ve 1 top dondurma
akşam: 2-3 köfte, 3-4 kaşık bamya yemeği, 3 kaşık fırında patlıcan ve 1 dilim ekmek, ayran
ara: 1 bardak süt (tarçınlı)
ay inanmıyroum ne çok yemişim. buraya yazınca anlıyor insan inş. yaza yaza ve size bakarak daha iyi menüler çıkaracağım.

Bugün ki menüm
Sahur : 1 sb su

İftar
1 kase çorba
3 tane mücver ( un yok,yağsız tavada kızartıldı)
4 yk taze fasülye
1 sb ayran
Salata
1 avuç içi kadar pide

Ara
12 kiraz ( diyet listeme bugün ekledi diyetisyen)

2 lt su

9000 adım : 135 puan 02.06.2018
8000 adım : 120 puan 01.06.2018

esperenzaa , @medgic26 ve asilsoy

Menumi yazayim derken dunku menumu yazmadigimi farkettim unutmusum hemen ikisini birden yaziyorum

Dunku menum.

Ogle. 2 yumurta ile bol soganli baharatli salata, 1 dilim peynir 8 siyah zeytin 1 dilim tb ekmegi 1 salatalik

Ara. 1 kucuk kase puding

Aksam. 2 kepce yesil mercimek corbasi, 4 kasik taze fasulye , 3 kasik pilav, 1 kase yogurt

Su.2.5 lt
Sppr yok

Bugunku menum.
Ogle. 2 yumurta ile sahan yumurta, 1 dilim peynir, 10 siyah zeytin, avuc ici kadar pide, sekersiz cay

Ara. 1 bardak sut, 4 hurma

Aksam. 2 kepce tarhana corbasi, 4 kasik patlican oturtma (kizartma degil) 1 kucul kabak dolmasi, 1 kase cacik

Duble turk kahvesi 2 kare bitter

Su. 3 lt

Spor. 45 dk eliptik 180 puan

Afiyetolsun. 12 kiraz bir porsiyon meyveye mi denkgeliyor bizimde evde var da ona gore yiyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…