Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spora alıştığın zaman böyle bir etki yaratıyor.Ne kadar yorgun da olsan ,o yürüyüş yapılmadan olmuyor
oturduğumuz yerden kalkarken zorlandı
Yarın haber verecek bakalım yarın olmazsa 1 sonraki gün diyor ama yarın ben en aZından 1 saat yürürüm inşallah
Hahahaha kurumdaki tüm arkadaşlarını bir bir telef ediyorsun.Sonunda elinde kala kala daha önce bahsettiğin sağlıklı yaşama kendini adamış abla kalacak galiba
Bugün kahve icmekle gecti. Akşam 17de buyuk bir tabak salata yedim, zeytinyagli tuzlu.
Ama aksam 1 paket cips ve 2 bardak kola

Yarindan itibaren eve cips sokmak yasaklanmistir!!!

Yarindan itibaren daha duzgun yenmeye baslanacaktir!!!!
Kahvaltı olmadan ve gün içinde sağlıklı besinler alınmadan yapılan diyetlerde akşam gözünün dönüp cips kola vs saldırman normal canım.Böyle yaparak metabolizmanı bozar ,kilo vermek yerine kilo alırsın.Kilo versen de verdiğin kilo yağdan değil kastan olur canım. Bugün yeni bir gün daha sağlıklı bir gün geçirirsin inşallah.

İlaçlarını bırakma canım.Kilo vermen önemli ama sağlığın daha önemli.
Açık havada yapılan sporlar tabiki çok iyi.İlerleyen dönemlerde şayet bölgesel problemin kalırsa spor salonunu düşünebilirsin canım.Yürüyüşü her yerde yapabilme gibi olanağın varken ,spor salonuna yazılsan da bazen savsaklayabiliyor insan. Kimi salonda daha iyi spor yapar kimisi de evde,açık havada.bu biraz tercih meselesi canım.
Smygnc-> sümeyye

Fattylamb-> esra
İyi akşamlar

Sabah
Peynirli omlet
1 dilim ekmek
Çay

Ara
Külahlı dondurma (kaçamak)
10 tane çiğ fndk

Öğlen

Et döner
Ayran

Akşam

Avuç içi kadar balık
Yarım dilim ekmek
kaçamaksız menü istiyorum artık canım.bir de ev yapımı cips yemişsin afiyet olsun da böyle bir kilo alır bir kilo verir yerinde sayarsın canım.
Yok kaptanim yapamadım
Gündüzleri sicaktan tuvalete zor gidiyorum ☺ aksam da arkadaşlar tayinci, son kez goruselkm dedik, kaldı yani
Bundan sonra artik evdeyim geceleri de. Gidene kadar yapicam insallah ☺
bugün o spora mazeret üretilmeden başlanacak:) Gündüz çok sıcak olur gece spor yapmadan uyuyan çiğdem görmek istemiyorum.

Menü
Sabah kahve
Kahvalti
İki yumurta
Domates
Aksam
Tavuk
Ayran
Biraz çekirdek
2800 su
İki fincan kahve
@esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canım.Çekirdeği tayinci arkadaşla çitledin galiba
Şu menüye spor ne yakışırdı yaw
gece gece karpuz oldu mu canım.Akşam yediğin meyve direkt şeker ve direkt kilo demek.
Bugün sana kısmet olmayan o bifteği ye mutlaka.Yarın yemene izün vermemEt geç hazmedildiği için tartıda artıymışsın gibi görünebilirsin. Yiyeceksen bugün ye tatlım.
Karpuz için 15dk spor cezan var bu arada
Canım bazı insanlar puan hesaplamıyo
Mesela sen de ... peki puan sadece deneme süresindekiler için mi geçerli dicem ama olmayacak
Ne düşünüyorsun bu konu hakkında
puan hesaplamak yarışmaya dahil olan herkes için zorunlu aslında.

Yooo bugün başlıyorum. Bi odada klima, utu falan ivir zıvır koydugum bi oda var, oraya da ufoyu acip yapicam birazdan, bebeği uyuttum, evi toparladim. Yarim saat cardio calisicam ☺ bi de akşam 10bin adim insallah ☺ gece tekrar sor, yapmadim demeye utanırım artik ☺

Zor şartlarda diyetine sporuna özen gösteren Sultan’ım bi denem
Sporların şahane.seni şöyle bol bol da öperim

slmmmm
Bi gittim gelemedim :) siyaset topiği fena sardı ban da yiyince gelmek güç oldu
İnşallah buralardayım bir kaç gündür iyi gidiyorum bu sabah 66.1 i gördüm
Son yemeğimi birazdan yiyeceğim menü paylaşımında da bulunurum
Akşam yemeğini erken yiyorum 6 olmadan önce de kuru yemiş veya meyve ile açlığımı bastırıp idare ediyorum
Regl dönemindeyim pek iştahım olmuyor bu dönem inşallah hep böyle olur

Selam hanimlar.

Menumu yazayim. Hala uyumayan var ise sohbet edeyim diye geldim :)

Sabah yok gec kalktim

Ogle 14.0
Firinda turlu 4 yk
Bi kasr yogurt
1 d ekmek

Aksam
19.0
Haslanmis tavuk
2 yk bulgur pilavi
Salata

Su 2.5 lt
Spor yok malesef
Afiyet olsun canım.Tadilattan dolayı yorucu günler geçiriyorsub farkındayım sağlıklı beslenme moduna geri döndün minik minik spor da yapsan çok iyi olur canım
Canım barbunya pazartesiden kalmaydı o gün çık yedim.dün de tuzu artmış biydi
baebunyaya ben de bayılırım.1 kaşık da olsa afiyet olsun canım.
Yok herkes icin de, ben nazik popomu kaldirmaya kıyamıyorum ☺
hahaha. O popo bügün hareket edecekAcısın kaslar ,erisin yaplar.
Yaz geliyeahhh,kilolar saklanamiaya
Selam kızlar tekrardan
Yatarken 3 bardak su bi de karpuz yedim die belliki karnım hâlâ şiş
Sabaha kadar da olsa geçmiyo demek
Yatmadan yediğin karpuzlar,gece mesaneyi karnı tırmalar.
Karpuz yada diğer meyveleri gündüz yemeye çalış canım.

Neyy karpuz muu hemde yatarken esperenzaa görmesin
Gördüm gördüm ,görmez olaydım
Poaça,poğaça,poğça ,poça,bohça ev yapımı olunca sorun yok civcivim
Poaçayı yemiş, yağsız ve ev yapımı diye yerini de yapmışçok haklısın ev poaçası undan yapılmıyır
20 dk spor cezası var canım.
Sabah ki poğaçayı esperenzaa görmesin valla cezayı yapıştırır
Gördüm gördüm, görmez olaydım
Hahahaga

Öğlen mantı vardı ucundan bile tatmadım dün poğaça bugün mantı yerler beni dedim grupta çorba içip kalktım

Gece oturuyorduk ... kari koca yanimizda kavga etmeye basladi cikip gittiler hey allahım yaaa
Alla alla neden kavga ettiler ki
Bi maşallahını almış olabilirler mi
Çidommm datlummm bi denemm
Olsun dondum ya hallederim o is bende hatun sıkıntı yok ❤❤❤
Gidişin suskun olmuştu, dönüşün her zamanki gibi muhteşem olacak biliyorum bebeeem.gözüme kestirdiğim bir kişinin bir aylık değerlendirmesini yapayım diye düşündüm sonra tüm takımın bir aylık durumunu değerlendirirken buldum kendimi.bundan sonra aylık değerlendirme yaparım. İyi oluyor.bir ayda neler yaptık doğrularımız yanlışlarımız neler diye görmek açısından iyi oluyor sanki

Valla arasalardi zaten kabul etmezfim ama kapimda bittiler... neyse gece kavga ettiler kendi iclerinde cikip gittiler
Yatılı misafirliğe habersiz gelecek kadar pişkin ve düşüncesizlermiş sizin yanınıda kavga etmeleri normal bence

dediğin doğru yedim çıktı gitti bile poğaça : D
Allah seni ne etmeye deli civciv
Ya hicbirsey yoktu uno oynuyorduk... ordan burdan bi basladilar haydeee aldi yuruduler bizde anlamadik hicbirsey aman kocamin tarafi dengesiz zaten cuma gideceklermisti ta... zaten onada ayar olmustum.. iyi oldu gittiler
Cumaya kadar kalsalardı bir facia olabilirdi.Allah korumuş. Birbirini yemişler işte ne güzel.
Dünkü menum
sabah karatay kahvalti yumurtayi Menemen yaptım.
Aksam bol tavuklu salata sezar mezar
Fiks içecekler cay kahve ayran soda 3 lt su
45 dakka 3mill ve 9000 adim... hatun yürüyordu esperenzaa
Afiyet olsun minnakım.
Spor yapan yerlerin dert görmesin bebeem. Alt komşun yine başladı demiştirkorkusundan gelemez de
esperenzaa fitcivciv benim bogazim Şişti dünden beri, ateşim var.
Kahvaltı sonrası girmeye çalışacağım
Geçmiş olsun canım.Dondurma mı yedin acaba

Gecmis olsun karabiber tozzencefil bal karistir ye ustunede icebilecegin sicaklikta su ic canim yumuşatır
Tam ben de bunu önerecektim, çidomm yazmış beni yormamış

İsmimi paylşmadım burada hiç canım. Çok temkinliyimdir ama dilersen özelden yazayım canım
Ben de güya temkinliyim.isim hariç herşeyi paylaşıyorum
Ay ben her yerde söylüyorum ne başıma bişey gelmesin ama benim ismim çok olan bi isim yüz milyon tane var merak ettim sakıncası yoksa ismini bahş eder misin
hahaha benim ismimden bir tane olduğu için bi söyledem şappadanak tanınırımbi ara bi manyak aile kızlarına dünyada birtek biricik birtek
Sen hiç ekmek yemiyorsun dimi canım
Ev yapımı poaça yiyor Ekmek sayılmaz değil mi

Ev yapımı olması önemli

Afiyet olsun canım. Bu sıcaklarsa bu kadar az su ile nasıl durabiliyorsun canım.Kilona göre aldığın su miktarı az ki,her bir moku bilen sen bunu da biliyorsundur. Su iç lenn
Aman burda kimse kimseyi tanımaz biz yüzümüzü bile paylaşıyoruz daha bi tanıdık çıkmadı
yüzümüzü sadece takımla paylaşıyoruz ya bu da anne kızlık soyadı gibi üstün bir güvenlik önlemi oluyor.

Valla esperenzam sen tanidik olsan hemen tanırdım seni. Bu kadar tembel, poposunu yaymayı seven, güzel ve çok kilo vermiş, 3 yaşında bebeği olan başka kim olabilir ki derdim

Esperenzam biliyorum bilmez olur muyum dün yolculuk yaptığım için korktum çişim gelirde kalırım oralarda diye. 7-8 saatlik yol öyle zırt pırt molada verilmiyo

Kibarlığınız üzerinizde hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…