Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yazınca ne kadar çok göründüğü konusunda haklısın canım.
Dondurma ,akşamki ekmek olmasa iyi sayılır menün.
Menülerine su miktarını da eklemeyi unutma tatlım.
afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım. Puding,pilav,kabak dolması ve bitter çikolata olmamış biraz.diyetisyenler bir kare bittere haftada bir izin veriyorlar ki sen dün de puding yemiştin.2 gün için fazla şeker ve karbonhidrat almışsın. tarhana, pilav, dolma, pide,ekmek iki gün için çok olmuş.
30 dk spor cezası verdim canım.

yerken farketmedim ama buraya yazinca bende oyle dusundum tartida sonucunu gosterdi zaten bugun oldukca hafif gecirecegim cezami da bugun yapar bildiririm

Afiyetolsun. 12 kiraz bir porsiyon meyveye mi denkgeliyor bizimde evde var da ona gore yiyim bende
Ben 10-12 kirazı bir porsiyon olarak biliyorum.bu konuda kafalar çok karışık
Kızlar meyve porsiyonları listesi
Eki Görüntüle 2153303
teşekkürler sümeyye’cim..
Menüm
İftar
Karnıyarık (misafirlikteydim sanırim kızarmıştı)
Ayran
Salata
Yarım kase mercimek çorbası
Kavun
2700 su
250 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canımm
Kızlar çok Yorgunum, unutmadan yazayım menümü sonra kalıyor
Sabah her zamanki gibi
Ara yok
Akşam (iftar)
2 kase yoğurt
Topalak çorbası
Salata
Bir but tavuk
2sarma
1 şekerpare
esperenzaa cgdmk
şekerpare mi? Canım sana ceza vermeye gönlüm razı gelmiyor ya

yerken farketmedim ama buraya yazinca bende oyle dusundum tartida sonucunu gosterdi zaten bugun oldukca hafif gecirecegim cezami da bugun yapar bildiririm
Yerken hep diyetten önceki halimizle kıyasladığımız için az yedik zannedebiliyoruz.
Tamam canım,yarına tekrar tartı var
Kızın nasıl canım?

Yerken hep diyetten önceki halimizle kıyasladığımız için az yedik zannedebiliyoruz.
Tamam canım,yarına tekrar tartı var
Kızın nasıl canım?
yaramazlik pesinde tv unitesinden alamiyorum evin icine barikat kurdum yinede orda ne varsa tutunup kalkayi cok seviyor simdide yine oraya gitmis ulasamadigi icin mizmizlaniyor :))) senin oglan nasil birdaha rahatsizlanmadi dimi? Sen nasilsin koruma nasil gidiyor zorlaniyormusun

Günaydın canım Nasıl geçiyor pazar günün?

Günaydın canım kahvaltımı yaptım, anneme geldim kendimi kutluyorum çok birşey yemedim . pazar var burada birazdan pazara gideceğim senin nasıl geçiyor ? akşam yemeğe çıkıcaz eşimle ufak bir kaçamak yapabilirim ceza olarak ne yapsam bana bir ceza ver :) şimdiden cayması zor olsun

Günaydın kızlar.
Bugün geç uyandım( içliköfte işi bizsiz devam ediyor bazı sebeplerden eve geldik)
Sabah kahvaltıyı geçirdiğim için 4 kayısı ve 1/2 su işe geçiştirdim. Şimdi ev işine başlayacağım.
Pazar gününüz güzel geçer umarım...

En çok dikkat göstermen gereken zamanlarındasın.bir dakika başını çevirsen bıraktığın yerde bulamıyorsun haylazları.keşfetme döneminde bir de kendi birşeyler başarıyor ondan oluyor hep.ben oğlumu bırakıp tuvalete gidemezdim
Şükür canım oğlum iyi.ilaçsız,doktorsuz atlattık ki oğlumun bağışıklığı fena sayılmaz aslında.Esas kreş zamanını bekliyorum

Eşinle başka kaçamak yapın
Tatlı adı altındaki zehirlerden yeme canım.Kaçamağın türüne ve miktarına vr o günkü vicdanıma göre ceza veriyorum ama akşam öğününde tatlıya 300 -500 ip yada 30 dk tempolu spor veririm.

Dünkü menü
Sahur
3 kaşık Fırında patlıcan kabak biber
1 köfte
Örgü peyniri
İftar
1 kase ayazma çorbası
1 çatal humus
1 kaşık abagannuş
1 çatal yoğurtlu sakız murcu
Gavurdağı salatası
1 porsiyon kebap
1 kaşık keşkek
2 kiraz
Ara
Double Türk kahvesi sade
Ve sıkma limonlu soda
Su 3 lt olmuştur
Spor 15000 adım - 225 puan
esperenzaa

tam olarak yurumeye baslamadi esas o zaman naparim hic bilmiyorum cani sagolsunda yine de guzel zamanlari. Ayakta kendi durmayi cok seviyor mesela ama cok da korkuyor eger kendini birakmadan 5 6 sn durdurabilirsem o kadar mutlu oluyorki birde bana bi bakisi var sanki anne ben basardim dermis gibi :)) bagisikliginin guclu olmasi icin ekstra birsey yaptin mi ? Masallah diyelim nazar degmesin oglusuna. Kres zamani baya sikintili oluyormus diger cocuklardan bulasma durumu filan. Ne zaman dusunuyorsun krese vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…