Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben kızımı okula hazirlarken uykum dağılıyor, toplayabilsem çok uykum var aslinda, minik de uyuyorken ben de bi deneyeyim olmadı
Uyuyabildin mi canım
Pek enerjik sayılmam ama nasıl olduysa uyuyasım gelmedi

Fırsat bulduğum her dakika uyuyorum zaten sabah serinliği süperdi valla deniz havası da iyi geldi
Deniz havası mı ohh misssNerdeydin balım sen?
Pazar günleri ben buralarda olamıyorum canım netim olmadığı için :)
Biliyorum canım gelince görüşürüz diye etiketledim
Cumartesi
sahur yok

akşam
2 parça tavuk
5 6 dilim patates buğulama
domates

ara süt
hurma

300 adet bölgesel hareket
su az esperenzaa @Gonulbagi
Patates pek olamamış gibi.normalin dışımda olmuş haftasonu menülerin bu defaVücudu şaşırtır belki bu
Evet başlasın!
Ayrıca yazdıklarımdan azıcık yiyorum çok değil...
az yemek mühim zaten ama bu hafta hiç yeme e mi canım

Ben uyuyordum canim. Gunaydin
Günaydın canım
Cuma: 62.4
Bugun 62.9
Fark +500 gr
Regl donemindeyim
esperenzaa fitcivciv
Cumaya gider o ödem canım
Yine bir pazartesi ve yine sinir küpü olmuş ben. Beni sinirlendirmeyi başaracak bir konu muhakkak çıkıyor.
Acaba sinir kilo verdirtiyor mu
Hayırdır kuzum noldu?
Cuma. 73.0 kg
Bugun 73.7 kg
Fatk +700

Pqzartesileri + ile gelmekten nefret ediyorum
canım kaçamak motivasyonunu düşürmüş olabilir mi? Benim öyle oluyor çünkü bi kaç haftadır pazartesi artı gelmek kaderimizde var gibi oldu.tartılmadım şimdi tartışacağım ama iki akşamdır geç yiyorum ve et yiyorum bir de sürekli ayaktaydım, bakalım ben ne kadar fazla geleceğim ama geçmişe yapacak bir şey yön, nerde hata yaptığımızı biliyoruz hadi silkelen ve tekrar başlayalım

bENCE ŞAŞIRTTI BİLE CANIM İFTARDAN ÖNCE 59,90 ÇIKTIM :) SÜREKLİ AZ YEMEKTE ÇÖZÜM DEĞİLMİŞ BUNU ANLADIM. KIZARTMA OLMADIĞI SÜRECE BEN PATATESE KARŞI DEĞİLİM CANIM RABBİMİN HER YARATTİĞİNDA VİTAMİN VARDIR

Günaydın kızlar. Ne güzel muhabbetler yapılmış böyle üşenmeden hepsini okudum. Bir çoğunuzu tam olarak tanimadigim için sohbetlerde yorumda bulunamıyorum kusura bakmayın. Buarada bugün orucluyum sahur yapıp yattım. Sabah tartildigimda 81.750 çıktım.
Cuma;82
Pazartesi;81.750

Ben geldimmm

Bakıyorum da hafta sonu dönüşü artılarla gelinmiş. Yedikleriniz yarasın löp löp et olsun e mi
Dün gece bazı mesajlarınızı okuyamadım, birazdan geçmiş yapacağım. Menüsünde kaçamak gördüğüme cezaları basacağım.
Haftalık 50 mesaj kotasını doldurmayanlara da menü su ve spor takibi vereceğim.. Önce geçmiş sonra mesaj sayımı. Haydi bana kolay gele

Uyuyamadim, oğlum uyandi. Sonra da gezdik geldik bi, simdi uyuyor ☺

Allah kabul etsin canım. Bence iftardan hemen önce tartıl, daha akşama kadar eksilirsin
Burda ilk geldigimizde kimse kimseyi tanimiyordu canim, muhabbet ede ede, ona buna laf ata ata ☺ muhabbetler ilerledi. Sen kendini bi bi hatirlatir misin canim?
Boyun ve hedefin kacti? Nerden katiliyorsun aramiza? Evli misin? Kaç yaşındasın vs

Afiyet olsun canım

Hoşgeldin 5li rakamlara canım
İftardan önce tartıl o zaman canımSen yorum yap, öyle öyle tanışırız
Bi +700 artı ile 59,4 de benden ama sebeplerini yazmıştım ühüü
Uyuyamadim, oğlum uyandi. Sonra da gezdik geldik bi, simdi uyuyor ☺
ah bu sıpalarHareket olmuş sana da annesi

+700 mü, ben görmedim.
Sen daha sarma ye dur. Bi de benimm karpuzuma laf atip göz dağı veriyorsun

pilav ve gazoz cıs. olmamış otur sıfır. hatta oturma kalk 30 dakika bi spor yap canım
Öğlen
Et döner
Ayran
1 dilim ekmek
Ara
2 top dondurma
Akşam
2 küçük dilim börek
Salata
2 dilim kek
menün çok çok kötü canım.ekmek,dondurma,börek,kek . sen emziren anne olmasaydın sana çok fena ceza verirdim. 30 dakika yürüyüş cezan var canım. bir daha böyle menü görmek istemiyorum tatlım.
bu yediklerinin sana ve bebeğine b

Kızlar benim rakibem nerde? Böyle olmuyorr.
Canım senin rakibini ben de arıyorum
lavinia konusunda haklısın canım. @Lavinia12345 canım bu böyle devam etmez. sürekli kaçamak yapıp, aktif olmuyorsun, üstelik cuma bildirimlerin de sıkıntılı iki haftadır. Kurallara uymanı rica edeceğim aksi takdi,rde üzülerek seni sevsem de takımın iyiliği için seni izne çıkarmak zorunda kalacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…