Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler tatlı rüyalar fıstıklarim uyuyorum yogsamm sahura kalkamiyorum bana bu hafta cok yukleninde iyi bir sonuc vereyim canima okuyun @esperenzaa ceza ver bana

Kiz anammm kitapmi yazion napion yawww okurken uykum geldi daaaha gece sporum var

Hatuncum geldim napion
Hoşgeldin cancağızımÖzlettin kendiniTakımı toplayıp kocanı dövmeyi düşündüm ama dayak yersek diye tırstım naptığımı yazdım uzun uzun sen n’aptın de hele
Sahur karatay kahvalti
Aksam mangal et salata
Su 3 lt adim10200
@esperen hatuncum buyur :)
Afiyet bal olsun
Yarim ekmek de olsa yemeseydin iyiydi be kuzum
Yarın senin için yemiyiciimmmAma pekmezi nasıl yerim o zaman
Afiyet olsun kuzum bende süt olsun diye bir zamanlar keciboynuzu pekmezi yedim yedim 120 oldum
yok süt olsun siye yemiyorum canım, hiç sevmezdim önce şimdi tatlıyı kesince onu canım istiyor sürekli, ben de sabahları kokluyorum işte

Dovsekmi kiz iyi fikir he 1.5tk sen koklamakmi diyon abowww kalorisine bak da öyle kokla

İyi geceler
Eşim şehir dışına gitti yine,o’nu yolculadım az önce ancak gelebildim nasılsınız bakalım?
Allah kavuştursun canım hoşgeldin
neee baklava mi hemide 2 dilim offff koss kaptann
Yemediği baklavadan ceza yiyecek kızcağız
Bende deniycemm bu sahurda bakalim dayanicam mi gorelim
ama protein ihtiyacı karşılanmaz canım sadece iftarla, en azından iki yumurta mı yesen?

İyi geceler kızlar
Bugün ki menümü paylaşıp kaçayım
İftar :
1/2 kase ezogelin
Izgara tavuk göğsü (avuç içi kadarr)
1 çatal köz patlıcan
Salata
1 sb ayran
Avuç içi kadar pide

Ara :15 kiraz

1,5 lt su , sade bir dilim limonlu soda, 2 bardak çay

esperenzaa , medgic26 , @asilsoy

1 saat ev işi = 20 puan
4000 adım = 60 puan
Toplam = 80 puan

Menüdekilerden hatay mutfağı olduğunu tahmin etmiştim .(eski pisboğaz olduğum için uzmanlık alanım nerenin nesi meşhurdur iyi bilirim
Kendime thsirt filan alayim diye ciktim evden yine kiza birseyler aldim geldim :)) yuruyusumu de yaptim parkta insallah birde eliptik yapabilirsem on numara olacak
Hepimiz aynıyız sanırım.ben de öyleydim ama zayıflayınca iyi bir alış veriş yapmıştım:) istediğin kiloya gelince al yada şimdiden hedef bedenine uygun al ki içine girmek için daha azimli olursun:)
Sevmediğini düşündüğün şeyi bir süre verme,sonra unutuyor yeniden tekrar denersin canım.ben öyle öyle alıştırdım.bir de biz akşam yemeklerini mutlaka aynı saatte birlikte yedik.göre göre taklit ede ede sevdi diyebilirim.
Emzirmeden önce açken yedirmeye çalış canım.

Yurek yemissin belli, benimle konuşuyorsun benimle ayağını denk al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…