Topluca yaziyorsun canimMenüleri akşam topluca mı yazıyoruz şmdi yazdm ama
Ne guzel rahatligina bayildim kuzu :)HahahahKelin merhemi olsa başına sürermiş diyeceğim bana göre tembellik hakkı kutsaldır,hakkıma dokunanı keserim
evet bir kaç çeşit tarif var. Ben de benim yaptigim tarifle bir günde 1 kilo verince ona devam edicem, ben detoks amacli yapmamıştım. Günün menusü olarak yapmıştım, tutunca devam edicem her perşembeHerkeste farklı ni kabak tarifi var
1 kabak rendesi
2 yk lor
2 yk yoğurt
Dereotu
2 ceviz
Hepsini karıştırıyorum
Harikasin gerçekten ❤Mümkün olduğu kadar doğal beslemeye özen gösterdim,yoğurt ,peyniri çok küçüklükten itibaren sevdirdim.her akşam yemeğinde mutlaka bir kase yoğurt yer.süt hiç içmedi sevmedi ben de zorlamadım.kahvaltısını hep ıhlamur ile yapar.ek gıda döneminde çorbalarına kırmızı et,balık ve aklına gelebilecek mevsim sebzeleri katıp yedirdim.balığa bir şekilde alıştırdım.mevsiminde haftada bir gün balık yeriz ailece.
Tatlıyı 2 yaş doğum günü pastası ile tanıdı.Abur cubur denilen şeyleri 2,5 yaşına kadar görmedi bile. Şimdi eğer o gün uslu çocuk olmuşsa ödül olarak bi
pingui yiyebilirbazen arada balık yada çubuk kraker yer ona da çok izin vermem.bekıcısı bir iki defa vermiş bana yetiştirdi bakıcıyı uyardım.
40’ı çıktığından beri yaz kız kar yağmur demeden mutlaka parka çıkar.saatlerce kalır.hasta olduğunda bile soğuk olsa da çıkardım.çok kalın giydirmem hiç.
İyi bir doktırumuz var ve onun dediklerini uyguladım aslında.
Hergün yıkarım ve masaj yaparım .masajın da bağışıklığa iyi geldiği söylenir.
Bu sene kreşe başlayacak canım,hattabu hafta kreş için bikaç yere görüşmeye gideceğim.
Aslında 55 e inmeden almayacaktım ama eşim çıldırmış hibi alışveriş yapınca duramadım, adam bir sürü bi şey aldıNe kadar güzelmiş aranızdaki ilişki imrendim.:))
Ne ciciler aldın bakim
Eşim de aynısını derdi ,durmuyor çocuk ne yapayım derdi,ben ona durmuyor değil durduramıyorum desene şuna diye diye oğlumuzu oyalamayı öğrendi
Kaslıysa iyiEvet. Sorma benim de rambo gibi
evet canım akşam toplu yazıyoruzMenüleri akşam topluca mı yazıyoruz şmdi yazdm ama
Ay al benden seni kadar canım, dün nasıl dolaştıysam pertim çıkmışGunaydin kizlar. Temizlik beni bekliyor ama ben tembel tembel yatiyorum. Ne etcez boyle acep :)
Pazarda kabak bırakmadın kızTunaydin herkese ❤❤❤
Pazar var burda bugun alt sokakta. Pazara çıkıp yine kabak alayım
afiyet olsun canım, seni tekrar aramızda görmek güzel, hoşgeldinSelam günaydın diyeceğim ama çok geç oldu saat. Gerçi uyanalı 2 saat falan oldu. İyi pazarlar herkese.. Kahvaltım klasik kahvaltıydı.
Senin tarifin nasıl?evet bir kaç çeşit tarif var. Ben de benim yaptigim tarifle bir günde 1 kilo verince ona devam edicem, ben detoks amacli yapmamıştım. Günün menusü olarak yapmıştım, tutunca devam edicem her perşembe
Ben hallettim sayilir. Baktim benden baska yapan zaten olmayacak kalktim canim kendim yaptimAy al benden seni kadar canım, dün nasıl dolaştıysam pertim çıkmış
Yukarida yazmıştım, gözünden kacmis sanirim. Yazayim;Senin tarifin nasıl?
Dun hallettim ben canım, pazara bırakınca pazar isleri hic bitmeyecekmis gibi geliyor.Ben hallettim sayilir. Baktim benden baska yapan zaten olmayacak kalktim canim kendim yaptim
oh geçmiş olsun darısı banaBen hallettim sayilir. Baktim benden baska yapan zaten olmayacak kalktim canim kendim yaptim
Adımların çok güzel canım.
Afiyet olsun.Masamdonatılmuş ama azaz yediğine göre sevgilin epey yemiş demektirYazık delikanlıya mide fesadı geçirmese bari Sevgilin de limonlu soda içti mi?
İnşallah canım teşekkür ederim iyi düşüncelerin içinCanım sorunu anlmadım ama hayatta her şey insan için. Gördüğüm kadarıyla azimli ve savaşcı bir ruhun var. Allah gönlüne göre versin bir daha sıkıntılar yaşamazsın inşallah.
Kiloların gittiği gibi tüm sıkıntılarda çabucak geçer inşallah.
Hoşgördüm güzellik muckk ❤Ben de ben bugün yapmıyıcimmmm deAma yarın iftara misafirim var
Canım karbonhidrat fazla olmuş sanki
Aynen ben de her fırsatta buraya bakıyorum
Evet muhtemelen bi biz kalmışızdır kitap çıkarmayankabağı da bugün aldırdım eşime,yarın misafirim var bugün ben dışardayım ama ilk fırsatta denemek için sabırsızlanıyorum
Evet canım ya Arapça müzikler eşliğinde oynuyorum çok terletiyo
İşte bu canım ya tekrar hoşgeldin
Canım ben yazmıştım sana ama atladın sanırımNe zaman Doğum yaptın?
Ben kendime göre yapıyorum canım protein ve kalsiyumu artırıp karbonhidrattan kısuyorum bir de bol su
yapma yapma
Evet o var ben 1 haftalik başka rakipde arıyorum kendime seninle olan devamCanım sorunların en kısa sürede çözülür inşallah.Sen çok güçlü sevgi dolu bir kadınsın.Bunlarda geçer.
Ayrıca biz seninle rakibiz 23 hazirana kadar.
Ben hafif yagda rendeleyip kavurdum sonra yogurtladim icinede 2 de ceviz kirip koydum bu kadar cok lezzetli oldu tabi baharat da ilave ettim tuz biber nane filanBu kabak nasil yapiliyor ? Ben de deniycem
Kizim var canim :) 2 hafta sonra 11 ayimiz bitecek bizimki birazhareketli aslinda biraz da degil baya hareketli :)))Canım oğlun kaç aylık, tam benim oğlumu anlatıyorsun da, bir yaşında, yürüdü yürüyecek. Hep ayakta durmak istiyor.. TV unitesine gidiyor falan.
ben ilk basladigimizda ek gidaya cok hevesliydim ama benimki yemedi halada yemiyor bisey verdigim zaman dilinin ucuyla bir kere tadiyor tadini sevdiyse bi kac kez yiyor gerisi hala yok yasina girecek neredeyse hala ogun olarak yemeklere baslayamadik. Soylediklerini aklima not ettim. Bakalim bi kac aya kadar yeme icme duzene girerse vende bir rutin olustururumMümkün olduğu kadar doğal beslemeye özen gösterdim,yoğurt ,peyniri çok küçüklükten itibaren sevdirdim.her akşam yemeğinde mutlaka bir kase yoğurt yer.süt hiç içmedi sevmedi ben de zorlamadım.kahvaltısını hep ıhlamur ile yapar.ek gıda döneminde çorbalarına kırmızı et,balık ve aklına gelebilecek mevsim sebzeleri katıp yedirdim.balığa bir şekilde alıştırdım.mevsiminde haftada bir gün balık yeriz ailece.
Tatlıyı 2 yaş doğum günü pastası ile tanıdı.Abur cubur denilen şeyleri 2,5 yaşına kadar görmedi bile. Şimdi eğer o gün uslu çocuk olmuşsa ödül olarak bi
pingui yiyebilirbazen arada balık yada çubuk kraker yer ona da çok izin vermem.bekıcısı bir iki defa vermiş bana yetiştirdi bakıcıyı uyardım.
40’ı çıktığından beri yaz kız kar yağmur demeden mutlaka parka çıkar.saatlerce kalır.hasta olduğunda bile soğuk olsa da çıkardım.çok kalın giydirmem hiç.
İyi bir doktırumuz var ve onun dediklerini uyguladım aslında.
Hergün yıkarım ve masaj yaparım .masajın da bağışıklığa iyi geldiği söylenir.
Bu sene kreşe başlayacak canım,hattabu hafta kreş için bikaç yere görüşmeye gideceğim.
Tesekkur ederim canim. Guzel olmustur eminim. Havuclusunu yapiyorum ben de. Bunu da deniycemBen hafif yagda rendeleyip kavurdum sonra yogurtladim icinede 2 de ceviz kirip koydum bu kadar cok lezzetli oldu tabi baharat da ilave ettim tuz biber nane filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?