- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
bende araştırmalar yapıyorum yarından itibaren 21 gün şekersiz e başlamayı düşünüyorum bayrama kadar bozmazsam ilk günü 2 dilim baklava yiyip sonra aynen devam edeceğimMillet yattı, ben de yaticam artık, sen napıyosun ☺
Sukur kuzum yavastan girdi yoluna artik kaldigim yerden devam sen nasilsin tatlımGuzel menunle donmene sevindim. İnşallah hersey yolundadır
Baklavayı da bu bayram yemeyiver ☺bende araştırmalar yapıyorum yarından itibaren 21 gün şekersiz e başlamayı düşünüyorum bayrama kadar bozmazsam ilk günü 2 dilim baklava yiyip sonra aynen devam edeceğim
Ben de aynen bıraktığın gibi canım. Cok merak ettim, cok uzadı. Yoluna girdiyse sevindimSukur kuzum yavastan girdi yoluna artik kaldigim yerden devam sen nasilsin tatlım
belli olmaz o zamana kadar idare edebilirsem yemeye de bilirimBaklavayı da bu bayram yemeyiver ☺
Girdi kuzum ama bende bittim tükendim vallahiBen de aynen bıraktığın gibi canım. Cok merak ettim, cok uzadı. Yoluna girdiyse sevindim
Yarim ekmek de olsa yemeseydin iyiydi be kuzumDosya yükleyemedim ne güzel yazmıştım elimde yediklerimi
Hayırlı akşamlar kızlar.
10.00
Omlet(2yumurta 2 yk lor)
2,5 tk lor
17yeşil zeytin
1,5tk keçiboynuzu pekmezi
5 ceviz 1/2 dilim ekmek
İftar(21)
1 kase çorba
1tabak salata
1 tabak et güveç
Su 3 lt + 1 Yeşilçay
Spor 3 saat ev işi+ yarım saat tempolu yürüyüş = 150 puan
esperenzaa medgic26 cgdmk
Afiyet olsun kuzum bende süt olsun diye bir zamanlar keciboynuzu pekmezi yedim yedim 120 oldumDosya yükleyemedim ne güzel yazmıştım elimde yediklerimi
Hayırlı akşamlar kızlar.
10.00
Omlet(2yumurta 2 yk lor)
2,5 tk lor
17yeşil zeytin
1,5tk keçiboynuzu pekmezi
5 ceviz 1/2 dilim ekmek
İftar(21)
1 kase çorba
1tabak salata
1 tabak et güveç
Su 3 lt + 1 Yeşilçay
Spor 3 saat ev işi+ yarım saat tempolu yürüyüş = 150 puan
esperenzaa medgic26 cgdmk
O zamana kadar dayanirsan zaten eksileri görürsün, hoşuna gider yemezsin, yeme ☺belli olmaz o zamana kadar idare edebilirsem yemeye de bilirim
inşallah dayanabilirimO zamana kadar dayanirsan zaten eksileri görürsün, hoşuna gider yemezsin, yeme ☺
Kolay değil canım yaşadıkların ama tatlıya bağlandıysa cok sevindim❤Girdi kuzum ama bende bittim tükendim vallahi
❤❤❤ cansinKolay değil canım yaşadıkların ama tatlıya bağlandıysa cok sevindim❤
Yemiyorum canim ama diyetle alakasi yok, 15 yıldır falan yemiyorum.Cidooo sahur da yemion demi sen???cgdmk
❤❤❤❤❤❤❤❤ cansin
İyiyiz kuzum sen de iyiysen sorun yok ❤İyi geceler
Eşim şehir dışına gitti yine,o’nu yolculadım az önce ancak gelebildim nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?