Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşın kendisi iradesiz olunca etrafındaki herkesin öyle olmasını istiyor galiba.Hiç oralı olma canım.
Canım ben tip 2 diyabetliyim zaten.Yalan da değil aslında.Yediğime,içtiğime kiloma dikkat etmezsem tip 1 olabilirim.
Mideme dokunuyor,yaz sıcaklarından içim almıyor,vs vs gibi salla bişeyler.
Ben de yedim kız bu sefer
Dereotlu kabak yemeği
Gayet iyi yaa
Afiyet olsun canım.Ben de çok severim dereotlu kabak yemeğini.
Kabak bizim milli yemeğimiz olur.Özellikle perşembe akşamları menülerinde çok görürsün tartı öncesi çok iyi gelir.
Afiyet olsun canım.Etiform yerine daha sağlıklı birşeyler koysan sanki daha iyi olur. Tadı suntadan hallice ama kalorisi yüksek sayılır. Tatsız tuzsuz birşeyi yiyene kadar akşamdan 2 ince dilim tam buğday ekmeğine sandviç hazırlayıp iş yerinde kahvaltını onunla yapsan ,hatta sabahtan bir yumurta haşlayıp sandviçine eklesen çok daha doyurucu kahvaltı olur.
Ara öğün olarak da kuru yemiş yersin.
Menüdeki peynirli helva nedir kuzumceza geliyor.30 dakikalık nur topu gibi cezan oldu hayırlu uğurlu olsun
Şekeri çıkarmamış mıydın hayatındab datlum:))
Bir de ceza sporunu yaptığın spor puanından düştün mü?

Öncelikle geçmiş olsun
Bir an bahane sandım
Daha da çok dikkat etmelisin
Şekeri çıkarmadım da tatlıyı çıkarmıştım
Puandan mo düşüyoruz bi de yandık
Peynirli diil
Peynir helvası
Evet ya tam buğday ekmeği alsam iyi olur
30 dak daha mı.
Yarın akşam çıkarıyım ben bu puanları şuan kafam almıyor

Teşekkür ederim canım
Höşmerim mi yidin ne yedin
Ceza olarak verilen sporlar yarışmadaki puanlamaya dahil değil canım.
Kahvaltını güzel yaparsan çok daha kolay olur canım.Evde hazırlayıp götürmek hem daha hijyenik hem de daha sağlıklı.
Senin rakibin nerede ola ki?

Bizde de dün dolu , bugün yağmur gök gürültüsü var.
Dün bu fotoyu pencereden çekmiştim.Komşularım sevgiyle dolu mücadelesindeydiler.

Facede de görmüştüm türevlerini
Bu arada yarım saat de zumba yaptım 105 puan. Ben az önce cardioyu yanlis hesaplamisim ☺ 30dkx5=150 olacak ☺
1 saat de ev işi vardı 20 puan. Toplam 275 puan
fattylamb94 @yolcukardelen

Afiyet olsun canım
Aaa yarın kabak olmadan olur mu
Yoksa nereye gidecek bi çuval kabak
yok artık daha nelerSen niye yoruyorsun ki kendini canım koyamam ben sana ve minik totişine

İyi geceler :)
Yarin cok yogun olacak, yazamam diye yatmadan menumu hemen paylasayim:
esperenzaa

Sabah: 1 buyuk bardak tarçınlı, yağsız süt.
Öglen: 1 su bardağı yogurt ve 1 salata
İkindi: karısık kuruyemis 1-2 avuç civari
Akşam: 1 avuç kan üzümü ve karışık tost

1,5 lt su ( 2'ye çıkarım, çok su içen biriyim aslında)
Spor: 53 dakika yurumusum, 4700 adım diyor. Hızlı hızlı yurudum ama alısveris icindi. Bu spordan sayılır mı?

Bi de çok kahve içiyorum en az 5 bardak ictim bugun de.. Azaltmam lazim
Yine pek saglikli bir gün geciremedik ama azzzcik duzeldi, umudumuz yarina

Sabah(10.00 gibi)
2 yumurtadan omlet, 1,5 tam buğday ekmeği( ev yapımı fitcivciv ) kaymak bal doğaldı
Ara biberiye çayı
Akşam(16)
Mangal pirzola biber patlıcan salata 1 bardak da ayran
Ara biberiye çayı
Ara sade Türk kahvesi
Sonra
Misafirlikte çok ince bir dilim mozaik pasta ve bir erik( kuzenimin bana hazırladığı tabağı almamak için kızımı emzirmeye gittim, sonra kendime çok çok ince dilim kestim ve bir de kurabiye koydum ama oğluma bakma bahanesiyle tabağı masaya koyarken çaktırmadan geri koydum kurabiyeyi bir sürü ısrar yine ama ay çok yedim nasıl güzel olmuş dedimNormalde yemezdim ama senin yaptıklarına dayanamadım dedim)
Spor: 1000 ip 200 puan
3000 adım 45 puan
15dk kol bacak basen 30 puan
TOPLAM 275 puan
esperenzaa fattylamb94 cgdmk Azyiyen_azimli
Bu arada bu sadece dışarda attığım adımlar, gün içinde evdedir çok aktifim ama tel üzerimde olmadığından bilmiyorum.adımölçer sipariş ettim, ipin yanında 10000 adımı da şart koyacağım kendime

İpe ne gerek var, memiktolar sarkmasın ☺

Ama normal ekmek var. O tam buğday ekmeği dediğin tam olarak nasıl. Fotosunu atamaz mısın. Bi sürü ekmek çeşidi var.ceza olayını anladım eklenmicek. Olanı da çıkarayım
Ben de dün onu soracaktım baktım öğlene doğru giriş yapmış en son . O yüzden merakım gitti :)) dün yoğundu belki de ... bıgün mutlaka girer die düşünüyorum

aH ŞU GEREKSİZ ISRARLAR BANA DA MANTI İÇİN YAPILDI AMA DÜŞMEDİM TUFAYA :)

Yaaa sorma kabağım az kaldı ☺
Totisim dün cayır cayır yandı terden, garibim yayılmaya alışkın
Bence sürprizlerden vazgeçip yay gitsin
İpe ne gerek var, memiktolar sarkmasın ☺
İki tane sütyen giyiyorum
aH ŞU GEREKSİZ ISRARLAR BANA DA MANTI İÇİN YAPILDI AMA DÜŞMEDİM TUFAYA :)
ben kırmak istemiyorum, yılda bir ne geliyorum, gündüz çalışan çok yoğun insanlar ve sırf benim için bir sürü hazırlık yapıyorlar.ben de kırmadan yemiş gibi yaparak kurtarıyorumAkşam da arkadaşa gideceğim ama mesela arayıp bir şey yemem yapma diyeceğim ona nazım geçer bir de evde zaten, yaparsa da uyarmıştım diyeceğim

Bence bu hafta çok güzel kilo verdin canım sen ben anca 58 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…