- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
tamam hatirlatirim. Bana moral motivasyon olarak da eminim cok iyi gelecek tatil bu aralar gel gitlerdegim cunku. Kontrollu olmaya calisicam yine basa donmek istemiyorumİzine tabi çıkabilirsin tatlımtakım açısından sıkıntı olmaz.tatilde mümkün olduğu kadar kontrollü olursan tatil dönüşü listeye girmen daha kolay olur.
İzne çıktığın kiloda geri gelmen gerekiyor ki tekrar listeye girebilesin.
Tatil dönüşü artışın çok bile olsa ki inşallah olmaz,buraya menülerinle dön tatlım olur mu?
Bir de cuma izne ayrılmak istediğini hatırlatırsan iyi olur.unutabilirim belki
Lavinianin metabolizmasi iyi, senin emzirme avantajin var ve bu yüzden sanırım cok rahatsiniz. Cidden ben o karpuzu yerken bile on kere dusunuyorud. Sizin gibi olsam bi cirpida hedefe ulaşıp rahat ederdim. Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bundan sonra artik hızlı kosan kazanır. Cumaya hedefimiz 57.5.Abovvv ben hiç görmedim daha o rakamıahanda şuraya yazıyorum, gündüz emzirme ve yemek dışında totoma yer yüzü gösterirsem ben de o rakamı görmeyeyim neyseki benim kız çok emiyo
Allah korusun
Bu hafta o pekmezi de yemiyiciiimmm
evet canım bak yakaladın beni maşallah sana
Lavinianin metabolizmasi iyi, senin emzirme avantajin var ve bu yüzden sanırım cok rahatsiniz. Cidden ben o karpuzu yerken bile on kere dusunuyorud. Sizin gibi olsam bi cirpida hedefe ulaşıp rahat ederdim. Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bundan sonra artik hızlı kosan kazanır. Cumaya hedefimiz 57.5.
Haftaya bayrama hedef kac diyorsun? Ben 56.5 diyorum
Bol su içersen iyi şişirirAkşama annemde kısır var en fazla 5 6 kaşık yeme hakkım varmış netten baktımaz değil mi
Bol su içersen iyi şişirirAnnende kısırdan başka bir şey yok mu?Yoksa eğer kısırın üzerine bol yeşillik,limon ekleyip bulguru az yeşilliği çok yiyebilirsin.
Bulgur da biraz ödem yapar canım,yarıntartılıp da 59’lu kilodan uzaklaştım diye ağlama
5’li kilolara merhaba demişken abartıp da geri dönme.
Canım senin de kapı gibi iraden var.Sultan’ın iradesi de iyi arada bir tökezliyor ama bu cumaya o da eksi ile gelirtahminimce.Lavinianin metabolizmasi iyi, senin emzirme avantajin var ve bu yüzden sanırım cok rahatsiniz. Cidden ben o karpuzu yerken bile on kere dusunuyorud. Sizin gibi olsam bi cirpida hedefe ulaşıp rahat ederdim. Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bundan sonra artik hızlı kosan kazanır. Cumaya hedefimiz 57.5.
Haftaya bayrama hedef kac diyorsun? Ben 56.5 diyorum
Canım leslie ile 30 dk yürüyüş yaptım 2 mlesperenzaa yeter mi ?
Canım ilk geldiğinden bu yana öyle bir değiştin,öyle bir yol kat ettin ki tebrikler.Anneme tatlı götürüyorum kendime hurma aldım yanıma ne kadar planlı bir hayat
Ben çok durakladim zaten, sen gelmeden once neredeyse hep yerimde sayiyordum. Mart 30da 62.9 la giris yaptim, sen hesapla ☺ bi gecen hafta verdim iste, su ara devam ediyor maaşallah. Bayrama kadar da edeceğini düşünüyorum inşallahBence sen duraklıcaksın canım moral bozmak değil amacım ,çok çok verdin bu ara azaldı yağlarsen hedefi 57 yap
Bu cuma yeni liste yaparım canım,gözüne kestirdiğin biri varsa rakip yapabilirimÖnemli olan motive olmak canım bana uyar en azından aktif bir üye olsun
Kapi gibi irade sulu karpuza yeniliyorCanım senin de kapı gibi iraden var.Sultan’ın iradesi de iyi arada bir tökezliyor ama bu cumaya o da eksi ile gelirtahminimce.
Bence de canım senin duraklaman bitti.Ben çok durakladim zaten, sen gelmeden once neredeyse hep yerimde sayiyordum. Mart 30da 62.9 la giris yaptim, sen hesapla ☺ bi gecen hafta verdim iste, su ara devam ediyor maaşallah. Bayrama kadar da edeceğini düşünüyorum inşallah
Kapının altından azıcık su kaçağı olabiliyorKapi gibi irade sulu karpuza yeniliyor
Ama sana söz verdim. Bayramin ilk günü yine biraccik yerim, o zamana kadar yok ve bayram hedefim 56.5
Bebekten dolayı online diyetisyenle diyet yapıyorum o yüzden yağdan mı bilme şansım yok ama inş. Böyle giderİnşallah yağdan vermişsindir canım.Yarın sonuçlarını bize de yaz olur mu?
Yaşın,metabolizma hızın,emzirmen büyük avantaj .diyetisyen listesinin dışına çıkmazsan çok kısa zamanda gider kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?