Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ysmozgn canım senin rakibin sanırım takımla zayıflama işini zirvede bıraktıEğer medgic26 kuzum sana da uyarsa sizi rakip yapayım Birbirinize kilo olarak çok eş olmasanız da idareten bu çözümü buldum.

tamam hatirlatirim. Bana moral motivasyon olarak da eminim cok iyi gelecek tatil bu aralar gel gitlerdegim cunku. Kontrollu olmaya calisicam yine basa donmek istemiyorum

Lavinianin metabolizmasi iyi, senin emzirme avantajin var ve bu yüzden sanırım cok rahatsiniz. Cidden ben o karpuzu yerken bile on kere dusunuyorud. Sizin gibi olsam bi cirpida hedefe ulaşıp rahat ederdim. Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bundan sonra artik hızlı kosan kazanır. Cumaya hedefimiz 57.5.
Haftaya bayrama hedef kac diyorsun? Ben 56.5 diyorum

Bence sen duraklıcaksın canım moral bozmak değil amacım ,çok çok verdin bu ara azaldı yağlar sen hedefi 57 yap

Akşama annemde kısır var en fazla 5 6 kaşık yeme hakkım varmış netten baktım az değil mi
Bol su içersen iyi şişirirAnnende kısırdan başka bir şey yok mu?Yoksa eğer kısırın üzerine bol yeşillik,limon ekleyip bulguru az yeşilliği çok yiyebilirsin.
Bulgur da biraz ödem yapar canım,yarıntartılıp da 59’lu kilodan uzaklaştım diye ağlama
5’li kilolara merhaba demişken abartıp da geri dönme.

Öyle yapmayı düşünüyorum kısırı az morulu limonu ekşisi çok mantı yapacaktı kısıra çevirdim nasıl mutlu oldum 5 li rakamlara inince

Canım senin de kapı gibi iraden var.Sultan’ın iradesi de iyi arada bir tökezliyor ama bu cumaya o da eksi ile gelirtahminimce.

Bence sen duraklıcaksın canım moral bozmak değil amacım ,çok çok verdin bu ara azaldı yağlar sen hedefi 57 yap
Ben çok durakladim zaten, sen gelmeden once neredeyse hep yerimde sayiyordum. Mart 30da 62.9 la giris yaptim, sen hesapla ☺ bi gecen hafta verdim iste, su ara devam ediyor maaşallah. Bayrama kadar da edeceğini düşünüyorum inşallah

Önemli olan motive olmak canım bana uyar en azından aktif bir üye olsun
Bu cuma yeni liste yaparım canım,gözüne kestirdiğin biri varsa rakip yapabilirimÇiğdem hem çok aktif hem de çok iradelidir.( kötü dönemleri de geçtiğine göre peşini bırakmaz)
Rakibin de yeni gelmişti ama işte devamını getirmedi canım.

Bence de canım senin duraklaman bitti.
Benim sabit kilom 66,6 idi. Ne yapsam olmadı.Sonra inat ettim kırdım vücudumun direnişini sonraki kilolar çok hızlı gitti.senin de vücut direncin kırıldı bence.bir de ramazana rağmen kırdın bu direnci unutma.Eski sporların da geldi mi çok daha iyi kilo verirsin canım.

Bebekten dolayı online diyetisyenle diyet yapıyorum o yüzden yağdan mı bilme şansım yok ama inş. Böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…