Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abartı olacak ama sanki 3 günlük bölgesel hareket bile fark etti inş 500 lere de çıkarırım. Su ramazandan kaynaklı az ya yesem midem şişiyor içip yatıyorum sürekli wc yorgun kalkıyorum ramazandan önce sabahtan öğlene kadar içerdim 2 litreye yakın. 2 top dondurma yedim bozuldu mu benim şeker orucu

Cımaya kadar gider canım. Biraz abarttın kabul edelim
+700 mü, ben görmedim.
Sen daha sarma ye dur. Bi de benimm karpuzuma laf atip göz dağı veriyorsun
Kendi gözündeki merteği görmez,elin gözündeki çöpü görür diye bir deyim var

Canım ben emzirrn anneyim ceza çok değil mi ? esperenzaa
Atlamışım canım
15dk yürüyüş de anlaşalım.Aslında 30 dakika yürüyüş de çok gelmezdi ya
Canım benim tatlı yeme,sana bebeğine bi yararı yok sana zararı çok.çok tatlı istediyse canın hurma ye tarçınlı süt iç.
Hurmayı ıslat,çekirdeğini çıkar fındık,ceviz,badem vs ile rondodan geçir az kakao at,top top yapıp ölçülü yesen tatlı ihtiyacınu keser aslında.

Arkadaşlar diyete geçen hafta salı başladım. Sabah aç karna tartıldığıöda 74.400 düm. Bu sabah dünkü kaçamaklarıma rağmen 71.70 çıktım. Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar vermiş olabilirim ödem mi attm acaba. Tartmda bir yanlışlk yok... esperenzaa

Siyah çay çok tüketme zaten canım.
Diyette az aldığımız vitamibleri de çay ile baltalama.
Spor gerçekten 3 günde bile etki ediyor canım.bir düzen oluştursan farkı çok iyi göreceksin tatlım.

hERGÜN BURAYA GİRMEK BENİ MOTİVE EDİYOR YOKSA AMACIMDAN UZAKLAŞIYORUM. ÇIKIN ÇIKIN FORUMA GELİN :d

Canım diyetin ilk haftası çok iyi eksilme geliyor genelde.ödem bile olsa motivasyon açısından çok çok iyi oluyor.
Emziren annesin ve emzirme deli gibi kalori yaktırıyor.bunu avantaja çevirebilirsen çok iyi eksiler görürsün.
Ben emziriyorum bahanesine sığınıp da tatlı,unlu vs gibi sağlıksız yiyeceklere dalarsan bunun sana sütüne bir faydası olmaz.
Sağlıklı yiyeceklerden bol bol ye,proteinden hiç korkma bol ye ki sütünün kalitesi de artsın.
Bir de yaşını bilmiyorum ama metabolizma hızında yaş da çok önemli ya.

Ben dün 58.3 tüm
Bence bi daha say adımlarını
Abovvv ben hiç görmedim daha o rakamı ahanda şuraya yazıyorum, gündüz emzirme ve yemek dışında totoma yer yüzü gösterirsem ben de o rakamı görmeyeyim neyseki benim kız çok emiyo
Yiye yiye kendini yedi
Sen de ona benzeme sakin
Allah korusun
Bu hafta o pekmezi de yemiyiciiimmm
ARAMIZDA AZ BİR FARK VAR O ZAMAN CANIM :)

HOŞBULDUM PEK MUTLUYUM İKİ HAFTALIK KARA TARİHİMİ SİLİCEM SANIRIM :)
evet canım bak yakaladın beni maşallah sana

27 yaşındayım. Daha önce metabolizma hızım gayet iyi çıkmıştı. Bir de kendimi bildim bileli ne zaman yediklerime dikkat etsem çok çabuk kilo veriyorum ama bu kadar da hızlı değildi tabi. Yarın diyetisyenime kilo bildirme günüm. Bakalım o ne diyecek. Pantolonlarm bile hemen fark etti ama. Çok mutluluk verici.

Sana soz veriyorum bayramin ilk gunune kadar yemiycem, yersem de bana bi bütün karpuz yemis gibi ceza ver ve cuma günü hedefim 57.5. inemezsem bi de butun kavun cezasi ver
Bir karpuz ölçüsü olarak Diyarbakır karpuzu esas alırım
Kavun için de Diyarbakır karpuzunu mu ölçü alsam kardeş meyveler arasında kıyas yapılabilir gibi geldi bana
Karpuz,kavun sana artı olarak dönüyor ya canım.kendini hedefinden iddiandan uzaklaştırma.

esperenzaa bu hafta cuma ben izne ayrilmak istiyorum memlekete hafta sonundan da gidebiliriz orada hem aktif olamam hemde acikcasi cok dikkat edemem bir senedir gitmiyorum tum akrabalarimi gezmem gerekecek ve israri cok severiz aile olarak..ne senin nede diger arkadaslarin hakkina girmek istemiyorum dondugumde uygun olan zamanda takima geri donebilirim sorun olur mu sizin icin

İnşallah yağdan vermişsindir canım.Yarın sonuçlarını bize de yaz olur mu?
Yaşın,metabolizma hızın,emzirmen büyük avantaj .diyetisyen listesinin dışına çıkmazsan çok kısa zamanda gider kilolar.

Reglle birlikte gider sanki o
Sana soz veriyorum bayramin ilk gunune kadar yemiycem, yersem de bana bi bütün karpuz yemis gibi ceza ver ve cuma günü hedefim 57.5. inemezsem bi de butun kavun cezasi ver
Her gün karpuz kavun videosumu paylaşsam ne
Cımaya kadar gider canım. Biraz abarttın kabul edelim

Kendi gözündeki merteği görmez,elin gözündeki çöpü görür diye bir deyim var
Gidecek inşallah canım, kaç zamandır böyle yoğun olmayınca feleğim şaştıSabah eşimin ilk dersi boştu o da ben de unutmuşuz adam gidip orda bekledisabah bana rapor almaya gidecekti onu da unutmuşuz gerisini sen düşüngece sporunu bile unutmuşuz yeni aklımıza geldi
Aç farkı aç unutma sen şampiyonsunkarpuz yiyerek kariyerini baltalama
Sen bihter ziyagilsin aptallık etme gibi oldu biraz
Çarşambadan sonra farkı açan ben olıciiiimmmm
Aynen öyle ama yemezler, ben yemem, ben Azyiyen_azimli mıyım @yolcukardelen
Yesen keşke ne güzel olur
İlk hafta normal canım
ilahi sen

İzine tabi çıkabilirsin tatlım takım açısından sıkıntı olmaz.tatilde mümkün olduğu kadar kontrollü olursan tatil dönüşü listeye girmen daha kolay olur.
İzne çıktığın kiloda geri gelmen gerekiyor ki tekrar listeye girebilesin.
Tatil dönüşü artışın çok bile olsa ki inşallah olmaz,buraya menülerinle dön tatlım olur mu?
Bir de cuma izne ayrılmak istediğini hatırlatırsan iyi olur.unutabilirim belki

Canım normalde sevmem yemem ama dün kalabalık ortamda önüme gelmişken geri çeviremedim bir tarifim var hurma ile bir hurmayı ortadan ikiye ayır içine 1 kare biter koy kahvenin yanına çok iyi gidiyor. Ben yarım saat yürüyüş yapayım leslie ile takılayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…