Bende deniycemm bu sahurda bakalim dayanicam mi gorelimYemiyorum canim ama diyetle alakasi yok, 15 yıldır falan yemiyorum.
Geçmiş yapacaktım
Canim gelmis hosgelmisss ❤❤İyi geceler
Eşim şehir dışına gitti yine,o’nu yolculadım az önce ancak gelebildim nasılsınız bakalım?
Ben yiyince acıkıyorum ya. O 15 yıl icinde baslarda annem zorla kaldirirdi, sonra bıraktı, kendi de yemeyi bıraktıBende deniycemm bu sahurda bakalim dayanicam mi gorelim
İyiyim canımİyiyiz kuzum sen de iyiysen sorun yok ❤
ne deniyon bebikBende deniycemm bu sahurda bakalim dayanicam mi gorelim
Balligayfe diyorum 2dilim baklava diyorum bayrammm tehlikesiGeçmiş yapacaktımözet geç canım.okuyana kadar meraktan çatlarım
Geçmiş yapacaktımözet geç canım.okuyana kadar meraktan çatlarım
Su icip yatarım inşallahBen yiyince acıkıyorum ya. O 15 yıl icinde baslarda annem zorla kaldirirdi, sonra bıraktı, kendi de yemeyi bıraktı
HoşbuldummCanim gelmis hosgelmisss ❤❤
İyiyim canımAdamı yolladım buraya zor attım kendimi
ne deniyon bebik[/QUOTE
Sahurda yememeyikuzum
Allah kavustursun canimİyiyim canımAdamı yolladım buraya zor attım kendimi
ne deniyon bebik
Iyiyim cok iyiyimm tatlim şükür allaha ❤ sende iyimisinHoşbuldumm
Hatta seni gerçekten iyi ve hoş buldum.yanılmıyorum değil mi
Nicki bile ballı kayfeli düşün yani nasıl bir keyif insanı olduğunu
Acıbadem yapsinNicki bile ballı kayfeli düşün yani nasıl bir keyif insanı olduğunu
İki dilim değil iki lokmayı boğazına dizerimönce şu nicki değiştir acı kayfeli bişey yap @ballikayfe
Kızlar pilav sarma kalbırabastı baklava(bu konuya ayrıca değiniciiimmDosya yükleyemedim ne güzel yazmıştım elimde yediklerimi
Hayırlı akşamlar kızlar.
10.00
Omlet(2yumurta 2 yk lor)
2,5 tk lor
17yeşil zeytin
1,5tk keçiboynuzu pekmezi
5 ceviz 1/2 dilim ekmek
İftar(21)
1 kase çorba
1tabak salata
1 tabak et güveç
Su 3 lt + 1 Yeşilçay
Spor 3 saat ev işi+ yarım saat tempolu yürüyüş = 150 puan
esperenzaa medgic26 cgdmk
Amin canımAllah kavustursun canim
Çok çok sevindim canım.Çok şükür sonunda eski çitos döndü, bi 500 kalorilik barışma şeysi dönmüştürIyiyim cok iyiyimm tatlim şükür allaha ❤ sende iyimisin
Ben de geçmişe bakacaktım amaan salla ne varsa şimdi de var deyip ,sohbetin ortasına daldım
Kızlar pilav sarma kalbırabastı baklava(bu konuya ayrıca değiniciiimm) limonata vs vardı ama tuttum kendimi
Gün içinde temizlik ve yemek yaptım bi taraftan da iki posta çamaşır Yıkayıp aşıp topladımyarın katlayıp kaldırıciimm.sırf yarım saat yürüyüşe zaman kalsın diye didindim ve başardım çok şükür
İftardan önce yiyecektim ben ama güveç geç gelince yiyemedim hazırlıkla uğraşırken.8de sofraya oturduk ama çocuklu olunca otur kalk oldum sürekli ve sofradaki son lokmamı aldığımda saat dokuzdusonra çayın yanındaki baklava ile olan aşkımızı size anlatmak için saatlerce yazmam gerekir normal şartlarda on tanesini yesem az derim doymaz gözüm ama savaştım kendimle kayısı ve hurmayı bu yüzden abarttım 55e inince yemek için buzluğa attım bi kaç tane desem anlarsınız aramızdaki bağı ni tarafta ben mi tarafta baklava severek ayrılanları oynadık resmen
Dünki şekerpareyi bugün fazlasıyla yaktım ancak iki gündür hem geç yemek hemde sürekli ayakta durmak şişirdi beni.şimdi kırmızı biberli limonlu yoğurt yedim.
Ayy daha yazardım da neysegelmişinize geçmişinize bi bakayım
1 haftada gelen 2.5 kg fazlası baska turlu gitmezAmin canım
Çok çok sevindim canım.Çok şükür sonunda eski çitos döndü, bi 500 kalorilik barışma şeysi dönmüştür
Hahahaha1 haftada gelen 2.5 kg fazlası baska turlu gitmez
Benim oğlum da hayır dediğim her şeye bi deneyelim de görelim derAklıma geldi ama deneme yapmak istedim
Sesim çıkmıyorsa bilki hareket halindeydim canım, hani gözün korksun diye deniyorum kesinlikle, zaten korkuyordur@yolcukardelen sevgili rakibem, misafirin vardı ama takilamiyoruz bu ara birbirimize ☺☺
Yarın gorucez bakalım neler olacak. Cumaya hedefin kaçtı senin?
@Lavinia12345 sen nerelerdesin canım? Menünu paylasmiyorsun iki gundur. Bir hafta deneme yapacaktin kacamaksiz. Uygulayabiliyor musun?
hani sadece bi hafta dikkat edecektin canım benimDün iftar
Çorba, kabak salatası, yeşil salata, Karabuğday pilav
Ara: Sutlu çay, kahve, kuruyemiş
Sahur
Sucuklu yumurta, kaşar peynir domates
Su 2 litre
Bugün iftar
Çorba, izgara but, kymalı yumurta sarma.
Sahur : yok çünkü regl başladı.. heryerim şiş...
cgdmk @bahar2701 @yolcukardelen esperenzaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?