Ben uyarım. Kabağı çok seviyorum zatenBu aralar kabak favori oldu persembeleri komple takim olarak kabak gunu yapalim bundan sonra kesin her hafta 1. Oluruz :))
Bu aralar kabak favori oldu persembeleri komple takim olarak kabak gunu yapalim bundan sonra kesin her hafta 1. Oluruz :))
Bu kuzenimi çok çok severim, hatta çocuklarıma anane dedirtir o kadar iyiyiz, iftarda sadece biz vardık, sadece bizim için uğraşmış, emeklerine kıyamadım yoksa direnirdimBen 10-12 kirazı bir porsiyon olarak biliyorum.bu konuda kafalar çok karışık
teşekkürler sümeyye’cim..
Afiyet olsun canımm
şekerpare mi? Canım sana ceza vermeye gönlüm razı gelmiyor ya
Bu kabak nasil yapiliyor ? Ben de deniycemBu aralar kabak favori oldu persembeleri komple takim olarak kabak gunu yapalim bundan sonra kesin her hafta 1. Oluruz :))
Canım oğlun kaç aylık, tam benim oğlumu anlatıyorsun da, bir yaşında, yürüdü yürüyecek. Hep ayakta durmak istiyor.. TV unitesine gidiyor falan.tam olarak yurumeye baslamadi esas o zaman naparim hic bilmiyorum cani sagolsunda yine de guzel zamanlari. Ayakta kendi durmayi cok seviyor mesela ama cok da korkuyor eger kendini birakmadan 5 6 sn durdurabilirsem o kadar mutlu oluyorki birde bana bi bakisi var sanki anne ben basardim dermis gibi :)) bagisikliginin guclu olmasi icin ekstra birsey yaptin mi ? Masallah diyelim nazar degmesin oglusuna. Kres zamani baya sikintili oluyormus diger cocuklardan bulasma durumu filan. Ne zaman dusunuyorsun krese vermeyi
Canım ben haslama gibi yapiyorum, yarım kilo kabağa 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı ile kapağı kapatip kendi suyunu salmasini sağlıyorum, sonra yine kapagi kapalı suyunun cekmesini bekliyorum. Kizartma tadinda ama haslama gibi :) ben kabagkn her türküsünü cok sevdiğimden her turlu gidiyor :) ben o gun üzerine yoğurt dokmeyip cacık ile yemiştim.Bu kabak nasil yapiliyor ? Ben de deniycem
Mümkün olduğu kadar doğal beslemeye özen gösterdim,yoğurt ,peyniri çok küçüklükten itibaren sevdirdim.her akşam yemeğinde mutlaka bir kase yoğurt yer.süt hiç içmedi sevmedi ben de zorlamadım.kahvaltısını hep ıhlamur ile yapar.ek gıda döneminde çorbalarına kırmızı et,balık ve aklına gelebilecek mevsim sebzeleri katıp yedirdim.balığa bir şekilde alıştırdım.mevsiminde haftada bir gün balık yeriz ailece.tam olarak yurumeye baslamadi esas o zaman naparim hic bilmiyorum cani sagolsunda yine de guzel zamanlari. Ayakta kendi durmayi cok seviyor mesela ama cok da korkuyor eger kendini birakmadan 5 6 sn durdurabilirsem o kadar mutlu oluyorki birde bana bi bakisi var sanki anne ben basardim dermis gibi :)) bagisikliginin guclu olmasi icin ekstra birsey yaptin mi ? Masallah diyelim nazar degmesin oglusuna. Kres zamani baya sikintili oluyormus diger cocuklardan bulasma durumu filan. Ne zaman dusunuyorsun krese vermeyi
Adımların çok güzel canım.Dünkü menü
Sahur
3 kaşık Fırında patlıcan kabak biber
1 köfte
Örgü peyniri
İftar
1 kase ayazma çorbası
1 çatal humus
1 kaşık abagannuş
1 çatal yoğurtlu sakız murcu
Gavurdağı salatası
1 porsiyon kebap
1 kaşık keşkek
2 kiraz
Ara
Double Türk kahvesi sade
Ve sıkma limonlu soda
Su 3 lt olmuştur
Spor 15000 adım - 225 puan
esperenzaa
Kabağı son 3-4 hafta ben de yapmıştım iyi gelmişti.Hatta birkaçBu aralar kabak favori oldu persembeleri komple takim olarak kabak gunu yapalim bundan sonra kesin her hafta 1. Oluruz :))
HahahahGunaydin kizlar. Temizlik beni bekliyor ama ben tembel tembel yatiyorum. Ne etcez boyle acep :)
Kabak takımın yerli ve milli yiyeceğim olduTunaydin herkese ❤❤❤
Pazar var burda bugun alt sokakta. Pazara çıkıp yine kabak alayım
Bir kabak kaç değişik şekilde yapılıyormuşHerkeste farklı ni kabak tarifi var
1 kabak rendesi
2 yk lor
2 yk yoğurt
Dereotu
2 ceviz
Hepsini karıştırıyorum
Becezey’in kızı var 11 aylık olması gerek.Doğum günü yaklaşmıştır onun daCanım oğlun kaç aylık, tam benim oğlumu anlatıyorsun da, bir yaşında, yürüdü yürüyecek. Hep ayakta durmak istiyor.. TV unitesine gidiyor falan.
Ne kadar güzelmiş aranızdaki ilişki imrendim.:))Bu kuzenimi çok çok severim, hatta çocuklarıma anane dedirtir o kadar iyiyiz, iftarda sadece biz vardık, sadece bizim için uğraşmış, emeklerine kıyamadım yoksa direnirdimAma ben verdim kendi cezamı, misafirim gelecek bugün hazırlıkları hızlıca yapıp 40-45 dk bilemedin en az yarım saat yürümeyi planlıyorum Tabi eşim arayıp Kızım durmuyor demezse Dün bir iki kıyafet demiyordum sıpacım durmadı, nasıl denedim nasıl aldım bilemedim
KızGünaydın:) bebiş erkenden uyanmış sanırım. Kız mı erkek mi yavrucuk?
Evet. Sorma benim de rambo gibiAA çok yakınmış aralarıSezaryen mi canım? Benim de kol çalışmam lazım iyice salkım saçak oldu
Tesekkur ederim. Aynen ben de severim.Canım ben haslama gibi yapiyorum, yarım kilo kabağa 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı ile kapağı kapatip kendi suyunu salmasini sağlıyorum, sonra yine kapagi kapalı suyunun cekmesini bekliyorum. Kizartma tadinda ama haslama gibi :) ben kabagkn her türküsünü cok sevdiğimden her turlu gidiyor :) ben o gun üzerine yoğurt dokmeyip cacık ile yemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?