- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Tam da sana yazmıştımDün iftar
Çorba, kabak salatası, yeşil salata, Karabuğday pilav
Ara: Sutlu çay, kahve, kuruyemiş
Sahur
Sucuklu yumurta, kaşar peynir domates
Su 2 litre
Bugün iftar
Çorba, izgara but, kymalı yumurta sarma.
Sahur : yok çünkü regl başladı.. heryerim şiş...
cgdmk @bahar2701 @yolcukardelen esperenzaa
çatal başına 7.5 dakia spor cezan var tatlım:Akşam dışardaydık eşimle çöp şiş yedim biraz lavaş ufacıkta künefe 4çatal felan yarın aç gezeyim bariesperenzaa
O baklavaları boğazına dizerim seninbende araştırmalar yapıyorum yarından itibaren 21 gün şekersiz e başlamayı düşünüyorum bayrama kadar bozmazsam ilk günü 2 dilim baklava yiyip sonra aynen devam edeceğim
Canım ileri daha iyi geçmek için bir iki adım geriye düştümSenin onundeyim kuzummm hemi dee baya biii, sen mi korksan ne
Hayırdır kuzum noldu?
Sakin ol canım.Stres kilo vermeyi yavaşlatır.
Canım tam olarak ne iş yapıyordun(özelse yazma ama e miİş başlı başına stresli zaten, iş yetmemiş gibi bir kurumla para mevzusu vardı şikayet ettim onunla uğraşıyorum.
Valla mı. Eyvah eyvah benim iş hep stresli sinir küpüyüm çoğu hafta. Desene bunların bile etkisi olmuş kiloma.
Ben dün 58.3 tümCanım ileri daha iyi geçmek için bir iki adım geriye düştüm
Alt tarafı yarım kiloCUKcanım dedim ya yarına yetişirim sana hatta dur ben her gün sana tartı fotosu atıp moralini bozayım
Yiye yiye kendini yediDün ki misafirimin de 3,5 yaşında bir közü bir de 5 aylık oğlu vardı.büyükler oynarken dağıttı biz de çocuk emzirirken toplayamadık, şimdi kızımı uyutabikirsem iş yapıcimm, yaparken de açarım mezdeke falan kıvırırım ohh@cgdmk YİCEM seni lavinia böyle diye diye yiyemedi, sonum benzemez inşallah
afiyet olsun canım. menün de sadece şifa niyetine yediğin pekmez fazla sanırım. 1.5 tatlı kaşığı biraz fazla sanki. sporun ve sen harikasınızDosya yükleyemedim ne güzel yazmıştım elimde yediklerimi
Hayırlı akşamlar kızlar.
10.00
Omlet(2yumurta 2 yk lor)
2,5 tk lor
17yeşil zeytin
1,5tk keçiboynuzu pekmezi
5 ceviz 1/2 dilim ekmek
İftar(21)
1 kase çorba
1tabak salata
1 tabak et güveç
Su 3 lt + 1 Yeşilçay
Spor 3 saat ev işi+ yarım saat tempolu yürüyüş = 150 puan
esperenzaa @medgic26 cgdmk
İnşallahı maşallahı yok dayanırsın.inşallah dayanabilirim
Balligayfe diyorum 2dilim baklava diyorum bayrammm tehlikesiispikkkk
hahaha. Sorma ya seni çok pis fişlediler yetmezmiş gibi itirafını yazdırdılarCumaya depar atmam lazimsonuncu diye fislendim yazdılar beni gorur onlar cumaaa gunu
Hoşgeldin 5li rakamlara canım
İftardan önce tartıl o zaman canımSen yorum yap, öyle öyle tanışırız
Bi +700 artı ile 59,4 de bendenama sebeplerini yazmıştım ühüü
ah bu sıpalarHareket olmuş sana da annesi
Bu arada bölgesel egzersizlerin dakika puanı 2.5 'tur bilginize!
sana zahmet canım şu hedef listesi tablosunu yapıverseneGünaydın, iyi haftalar
canımmm harikasınGünaydın kızlar.Hayırlı haftalar.
Geçen cuma : 91,2
Güncel : 90,9
Fark : -300 gr
Karpuz kavun bir daha görürsem ceza is comingGünaydın arkadaşlar ❤❤❤
@yolcukardelen evet canim uzun aradan sonra denedim gördüm ki karpuz kavun bana yaramıyor. Dun toplam kalorimi de 586da tutmama ragmen +200 ciktim, bayrama kadar artık karpuz yok ☺
suuu iççç civcivim:)Cumartesi
sahur yok
akşam
2 parça tavuk
5 6 dilim patates buğulama
domates
ara süt
hurma
300 adet bölgesel hareket
su azesperenzaa @Gonulbagi
cezadan yırtmak için güzel taktik:)))Eğer diyetteyseniz dondurma yerken kilo almamak için dikkat etmeniz gereken bazı kurallar:
- Haftada bir veya en fazla 2 kez dondurma tüketin. Bu dondurma miktarları 2 küçük top veya 1 iri topu geçmesin.
- Dondurmayı tok karnına yemeyin, ara öğün olarak tüketin.
- 2 küçük top sade dondurmayı ayran, yoğurt, süt gibi bazı ara öğünlerin yerine değişim olarak kullanabilirsiniz.
- Dondurmayı yedikten sonra üzerine soğuk su içmeyin.
- Boğazınızın hassasiyetini korumak için dondurma yedikten sonra üzerine 1 fincan ılık sıcağımsı su veya 1 fincan nane çayı içmek uygun olur.
- Dondurmayı yedikten sonra diş sağlığınızı korumak için ağzınızı ılık su ile çalkalamak faydalıdır.
İŞTE DONDURMALAR VE KALORİLERİ
Kalori değerleri hakkındaki bilgiyi Bodrum High Klinik Diyetisyeni Betül Ay Aydoğan verdi:
- Kaymaklı maraş dondurması: 249.3 kkal (1 top) - Meyveli dondurma: 131.7 kkal (1 top) - Yumuşak dondurma (evde yapılan dondurma): 129.5 kkal (1 top) - Sade dondurma: 71.0 kkal (1 top) - Çilekli diyet dondurma: 64.3 kkal (1 top) - Beyaz kornet: 1 adet: 70 kalori - Yeni kornet: 1 adet: 340 kalori
cumaya gider tatlım. gördüğüm kadarı ile kaçamağın yok, regl ödemi olduğu için cumaya kalmaz.
sana zahmet canım şu hedef listesi tablosunu yapıverseneHem takımla kaynaşmış olursun.
kızlarr hepiniz hedef kilolarınızı ballı kaymaklı arkadaşımızı etiketleyerek atsanıza
canımmm harikasın
Karpuz kavun bir daha görürsem ceza is coming
suuu iççç civcivim:)
cezadan yırtmak için güzel taktik:)))
30 dakika spor cezan var. dondurma için vermedim say. su miktarın az olduğu için verdim.
cumaya gider tatlım. gördüğüm kadarı ile kaçamağın yok, regl ödemi olduğu için cumaya kalmaz.
Şişt şişt sakin ol,sinirlerine hakim olYine bir pazartesi ve yine sinir küpü olmuş ben. Beni sinirlendirmeyi başaracak bir konu muhakkak çıkıyor.
Acaba sinir kilo verdirtiyor mu
hafta sonu çok kaçamak yaptın tatlım. puding,pilav,kabak dolma,bitter çikolata,karpuz,rulo kat...Cuma. 73.0 kg
Bugun 73.7 kg
Fatk +700
Pqzartesileri + ile gelmekten nefret ediyorum
Sana soz veriyorum bayramin ilk gunune kadar yemiycem, yersem de bana bi bütün karpuz yemis gibi ceza ver ve cuma günü hedefim 57.5. inemezsem bi de butun kavun cezasi versana zahmet canım şu hedef listesi tablosunu yapıverseneHem takımla kaynaşmış olursun.
kızlarr hepiniz hedef kilolarınızı ballı kaymaklı arkadaşımızı etiketleyerek atsanıza
canımmm harikasın
Karpuz kavun bir daha görürsem ceza is coming
suuu iççç civcivim:)
cezadan yırtmak için güzel taktik:)))
30 dakika spor cezan var. dondurma için vermedim say. su miktarın az olduğu için verdim.
Bir daha kaçamak görmeyeyimGünaydın kızlar, dünkü akşam kaçamağından sonra 500 Gr fazla geldim tartıda sabah
Kahvaltıda :1 yumurta 5 zeytin çay (ekmek yemedim)
Öğlen favori kabak yicem dengelerim inş ,evde sporda yapacağım.
Lavinia’ya az yemenin belli oeriyotta az yemenin korumUyuyabildin mi canım
Deniz havası mı ohh misssNerdeydin balım sen?
Biliyorum canım gelince görüşürüz diye etiketledim
Patates pek olamamış gibi.normalin dışımda olmuş haftasonu menülerin bu defaVücudu şaşırtır belki bu
az yemek mühim zaten ama bu hafta hiç yeme e mi canım
senin sıkıntın su,az yemek ve spor canım. Spora azar azar başladın,suyu da arttırırıp daha sağlıklı yiyeceklerden miktar olarak fazla yesen tıkır tıkır gider kiloların canım.bENCE ŞAŞIRTTI BİLE CANIM İFTARDAN ÖNCE 59,90 ÇIKTIM :) SÜREKLİ AZ YEMEKTE ÇÖZÜM DEĞİLMİŞ BUNU ANLADIM. KIZARTMA OLMADIĞI SÜRECE BEN PATATESE KARŞI DEĞİLİM CANIM RABBİMİN HER YARATTİĞİNDA VİTAMİN VARDIR
harika bir eksilme canım.Günaydın kızlar. Ne güzel muhabbetler yapılmış böyle üşenmeden hepsini okudum. Bir çoğunuzu tam olarak tanimadigim için sohbetlerde yorumda bulunamıyorum kusura bakmayın. Buarada bugün orucluyum sahur yapıp yattım. Sabah tartildigimda 81.750 çıktım.
Cuma;82
Pazartesi;81.750
400 gram çok iyi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?