Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

B en düğün zamanı da diyet yaptım haftada 1 kilo verdim şimdi de yapıyorum haftada -500 gram çok üzülüyorum canım ya,Ki o zaman tatlı kaçamağım çoktu da yaşlanıyoz mu dersin
Ben de cozemedim isin o kismini. Yani 30lu yaslarda cidden metabolizmam mi yavasladii, hormonlar mi degisti nedir, eskiden hiphizli kilo alirdim ama hoppadanak verirdim o kiloyu yani az da degil mesela 4 kilo alirdim ama hemencecik verip oyle de zayif kalirdim. 2 yildir doğru düzgün hic veremedim be, aldigim yapisti kaldi. Verebildigimi de canim cikarak verdim öff

Herkeslere selam bu arada

Bende çözemedim tüp bebek tedavilerim mi etkiledi yoksa yaşlılık mı halen akıl sır erdiremedim

Aman yaa uno varya oyun onu oynuyorduk cocuklar uyudu neyse o karti mi attin o mu olur sumu olur sen zaten söylesin böylesin derken abooww aldılar yuruduler
Allah allah oyundan nasıl oraya geldiler ki
Uyduruk sezar... Kahrolsun sezar hahaha kiz yazarken aklima geldi yazdim sezar mezar diye no panik
Ay ne bilem kortum sezar diyince ekmek ve mayanezli sezar sos geliyi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…