Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar pilav sarma kalbırabastı baklava(bu konuya ayrıca değiniciiimm) limonata vs vardı ama tuttum kendimi
Gün içinde temizlik ve yemek yaptım bi taraftan da iki posta çamaşır Yıkayıp aşıp topladımyarın katlayıp kaldırıciimm.sırf yarım saat yürüyüşe zaman kalsın diye didindim ve başardım çok şükür
İftardan önce yiyecektim ben ama güveç geç gelince yiyemedim hazırlıkla uğraşırken.8de sofraya oturduk ama çocuklu olunca otur kalk oldum sürekli ve sofradaki son lokmamı aldığımda saat dokuzdu sonra çayın yanındaki baklava ile olan aşkımızı size anlatmak için saatlerce yazmam gerekir normal şartlarda on tanesini yesem az derim doymaz gözüm ama savaştım kendimlekayısı ve hurmayı bu yüzden abarttım55e inince yemek için buzluğa attım bi kaç tane desem anlarsınız aramızdaki bağıni tarafta ben mi tarafta baklava severek ayrılanları oynadık resmen
Dünki şekerpareyi bugün fazlasıyla yaktım ancak iki gündür hem geç yemek hemde sürekli ayakta durmak şişirdi beni.şimdi kırmızı biberli limonlu yoğurt yedim.
Ayy daha yazardım da neysegelmişinize geçmişinize bi bakayım

Ben de geçmişe bakacaktım amaan salla ne varsa şimdi de var deyip ,sohbetin ortasına daldım

Aklıma geldi ama deneme yapmak istedim
Benim oğlum da hayır dediğim her şeye bi deneyelim de görelim dergörelim bakalım yarın kabakçı güzelim
Sesim çıkmıyorsa bilki hareket halindeydim canım, hani gözün korksun diye deniyorum kesinlikle, zaten korkuyordur(yürek mi yedim ne)
hani sadece bi hafta dikkat edecektin canım benim bugün başlasın mı o bir haftalık süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…