Tontisler gunaydin...Nasılsıniz bakamm??? cok sanslisiniz ki benim gibi incecik narin fit abidesi bi hatunla ayni takimdasiniz... feyz alın feyz
Hazır yeri gelmişken senin ismin neydin rakibem
Ay ben her yerde söylüyorum ne başıma bişey gelmesinİsmimi paylşmadım burada hiç canım. Çok temkinliyimdirama dilersen özelden yazayım canım
Dünkü menum
sabah karatay kahvalti yumurtayi Menemen yaptım.
Aksam bol tavuklu salata sezar mezar
Fiks içecekler cay kahve ayran soda 3 lt su
45 dakka 3mill ve 9000 adim... hatun yürüyordu @esperenzaa
Kız habersizlerdi diye gıcık olup kem gözlerle mi baktın yoksaGece oturuyorduk ... kari koca yanimizda kavga etmeye basladi cikip gittilerhey allahım yaaa
Sezarın içinde ekmek ve sosu yoktur inş çiğdoşumDünkü menum
sabah karatay kahvalti yumurtayi Menemen yaptım.
Aksam bol tavuklu salata sezar mezar
Fiks içecekler cay kahve ayran soda 3 lt su
45 dakka 3mill ve 9000 adim... hatun yürüyordu @esperenzaa
Geçmiş olsun dikkat et kendine@esperenzaafitcivciv benim bogazim Şişti dünden beri, ateşim var.
Kahvaltı sonrası girmeye çalışacağım
Sen nasılsın Elifim ev ne durumdaGunaydin kizlar nasilsiniZ
Ay ben her yerde söylüyorum ne başıma bişey gelmesinama benim ismim çok olan bi isim yüz milyon tane var merak ettim sakıncası yoksa ismini bahş eder misin
Aman burda kimse kimseyi tanımazHahaha kız benim ismim de sıradan. Burada tanıdık olabilir diye paylaşmıyorum. Bebek mevzuları v.s gerçi adım hatiç her şeyimi paylaştım anlarlar zaar
Hoşgeldin kilocuklar duruyo. Sen nasılsınGünaydın kızlar bi uğrayıp selam vereyim dedinfattylamb94 nasılsın @Rzgrece selam kızlar kilocuklar ne alemde
Tebrik ederim süpersinİyiyim bugün itibariyle tam 13 kilo verdim 73 gördüm bu sabah ...
Haklısın canım gereksiz tanıdık çıksa ne herçi. Düşününce çok gereksiz bir temkin gibi geldiAman burda kimse kimseyi tanımazbiz yüzümüzü bile paylaşıyoruz daha bi tanıdık çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?