Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkeste farklı ni kabak tarifi var

1 kabak rendesi
2 yk lor
2 yk yoğurt
Dereotu
2 ceviz
Hepsini karıştırıyorum
evet bir kaç çeşit tarif var. Ben de benim yaptigim tarifle bir günde 1 kilo verince ona devam edicem, ben detoks amacli yapmamıştım. Günün menusü olarak yapmıştım, tutunca devam edicem her perşembe

Harikasin gerçekten ❤

Aslında 55 e inmeden almayacaktım ama eşim çıldırmış hibi alışveriş yapınca duramadım, adam bir sürü bi şey aldıNormalde ben her yaz başı alışveriş isteğiyle dolanırdım ki bu sene hiç yokbi pantolon bi tunik aldım bi de elbise beğendim ama göğüs kısmı güzel durmayınca almadım
emmek isteyince durdurmak zor oluyor bu kızı da teyzesi
Evet. Sorma benim de rambo gibi
Kaslıysa iyi
Menüleri akşam topluca mı yazıyoruz şmdi yazdm ama
evet canım akşam toplu yazıyoruz

Gunaydin kizlar. Temizlik beni bekliyor ama ben tembel tembel yatiyorum. Ne etcez boyle acep :)
Ay al benden seni kadar canım, dün nasıl dolaştıysam pertim çıkmış
Tunaydin herkese ❤❤❤
Pazar var burda bugun alt sokakta. Pazara çıkıp yine kabak alayım
Pazarda kabak bırakmadın kız
Selam günaydın diyeceğim ama çok geç oldu saat. Gerçi uyanalı 2 saat falan oldu. İyi pazarlar herkese.. Kahvaltım klasik kahvaltıydı.
afiyet olsun canım, seni tekrar aramızda görmek güzel, hoşgeldin

Senin tarifin nasıl?
Yukarida yazmıştım, gözünden kacmis sanirim. Yazayim;
Yarim kilo kadar kabagin üzerine 3-4 yemek kasigi kadar yağ dokuyorum, kapagini kapatıp suyunu salip tekrar cekmesini bekliyorum. Kapak hep kapalı. Böylelikle haşlama gibi oluyor ama kizartma tadinda

Adımların çok güzel canım.
Afiyet olsun.Masamdonatılmuş ama azaz yediğine göre sevgilin epey yemiş demektirYazık delikanlıya mide fesadı geçirmese bari Sevgilin de limonlu soda içti mi?

Ahahhaha evet masa fenaydı ama az az yedim valla o yedi bayağa hatta künefe vardı ayıptır söylemesi benimkini de yedi :))) ama ben yemedim hiç tadına bile bakmadım gittiğimiz yer Hatay yemekleri yapan bi yer çok sevdiğimiz bi yer normalde de :)) şöyle bi durum oldu o çok yediği için dedim hadi yürüyelim iyi gelir diye yürüttüm yürüyüş yaptırdım yemekten sonra sonra da kahve sıkma limonlu soda bizim klasiğimizdir ben çok severim gazoz gibi içerim onu 2 yıldır kola gazoz vs içmiyorum ben hiç bir asitli içecek kullanmıyorum

İnşallah canım teşekkür ederim iyi düşüncelerin için gececektir inşallah

Hoşgördüm güzellik muckk ❤

Bu kabak nasil yapiliyor ? Ben de deniycem
Ben hafif yagda rendeleyip kavurdum sonra yogurtladim icinede 2 de ceviz kirip koydum bu kadar cok lezzetli oldu tabi baharat da ilave ettim tuz biber nane filan
Canım oğlun kaç aylık, tam benim oğlumu anlatıyorsun da, bir yaşında, yürüdü yürüyecek. Hep ayakta durmak istiyor.. TV unitesine gidiyor falan.
Kizim var canim :) 2 hafta sonra 11 ayimiz bitecek bizimki birazhareketli aslinda biraz da degil baya hareketli :)))
ben ilk basladigimizda ek gidaya cok hevesliydim ama benimki yemedi halada yemiyor bisey verdigim zaman dilinin ucuyla bir kere tadiyor tadini sevdiyse bi kac kez yiyor gerisi hala yok yasina girecek neredeyse hala ogun olarak yemeklere baslayamadik. Soylediklerini aklima not ettim. Bakalim bi kac aya kadar yeme icme duzene girerse vende bir rutin olustururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…