Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 10-12 kirazı bir porsiyon olarak biliyorum.bu konuda kafalar çok karışık

teşekkürler sümeyye’cim..

Afiyet olsun canımm

şekerpare mi? Canım sana ceza vermeye gönlüm razı gelmiyor ya
Bu kuzenimi çok çok severim, hatta çocuklarıma anane dedirtir o kadar iyiyiz, iftarda sadece biz vardık, sadece bizim için uğraşmış, emeklerine kıyamadım yoksa direnirdimAma ben verdim kendi cezamı, misafirim gelecek bugün hazırlıkları hızlıca yapıp 40-45 dk bilemedin en az yarım saat yürümeyi planlıyorumTabi eşim arayıp Kızım durmuyor demezseDün bir iki kıyafet demiyordum sıpacım durmadı, nasıl denedim nasıl aldım bilemedim

Canım oğlun kaç aylık, tam benim oğlumu anlatıyorsun da, bir yaşında, yürüdü yürüyecek. Hep ayakta durmak istiyor.. TV unitesine gidiyor falan.

Bu kabak nasil yapiliyor ? Ben de deniycem
Canım ben haslama gibi yapiyorum, yarım kilo kabağa 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı ile kapağı kapatip kendi suyunu salmasini sağlıyorum, sonra yine kapagi kapalı suyunun cekmesini bekliyorum. Kizartma tadinda ama haslama gibi :) ben kabagkn her türküsünü cok sevdiğimden her turlu gidiyor :) ben o gun üzerine yoğurt dokmeyip cacık ile yemiştim.

Mümkün olduğu kadar doğal beslemeye özen gösterdim,yoğurt ,peyniri çok küçüklükten itibaren sevdirdim.her akşam yemeğinde mutlaka bir kase yoğurt yer.süt hiç içmedi sevmedi ben de zorlamadım.kahvaltısını hep ıhlamur ile yapar.ek gıda döneminde çorbalarına kırmızı et,balık ve aklına gelebilecek mevsim sebzeleri katıp yedirdim.balığa bir şekilde alıştırdım.mevsiminde haftada bir gün balık yeriz ailece.
Tatlıyı 2 yaş doğum günü pastası ile tanıdı.Abur cubur denilen şeyleri 2,5 yaşına kadar görmedi bile. Şimdi eğer o gün uslu çocuk olmuşsa ödül olarak bi
pingui yiyebilirbazen arada balık yada çubuk kraker yer ona da çok izin vermem.bekıcısı bir iki defa vermiş bana yetiştirdi bakıcıyı uyardım.
40’ı çıktığından beri yaz kız kar yağmur demeden mutlaka parka çıkar.saatlerce kalır.hasta olduğunda bile soğuk olsa da çıkardım.çok kalın giydirmem hiç.
İyi bir doktırumuz var ve onun dediklerini uyguladım aslında.
Hergün yıkarım ve masaj yaparım .masajın da bağışıklığa iyi geldiği söylenir.
Bu sene kreşe başlayacak canım,hattabu hafta kreş için bikaç yere görüşmeye gideceğim.

Adımların çok güzel canım.
Afiyet olsun.Masamdonatılmuş ama azaz yediğine göre sevgilin epey yemiş demektirYazık delikanlıya mide fesadı geçirmese bari Sevgilin de limonlu soda içti mi?

Bu aralar kabak favori oldu persembeleri komple takim olarak kabak gunu yapalim bundan sonra kesin her hafta 1. Oluruz :))
Kabağı son 3-4 hafta ben de yapmıştım iyi gelmişti.Hatta birkaç
Gunaydin kizlar. Temizlik beni bekliyor ama ben tembel tembel yatiyorum. Ne etcez boyle acep :)
HahahahKelin merhemi olsa başına sürermiş diyeceğimbana göre tembellik hakkı kutsaldır,hakkıma dokunanı keserim
Tunaydin herkese ❤❤❤
Pazar var burda bugun alt sokakta. Pazara çıkıp yine kabak alayım
Kabak takımın yerli ve milli yiyeceğim oldu
Herkeste farklı ni kabak tarifi var

1 kabak rendesi
2 yk lor
2 yk yoğurt
Dereotu
2 ceviz
Hepsini karıştırıyorum
Bir kabak kaç değişik şekilde yapılıyormuş

Ne kadar güzelmiş aranızdaki ilişki imrendim.:))
Ne ciciler aldın bakim
Eşim de aynısını derdi ,durmuyor çocuk ne yapayım derdi,ben ona durmuyor değil durduramıyorum desene şuna diye diye oğlumuzu oyalamayı öğrendi

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
5-6 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Şekersiz çay

Tesekkur ederim. Aynen ben de severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…