Esperenzam biliyorum bilmez olur muyum dün yolculuk yaptığım için korktum çişim gelirde kalırım oralarda diye. 7-8 saatlik yol öyle zırt pırt molada verilmiyo
Maşallahİyiyim bugün itibariyle tam 13 kilo verdim 73 gördüm bu sabah ...
Bence de gereksiz ama işte yine de açıktan isim yazmıyorum ben de.Haklısın canım gereksiz tanıdık çıksa ne herçi. Düşününce çok gereksiz bir temkin gibi geldi
Kanatsız meleğimmDüşündüm de yapmış olabilirimhahahah... ah bu benim melek hallerim
Düğün zamanı koşturmacan fazladır, şimdi masa başı çalışıyorsun bir de yaş faktörü var onlardan sebep şimdi daha az gidiyordur. Ama senin kilo vermen iyi aslında. Regl geldi mi canım:)B en düğün zamanı da diyet yaptım haftada 1 kilo verdim şimdi de yapıyorum haftada -500 gram çok üzülüyorum canım ya,Ki o zaman tatlı kaçamağım çoktu da yaşlanıyoz mu dersin
Allah seni ne etmeye deli civciv
Cumaya kadar kalsalardı bir facia olabilirdi.Allah korumuş. Birbirini yemişler işte ne güzel.
Afiyet olsun minnakım.
Spor yapan yerlerin dert görmesin bebeem. Alt komşun yine başladı demiştirkorkusundan gelemez de
Geçmiş olsun canım.Dondurma mı yedin acaba
Tam ben de bunu önerecektim, çidomm yazmış beni yormamış
Maşallah
Buradaki hedefin neydi canimm.
Onu tutturuyorsan gel seni mezun edelim.
Bence de gereksiz ama işte yine de açıktan isim yazmıyorum ben de.
Kanatsız meleğimmGözünden nur akıyor kesin.
Kimsenin gözü bir @Rzgrece etmez tahminimce. O davetsiz misafirler elif ‘te olsaydı o kavga karakolda biterdi kesin.
Düğün zamanı koşturmacan fazladır, şimdi masa başı çalışıyorsun bir de yaş faktörü var onlardan sebep şimdi daha az gidiyordur. Ama senin kilo vermen iyi aslında. Regl geldi mi canım:)
Ahahahha isalde iyiyimişyolda içme tabi su ben valla wc den gelemiyorumhatta ben yola çıkacağım zaman akşamdan bile çok yiyip içmem yolda ishal olursam fobisi var bende
Kıız çok merak ettim yaaaBende ismimi söylemiyorum adaşımı söylesem hemen bulursunuz :d
Yaş ilerledikçe daha zor canım.39 yaşıma gireceğim inan 30’lu yaşların ilk dönemlerini mumla aramıştım.Yaş daha ilerlemeden önlemini almak en iyisi.Ben de cozemedim isin o kismini. Yani 30lu yaslarda cidden metabolizmam mi yavasladii, hormonlar mi degisti nedir, eskiden hiphizli kilo alirdim ama hoppadanak verirdim o kiloyu yani az da degil mesela 4 kilo alirdim ama hemencecik verip oyle de zayif kalirdim. 2 yildir doğru düzgün hic veremedim be, aldigim yapisti kaldi. Verebildigimi de canim cikarak verdim öff
Herkeslere selam bu arada
AEki Görüntüle 2162224
Tavuk suyunda çorba içiyorum kızlar
işte özlediğim beklediğim efsane çiğdem’im:)Yooo bugün başlıyorum. Bi odada klima, utu falan ivir zıvır koydugum bi oda var, oraya da ufoyu acip yapicam birazdan, bebeği uyuttum, evi toparladim. Yarim saat cardio calisicam ☺ bi de akşam 10bin adim insallah ☺ gece tekrar sor, yapmadim demeye utanırım artik ☺
Tekrar hoşgeldin canım.Regl döneminde iştahı olmayan şanslılardanmışsın maşallahslmmmm
Bi gittim gelemedim :) siyaset topiği fena sardı ban da yiyince gelmek güç oldu
İnşallah buralardayım bir kaç gündür iyi gidiyorum bu sabah 66.1 i gördüm
Son yemeğimi birazdan yiyeceğim menü paylaşımında da bulunurum
Akşam yemeğini erken yiyorum 6 olmadan önce de kuru yemiş veya meyve ile açlığımı bastırıp idare ediyorum
Regl dönemindeyim pek iştahım olmuyor bu dönem inşallah hep böyle olur
Tamam o zaman 1 temmuzdan itibaren beni ele alirmisin bakalim ben 1 ağustosta nolcam :) kuzum tatlimAlla alla neden kavga ettiler ki
Bi maşallahını almış olabilirler mi
Çidommm datlummm bi denemm
Gidişin suskun olmuştu, dönüşün her zamanki gibi muhteşem olacak biliyorum bebeeem.gözüme kestirdiğim bir kişinin bir aylık değerlendirmesini yapayım diye düşündüm sonra tüm takımın bir aylık durumunu değerlendirirken buldum kendimi.bundan sonra aylık değerlendirme yaparım. İyi oluyor.bir ayda neler yaptık doğrularımız yanlışlarımız neler diye görmek açısından iyi oluyor sanki
Yatılı misafirliğe habersiz gelecek kadar pişkin ve düşüncesizlermiş sizin yanınıda kavga etmeleri normal bence
Zaten elifin beni nasil hastanelik ettigini hepimiz biliyoruz goz goz degil mubarek kara delik...Maşallah
Kimsenin gözü bir @Rzgrece etmez tahminimce. O davetsiz misafirler elif ‘te olsaydı o kavga karakolda biterdi kesin.
Düğün zamanı koşturmacan fazladır, şimdi masa başı çalışıyorsun bir de yaş faktörü var onlardan sebep şimdi daha az gidiyordur. Ama senin kilo vermen iyi aslında. Regl geldi mi canım:)
Komsum konusmuyoruz icinden ne derse dedin poposu yerse gelsin yuzume desin sonuçta ozgur bir ulkede yasiyoruzAllah seni ne etmeye deli civciv
Cumaya kadar kalsalardı bir facia olabilirdi.Allah korumuş. Birbirini yemişler işte ne güzel.
Afiyet olsun minnakım.
Spor yapan yerlerin dert görmesin bebeem. Alt komşun yine başladı demiştirkorkusundan gelemez de
Geçmiş olsun canım.Dondurma mı yedin acaba
Tam ben de bunu önerecektim, çidomm yazmış beni yormamış
Spora alıştığın zaman böyle bir etki yaratıyor.Ne kadar yorgun da olsan ,o yürüyüş yapılmadan olmuyor
Hahahaha kurumdaki tüm arkadaşlarını bir bir telef ediyorsun.Sonunda elinde kala kala daha önce bahsettiğin sağlıklı yaşama kendini adamış abla kalacak galiba
hahahahaValla esperenzam sen tanidik olsan hemen tanırdım seni. Bu kadar tembel, poposunu yaymayı seven, güzel ve çok kilo vermiş, 3 yaşında bebeği olan başka kim olabilir ki derdim
Özelliklerim arasında argoyu sevmeyen kibar biri olmam da varEsperenzam biliyorum bilmez olur muyum dün yolculuk yaptığım için korktum çişim gelirde kalırım oralarda diye. 7-8 saatlik yol öyle zırt pırt molada verilmiyo
hahaha fobin bile değişikyolda içme tabi su ben valla wc den gelemiyorumhatta ben yola çıkacağım zaman akşamdan bile çok yiyip içmem yolda ishal olursam fobisi var bende
Mantı ev yapımı mıydıQUOTE="fitcivciv, post: 56481884, member: 885566"]Öğlen mantı vardı ucundan bile tatmadım dün poğaça bugün mantı yerler beni dedimgrupta çorba içip kalktım
Mantı ev yapımı mıydıQUOTE="fitcivciv, post: 56481884, member: 885566"]Öğlen mantı vardı ucundan bile tatmadım dün poğaça bugün mantı yerler beni dedimgrupta çorba içip kalktım
63 dü nasıl sallamışsam artıkMaşallah
EV YAPIMIYDI AMA YEMEDİM
PASTANEDEKİ POĞAÇALAR AŞIRI YAĞLI OLUYOR DİYE BELİRTTİM ASLINDA AMA EV YAPIMI DİYE
İSHAL OLMA FOBİM ÇOK KÖTÜ OLUYORUM BAYILCAK GİBİ HEMEN GİRMEM LAZIM
Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya devam ediyorsun sanırım.63 dü nasıl sallamışsam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?