Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınnnn
Kutsal cuma öncesi kritik perşembeyi iyi değerlendirin olur mu canlarım?
Bugünü hafif geçirin,akşama karbonhidrattan ,ağır ve hazmı zor yiyeceklerden uzak durun.
Yarın tartı bildirimleri de en geç 14:00’te
yapılmalı.
Çok ekstrem bir durum olursa 15:00’e kadar beklerim ,paylaşımda bulunmayanı takım içindeki durumuna göre izne ayırırım.
Güzel mutlu bol eksili bir gün geçirin e mi?

Ben iki sutyen giysem burnuma değer

Bence bu hafta çok güzel kilo verdin canım sen ben anca 58 oldum
Canım sen regl olamadığın için yavaşladın ve bizim duraklamamız 58de sanırım, ben de çok dolandım oralarda ama spor çok fark ettirdi benden söylemesi
Günaydın kaptaniçemNe demek
Ben iki sutyen giysem burnuma değer
yok yan bak mi dene daha sıkı tutuyor hatta varsa üstüne sporcu sütyeni dene yarım atlet gibi olandan.ben de getirmemiştim onu bugün yenisini alıp onunla çalışacağım diğerleri o kadar sıkı tutmuyor

Bu spor bi harika dostun
Sultan coştun anammmaşallah canım.
Sporundab anladığım:ip de atlatacağım,10 bin adım da atacağım eyy rakiplerim siz kimsiniz yaaa

eVET CANIM İNİYORUM ŞİŞİYORUM KASIKLARIM AĞRIYOR GEÇİYOR SİNİRLERİM ALT ÜST GELSEDE RAHATLASAM

Öğünlerin ara öğün gibi canım.Çok aç bırakıyorsun kendini. Akşam tost da olmamış .Düne göre daha iyi tabi.
Kahve miktarın çok fazka canım bu kadar çok kafein hem uy
Fırınlarda var yada marketlerde uno’nun tam buğday,tam tahıllı ekmekleri var canım.Bizim hamarat kızlarımızdan yapanlar da var.Senin rakiben gibi:)

Hiçbir şey yememişsin ya akşam.Boş bir gün geçirdiğin için simidi görmedim:)
Spor yap civciv demekten dilimde tüy bitti yaw.

Bu spor bi harika dostun

Sultan coştun anammmaşallah canım.
Sporundab anladığım:ip de atlatacağım,10 bin adım da atacağım eyy rakiplerim siz kimsiniz yaaa
Ama bu akşam yapmasam mı diyorum, tartı öncesi ödem yapar diye korkuyorum. Ya da sadece zumba yapayim.o yormadi beni ama terletti

PAZARTESİ VERİYORUM STARTI İNŞ BU HAFTA ÇOK YORGUNUM @ESPERENZAM BİR PAZAR DİNLENMEDİ Mİ HAFTA İÇİ PERT GEZİYORUM MALUM PAZAR GECE 12 YE KADAR TEMİZLİK YAPTIM İŞ YERİM MASABAŞI GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA DEĞİL SÜREKLİ ÇAY KAHVE SERVİSİ YAPIYORUM ÖZEL SEKTÖR SADECE BİR İŞ VERMİYOR SEKRETERLİK HESAP KİTAP GARSONLUK YOK YOK :)

Özel sektör maalesef insanın canını çıkarana kadar az para verip çok emek sömürebiliyor.Kolay gelsin canım.
Çok güzel kilo verdin biraz da sıkılaşman lazım canım.bir başladan alışırsın değişimi gördükçe daha da gaza gelirsin canım.

Çok geç vakitte olmamak şartıyla gün içinde zumba yapabilirsin canım.Gece zorlama iyice dinlen bence canım.
Tamamdır
Gece erken yatıp uykumu alayım, gece 3ten beri uyanigim. Minik uyumadi. Hala da uyumuyor klimanin altinda bile.
Ben gündüz yaparim sporumu, gece de inşallah mışıl mışıl uyuyup yarina çok iyi rakam soylicem insallah ❤☺

becezey neredesin ya.Olmuyor bu böyle Takıma uğradığın,menü paylaştığın yok.bıraktıysan,izne ayrılmak istiyorsan söyleyebilirsin.zaten yarın da böyle olursan ben izne ayıracağım .

eVET CANIM 10 YILA KADARDIR DA AYNI YERDEYİM MAAŞIMI SÖYLEMEYEYİM YAPACAK BİŞİ YOK İŞSİZLİK DİZ BOYU ..tEK SEVİNDİĞİM SSK CUMARTESİ YARIM GÜN OLSA YİNE NEFES ALCAM CUMARTESİDE TAM GÜN

Sıcaklardan mı uyumuyor minik oğlun
Diş,büyüme atağı vs sıkıntısı mı var ki?
Yaz sıcağı hele ki sizin yaşadığınız yerin sıcağı koca koca insanları mahvediyor senin minnak ne yapsın.
Sağlığı yerinde olsun da önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…