Cok iyi olur zahmet olmazsa :))İstersen diyetisyenin meyve porsiyonları için verdiği kitapçığın fotoğrafını çekeyim paylaşayım
Aa evet ben bu mesajı görmemişim. Ben de nisan annesiyim :) çok sevindm hem bebişlerimiz büyür hem de güzelce kilo veririz inş. :) tabi diyet yapma sütün kesilir diyenleri kulak arkası edebilirsek...Canım HoşgeldinNe zaman Doğum yaptın? 28 Mart’ta Doğum yaptım ben de. İlk sayfayı okudun mu? Kaptanımız @esperenzaa gelsin Bilgi verir yine canım
bu Azmini hiç kaybetme canım inşallah haftaya bir güzellik de sen yaparsın güveniyorum sana
Benim listeme göre 12 tanesi 1 porsiyonAfiyetolsun. 12 kiraz bir porsiyon meyveye mi denkgeliyor bizimde evde var da ona gore yiyim bende
burdayım ben, nabıyosuuuunKızlar nerdesiniz?
Söz kıyafetinin boncuk işlemesi var onu yapıyorum.Eğlenceli olduğu söylenemezburdayım ben, nabıyosuuuun
kolay gelsin canıımSöz kıyafetinin boncuk işlemesi var onu yapıyorum.Eğlenceli olduğu söylenemez
Nisa’n anneleri grubunda var mıydın? Gerçi ben pek aktif değilim orda amaSpor yapabiliyor musun @yolcukardelen
afiyet olsun canımMenüm
İftar
Karnıyarık (misafirlikteydim sanırim kızarmıştı)
Ayran
Salata
Yarım kase mercimek çorbası
Kavun
2700 su
250 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
1 nisan canım. Doğumdan sonra katıldım ben oraya. Benim de özellikle kol çalışmam gerek..Nisa’n anneleri grubunda var mıydın? Gerçi ben pek aktif değilim orda amaNisanın kaçında Doğum yaptın?normalde benim de 6 nisandı ama erken oldu sezaryen olumca
Spora yeni yeni başladım, pek yürüyüş imkanım olmuyor iki çocukla ama evde Arapça müzik eşliğinde oynamaya çalışıyorum bir de bölgesel hareketlerLeslie ye de başladım ama ne olur ne olmaz diye 15 dk yapıyorum
afiyet olsun canım
Tebrikler canimGünaydın arkadaşlar:)dünkü misafirlerle kaçamağm sadece pasta tırtıklamak olunca çok mutlu ve enerjiğim
AA çok yakınmış araları1 nisan canım. Doğumdan sonra katıldım ben oraya. Benim de özellikle kol çalışmam gerek..
Tabi canım bakalım umarım görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?