❤❤❤ yuksek canım ya birde suan yok pek malum dugun sezonu ariyorum istikrarli bir sekildeAlmam mı hiç idolümsün :) Buldun mu ev canım kiralar nasıl bu arada malum bütün şehirlerde yüksek
Cikss yemoyrummm kuzumcumSen hiç ekmek yemiyorsun dimi canım
Düşündüm de yapmış olabilirimKız habersizlerdi diye gıcık olup kem gözlerle mi baktın yoksa
Kiz kendim yaptim ayoll tavuk roka marul akdeniz marul acitere limon tuz z.yag :)Sezarın içinde ekmek ve sosu yoktur inş çiğdoşum
Çok fenasın kızDüşündüm de yapmış olabilirimhahahah... ah bu benim melek hallerim
He tamam o ızgara tavuklu salata olmuş sezat diyince korktumKiz kendim yaptim ayoll tavuk roka marul akdeniz marul acitere limon tuz z.yag :)
Aman yaa uno varya oyun onu oynuyorduk cocuklar uyudu neyse o karti mi attin o mu olur sumu olur sen zaten söylesin böylesin derken abooww aldılar yurudulerÇok fenasın kız
Uyduruk sezar... Kahrolsun sezar hahaha kiz yazarken aklima geldi yazdim sezar mezar diyeHe tamam o ızgara tavuklu salata olmuş sezat diyince korktum
❤❤❤ yuksek canım ya birde suan yok pek malum dugun sezonu ariyorum istikrarli bir sekilde
Uyduruk sezar... Kahrolsun sezar hahaha kiz yazarken aklima geldi yazdim sezar mezar diyeno panik
Ben de cozemedim isin o kismini. Yani 30lu yaslarda cidden metabolizmam mi yavasladii, hormonlar mi degisti nedir, eskiden hiphizli kilo alirdim ama hoppadanak verirdim o kiloyu yani az da degil mesela 4 kilo alirdim ama hemencecik verip oyle de zayif kalirdim. 2 yildir doğru düzgün hic veremedim be, aldigim yapisti kaldi. Verebildigimi de canim cikarak verdim öffB en düğün zamanı da diyet yaptım haftada 1 kilo verdim şimdi de yapıyorum haftada -500 gram çok üzülüyorum canım ya,Ki o zaman tatlı kaçamağım çoktu da yaşlanıyoz mu dersin
Sus sus ortalığı karıştırma
Afiyet olsunnnEki Görüntüle 2162224
Tavuk suyunda çorba içiyorum kızlar
Eki Görüntüle 2162224
Tavuk suyunda çorba içiyorum kızlar
Ben de cozemedim isin o kismini. Yani 30lu yaslarda cidden metabolizmam mi yavasladii, hormonlar mi degisti nedir, eskiden hiphizli kilo alirdim ama hoppadanak verirdim o kiloyu yani az da degil mesela 4 kilo alirdim ama hemencecik verip oyle de zayif kalirdim. 2 yildir doğru düzgün hic veremedim be, aldigim yapisti kaldi. Verebildigimi de canim cikarak verdim öff
Herkeslere selam bu arada
Teşekkür ederimmmAfiyet olsunnn
Oooo teşekkür ederimmmAfiyet olsun canım aktif sosyal medya kullanıcı gibisin geldi foto pek hoş çıkmış
Allah allah oyundan nasıl oraya geldiler kiAman yaa uno varya oyun onu oynuyorduk cocuklar uyudu neyse o karti mi attin o mu olur sumu olur sen zaten söylesin böylesin derken abooww aldılar yuruduler
Ay ne bilem kortum sezar diyince ekmek ve mayanezli sezar sos geliyi aklımaUyduruk sezar... Kahrolsun sezar hahaha kiz yazarken aklima geldi yazdim sezar mezar diyeno panik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?