Ayyy yokk heryerde belessHahahahaözlemişim bu hallerini
5 x5Arabada beş evde onbeş
Kiz anammm kitapmi yazion napion yawww okurken uykum geldi daaaha gece sporum var
Kızlar pilav sarma kalbırabastı baklava(bu konuya ayrıca değiniciiimm) limonata vs vardı ama tuttum kendimi
Gün içinde temizlik ve yemek yaptım bi taraftan da iki posta çamaşır Yıkayıp aşıp topladımyarın katlayıp kaldırıciimm.sırf yarım saat yürüyüşe zaman kalsın diye didindim ve başardım çok şükür
İftardan önce yiyecektim ben ama güveç geç gelince yiyemedim hazırlıkla uğraşırken.8de sofraya oturduk ama çocuklu olunca otur kalk oldum sürekli ve sofradaki son lokmamı aldığımda saat dokuzdusonra çayın yanındaki baklava ile olan aşkımızı size anlatmak için saatlerce yazmam gerekir normal şartlarda on tanesini yesem az derim doymaz gözüm ama savaştım kendimle kayısı ve hurmayı bu yüzden abarttım 55e inince yemek için buzluğa attım bi kaç tane desem anlarsınız aramızdaki bağı ni tarafta ben mi tarafta baklava severek ayrılanları oynadık resmen
Dünki şekerpareyi bugün fazlasıyla yaktım ancak iki gündür hem geç yemek hemde sürekli ayakta durmak şişirdi beni.şimdi kırmızı biberli limonlu yoğurt yedim.
Ayy daha yazardım da neysegelmişinize geçmişinize bi bakayım
Ne guzel rahatligina bayildim kuzu :)
Hoşgeldin cancağızımHatuncum geldim napion
Afiyet bal olsunSahur karatay kahvalti
Aksam mangal et salata
Su 3 lt adim10200
@esperen hatuncum buyur :)
Yarın senin için yemiyiciimmmYarim ekmek de olsa yemeseydin iyiydi be kuzum
yok süt olsun siye yemiyorum canım, hiç sevmezdim önce şimdi tatlıyı kesince onu canım istiyor sürekli, ben de sabahları kokluyorum işteAfiyet olsun kuzum bende süt olsun diye bir zamanlar keciboynuzu pekmezi yedim yedim 120 oldum
Çido çıldırdıAyyy yokk heryerde belessvallahi cidodan dev kampanya hahaha adamin kulaklari agzinda ee bayadir cido diyetinde oda
Hayırlı işler ,bol güneşlerKiz anammm kitapmi yazion napion yawww okurken uykum geldi daaaha gece sporum var
Dovsekmi kiz iyi fikir heHoşgeldin cancağızımÖzlettin kendini Takımı toplayıp kocanı dövmeyi düşündüm ama dayak yersek diye tırstım naptığımı yazdım uzun uzun sen n’aptın de hele
Afiyet bal olsun
Yarın senin için yemiyiciimmmAma pekmezi nasıl yerim o zaman
yok süt olsun siye yemiyorum canım, hiç sevmezdim önce şimdi tatlıyı kesince onu canım istiyor sürekli, ben de sabahları kokluyorum işte
Çido çıldırdı
Hayırlı işler ,bol güneşlerhatta şimdiden iyi bayramlar
Bi daha yaparsa olaya takımcak ağırlığımızu koyarızDovsekmi kiz iyi fikir he1.5tk sen koklamakmi diyon abowww kalorisine bak da öyle kokla
Göster ama elletmeyok yahu saka halen diyette oda anlasın azcik
Asil bombayı yarin anlatcam cok egleniyorummm cok kv gozu yasliBi daha yaparsa olaya takımcak ağırlığımızu koyarızKafaya göz dalarız
Cumaya depar atmam lazimGöster ama elletmeSürünsün azıcık ama cuma tartı öncesi ihtiyaç anında
Allah kavuştursun canım hoşgeldinİyi geceler
Eşim şehir dışına gitti yine,o’nu yolculadım az önce ancak gelebildim nasılsınız bakalım?
neee baklava mi hemide 2 dilim offff koss kaptann
ama protein ihtiyacı karşılanmaz canım sadece iftarla, en azından iki yumurta mı yesen?Bende deniycemm bu sahurda bakalim dayanicam mi gorelim
Bilmiyorum ki denerim bakalim birseyler Çılbır yapabilirim bak iyi akil ettin kuzumm muckkmAllah kavuştursun canım hoşgeldin
Yemediği baklavadan ceza yiyecek kızcağız
ama protein ihtiyacı karşılanmaz canım sadece iftarla, en azından iki yumurta mı yesen?
Menüdekilerden hatay mutfağı olduğunu tahmin etmiştim .(eski pisboğaz olduğum için uzmanlık alanım nerenin nesi meşhurdur iyi bilirimAhahhaha evet masa fenaydı ama az az yedim valla o yedi bayağa hatta künefe vardı ayıptır söylemesi benimkini de yedi :))) ama ben yemedim hiç tadına bile bakmadım gittiğimiz yer Hatay yemekleri yapan bi yer çok sevdiğimiz bi yer normalde de :)) şöyle bi durum oldu o çok yediği için dedim hadi yürüyelim iyi gelir diye yürüttüm yürüyüş yaptırdım yemekten sonra sonra da kahve sıkma limonlu soda bizim klasiğimizdir ben çok severim gazoz gibi içerim onu 2 yıldır kola gazoz vs içmiyorum ben hiç bir asitli içecek kullanmıyorum
Hepimiz aynıyız sanırım.ben de öyleydim ama zayıflayınca iyi bir alış veriş yapmıştım:) istediğin kiloya gelince al yada şimdiden hedef bedenine uygun al ki içine girmek için daha azimli olursun:)Kendime thsirt filan alayim diye ciktim evden yine kiza birseyler aldim geldim :)) yuruyusumu de yaptim parkta insallah birde eliptik yapabilirsem on numara olacak
Sevmediğini düşündüğün şeyi bir süre verme,sonra unutuyor yeniden tekrar denersin canım.ben öyle öyle alıştırdım.bir de biz akşam yemeklerini mutlaka aynı saatte birlikte yedik.göre göre taklit ede ede sevdi diyebilirim.Ben hafif yagda rendeleyip kavurdum sonra yogurtladim icinede 2 de ceviz kirip koydum bu kadar cok lezzetli oldu tabi baharat da ilave ettim tuz biber nane filan
Kizim var canim :) 2 hafta sonra 11 ayimiz bitecek bizimki birazhareketli aslinda biraz da degil baya hareketli :)))
ben ilk basladigimizda ek gidaya cok hevesliydim ama benimki yemedi halada yemiyor bisey verdigim zaman dilinin ucuyla bir kere tadiyor tadini sevdiyse bi kac kez yiyor gerisi hala yok yasina girecek neredeyse hala ogun olarak yemeklere baslayamadik. Soylediklerini aklima not ettim. Bakalim bi kac aya kadar yeme icme duzene girerse vende bir rutin olustururum
Yurek yemissin belli, benimle konuşuyorsun benimleBenim oğlum da hayır dediğim her şeye bi deneyelim de görelim dergörelim bakalım yarın kabakçı güzelim
Sesim çıkmıyorsa bilki hareket halindeydim canım, hani gözün korksun diye deniyorum kesinlikle, zaten korkuyordur(yürek mi yedim ne )
hani sadece bi hafta dikkat edecektin canım benimbugün başlasın mı o bir haftalık süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?