İyi geceler canım, cumaya kadar büyük oranda toparlarsinİyi geceler tatlı rüyalar fıstıklarim uyuyorum yogsamm sahura kalkamiyorumbana bu hafta cok yukleninde iyi bir sonuc vereyim canima okuyun @esperenzaa ceza ver bana
Hani uykun gelmiştiKiz anammm kitapmi yazion napion yawww okurken uykum geldi daaaha gece sporum var
Afiyet olsun canım.merhabalar arkadaşlar. sohbetinizi uzaktan da olsa takip ediyorum maşallah bebişlerimiz varmış. Allah sağlıklı uzun nasip etsin inş.:)
bugünkü menüm:
sabah: yumurta, 1 dilim peynir 6-7 küçük zeytin, sogüş ve 1,5 dilim ekmek
ara: bir küçük kase kiraz
öğlen: büyük bir kase yoğurtlu şehriye çorbası
ara:1 bardak kefir, 4 kayısı
akşam: yeşilliği fazla bulguru az, bulgur salatası
ara: 1 bardak süt ve yarım avuç kavrulmamış antep fıstığı
su 2 litreyi geçmiştir. spor yapmaktan çok sıkılıyorum o yüzden müzik açıp oynayacağım galibatek spor yapmaktan nefret ediyorum yakınlarda parkta yok ki yürüyüş yapayım ramazandan sonra bir spor alanı bulma lazım..
Afiyet olsun canımKızlar menü
Sahur
Köy omleti 1 tabak (peynir ve zeytinli)
Beyaz peynir
Salatalık
1 zeytin
İftar
1 zeytin
Beyaz peynir
1 tabak mercimek çorbası
Salata
1 dilim ekmek
Ara yapıcam
Sade Türk Kahvesi
Sıkma limonlu soda ile :)
Su 3 e tamamlıyorum
Spor 8000 adım = 120 puan
Afiyet olsun canım da beş içli köfte çok olmuş.bulgur biraz ödem de yapar ama sanırım ev işi ile yakmışsındır fazladan yediğin içli köfteleriİyi akşmlar.
Sabah: yok( geç kalktım)
Ara öğün; 4 adet kayısı, suuu
Öğlen; 1 dilim bonfile, su
Ara öğün; 6 çilek, 4 kayısı
Akşam; 5 adet içliköfte, 1 bardak ayran(sanırım burda biraz abarttım)
Ara öğün; 1 şişe maden suyu.
Diğer sıvılar hariç 1,5 litre su
3 saat ev işi( üç saat ama 29 derecede 3 saat. Su oldum resmen)
Spor; yok
Ev işi puanı; 60
Afiyet olsun canım.Menim
İftar
Kabak
Ciğer
Cacık
Yeşillik
Kavun
Karpuz
2800 su
500 bitki çayı
Sekersiz kahve
esperenzaa @yolcukardelen
Akıllı insanın hali başka tabiBen de geçmişe bakacaktım amaan salla ne varsa şimdi de var deyip ,sohbetin ortasına daldım
1 haftada gelen 2.5 kg fazlası baska turlu gitmez
İyi gecelerİyi geceler tatlı rüyalar fıstıklarim uyuyorum yogsamm sahura kalkamiyorumbana bu hafta cok yukleninde iyi bir sonuc vereyim canima okuyun @esperenzaa ceza ver bana
okumak da beynin sporudur annemKiz anammm kitapmi yazion napion yawww okurken uykum geldi daaaha gece sporum var
Şimdilik koruma fena gitmiyor canımHEdefıne ulaşmana çok sevındım canım
O kadar hedefe ulaşmışsın koruyacağına da inanıyorum.
Callen arada yapıyorum ama duzenlı degıl.fırsat buldukça yürüyorum artık.sanırım metabolızmam çok yavaşladı eskisi gıbı hızlı kılo veremıyorum
Bende öptümfırsat buldukça uğrarım yine
Biraz geçmiş yapayım dedim bitmediAkıllı insanın hali başka tabi
İyi geceler
okumak da beynin sporudur annem
Döverin canım sen bi ses et hemen ordayızDovsekmi kiz iyi fikir he1.5tk sen koklamakmi diyon abowww kalorisine bak da öyle kokla
Sürünsünyok yahu saka halen diyette oda anlasın azcik
Çatlatma kız meraktanAsil bombayı yarin anlatcam cok egleniyorummm cok kv gozu yasli
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar
Bugün ki menümü paylaşıp kaçayım
İftar :
1/2 kase ezogelin
Izgara tavuk göğsü (avuç içi kadarr)
1 çatal köz patlıcan
Salata
1 sb ayran
Avuç içi kadar pide
Ara :15 kiraz
1,5 lt su , sade bir dilim limonlu soda, 2 bardak çay
esperenzaa , @medgic26 , @asilsoy
1 saat ev işi = 20 puan
4000 adım = 60 puan
Toplam = 80 puan
Bak bak bak, sesin çok çıktığına göre bi çuval kabak aldın deseneYurek yemissin belli, benimle konuşuyorsun benimleayağını denk al
ama hala çevrim içisinBen bi saat once yatacaktim güya
Yattim simdi, iyi geceler hepinize ❤
Yesin yesin, yarasın rakibeciğime
Afiyet olsun canım.
Yürüyüş için uygun yer varsa açık havada yürüyüş çok iyi gelir.bir de spor aslında başlayana kadar zor.önemli olan o ilk adımı atmak.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım da beş içli köfte çok olmuş.bulgur biraz ödem de yapar ama sanırım ev işi ile yakmışsındır fazladan yediğin içli köfteleri
Afiyet olsun canım.
Bakınız tertemiz menü kabak gibi ortada duruyor diyecektim ki kavun karpuz saat itibari ile hiç olmamış canım.
Karpuz yedim diye bir önceki hafta tartı sonrası bi daha tövbe diyen çiğdem’miz nerede acaba?
biz mi aaaa hiç sevmeyiz konuşmayı, hele benBiraz geçmiş yapayım dedim bitmedi
Maşallah ne laklak çevirmişler
Kalanları da yarın bakarım artık.
Tabloyu bi hayırsever düzenlese de atsa ben de eklesem çohh eyi olacakYesin yesin, yarasın rakibeciğimecgdmk Çiğdemcim hedefimi sormıuştun galiba, 57,5ti galiba unuttum ilk sayfada bi tablomuz olaydı bakardım ama yok kız hedefimiz aynıydı ya desen çe kaçtı
biz mi aaaa hiç sevmeyiz konuşmayı, hele benbu arada kaçırmışsındır diye ekliyeyim ben yarım saat yürüdüm bugün misafirim gelmeden canım
Sana da canım
ben bilgisayara oturamıyorum pek, ama elimde isterseniz yaparımTabloyu bi hayırsever düzenlese de atsa ben de eklesem çohh eyi olacak
Tebrikler canım,azmine enerjine .
Spor için de
Rakibinde sanırım zafer sarhoşluğu var.Aç farkı aç aç
Bugün böyle oldu evetCok karbonhidrat var canım
Günaydın canım erkencisinGünaydın, iyi haftalar
Öyle biraz ama geri uyuyabilirim gibi de duruyorGünaydın canım erkencisin
Afiyet olsun canım da beş içli köfte çok olmuş.bulgur biraz ödem de yapar ama sanırım ev işi ile yakmışsındır fazladan yediğin içli köfteleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?