Uyuyabildin mi canımBen kızımı okula hazirlarken uykum dağılıyor, toplayabilsem çok uykum var aslinda, minik de uyuyorken ben de bi deneyeyim olmadı
Deniz havası mı ohh misssPek enerjik sayılmam ama nasıl olduysa uyuyasım gelmedi
Fırsat bulduğum her dakika uyuyorum zatensabah serinliği süperdi valla deniz havası da iyi geldi
Biliyorum canım gelince görüşürüz diye etiketledimPazar günleri ben buralarda olamıyorum canım netim olmadığı için :)
Patates pek olamamış gibi.normalin dışımda olmuş haftasonu menülerin bu defaCumartesi
sahur yok
akşam
2 parça tavuk
5 6 dilim patates buğulama
domates
ara süt
hurma
300 adet bölgesel hareket
su azesperenzaa @Gonulbagi
az yemek mühim zaten ama bu hafta hiç yeme e mi canımEvet başlasın!
Ayrıca yazdıklarımdan azıcık yiyorum çok değil...
Günaydın canımBen uyuyordum canim. Gunaydin
Cumaya gider o ödem canım
Hayırdır kuzum noldu?Yine bir pazartesi ve yine sinir küpü olmuş ben. Beni sinirlendirmeyi başaracak bir konu muhakkak çıkıyor.
Acaba sinir kilo verdirtiyor mu
canım kaçamak motivasyonunu düşürmüş olabilir mi? Benim öyle oluyor çünküCuma. 73.0 kg
Bugun 73.7 kg
Fatk +700
Pqzartesileri + ile gelmekten nefret ediyorum
Uyuyabildin mi canım
Deniz havası mı ohh misssNerdeydin balım sen?
Biliyorum canım gelince görüşürüz diye etiketledim
Patates pek olamamış gibi.normalin dışımda olmuş haftasonu menülerin bu defaVücudu şaşırtır belki bu
az yemek mühim zaten ama bu hafta hiç yeme e mi canım
Uyuyamadim, oğlum uyandi. Sonra da gezdik geldik bi, simdi uyuyor ☺Uyuyabildin mi canım
Deniz havası mı ohh misssNerdeydin balım sen?
Biliyorum canım gelince görüşürüz diye etiketledim
Patates pek olamamış gibi.normalin dışımda olmuş haftasonu menülerin bu defaVücudu şaşırtır belki bu
az yemek mühim zaten ama bu hafta hiç yeme e mi canım
Allah kabul etsin canım. Bence iftardan hemen önce tartıl, daha akşama kadar eksilirsinGünaydın kızlar. Ne güzel muhabbetler yapılmış böyle üşenmeden hepsini okudum. Bir çoğunuzu tam olarak tanimadigim için sohbetlerde yorumda bulunamıyorum kusura bakmayın. Buarada bugün orucluyum sahur yapıp yattım. Sabah tartildigimda 81.750 çıktım.
Cuma;82
Pazartesi;81.750
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar
Bugün ki menümü paylaşıp kaçayım
İftar :
1/2 kase ezogelin
Izgara tavuk göğsü (avuç içi kadarr)
1 çatal köz patlıcan
Salata
1 sb ayran
Avuç içi kadar pide
Ara :15 kiraz
1,5 lt su , sade bir dilim limonlu soda, 2 bardak çay
esperenzaa , medgic26 , @asilsoy
1 saat ev işi = 20 puan
4000 adım = 60 puan
Toplam = 80 puan
Insallah canım benimİyi geceler canım, cumaya kadar büyük oranda toparlarsin
Katılıyorum haklisin cokkk hemdeAkıllı insanın hali başka tabi
İyi geceler
okumak da beynin sporudur annem
Hoşgeldin 5li rakamlara canımbENCE ŞAŞIRTTI BİLE CANIM İFTARDAN ÖNCE 59,90 ÇIKTIM :) SÜREKLİ AZ YEMEKTE ÇÖZÜM DEĞİLMİŞ BUNU ANLADIM. KIZARTMA OLMADIĞI SÜRECE BEN PATATESE KARŞI DEĞİLİM CANIM RABBİMİN HER YARATTİĞİNDA VİTAMİN VARDIR
İftardan önce tartıl o zaman canımGünaydın kızlar. Ne güzel muhabbetler yapılmış böyle üşenmeden hepsini okudum. Bir çoğunuzu tam olarak tanimadigim için sohbetlerde yorumda bulunamıyorum kusura bakmayın. Buarada bugün orucluyum sahur yapıp yattım. Sabah tartildigimda 81.750 çıktım.
Cuma;82
Pazartesi;81.750
Bi +700 artı ile 59,4 de bendenBen geldimmm
Bakıyorum da hafta sonu dönüşü artılarla gelinmiş. Yedikleriniz yarasın löp löp et olsun e mi
Dün gece bazı mesajlarınızı okuyamadım, birazdan geçmiş yapacağım. Menüsünde kaçamak gördüğüme cezaları basacağım.
Haftalık 50 mesaj kotasını doldurmayanlara da menü su ve spor takibi vereceğim.. Önce geçmiş sonra mesaj sayımı. Haydi bana kolay gele
ah bu sıpalarUyuyamadim, oğlum uyandi. Sonra da gezdik geldik bi, simdi uyuyor ☺
Katılıyorum haklisin cokkk hemde
İki günde iyi toparladin
Hoşgeldin 5li rakamlara canım
İftardan önce tartıl o zaman canımSen yorum yap, öyle öyle tanışırız
Bi +700 artı ile 59,4 de bendenama sebeplerini yazmıştım ühüü
ah bu sıpalarHareket olmuş sana da annesi
Bugün yemaaaami erken yidim mi bi de tüm gün yattım mı geçer o annem geçer+700 mü, ben görmedim.
Sen daha sarma ye dur. Bi de benimm karpuzuma laf atip göz dağı veriyorsun☺
pilav ve gazoz cıs. olmamış otur sıfır. hatta oturma kalk 30 dakika bi spor yap canımselamlar anca dinlenebildim koşa koşa size geldim bugün ki menüm
12,00 peynir zeytin domates 2 küçük dilim tam tahıl ekmeği
16,30 6 yk tavuklu pilav , ayran
19,00 4 yk yoğurt
21,00 1 bardak gazoz
1,5 lt su
3 saat dışarıda yürüme adımsayarı unutmuşum
menün çok çok kötü canım.ekmek,dondurma,börek,kek . sen emziren anne olmasaydın sana çok fena ceza verirdim. 30 dakika yürüyüş cezan var canım. bir daha böyle menü görmek istemiyorum tatlım.Öğlen
Et döner
Ayran
1 dilim ekmek
Ara
2 top dondurma
Akşam
2 küçük dilim börek
Salata
2 dilim kek
Canım senin rakibini ben de arıyorumKızlar benim rakibem nerde? Böyle olmuyorr.
lavinia konusunda haklısın canım. @Lavinia12345 canım bu böyle devam etmez. sürekli kaçamak yapıp, aktif olmuyorsun, üstelik cuma bildirimlerin de sıkıntılı iki haftadır. Kurallara uymanı rica edeceğim aksi takdi,rde üzülerek seni sevsem de takımın iyiliği için seni izne çıkarmak zorunda kalacağım.@yolcukardelen sevgili rakibem, misafirin vardı ama takilamiyoruz bu ara birbirimize ☺☺
Yarın gorucez bakalım neler olacak. Cumaya hedefin kaçtı senin?
@Lavinia12345 sen nerelerdesin canım? Menünu paylasmiyorsun iki gundur. Bir hafta deneme yapacaktin kacamaksiz. Uygulayabiliyor musun?
Senin onundeyim kuzummm hemi dee baya biii, sen mi korksan neBugün yemaaaami erken yidim mi bi de tüm gün yattım mı geçer o annem geçerSen hala kork benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?