İnşallah gider canım.İradeli olursan bence çok rahat gider kilolar.Bebekten dolayı online diyetisyenle diyet yapıyorum o yüzden yağdan mı bilme şansım yok ama inş. Böyle gider
Evet canim cidden çok hızlı verdin sen maaşallah, ben hatırlıyorum da elif sana diyordu nisan başında daha, ben 70lere ineyim sen de 60lara diye, yanlis hatırlamıyorum değil mi? Ondan sonra ne ara mezun oldun inan ışık hızı resmen bana göre. İnşallah ben de dediğin gibi senin gibi direncimi kirmisimdir. Her gün en az bir ya da iki saat yuruyorum bir haftadır ama buraya yazmıyorum cunku sporda sultan hatununkilerin yanında benimkilerin esamesi okunmazBence de canım senin duraklaman bitti.
Benim sabit kilom 66,6 idi. Ne yapsam olmadı.Sonra inat ettim kırdım vücudumun direnişini sonraki kilolar çok hızlı gitti.senin de vücut direncin kırıldı bence.bir de ramazana rağmen kırdın bu direnci unutma.Eski sporların da geldi mi çok daha iyi kilo verirsin canım.
Rutinim olan fırça atıp,ceza vermekle uğraşıyorumNapıyorsunuz kızlar?
O deliği once bayrama kadar sonra da hedefe kadar geçici tikayip hedef kutamasini karpuz fiskirtarak yapicam,millet sampanya fiskirtirKapının altından azıcık su kaçağı olabiliyor
Bayrama yaptığın kaçamak birazcık karpuz olsun
Çocukları uyuttum, uzandim 1.56Napıyorsunuz kızlar?
Ben bir yılda 26 -27 kilo vermiş gibi gözüksem de aslında diyet sürem daha kısaydı.Eylül-mart arası diyet yapmadım biraz konrıllü olarak geçen yıl verdiğim kiloları almadım.Tekrar buraya geldiğimde ise tam motivasyon ve irade ile başladım.kaçamak yapmadığım için iradem zorlanmadı.eskiden tadını sevdiğim şeyleri unutmuşken hatırlayıp da kendime işkence etmedim daha kolay oldu.Dukan birasını adaşın tavsiye etmişti onu birkaç gün içmiştim sanırım o da vücut direncimi kırdı biraz.Evet canim cidden çok hızlı verdin sen maaşallah, ben hatırlıyorum da elif sana diyordu nisan başında daha, ben 70lere ineyim sen de 60lara diye, yanlis hatırlamıyorum değil mi? Ondan sonra ne ara mezun oldun inan ışık hızı resmen bana göre. İnşallah ben de dediğin gibi senin gibi direncimi kirmisimdir. Her gün en az bir ya da iki saat yuruyorum bir haftadır ama buraya yazmıyorum cunku sporda sultan hatununkilerin yanında benimkilerin esamesi okunmaz
Yok yaa bitmedi 30 tane parça vardı 16 sını işledim boncuk ve taş.Boncuk ve taşım eksikti onlarıda kondurunca tam olduRutinim olan fırça atıp,ceza vermekle uğraşıyorum
Sen nasılsın canım? Boncuk işlemelerin bitti mi
Ayy bende uyumuşum 45 dakika.Şimdide gözlerimi açamıyorumÇocukları uyuttum, uzandim 1.56
İnşallah canım ❤Ben bir yılda 26 -27 kilo vermiş gibi gözüksem de aslında diyet sürem daha kısaydı.Eylül-mart arası diyet yapmadım biraz konrıllü olarak geçen yıl verdiğim kiloları almadım.Tekrar buraya geldiğimde ise tam motivasyon ve irade ile başladım.kaçamak yapmadığım için iradem zorlanmadı.eskiden tadını sevdiğim şeyleri unutmuşken hatırlayıp da kendime işkence etmedim daha kolay oldu.Dukan birasını adaşın tavsiye etmişti onu birkaç gün içmiştim sanırım o da vücut direncimi kırdı biraz.
Bence senin de direncin kırıldı,devamı gelecektir canım.
Ben de uyumak istiyorummmmYok yaa bitmedi 30 tane parça vardı 16 sını işledim boncuk ve taş.Boncuk ve taşım eksikti onlarıda kondurunca tam oldu
Ayy bende uyumuşum 45 dakika.Şimdide gözlerimi açamıyorum
Bayramda abartmamak kaydı ile yiyebilirsin canımO deliği once bayrama kadar sonra da hedefe kadar geçici tikayip hedef kutamasini karpuz fiskirtarak yapicam,millet sampanya fiskirtir
Bayramda baklavada falan gözüm yok, kavun-karpuza izin ver yeter
Ne dilendim be karpuz kavun için
Tamamdir keptın anlaştıkBayramda abartmamak kaydı ile yiyebilirsin canımsöz ceza vermeyeceğim
Canım ben yeni geldiğim için tanımıyorum kimseyi sen uygun gördüysen olur canım.ben altif dişe diş rakip istiyorum canım yani beni zorlayacak.hayatımdada hep rekabeti sevmişimdir.esperenzaa
Hahahaha bir de kuş kondursan tamamdırYok yaa bitmedi 30 tane parça vardı 16 sını işledim boncuk ve taş.Boncuk ve taşım eksikti onlarıda kondurunca tam oldu
Ayy bende uyumuşum 45 dakika.Şimdide gözlerimi açamıyorum
tam benlikmedgic26 o kadar dişli bir rakip ki daha önceki yarışlarda hastanelik olana kadar spor yapmış biri düşün yani
Kız ben genel müdürün odasındaki koltukta uyudum.Kendisi yurt dışında oruç vurdu napayım gittim uyudumBen de uyumak istiyorummmm
Kuşum eksik kaldı tühhhHahahaha bir de kuş kondursan tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?