- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Arkadaşın kendisi iradesiz olunca etrafındaki herkesin öyle olmasını istiyor galiba.Hiç oralı olma canım.Doğru diosun
Kıskançlar dedin de aklıma geldi
Geçen arkadaşla karar verdik zayıflayalım die
Birbirimize destek olalım
Bi iki sorduk birbirimize o hemen pes etti
Bıgün de laf çarpıo
Neymiş onun ikram ettiği ufacık bisküvileri yemiyormuşum da amirin verdiği çikolatayı yiyomuşum. Dedim yemedim ki size ikram ediyorum . Aldım sadece
Resmen yememi istiyo
İnsan ayıp olmasın die, bak ne güzel abur cuburu kestin der
Resmen hissettim
Şeker olayını demişsin ama allah korusun 40 kere de denmez ki
Ben o bahaneyi yapamam
Başka bahane bulurum artık
Afiyet olsun canım.Ben de çok severim dereotlu kabak yemeğini.Ben de yedim kız bu sefer
Dereotlu kabak yemeği
Gayet iyi yaa
Afiyet olsun canım.Eki Görüntüle 2162483 Eki Görüntüle 2162482 @philosophergirlfattylamb94 esperenzaa cgdmk
Bıgün ki yiyeceklerrrrrr
Sporrrrrrr
Kaloriiiiii ve puanlama
70 dak yavaş tempo 70 puan
30 dak ev işi 10 puan
30 dak egzersiz 60 puan
Toplam 140 puan
Öncelikle geçmiş olsunArkadaşın kendisi iradesiz olunca etrafındaki herkesin öyle olmasını istiyor galiba.Hiç oralı olma canım.
Canım ben tip 2 diyabetliyim zaten.Yalan da değil aslında.Yediğime,içtiğime kiloma dikkat etmezsem tip 1 olabilirim.
Mideme dokunuyor,yaz sıcaklarından içim almıyor,vs vs gibi salla bişeyler.
Afiyet olsun canım.Ben de çok severim dereotlu kabak yemeğini.
Kabak bizim milli yemeğimiz olur.Özellikle perşembe akşamları menülerinde çok görürsüntartı öncesi çok iyi gelir.
Afiyet olsun canım.Etiform yerine daha sağlıklı birşeyler koysan sanki daha iyi olur. Tadı suntadan hallice ama kalorisi yüksek sayılır. Tatsız tuzsuz birşeyi yiyene kadar akşamdan 2 ince dilim tam buğday ekmeğine sandviç hazırlayıp iş yerinde kahvaltını onunla yapsan ,hatta sabahtan bir yumurta haşlayıp sandviçine eklesen çok daha doyurucu kahvaltı olur.
Ara öğün olarak da kuru yemiş yersin.
Menüdeki peynirli helva nedir kuzumceza geliyor.30 dakikalık nur topu gibi cezan oldu hayırlu uğurlu olsun
Şekeri çıkarmamış mıydın hayatındab datlum:))
Bir de ceza sporunu yaptığın spor puanından düştün mü?
Öncelikle geçmiş olsun
Bir an bahane sandım
Daha da çok dikkat etmelisin
Şekeri çıkarmadım da tatlıyı çıkarmıştım
Puandan mo düşüyoruz bi de yandık
Peynirli diil
Peynir helvası
Evet ya tam buğday ekmeği alsam iyi olur
30 dak daha mı.
Yarın akşam çıkarıyım ben bu puanları şuan kafam almıyor
Bizde de dün dolu , bugün yağmur gök gürültüsü var.Cok sicak coookk bugün derece 40i gösterdi
Bizde de dün dolu , bugün yağmur gök gürültüsü var.
Dün bu fotoyu pencereden çekmiştim.Komşularım sevgiyle dolu mücadelesindeydiler.
Hosbuldukk
Afiyet olsun canımMenü
Kahvaltıdan önce kahve
Kahvaltı yoğurt
Akşam
Taze fasulye
Tavuk sote
Yoğurt
2400-2800 su olur
500 bitki çayı
Kahve
esperenzaa @yolcukardelen
30 dakika cardio 30 puanfattylamb94
1 saat ev işi 20 puan
Toplam 50 puan
Ayaklarım ağridi, epey hantallasmisim, 10 bin adım bugün zor ☺
Yoksa nereye gidecek bi çuval kabakAaa yarın kabak olmadan olur mu
yok artık daha neler
Facede de görmüştüm türevlerini
Bu arada yarım saat de zumba yaptım 105 puan. Ben az önce cardioyu yanlis hesaplamisim ☺ 30dkx5=150 olacak ☺
1 saat de ev işi vardı 20 puan. Toplam 275 puan
fattylamb94 @yolcukardelen
Yaaa sorma kabağım az kaldı ☺Afiyet olsun canım
Yoksa nereye gidecek bi çuval kabak
yok artık daha nelerSen niye yoruyorsun ki kendini canım koyamam ben sana ve minik totişine
İpe ne gerek var, memiktolar sarkmasın ☺Sabah(10.00 gibi)
2 yumurtadan omlet, 1,5 tam buğday ekmeği( ev yapımıfitcivciv ) kaymak bal doğaldı
Ara biberiye çayı
Akşam(16)
Mangalpirzola biber patlıcan salata 1 bardak da ayran
Ara biberiye çayı
Ara sade Türk kahvesi
Sonra
Misafirlikte çok ince bir dilim mozaik pasta ve bir erik( kuzenimin bana hazırladığı tabağı almamak için kızımı emzirmeye gittim, sonra kendime çok çok ince dilim kestim ve bir de kurabiye koydum ama oğluma bakma bahanesiyle tabağı masaya koyarken çaktırmadan geri koydum kurabiyeyibir sürü ısrar yine ama ay çok yedim nasıl güzel olmuş dedim Normalde yemezdim ama senin yaptıklarına dayanamadım dedim )
Spor: 1000 ip 200 puan
3000 adım 45 puan
15dk kol bacak basen 30 puan
TOPLAM 275 puan
esperenzaa fattylamb94 cgdmk Azyiyen_azimli
Bu arada bu sadece dışarda attığım adımlar, gün içinde evdedir çok aktifim ama tel üzerimde olmadığından bilmiyorum.adımölçer sipariş ettim, ipin yanında 10000 adımı da şart koyacağım kendime
Ama normal ekmek var. O tam buğday ekmeği dediğin tam olarak nasıl. Fotosunu atamaz mısın. Bi sürü ekmek çeşidi var.ceza olayını anladım eklenmicek. Olanı da çıkarayımTeşekkür ederim canım
Höşmerim mi yidin ne yedin
Ceza olarak verilen sporlar yarışmadaki puanlamaya dahil değil canım.
Kahvaltını güzel yaparsan çok daha kolay olur canım.Evde hazırlayıp götürmek hem daha hijyenik hem de daha sağlıklı.
Senin rakibin nerede ola ki?
Günaydın kızlarrrrbakalım bugün neler yicez
Sabah(10.00 gibi)
2 yumurtadan omlet, 1,5 tam buğday ekmeği( ev yapımıfitcivciv ) kaymak bal doğaldı
Ara biberiye çayı
Akşam(16)
Mangalpirzola biber patlıcan salata 1 bardak da ayran
Ara biberiye çayı
Ara sade Türk kahvesi
Sonra
Misafirlikte çok ince bir dilim mozaik pasta ve bir erik( kuzenimin bana hazırladığı tabağı almamak için kızımı emzirmeye gittim, sonra kendime çok çok ince dilim kestim ve bir de kurabiye koydum ama oğluma bakma bahanesiyle tabağı masaya koyarken çaktırmadan geri koydum kurabiyeyibir sürü ısrar yine ama ay çok yedim nasıl güzel olmuş dedim Normalde yemezdim ama senin yaptıklarına dayanamadım dedim )
Spor: 1000 ip 200 puan
3000 adım 45 puan
15dk kol bacak basen 30 puan
TOPLAM 275 puan
esperenzaa fattylamb94 cgdmk Azyiyen_azimli
Bu arada bu sadece dışarda attığım adımlar, gün içinde evdedir çok aktifim ama tel üzerimde olmadığından bilmiyorum.adımölçer sipariş ettim, ipin yanında 10000 adımı da şart koyacağım kendime
Bence sürprizlerden vazgeçip yay gitsinYaaa sorma kabağım az kaldı ☺
Totisim dün cayır cayır yandı terden, garibim yayılmaya alışkın
İki tane sütyen giyiyorumİpe ne gerek var, memiktolar sarkmasın ☺
ben kırmak istemiyorum, yılda bir ne geliyorum, gündüz çalışan çok yoğun insanlar ve sırf benim için bir sürü hazırlık yapıyorlar.ben de kırmadan yemiş gibi yaparak kurtarıyorumaH ŞU GEREKSİZ ISRARLAR BANA DA MANTI İÇİN YAPILDI AMA DÜŞMEDİM TUFAYA :)
Bence sürprizlerden vazgeçip yay gitsin
İki tane sütyen giyiyorum
ben kırmak istemiyorum, yılda bir ne geliyorum, gündüz çalışan çok yoğun insanlar ve sırf benim için bir sürü hazırlık yapıyorlar.ben de kırmadan yemiş gibi yaparak kurtarıyorumAkşam da arkadaşa gideceğim ama mesela arayıp bir şey yemem yapma diyeceğim ona nazım geçer bir de evde zaten, yaparsa da uyarmıştım diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?