Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esperenzam biliyorum bilmez olur muyum dün yolculuk yaptığım için korktum çişim gelirde kalırım oralarda diye. 7-8 saatlik yol öyle zırt pırt molada verilmiyo

yolda içme tabi su ben valla wc den gelemiyorum hatta ben yola çıkacağım zaman akşamdan bile çok yiyip içmem yolda ishal olursam fobisi var bende

İyiyim bugün itibariyle tam 13 kilo verdim 73 gördüm bu sabah ...
Maşallah
Buradaki hedefin neydi canimm.
Onu tutturuyorsan gel seni mezun edelim.
Haklısın canım gereksiz tanıdık çıksa ne herçi. Düşününce çok gereksiz bir temkin gibi geldi
Bence de gereksiz ama işte yine de açıktan isim yazmıyorum ben de.
Düşündüm de yapmış olabilirim hahahah... ah bu benim melek hallerim
Kanatsız meleğimmGözünden nur akıyor kesin.
Kimsenin gözü bir @Rzgrece etmez tahminimce. O davetsiz misafirler elif ‘te olsaydı o kavga karakolda biterdi kesin.
B en düğün zamanı da diyet yaptım haftada 1 kilo verdim şimdi de yapıyorum haftada -500 gram çok üzülüyorum canım ya,Ki o zaman tatlı kaçamağım çoktu da yaşlanıyoz mu dersin
Düğün zamanı koşturmacan fazladır, şimdi masa başı çalışıyorsun bir de yaş faktörü var onlardan sebep şimdi daha az gidiyordur. Ama senin kilo vermen iyi aslında. Regl geldi mi canım:)

Bende ismimi söylemiyorum adaşımı söylesem hemen bulursunuz :d

gelmiyor canım ağrısı var kendisi yok

yolda içme tabi su ben valla wc den gelemiyorum hatta ben yola çıkacağım zaman akşamdan bile çok yiyip içmem yolda ishal olursam fobisi var bende
Ahahahha isalde iyiyimiş ben de su içmeyi kesiyorum ama yolda giderken nasıl olduysa 2 şişe içmişim. Halbuki hep uyuyodum ne ara içtim bilmiyorum

Yaş ilerledikçe daha zor canım.39 yaşıma gireceğim inan 30’lu yaşların ilk dönemlerini mumla aramıştım.Yaş daha ilerlemeden önlemini almak en iyisi.
Eki Görüntüle 2162224
Tavuk suyunda çorba içiyorum kızlar
A
işte özlediğim beklediğim efsane çiğdem’im:)
Çiğdemlerimiz harika dönüş yaptılar bundan sonra sırtımız yere gelmez
Tekrar hoşgeldin canım.Regl döneminde iştahı olmayan şanslılardanmışsın maşallah
Seçim dönemi özellikle siyaset topiği çok kelle götürüyorBen okuyup geçtim.

Tamam o zaman 1 temmuzdan itibaren beni ele alirmisin bakalim ben 1 ağustosta nolcam :) kuzum tatlim

Zaten elifin beni nasil hastanelik ettigini hepimiz biliyoruz goz goz degil mubarek kara delik... serumlarin kralicesi yaptiydi beni zalimin kizi @Rzgrece

Komsum konusmuyoruz icinden ne derse dedin poposu yerse gelsin yuzume desin sonuçta ozgur bir ulkede yasiyoruz ben yormam tatlim seni hemen yaziveririm icsin iyilessin hatuncuj ❤❤❤

Spora alıştığın zaman böyle bir etki yaratıyor.Ne kadar yorgun da olsan ,o yürüyüş yapılmadan olmuyor

Aynen canım eksikliğini hissediyorsun.

Hahahaha kurumdaki tüm arkadaşlarını bir bir telef ediyorsun.Sonunda elinde kala kala daha önce bahsettiğin sağlıklı yaşama kendini adamış abla kalacak galiba

Haha. Valla bakalım akşama haber bekliyorum.
Gerçi ben unuttum bugün evlilik yıldönümüm

QUOTE="fitcivciv, post: 56481884, member: 885566"]Öğlen mantı vardı ucundan bile tatmadım dün poğaça bugün mantı yerler beni dedim grupta çorba içip kalktım[/QUOTE]
Mantı ev yapımı mıydı
Mantıyı da yeseydin yemiştim seni civcivim.
Tebrikler
Valla esperenzam sen tanidik olsan hemen tanırdım seni. Bu kadar tembel, poposunu yaymayı seven, güzel ve çok kilo vermiş, 3 yaşında bebeği olan başka kim olabilir ki derdim
hahahahaKendimi,çok çalışkan,ev işine bayılan temizlik delisi biri olarak tanıtsaydım keşke
Esperenzam biliyorum bilmez olur muyum dün yolculuk yaptığım için korktum çişim gelirde kalırım oralarda diye. 7-8 saatlik yol öyle zırt pırt molada verilmiyo
Özelliklerim arasında argoyu sevmeyen kibar biri olmam da varYolda suyu az içme konusunda da haklısın canım:)
hahaha fobin bile değişikBenim trafik kazası ve regl var. Durduk yere yolda cırcır olabileceğim aklıma gelmemişti hiç

QUOTE="fitcivciv, post: 56481884, member: 885566"]Öğlen mantı vardı ucundan bile tatmadım dün poğaça bugün mantı yerler beni dedim grupta çorba içip kalktım
Mantı ev yapımı mıydı
Tebrikler

hahahahaKendimi,çok çalışkan,ev işine bayılan temizlik delisi biri olarak tanıtsaydım keşke

Özelliklerim arasında argoyu sevmeyen kibar biri olmam da varYolda suyu az içme konusunda da haklısın canım:)

hahaha fobin bile değişikBenim trafik kazası ve regl var. Durduk yere yolda cırcır olabileceğim aklıma gelmemişti hiç
[/QUOTE]
Yoksa tembelim diye bize ters köşe mi yaptın esperenzamm

QUOTE="fitcivciv, post: 56481884, member: 885566"]Öğlen mantı vardı ucundan bile tatmadım dün poğaça bugün mantı yerler beni dedim grupta çorba içip kalktım
Mantı ev yapımı mıydı
Tebrikler

[/QUOTE]

EV YAPIMIYDI AMA YEMEDİM
PASTANEDEKİ POĞAÇALAR AŞIRI YAĞLI OLUYOR DİYE BELİRTTİM ASLINDA AMA EV YAPIMI DİYE

İSHAL OLMA FOBİM ÇOK KÖTÜ OLUYORUM BAYILCAK GİBİ HEMEN GİRMEM LAZIM

63 dü nasıl sallamışsam artık

Eveeeet menü bildirimi
Kahvaltı
Tel peynir
Bir haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
5-6 adet yeşil zeytin
Bir bardak çay
Ara
Kola ( bişey demeyin emi gümde bir bardak içmezsem olmaz :) )
Leblebi
Akşam 15.30
Bir tabak Bulgurlu lahana dolması
Yoğurt
6 olmadan ya meyve yada kuruyemiş

63 dü nasıl sallamışsam artık
Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya devam ediyorsun sanırım.
Şubat ayında 84.4 ile izne ayrılmışsın ki şuan izin kilonun çok çok altındasın.
İnternet sorunun olmasaydı çok iyi olurdu.
63 hedefini de tutturacağına eminim.En kötü ihtimalle hedefine yaklaştığında gelebilirsen seni mezun edelim.
Hem karınca simgen hem de mezuniyet kepin ve karnen olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…