- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 35
ay kızz kola seni zayıflatmaz kuzum boşuna kürek çekmiş olursun inşallah bırakırsınEveeeet menü bildirimi
Kahvaltı
Tel peynir
Bir haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
5-6 adet yeşil zeytin
Bir bardak çay
Ara
Kola ( bişey demeyin emi gümde bir bardak içmezsem olmaz :) )
Leblebi
Akşam 15.30
Bir tabak Bulgurlu lahana dolması
Yoğurt
6 olmadan ya meyve yada kuruyemiş
evet diyetisyenle devam ediyorum canım paketim yenilenince gelirim olmadı kolay gelsin size öpüyorum siziDiyetisyen kontrolünde zayıflamaya devam ediyorsun sanırım.
Şubat ayında 84.4 ile izne ayrılmışsın ki şuan izin kilonun çok çok altındasın.
İnternet sorunun olmasaydı çok iyi olurdu.
63 hedefini de tutturacağına eminim.En kötü ihtimalle hedefine yaklaştığında gelebilirsen seni mezun edelim.
Hem karınca simgen hem de mezuniyet kepin ve karnen olur canım.
OkişşşşAfiyet olsun canım.Tadilattan dolayı yorucu günler geçiriyorsub farkındayım sağlıklı beslenme moduna geri döndün minik minik spor da yapsan çok iyi olur canım
baebunyaya ben de bayılırım.1 kaşık da olsa afiyet olsun canım.
hahaha. O popo bügün hareket edecekAcısın kaslar ,erisin yaplar.
Yaz geliyeahhh,kilolar saklanamiaya
Yatmadan yediğin karpuzlar,gece mesaneyi karnı tırmalar.
Karpuz yada diğer meyveleri gündüz yemeye çalış canım.
EvetttAfiyet olsun canım.Çekirdeği tayinci arkadaşla çitledin galiba
Şu menüye spor ne yakışırdı yaw
gece gece karpuz oldu mu canım.Akşam yediğin meyve direkt şeker ve direkt kilo demek.
Bugün sana kısmet olmayan o bifteği ye mutlaka.Yarın yemene izün vermemEt geç hazmedildiği için tartıda artıymışsın gibi görünebilirsin. Yiyeceksen bugün ye tatlım.
Karpuz için 15dk spor cezan var bu arada
puan hesaplamak yarışmaya dahil olan herkes için zorunlu aslında.
Cezayı düşerimAfiyet olsun canım.Çekirdeği tayinci arkadaşla çitledin galiba
Şu menüye spor ne yakışırdı yaw
gece gece karpuz oldu mu canım.Akşam yediğin meyve direkt şeker ve direkt kilo demek.
Bugün sana kısmet olmayan o bifteği ye mutlaka.Yarın yemene izün vermemEt geç hazmedildiği için tartıda artıymışsın gibi görünebilirsin. Yiyeceksen bugün ye tatlım.
Karpuz için 15dk spor cezan var bu arada
puan hesaplamak yarışmaya dahil olan herkes için zorunlu aslında.
Ahın tutmuş resmenValla arasalardi zaten kabul etmezfim ama kapimda bittiler... neyse gece kavga ettiler kendi iclerinde cikip gittiler
hadi bil bakalım niye sen geliyonNiye hemen aklina ben geliyorum seninayip yaa ayip hehehehe
Ben kem gozlumuyum allah allah yaaaAhın tutmuş resmenbenim de şöyle bi kaç kişiye ahım tutsa keşke ya bi zahmet ordan sen bakıversene kem gözle
hadi bil bakalım niye sen geliyon
Kalorisiz olanındanay kızz kola seni zayıflatmaz kuzum boşuna kürek çekmiş olursun inşallah bırakırsın
evet diyetisyenle devam ediyorum canım paketim yenilenince gelirim olmadı kolay gelsin size öpüyorum sizi
Ay ne kadar az ara öğünüm bile Bundan çok
Diyetten çok spora oldu o özenZor şartlarda diyetine sporuna özen gösteren Sultan’ım bi denem
Sporların şahane.seni şöylebol bol da öperim
aşk olsun canım benim öyle demek istemedimBen kem gozlumuyum allah allah yaaa
Evet ne biftekmişKızlar selam
Bifteği yine yiyemicem
Aldım ama sonuçta
Bu sefer de eşim yemek yapmış
Pişmiş bile ...
Eti yarın yapıcam
Ne biftekmiş yaa
Afiyet olsun canım.Bulgur sağlıklı da olsa bir tabak sanki biraz fazla gibi.Bulgur da ödem yapar .Eveeeet menü bildirimi
Kahvaltı
Tel peynir
Bir haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
5-6 adet yeşil zeytin
Bir bardak çay
Ara
Kola ( bişey demeyin emi gümde bir bardak içmezsem olmaz :) )
Leblebi
Akşam 15.30
Bir tabak Bulgurlu lahana dolması
Yoğurt
6 olmadan ya meyve yada kuruyemiş
Afiyet olmuştur
Seni anlından muah muahhh öperim canım.Yemeyerek çok iyi etmişsin canım.Amirimiz kare çikolata verdi sütlü
Ama ben naaptım
Yemedim
Normalde tek seferde tümünü yerdim
Tatlıya o kadar düşkünüm Kİ
İnş kurtulucam bu bağımlılıktan
İstesem de Canım istemicek
Çikolata elbette yasak bebiş:)) çok zorda kalınırsa bir kare bittere çok ses çıkarmıyorum.Yemek isteyen çilolata yesin tabi cezayı keser fırçamı atarım o ayrıesperenzaa çikolata kesin yasak dimi?
Ay ne kadar az ara öğünüm bile Bundan çok
ay yüzlü nur gözlü çiğdemimBen kem gozlumuyum allah allah yaaa
Afiyet olsun canım.Menün şahana.Spor da gelmiş .Adımların haricindeki spor senin tartıyı uçuşa geçirecekSabah cilbirli karatay kahvalti
Akşam tazefasukye yogurt tazesogan
45 mill yuruyuse daha cikmadik aksam yemekten sonra gideceğim onuda yazarım tekrardan 3 lt su soda çay kusburnu birde nane limon ictim 2 fincanda turk kahvesiesperenzaa sultanim ❤
Türk ikram kültürü baskı üzerine kurulu biraz .Hepimiz az çok bu ölümü gör ye,bi lokmadan bişey olmazlarla mücadele ediyoruz.benim en yakın arkadaşım öyle ısrarcıydı.Her defasında hayır dediğim için artık kabullendi.Kızlar
Siz de sinir oluyo musunuz
“Ye” “ye” die ısrarcı tiplere ...
Arkadaşım izinli allahtan ,2 hafta rahatım
Diğerleri pek ısrar etmiyo
Ama o, hem banane canım dio hem de ...
Alttan alttan işte
Ama öyle bi laf çaktım Kİ
Bi kere senden gizli yaptım dedim
Tüm verdiklerinizi de aldım , masama koydum yemedim, işte o zaman hiç ısrar etmedin dedim :)))
Bilince ediliyo demek
Bi de banane canım dio
E nie ısrar ediyorsun
Yemicem
içme şu aspartamlı zehiri canım. Emziriyordun bir de yanlış hatırlamıyorsam.İçindeki kafein vs sütüne geçer bebişin uykusuz olur.Kalorisiz olanından
Ya evet doğru söylüyorsunTürk ikram kültürü baskı üzerine kurulu biraz .Hepimiz az çok bu ölümü gör ye,bi lokmadan bişey olmazlarla mücadele ediyoruz.benim en yakın arkadaşım öyle ısrarcıydı.Her defasında hayır dediğim için artık kabullendi.
Bu ikramcı zorbalar,diyet katilleri gısgançlaaae beni iyice yalancı ettiler zatenBenim mazeretim hep aynı şekerim var yasak
içme şu aspartamlı zehiri canım. Emziriyordun bir de yanlış hatırlamıyorsam.İçindeki kafein vs sütüne geçer bebişin uykusuz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?