Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebekten dolayı online diyetisyenle diyet yapıyorum o yüzden yağdan mı bilme şansım yok ama inş. Böyle gider
İnşallah gider canım.İradeli olursan bence çok rahat gider kilolar.
@yolcukardelen Sultan’ımız buraya ilk geldiğinde 18 günlük anneydi henüz. Ona rağmen arada küçük irade sarsılmaları olsa da çok iyi gidiyor maşallah
Burada aktif olmak,sohbete dahil olmak inan motivasyon için çok çok iyi .
Senin de başarmaman için bir sebep yok.

Evet canim cidden çok hızlı verdin sen maaşallah, ben hatırlıyorum da elif sana diyordu nisan başında daha, ben 70lere ineyim sen de 60lara diye, yanlis hatırlamıyorum değil mi? Ondan sonra ne ara mezun oldun inan ışık hızı resmen bana göre. İnşallah ben de dediğin gibi senin gibi direncimi kirmisimdir. Her gün en az bir ya da iki saat yuruyorum bir haftadır ama buraya yazmıyorum cunku sporda sultan hatununkilerin yanında benimkilerin esamesi okunmaz

Kapının altından azıcık su kaçağı olabiliyor
Bayrama yaptığın kaçamak birazcık karpuz olsun
O deliği once bayrama kadar sonra da hedefe kadar geçici tikayip hedef kutamasini karpuz fiskirtarak yapicam,millet sampanya fiskirtir
Bayramda baklavada falan gözüm yok, kavun-karpuza izin ver yeter
Ne dilendim be karpuz kavun için

Ben bir yılda 26 -27 kilo vermiş gibi gözüksem de aslında diyet sürem daha kısaydı.Eylül-mart arası diyet yapmadım biraz konrıllü olarak geçen yıl verdiğim kiloları almadım.Tekrar buraya geldiğimde ise tam motivasyon ve irade ile başladım.kaçamak yapmadığım için iradem zorlanmadı.eskiden tadını sevdiğim şeyleri unutmuşken hatırlayıp da kendime işkence etmedim daha kolay oldu.Dukan birasını adaşın tavsiye etmişti onu birkaç gün içmiştim sanırım o da vücut direncimi kırdı biraz.
Bence senin de direncin kırıldı,devamı gelecektir canım.

Rutinim olan fırça atıp,ceza vermekle uğraşıyorum
Sen nasılsın canım? Boncuk işlemelerin bitti mi
Yok yaa bitmedi 30 tane parça vardı 16 sını işledim boncuk ve taş.Boncuk ve taşım eksikti onlarıda kondurunca tam oldu
Çocukları uyuttum, uzandim 1.56
Ayy bende uyumuşum 45 dakika.Şimdide gözlerimi açamıyorum

İnşallah canım ❤

Bayramda abartmamak kaydı ile yiyebilirsin canım söz ceza vermeyeceğim

Canım ben yeni geldiğim için tanımıyorum kimseyi sen uygun gördüysen olur canım.ben altif dişe diş rakip istiyorum canım yani beni zorlayacak.hayatımdada hep rekabeti sevmişimdir. esperenzaa
medgic26 o kadar dişli bir rakip ki daha önceki yarışlarda hastanelik olana kadar spor yapmış biri düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…