Bir daha kaçamak görmeyeyim
Lavinia’ya az yemenin belli oeriyotta az yemenin korum
senin sıkıntın su,az yemek ve spor canım. Spora azar azar başladın,suyu da arttırırıp daha sağlıklı yiyeceklerden miktar olarak fazla yesen tıkır tıkır gider kiloların canım.
Su iç,sağlıklı ye,spor yap civciv
harika bir eksilme canım.
Muhabbetin ortasına bodoslama dal,zamanla yabancılık çekmezsin .
Cımaya kadar gider canım.Hoşgeldin 5li rakamlara canım
İftardan önce tartıl o zaman canımSen yorum yap, öyle öyle tanışırız
Bi +700 artı ile 59,4 de bendenama sebeplerini yazmıştım ühüü
ah bu sıpalarHareket olmuş sana da annesi
Kendi gözündeki merteği görmez,elin gözündeki çöpü görür diye bir deyim var+700 mü, ben görmedim.
Sen daha sarma ye dur. Bi de benimm karpuzuma laf atip göz dağı veriyorsun☺
Aç farkı aç unutma sen şampiyonsunSenin onundeyim kuzummm hemi dee baya biii, sen mi korksan ne
Aynen öyle ama yemezler, ben yemem, benCımaya kadar gider canım.Biraz abarttın kabul edelim
Kendi gözündeki merteği görmez,elin gözündeki çöpü görür diye bir deyim var
Atlamışım canımCanım ben emzirrn anneyim ceza çok değil mi ?esperenzaa
Siyah çay çok tüketme zaten canım.aKŞAM ÇOK İÇTİM SU İÇMEK İÇİN ÇAY İÇMİYORUM KIZ
Aç farkı aç unutma sen şampiyonsunkarpuz yiyerek kariyerini baltalama
Sen bihter ziyagilsin aptallık etme gibi oldu biraz
Siyah çay çok tüketme zaten canım.
Diyette az aldığımız vitamibleri de çay ile baltalama.
Spor gerçekten 3 günde bile etki ediyor canım.bir düzen oluştursan farkı çok iyi göreceksin tatlım.
Canım diyetin ilk haftası çok iyi eksilme geliyor genelde.ödem bile olsa motivasyon açısından çok çok iyi oluyor.Arkadaşlar diyete geçen hafta salı başladım. Sabah aç karna tartıldığıöda 74.400 düm. Bu sabah dünkü kaçamaklarıma rağmen 71.70 çıktım. Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar vermiş olabilirim ödem mi attm acaba. Tartmda bir yanlışlk yok...esperenzaa
Abovvv ben hiç görmedim daha o rakamıBen dün 58.3 tüm
Bence bi daha say adımlarını
Allah korusunYiye yiye kendini yedi
Sen de ona benzeme sakin
Bu hafta o pekmezi de yemiyiciiimmmafiyet olsun canım. menün de sadece şifa niyetine yediğin pekmez fazla sanırım. 1.5 tatlı kaşığı biraz fazla sanki. sporun ve sen harikasınız
İnşallahı maşallahı yok dayanırsın.Ensendeyim haberin ola
ispik değil, bilgi alış verişifikir teatisi
hahaha. Sorma ya seni çok pis fişlediler yetmezmiş gibi itirafını yazdırdılar
evet canım bak yakaladın beni maşallah sanaARAMIZDA AZ BİR FARK VAR O ZAMAN CANIM :)
HOŞBULDUM PEK MUTLUYUM İKİ HAFTALIK KARA TARİHİMİ SİLİCEM SANIRIM :)
Beni beni bihterini
27 yaşındayım. Daha önce metabolizma hızım gayet iyi çıkmıştı. Bir de kendimi bildim bileli ne zaman yediklerime dikkat etsem çok çabuk kilo veriyorumCanım diyetin ilk haftası çok iyi eksilme geliyor genelde.ödem bile olsa motivasyon açısından çok çok iyi oluyor.
Emziren annesin ve emzirme deli gibi kalori yaktırıyor.bunu avantaja çevirebilirsen çok iyi eksiler görürsün.
Ben emziriyorum bahanesine sığınıp da tatlı,unlu vs gibi sağlıksız yiyeceklere dalarsan bunun sana sütüne bir faydası olmaz.
Sağlıklı yiyeceklerden bol bol ye,proteinden hiç korkma bol ye ki sütünün kalitesi de artsın.
Bir de yaşını bilmiyorum ama metabolizma hızında yaş da çok önemli ya.
Tamam canım göreceksiniz eksilmeyi :)) kaçırmıycam... yürüyüş yapacam inşallah bugün
Bir karpuz ölçüsü olarak Diyarbakır karpuzu esas alırımSana soz veriyorum bayramin ilk gunune kadar yemiycem, yersem de bana bi bütün karpuz yemis gibi ceza ver ve cuma günü hedefim 57.5. inemezsem bi de butun kavun cezasi ver
İnşallah yağdan vermişsindir canım.Yarın sonuçlarını bize de yaz olur mu?27 yaşındayım. Daha önce metabolizma hızım gayet iyi çıkmıştı. Bir de kendimi bildim bileli ne zaman yediklerime dikkat etsem çok çabuk kilo veriyorumama bu kadar da hızlı değildi tabi. Yarın diyetisyenime kilo bildirme günüm. Bakalım o ne diyecek. Pantolonlarm bile hemen fark etti ama. Çok mutluluk verici.
Reglle birlikte gider sanki oSelamlar kızlar! Haftasonu pek buralar sessizdi,
Hafta içi okulda olduğumdan ara ara giriyorum,
Dün regl ilk günü ağırım var.
Kilo bildirimi 58 kg olmuşum, herhalde reglden dolayı heryerim şiş.
Maydanoz kaynatmaya düşünüyorum,
Var mı önerenileceğiniz ödem söktürücü bir tarif... 500 gr almışım.
Her gün karpuz kavun videosumu paylaşsam neSana soz veriyorum bayramin ilk gunune kadar yemiycem, yersem de bana bi bütün karpuz yemis gibi ceza ver ve cuma günü hedefim 57.5. inemezsem bi de butun kavun cezasi ver
Gidecek inşallah canım, kaç zamandır böyle yoğun olmayınca feleğim şaştıCımaya kadar gider canım.Biraz abarttın kabul edelim
Kendi gözündeki merteği görmez,elin gözündeki çöpü görür diye bir deyim var
Çarşambadan sonra farkı açan ben olıciiiimmmmAç farkı aç unutma sen şampiyonsunkarpuz yiyerek kariyerini baltalama
Sen bihter ziyagilsin aptallık etme gibi oldu biraz
Yesen keşke ne güzel olur
İlk hafta normal canımArkadaşlar diyete geçen hafta salı başladım. Sabah aç karna tartıldığıöda 74.400 düm. Bu sabah dünkü kaçamaklarıma rağmen 71.70 çıktım. Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar vermiş olabilirim ödem mi attm acaba. Tartmda bir yanlışlk yok...esperenzaa
İzine tabi çıkabilirsin tatlımesperenzaa bu hafta cuma ben izne ayrilmak istiyorum memlekete hafta sonundan da gidebiliriz orada hem aktif olamam hemde acikcasi cok dikkat edemem bir senedir gitmiyorum tum akrabalarimi gezmem gerekecek ve israri cok severiz aile olarak..ne senin nede diger arkadaslarin hakkina girmek istemiyorum dondugumde uygun olan zamanda takima geri donebilirim sorun olur mu sizin icin
Atlamışım canım
15dk yürüyüş de anlaşalım.Aslında 30 dakika yürüyüş de çok gelmezdi ya
Canım benim tatlı yeme,sana bebeğine bi yararı yok sana zararı çok.çok tatlı istediyse canın hurma ye tarçınlı süt iç.
Hurmayı ıslat,çekirdeğini çıkar fındık,ceviz,badem vs ile rondodan geçir az kakao at,top top yapıp ölçülü yesen tatlı ihtiyacınu keser aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?