Hosgeldin canimHoşgördüm güzellik muckk ❤
Yemedim yedirdim giymedim giydirdim olmus :)Kendime thsirt filan alayim diye ciktim evden yine kiza birseyler aldim geldim :)) yuruyusumu de yaptim parkta insallah birde eliptik yapabilirsem on numara olacak
Azmini tebrik ettim :)Ahahhaha evet masa fenaydı ama az az yedim valla o yedi bayağa hatta künefe vardı ayıptır söylemesi benimkini de yedi :))) ama ben yemedim hiç tadına bile bakmadım gittiğimiz yer Hatay yemekleri yapan bi yer çok sevdiğimiz bi yer normalde de :)) şöyle bi durum oldu o çok yediği için dedim hadi yürüyelim iyi gelir diye yürüttüm yürüyüş yaptırdım yemekten sonra sonra da kahve sıkma limonlu soda bizim klasiğimizdir ben çok severim gazoz gibi içerim onu 2 yıldır kola gazoz vs içmiyorum ben hiç bir asitli içecek kullanmıyorum
Azmini tebrik ettim :)
HEdefıne ulaşmana çok sevındım canım
Canımm
2-3 kilo geri gitmeseydin tabi ki daha iyiydi ama Türkiye’ye gelmek zorunda kaldığına göre iyi birşey için değil de aniden gelişen bir olay için geldiniz diye tahmin ediyorum.inşallah yanılıyorumdur.
Canım benimo iki üç haftalık kaybı telafi edebilecek güç,irade ve metabolizma sende var.Menülerin hep çok iyiydi burada olduğun dönemlerdeki sporlarına dönsen farkı kolay kapatırsın canım.(Callanetics sana hep çok iyi gelirdi. Ara verdiysen başla bence)
Hedefime ulaştım nihayet:)) şimdi koruma dönemindeyim canım.Zor olan kısmına geldim sanki.Şimdilik iyi gidiyor koruma.
Darısı en kısa sürede sağlıklı bi şekilde senin başına olsun:)
Öpüyorumm
Gel gel bekleriz ☺❤HEdefıne ulaşmana çok sevındım canım
O kadar hedefe ulaşmışsın koruyacağına da inanıyorum.
Callen arada yapıyorum ama duzenlı degıl.fırsat buldukça yürüyorum artık.sanırım metabolızmam çok yavaşladı eskisi gıbı hızlı kılo veremıyorum
Bende öptümfırsat buldukça uğrarım yine
Unsuz mu ki?Bugün bir tarif denedim kızlar şekersiz muhallebi şimdi annem denedi çok güzel olmuş dedi, yarın bende deneyim size resmi ile tarifini vercem :)
Hoşgördüm güzellik muckk ❤
Kilolarımız yakın değil ama istersen ben didişirim annem seninleEvet o var ben 1 haftalik başka rakipde arıyorum kendime seninle olan devam
o kavun karpuz tartıda yarın turmalamasınMenim
İftar
Kabak
Ciğer
Cacık
Yeşillik
Kavun
Karpuz
2800 su
500 bitki çayı
Sekersiz kahve
esperenzaa @yolcukardelen
Unsuz mu ki?
ay bekliyoruuumBugün bir tarif denedim kızlar şekersiz muhallebi şimdi annem denedi çok güzel olmuş dedi, yarın bende deneyim size resmi ile tarifini vercem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?