Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öyle biraz ama geri uyuyabilirim gibi de duruyor
Uyumalısın zaten diyecektim ki uyumamışsın canım
Günaydın kızlar.Hayırlı haftalar.
Geçen cuma : 91,2
Güncel : 90,9
Fark : -300 gr
Ooo süpersin canım
Uyumadım kızlaar çıktım gezmeye güneş iyice ısıtmadan biraz gezip yürüyüp döneceğim
Sabah serinliği de ne güzel olur şimdi
Günaydın arkadaşlar ❤❤❤
@yolcukardelen evet canim uzun aradan sonra denedim gördüm ki karpuz kavun bana yaramıyor. Dun toplam kalorimi de 586da tutmama ragmen +200 ciktim, bayrama kadar artık karpuz yok ☺
günaydın canın, bununfark etmene sevindimBen uyuyacağım dahakozım uyandıkça bakıyorum ama gözlerim gidiyo

Ben kızımı okula hazirlarken uykum dağılıyor, toplayabilsem çok uykum var aslinda, minik de uyuyorken ben de bi deneyeyim olmadı

Sabahın köründe bu ne enerji ☺
Pek enerjik sayılmam ama nasıl olduysa uyuyasım gelmedi
Fırsat bulduğum her dakika uyuyorum zaten sabah serinliği süperdi valla deniz havası da iyi geldi

Pazar
sahur yok

akşam
7 8 adet kanat
avuç içi kadar pide
1,5 bardak ayran
hurma

ara
2 top dondurma külahta
büyük değildi çikolata sosu da koydurmadım

250 adet bölgesel hareket
su 5 6 bardak esperenzaa G Gonulbagi

Akşama anneme gidicem mantı yapacaktım ama sen yemezsin diye yapmıcam dedi kısır a karar verdik

Eğer diyetteyseniz dondurma yerken kilo almamak için dikkat etmeniz gereken bazı kurallar:

- Haftada bir veya en fazla 2 kez dondurma tüketin. Bu dondurma miktarları 2 küçük top veya 1 iri topu geçmesin.

- Dondurmayı tok karnına yemeyin, ara öğün olarak tüketin.

- 2 küçük top sade dondurmayı ayran, yoğurt, süt gibi bazı ara öğünlerin yerine değişim olarak kullanabilirsiniz.

- Dondurmayı yedikten sonra üzerine soğuk su içmeyin.

- Boğazınızın hassasiyetini korumak için dondurma yedikten sonra üzerine 1 fincan ılık sıcağımsı su veya 1 fincan nane çayı içmek uygun olur.

- Dondurmayı yedikten sonra diş sağlığınızı korumak için ağzınızı ılık su ile çalkalamak faydalıdır.

İŞTE DONDURMALAR VE KALORİLERİ

Kalori değerleri hakkındaki bilgiyi Bodrum High Klinik Diyetisyeni Betül Ay Aydoğan verdi:

- Kaymaklı maraş dondurması: 249.3 kkal (1 top) - Meyveli dondurma: 131.7 kkal (1 top) - Yumuşak dondurma (evde yapılan dondurma): 129.5 kkal (1 top) - Sade dondurma: 71.0 kkal (1 top) - Çilekli diyet dondurma: 64.3 kkal (1 top) - Beyaz kornet: 1 adet: 70 kalori - Yeni kornet: 1 adet: 340 kalori

Evet başlasın!
Ayrıca yazdıklarımdan azıcık yiyorum çok değil...

Dukan tatlılarına benzemis ☺

Ben böyle kafama göre tarifler denemeyi çok seviyorumm :)

Valla bende öyleyim maalesef :))

Yine bir pazartesi ve yine sinir küpü olmuş ben. Beni sinirlendirmeyi başaracak bir konu muhakkak çıkıyor.
Acaba sinir kilo verdirtiyor mu

Dunku menum

Kahvalti. 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 8 siyah zeytin, salatalik, avuc ici ladar pide

Ogle. 1 tabak taze fasulye yemegi, 1 kase yogurt

Ara. 12 adet kiraz

Aksam. 2 kepce tarhana corbasi, 6 kasik patlican oturtma, 1 kase yogurt, 2 kucuk dilim karpuz 1 dilimi parcaladigimda olan patcalardandi

Cayin yanina 3 rulokat

Su. 3lt
Spor 45 dk tempolu yuruyusum var ama dunku cezmdan dolayi hesaplamaya almiyorum esperenzaa

Regl olamadim hala vucudum sis ve asiri bir yeme istegim var kendime hakim olmakta zorlaniyorum hatta dun diyeti birakmayi bile dusundum esim biraz frenledi neden boyle oldum bilmiyorum bu da moral ve motivasyonumu ciddi olcude bozuyor ne yapmam lazim biseydiyin bana lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…