Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam da sana yazmıştım
menün yine fazla olmuş canım
Akşam dışardaydık eşimle çöp şiş yedim biraz lavaş ufacıkta künefe 4çatal felan yarın aç gezeyim bari esperenzaa
çatal başına 7.5 dakia spor cezan var tatlım:
4 x 7,5 : 30 dakikalık sporunu yapınca beni etiketle tatlım Yeni olduğun için cezayı az tuttum

bende araştırmalar yapıyorum yarından itibaren 21 gün şekersiz e başlamayı düşünüyorum bayrama kadar bozmazsam ilk günü 2 dilim baklava yiyip sonra aynen devam edeceğim
O baklavaları boğazına dizerim senin

Senin onundeyim kuzummm hemi dee baya biii, sen mi korksan ne
Canım ileri daha iyi geçmek için bir iki adım geriye düştüm
Alt tarafı yarım kiloCUK canım dedim ya yarına yetişirim sanahatta dur ben her gün sana tartı fotosu atıp moralini bozayım

Dün ki misafirimin de 3,5 yaşında bir közü bir de 5 aylık oğlu vardı.büyükler oynarken dağıttı biz de çocuk emzirirken toplayamadık, şimdi kızımı uyutabikirsem iş yapıcimm, yaparken de açarım mezdeke falan kıvırırım ohh@cgdmk YİCEM senilavinia böyle diye diye yiyemedi, sonum benzemez inşallah

Canım tam olarak ne iş yapıyordun(özelse yazma ama e miBen daha iyi anlamak için sordum meraktan)

Yiye yiye kendini yedi
Sen de ona benzeme sakin

afiyet olsun canım. menün de sadece şifa niyetine yediğin pekmez fazla sanırım. 1.5 tatlı kaşığı biraz fazla sanki. sporun ve sen harikasınız
inşallah dayanabilirim
İnşallahı maşallahı yok dayanırsın. Ensendeyim haberin ola

Balligayfe diyorum 2dilim baklava diyorum bayrammm tehlikesi ispikkkk

ispik değil, bilgi alış verişi fikir teatisi
Cumaya depar atmam lazim sonuncu diye fislendim yazdılar beni gorur onlar cumaaa gunu
hahaha. Sorma ya seni çok pis fişlediler yetmezmiş gibi itirafını yazdırdılar

ARAMIZDA AZ BİR FARK VAR O ZAMAN CANIM :)

HOŞBULDUM PEK MUTLUYUM İKİ HAFTALIK KARA TARİHİMİ SİLİCEM SANIRIM :)

Günaydın, iyi haftalar
sana zahmet canım şu hedef listesi tablosunu yapıversene Hem takımla kaynaşmış olursun.
kızlarr hepiniz hedef kilolarınızı ballı kaymaklı arkadaşımızı etiketleyerek atsanıza
Günaydın kızlar.Hayırlı haftalar.
Geçen cuma : 91,2
Güncel : 90,9
Fark : -300 gr
canımmm harikasın
Günaydın arkadaşlar ❤❤❤
@yolcukardelen evet canim uzun aradan sonra denedim gördüm ki karpuz kavun bana yaramıyor. Dun toplam kalorimi de 586da tutmama ragmen +200 ciktim, bayrama kadar artık karpuz yok ☺
Karpuz kavun bir daha görürsem ceza is coming

Cumartesi
sahur yok

akşam
2 parça tavuk
5 6 dilim patates buğulama
domates

ara süt
hurma

300 adet bölgesel hareket
su az esperenzaa @Gonulbagi
suuu iççç civcivim:)
cezadan yırtmak için güzel taktik:)))
30 dakika spor cezan var. dondurma için vermedim say. su miktarın az olduğu için verdim.

Cuma: 62.4
Bugun 62.9
Fark +500 gr
Regl donemindeyim
esperenzaa fitcivciv
cumaya gider tatlım. gördüğüm kadarı ile kaçamağın yok, regl ödemi olduğu için cumaya kalmaz.

aKŞAM ÇOK İÇTİM SU İÇMEK İÇİN ÇAY İÇMİYORUM KIZ

Selamlar kızlar! Haftasonu pek buralar sessizdi,
Hafta içi okulda olduğumdan ara ara giriyorum,
Dün regl ilk günü ağırım var.
Kilo bildirimi 58 kg olmuşum, herhalde reglden dolayı heryerim şiş.
Maydanoz kaynatmaya düşünüyorum,
Var mı önerenileceğiniz ödem söktürücü bir tarif... 500 gr almışım.

Yine bir pazartesi ve yine sinir küpü olmuş ben. Beni sinirlendirmeyi başaracak bir konu muhakkak çıkıyor.
Acaba sinir kilo verdirtiyor mu
Şişt şişt sakin ol,sinirlerine hakim ol
Çok da tınn demek çoğu sorunu çözüyor tatlım
Cuma. 73.0 kg
Bugun 73.7 kg
Fatk +700

Pqzartesileri + ile gelmekten nefret ediyorum
hafta sonu çok kaçamak yaptın tatlım. puding,pilav,kabak dolma,bitter çikolata,karpuz,rulo kat...
Bunlar da doğal olarak tartıya yansıdı.
Sen, kardeşinin geliş gidişinden sonra biraz dağıttın tatlım.emziren anneler için örnek olduğunu düşündüğüm menülerin gitti, yerine metabolizmanı mahveden menülerin geldi.kilo alıp vermek seni de metabolizmanı da motivasyonunu da kötü yapar canım.
Artık toparlansan iyi olur.

Sana soz veriyorum bayramin ilk gunune kadar yemiycem, yersem de bana bi bütün karpuz yemis gibi ceza ver ve cuma günü hedefim 57.5. inemezsem bi de butun kavun cezasi ver

Günaydın kızlar, dünkü akşam kaçamağından sonra 500 Gr fazla geldim tartıda sabah
Kahvaltıda :1 yumurta 5 zeytin çay (ekmek yemedim)
Öğlen favori kabak yicem dengelerim inş ,evde sporda yapacağım.
Bir daha kaçamak görmeyeyim
Lavinia’ya az yemenin belli oeriyotta az yemenin korum
senin sıkıntın su,az yemek ve spor canım. Spora azar azar başladın,suyu da arttırırıp daha sağlıklı yiyeceklerden miktar olarak fazla yesen tıkır tıkır gider kiloların canım.
Su iç,sağlıklı ye,spor yap civciv
harika bir eksilme canım.
Muhabbetin ortasına bodoslama dal,zamanla yabancılık çekmezsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…