- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Ya bir avuç kuruyemiş öğün mü olur valla bayılırım açlıktanAra öğünün bundan çok muO ara öğün değil bildiğin ana öğün olmuş canım.
ay yüzlü nur gözlü çiğdemim
Afiyet olsun canım.Menün şahana.Spor da gelmiş .Adımların haricindeki spor senin tartıyı uçuşa geçirecek
Galpler,gülücükler,öpücüklerDiyetten çok spora oldu o özenakşam yine davetliyiz inşallah atlatabilirim yine Sporu da gitmeden yapmaya çalışacağım Ben de öptüm kocaman kocaman
aşk olsun canım benim öyle demek istemedimhak edene kem bakmak meziyettir bence ve benim bu aralar ihtiyacım var da biraz
Kola da bağımlılık ya ,içtikçe içesin gelir.Ya evet doğru söylüyorsun
Madem suyu içerim artık kola içmesem iyi olur çok canım çekerse arada kaçamak olur sadece
Ahhahaha.Öğünlerini sağlam yaparsan bir süre sonra miden küçülür canım.Bir de her öğününe yoğurt ve salata ( yapmaya üşeniyorsan bol yeşillik ekle) ekle.Ya bir avuç kuruyemiş öğün mü olur valla bayılırım açlıktan
Afiyet olsun canım,maşallah yürüyüşlerin çok iyi.Arkadaşın depoyu fullemiş demekİyi akşamlar
Sabah; 1 yumurta, 5 zeytin, 1/4 ekmek,2 bardak su.
Ara öğün: 1 adet küşük boy salatalık.
Öğle; yarım kase çorba, 3 adet mücver( yumurta genişliğinde kabak köftesi)
Ara öğün; 1/2 avuş beyaz leblebi
Akşam; bir avuç kadar derisiz, yazğsız tavuk parçası, 2 kaşık domates salatası.
Ara öğün; 1 avuç çiğ çekirdek.
Su; 2,5 litre. ( midem sudan bile bulandı bugün)
Spor;
1 saat tempolu yürüyüş*2.5= 150 puan
4000 adım *15 = 60 puan.
3 dk kol hareketi,egzersiz*2= 6
Toplam; 216 puan
Tempolu yürüyüşte ağzım ayrıldı resmen bugün arkadaş enerjisini almış gelmiş.( gizli öesaj; künefe)
Bittim yarın dinlenme zamanı.
esperanzaa fattylamb94
Cuma tartı öncesi atak mı geliyeaahhMenü
Kahvaltıdan önce kahve
Kahvaltı yoğurt
Akşam
Taze fasulye
Tavuk sote
Yoğurt
2400-2800 su olur
500 bitki çayı
Kahve
esperenzaa @yolcukardelen
30 dakika cardio 30 puanfattylamb94
1 saat ev işi 20 puan
Toplam 50 puan
Ayaklarım ağridi, epey hantallasmisim, 10 bin adım bugün zor ☺
Bende bu şekilde bıraktım kolayı. Asitli içecek ihtiyacını sade sodayla giderirsin ben çabuk alıştım.Ya evet doğru söylüyorsun
Madem suyu içerim artık kola içmesem iyi olur çok canım çekerse arada kaçamak olur sadece
Evettt insallah cuma gunu bugünkü gibi gidersem geçen haftayi katlayarak affettirecek bi rakam yazicam insallah ❤Cuma tartı öncesi atak mı geliyeaahh
Kahvaltı olmayınca öyle hissetim de.
Spora başlamış olman HARİKA
Afiyet olsun canım,maşallah yürüyüşlerin çok iyi.Arkadaşın depoyu fullemiş demek
Menüyü ayaklar havada bi şekilde mi yazdın yine
Seni ve takımdaki herkesi motive bir şekilde görmek ve çabalarınızı görmek inan çok mutlu ediyor beniEvettt insallah cuma gunu bugünkü gibi gidersem geçen haftayi katlayarak affettirecek bi rakam yazicam insallah ❤
Show must go on
Yok bu sefer farklı.ateşten dolayı anladın sen onu
Cayır cayır yanıyorum ateş bastı valla çok tempolu yürüdük biraz daha arttırsak ritmi bildiğin koşuya çıkmıştık.
Hayır bi de arkidiş tatlıları höpletmiş ben garibim yemek yeyip gittim tatlı yiyeydim enerjik olurduö
Aaa yarın kabak olmadan olur muSeni ve takımdaki herkesi motive bir şekilde görmek ve çabalarınızı görmek inan çok mutlu ediyor beni
Şampiyona yarın kabak mı geliyor
Arada tökezleyip sonra ayağa kalkabiliyorsan ki sen öylesin , esas başarı azim budur canım.
Arkadaş ne yardan geçiyor ne serden
Kuyafetlerindeki farkı görmeye başlamışsındır bu da iyi motive eder.
Miden için yaptığın en iyi şeylerden biri kolayı bırakmak olmuş canım.Tebrikler.
Evet benimde aklıma geldi yarın başlarım asitli bişeylere ihtiyaç duyuyorumBende bu şekilde bıraktım kolayı. Asitli içecek ihtiyacını sade sodayla giderirsin ben çabuk alıştım.
Doğru diosunTürk ikram kültürü baskı üzerine kurulu biraz .Hepimiz az çok bu ölümü gör ye,bi lokmadan bişey olmazlarla mücadele ediyoruz.benim en yakın arkadaşım öyle ısrarcıydı.Her defasında hayır dediğim için artık kabullendi.
Bu ikramcı zorbalar,diyet katilleri gısgançlaaae beni iyice yalancı ettiler zatenBenim mazeretim hep aynı şekerim var yasak
içme şu aspartamlı zehiri canım. Emziriyordun bir de yanlış hatırlamıyorsam.İçindeki kafein vs sütüne geçer bebişin uykusuz olur.
Evet ne biftekmişYarın da yemesen iyi olur
Afiyet olsun canım.Bulgur sağlıklı da olsa bir tabak sanki biraz fazla gibi.Bulgur da ödem yapar .
Menün genel olarak güzel sayılır ancak kola hiç olmamış.Zero vs olduğunu tahmin ederek içinde aspartam olduğunu ve aspartamın da çok zararlı olduğunu unutma canım.Aspartam birçok hastalığa sebep olduğu gibi insülin direncine de sebep olur ve kilo vermeni zorlaştırır.Kolanın içindeki asit ve kafeinden hiç bahsetmedim bile.
Şayet normal kola ise bir kutuda 25 şeker var bunu da unutma olur mu canım?
Meyve ara öğün olarak akşam değil de öğlen saatlerinde yesen daha iyi olur .
Afiyet olmuştur
Seni anlından muah muahhh öperim canım.Yemeyerek çok iyi etmişsin canım.
Çikolata elbette yasak bebiş:)) çok zorda kalınırsa bir kare bittere çok ses çıkarmıyorum.Yemek isteyen çilolata yesin tabi cezayı keser fırçamı atarım o ayrı
Ay ne kadar az ara öğünüm bile Bundan çok
Ben de yedim kız bu seferAaa yarın kabak olmadan olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?