Sabahın köründe bu ne enerji ☺Uyumadım kızlaar çıktım gezmeye güneş iyice ısıtmadan biraz gezip yürüyüp döneceğim
Uyumalısın zaten diyecektim ki uyumamışsın canımÖyle biraz ama geri uyuyabilirim gibi de duruyor
Ooo süpersin canımGünaydın kızlar.Hayırlı haftalar.
Geçen cuma : 91,2
Güncel : 90,9
Fark : -300 gr
Sabah serinliği de ne güzel olur şimdiUyumadım kızlaar çıktım gezmeye güneş iyice ısıtmadan biraz gezip yürüyüp döneceğim
günaydın canın, bununfark etmene sevindimGünaydın arkadaşlar ❤❤❤
@yolcukardelen evet canim uzun aradan sonra denedim gördüm ki karpuz kavun bana yaramıyor. Dun toplam kalorimi de 586da tutmama ragmen +200 ciktim, bayrama kadar artık karpuz yok ☺
Ben kızımı okula hazirlarken uykum dağılıyor, toplayabilsem çok uykum var aslinda, minik de uyuyorken ben de bi deneyeyim olmadıUyumalısın zaten diyecektim ki uyumamışsın canım
Ooo süpersin canım
Sabah serinliği de ne güzel olur şimdi
günaydın canın, bununfark etmene sevindimBen uyuyacağım daha kozım uyandıkça bakıyorum ama gözlerim gidiyo
Pek enerjik sayılmam ama nasıl olduysa uyuyasım gelmediSabahın köründe bu ne enerji ☺
Fırsat bulduğum her dakika uyuyorum zatenUyumalısın zaten diyecektim ki uyumamışsın canım
Ooo süpersin canım
Sabah serinliği de ne güzel olur şimdi
günaydın canın, bununfark etmene sevindimBen uyuyacağım daha kozım uyandıkça bakıyorum ama gözlerim gidiyo
Ben uyuyordum canim. Gunaydin
Ne güzel bütün gün sana kalırUykuyla benim aram iyi değil.Hafta sonu hafta içi farketmiyor 6-6.30 uyanma saatim.Uyuyamıyorum.
Evet başlasın!Benim oğlum da hayır dediğim her şeye bi deneyelim de görelim dergörelim bakalım yarın kabakçı güzelim
Sesim çıkmıyorsa bilki hareket halindeydim canım, hani gözün korksun diye deniyorum kesinlikle, zaten korkuyordur(yürek mi yedim ne )
hani sadece bi hafta dikkat edecektin canım benimbugün başlasın mı o bir haftalık süreç
Dukan tatlılarına benzemis ☺
Menüdekilerden hatay mutfağı olduğunu tahmin etmiştim .(eski pisboğaz olduğum için uzmanlık alanım nerenin nesi meşhurdur iyi bilirim
Hepimiz aynıyız sanırım.ben de öyleydim ama zayıflayınca iyi bir alış veriş yapmıştım:) istediğin kiloya gelince al yada şimdiden hedef bedenine uygun al ki içine girmek için daha azimli olursun:)
Sevmediğini düşündüğün şeyi bir süre verme,sonra unutuyor yeniden tekrar denersin canım.ben öyle öyle alıştırdım.bir de biz akşam yemeklerini mutlaka aynı saatte birlikte yedik.göre göre taklit ede ede sevdi diyebilirim.
Emzirmeden önce açken yedirmeye çalış canım.
Sakin ol canım.Stres kilo vermeyi yavaşlatır.Yine bir pazartesi ve yine sinir küpü olmuş ben. Beni sinirlendirmeyi başaracak bir konu muhakkak çıkıyor.
Acaba sinir kilo verdirtiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?