Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay kızz kola seni zayıflatmaz kuzum boşuna kürek çekmiş olursun inşallah bırakırsın

evet diyetisyenle devam ediyorum canım paketim yenilenince gelirim olmadı kolay gelsin size öpüyorum sizi

Okişşşş

Evettt
Yürüyüş yaptım çıkışta
Gelirken de aldım bifteği oh ya şükür

Cezayı düşerim
Yürüdüm :))

Kızlar
Siz de sinir oluyo musunuz
“Ye” “ye” die ısrarcı tiplere ...
Arkadaşım izinli allahtan ,2 hafta rahatım
Diğerleri pek ısrar etmiyo
Ama o, hem banane canım dio hem de ...
Alttan alttan işte
Ama öyle bi laf çaktım Kİ
Bi kere senden gizli yaptım dedim
Tüm verdiklerinizi de aldım , masama koydum yemedim, işte o zaman hiç ısrar etmedin dedim :)))
Bilince ediliyo demek
Bi de banane canım dio
E nie ısrar ediyorsun
Yemicem

Valla arasalardi zaten kabul etmezfim ama kapimda bittiler... neyse gece kavga ettiler kendi iclerinde cikip gittiler
Ahın tutmuş resmenbenim de şöyle bi kaç kişiye ahım tutsa keşke yabi zahmet ordan sen bakıversene kem gözle
Niye hemen aklina ben geliyorum senin ayip yaa ayip hehehehe
hadi bil bakalım niye sen geliyon

Sabah cilbirli karatay kahvalti
Akşam tazefasukye yogurt tazesogan
45 mill yuruyuse daha cikmadik aksam yemekten sonra gideceğim onuda yazarım tekrardan 3 lt su soda çay kusburnu birde nane limon ictim 2 fincanda turk kahvesi esperenzaa sultanim ❤

Zor şartlarda diyetine sporuna özen gösteren Sultan’ım bi denem
Sporların şahane.seni şöyle bol bol da öperim
Diyetten çok spora oldu o özenakşam yine davetliyiz inşallah atlatabilirim yine Sporu da gitmeden yapmaya çalışacağım Ben de öptüm kocaman kocaman
Ben kem gozlumuyum allah allah yaaa
aşk olsun canım benim öyle demek istemedim hak edene kem bakmak meziyettir bence ve benim bu aralar ihtiyacım var da biraz

Kızlar selam
Bifteği yine yiyemicem
Aldım ama sonuçta
Bu sefer de eşim yemek yapmış
Pişmiş bile ...
Eti yarın yapıcam
Ne biftekmiş yaa
Evet ne biftekmişYarın da yemesen iyi olur
Afiyet olsun canım.Bulgur sağlıklı da olsa bir tabak sanki biraz fazla gibi.Bulgur da ödem yapar .
Menün genel olarak güzel sayılır ancak kola hiç olmamış.Zero vs olduğunu tahmin ederek içinde aspartam olduğunu ve aspartamın da çok zararlı olduğunu unutma canım.Aspartam birçok hastalığa sebep olduğu gibi insülin direncine de sebep olur ve kilo vermeni zorlaştırır.Kolanın içindeki asit ve kafeinden hiç bahsetmedim bile.
Şayet normal kola ise bir kutuda 25 şeker var bunu da unutma olur mu canım?
Meyve ara öğün olarak akşam değil de öğlen saatlerinde yesen daha iyi olur .
Eki Görüntüle 2162435
Bu da bıgün ki kahvaltımdı
Dün geceden hazırlamıştım
Afiyet olmuştur
Amirimiz kare çikolata verdi sütlü
Ama ben naaptım
Yemedim
Normalde tek seferde tümünü yerdim
Tatlıya o kadar düşkünüm Kİ
İnş kurtulucam bu bağımlılıktan
İstesem de Canım istemicek
Seni anlından muah muahhh öperim canım.Yemeyerek çok iyi etmişsin canım.
esperenzaa çikolata kesin yasak dimi?
Çikolata elbette yasak bebiş:)) çok zorda kalınırsa bir kare bittere çok ses çıkarmıyorum.Yemek isteyen çilolata yesin tabi cezayı keser fırçamı atarım o ayrı

Ay ne kadar az ara öğünüm bile Bundan çok

Ara öğünün bundan çok muO ara öğün değil bildiğin ana öğün olmuş canım.
Ben kem gozlumuyum allah allah yaaa
ay yüzlü nur gözlü çiğdemim
Afiyet olsun canım.Menün şahana.Spor da gelmiş .Adımların haricindeki spor senin tartıyı uçuşa geçirecek

Türk ikram kültürü baskı üzerine kurulu biraz .Hepimiz az çok bu ölümü gör ye,bi lokmadan bişey olmazlarla mücadele ediyoruz.benim en yakın arkadaşım öyle ısrarcıydı.Her defasında hayır dediğim için artık kabullendi.
Bu ikramcı zorbalar,diyet katilleri gısgançlaaae beni iyice yalancı ettiler zatenBenim mazeretim hep aynı şekerim var yasak
Kalorisiz olanından
içme şu aspartamlı zehiri canım. Emziriyordun bir de yanlış hatırlamıyorsam.İçindeki kafein vs sütüne geçer bebişin uykusuz olur.

Ya evet doğru söylüyorsun
Madem suyu içerim artık kola içmesem iyi olur çok canım çekerse arada kaçamak olur sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…