Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.
Yürüyüş için uygun yer varsa açık havada yürüyüş çok iyi gelir.bir de spor aslında başlayana kadar zor.önemli olan o ilk adımı atmak.

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım da beş içli köfte çok olmuş.bulgur biraz ödem de yapar ama sanırım ev işi ile yakmışsındır fazladan yediğin içli köfteleri
Menim
İftar
Kabak
Ciğer
Cacık
Yeşillik
Kavun
Karpuz
2800 su
500 bitki çayı
Sekersiz kahve
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canım.
Bakınız tertemiz menü kabak gibi ortada duruyor diyecektim ki kavun karpuz saat itibari ile hiç olmamış canım.
Karpuz yedim diye bir önceki hafta tartı sonrası bi daha tövbe diyen çiğdem’miz nerede acaba?

Ben de geçmişe bakacaktım amaan salla ne varsa şimdi de var deyip ,sohbetin ortasına daldım
Akıllı insanın hali başka tabi
1 haftada gelen 2.5 kg fazlası baska turlu gitmez

İyi geceler tatlı rüyalar fıstıklarim uyuyorum yogsamm sahura kalkamiyorum bana bu hafta cok yukleninde iyi bir sonuc vereyim canima okuyun @esperenzaa ceza ver bana
İyi geceler
Kiz anammm kitapmi yazion napion yawww okurken uykum geldi daaaha gece sporum var
okumak da beynin sporudur annem

Şimdilik koruma fena gitmiyor canım
Hedefine birkaç hafta geç ulaş önemli olan sağlıklı bir şekilde ulaşman .
Hedefine ulaşıp kilonu koruyacağına da inanıyorum canım.
Her zaman bekleriz ,fırsat buldukça uğra canım

Dovsekmi kiz iyi fikir he 1.5tk sen koklamakmi diyon abowww kalorisine bak da öyle kokla
Döverin canım sen bi ses et hemen ordayız dilimle kokluyorsam demek ki Kalorisi çok yok da hepsi karbonhidrat işte
yok yahu saka halen diyette oda anlasın azcik
Sürünsün
Asil bombayı yarin anlatcam cok egleniyorummm cok kv gozu yasli
Çatlatma kız meraktan
Afiyet olsun canım
Yurek yemissin belli, benimle konuşuyorsun benimle ayağını denk al
Bak bak bak, sesin çok çıktığına göre bi çuval kabak aldın desene

Ben bi saat once yatacaktim güya
Yattim simdi, iyi geceler hepinize ❤
ama hala çevrim içisin

Yesin yesin, yarasın rakibeciğime cgdmk Çiğdemcim hedefimi sormıuştun galiba, 57,5ti galiba unuttumilk sayfada bi tablomuz olaydı bakardım ama yokkız hedefimiz aynıydı ya desen çe kaçtı
Biraz geçmiş yapayım dedim bitmedi
Maşallah ne laklak çevirmişler
Kalanları da yarın bakarım artık.
biz mi aaaa hiç sevmeyiz konuşmayı, hele ben bu arada kaçırmışsındır diye ekliyeyim ben yarım saat yürüdüm bugün misafirim gelmeden canım

Tabloyu bi hayırsever düzenlese de atsa ben de eklesem çohh eyi olacak
Tebrikler canım,azmine enerjine .
Spor için de
Rakibinde sanırım zafer sarhoşluğu var.Aç farkı aç aç

Tabloyu bi hayırsever düzenlese de atsa ben de eklesem çohh eyi olacak
Tebrikler canım,azmine enerjine .
Spor için de
Rakibinde sanırım zafer sarhoşluğu var.Aç farkı aç aç
ben bilgisayara oturamıyorum pek, ama elimde isterseniz yaparımama olmaz derseniz ballikayfe nin bayramda yiyemeyeceği iki baklavaya ceza olarak tablo isteyelim o da razı olursa

Afiyet olsun canım da beş içli köfte çok olmuş.bulgur biraz ödem de yapar ama sanırım ev işi ile yakmışsındır fazladan yediğin içli köfteleri

Haklısın biraz fazla oldu. Ama hem sabah yemeyişim hem de akşam bunun olacağını bildiğim için öğleyi az tuttuğumdan cesaretr geldim. Ha bir de el yapımı olduğundan boyutları büyük değil köftelerin. ( bahane sayılmaz bu)
Bugün tabana kuvvet iş çıkışı yürüyüş var.
kontrol için tartıldım. 78.9 gözüküyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…