- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben iki sutyen giysem burnuma değerBence sürprizlerden vazgeçip yay gitsin
İki tane sütyen giyiyorum
ben kırmak istemiyorum, yılda bir ne geliyorum, gündüz çalışan çok yoğun insanlar ve sırf benim için bir sürü hazırlık yapıyorlar.ben de kırmadan yemiş gibi yaparak kurtarıyorumAkşam da arkadaşa gideceğim ama mesela arayıp bir şey yemem yapma diyeceğim ona nazım geçer bir de evde zaten, yaparsa da uyarmıştım diyeceğim
Canım sen regl olamadığın için yavaşladın ve bizim duraklamamız 58de sanırım, ben de çok dolandım oralarda ama spor çok fark ettirdi benden söylemesiBence bu hafta çok güzel kilo verdin canım sen ben anca 58 oldum
Günaydın kaptaniçemGünaydınnnn
Kutsal cuma öncesi kritik perşembeyi iyi değerlendirin olur mu canlarım?
Bugünü hafif geçirin,akşama karbonhidrattan ,ağır ve hazmı zor yiyeceklerden uzak durun.
Yarın tartı bildirimleri de en geç 14:00’te
yapılmalı.
Çok ekstrem bir durum olursa 15:00’e kadar beklerim ,paylaşımda bulunmayanı takım içindeki durumuna göre izne ayırırım.
Güzel mutlu bol eksili bir gün geçirin e mi?
yok yan bak mi dene daha sıkı tutuyor hatta varsa üstüne sporcu sütyeni dene yarım atlet gibi olandan.ben de getirmemiştim onu bugün yenisini alıp onunla çalışacağım diğerleri o kadar sıkı tutmuyorBen iki sutyen giysem burnuma değer
Facede de görmüştüm türevlerini
Bu arada yarım saat de zumba yaptım 105 puan. Ben az önce cardioyu yanlis hesaplamisim ☺ 30dkx5=150 olacak ☺
1 saat de ev işi vardı 20 puan. Toplam 275 puan
@fattylamb94 @yolcukardelen
Sultan coştun anammSabah(10.00 gibi)
2 yumurtadan omlet, 1,5 tam buğday ekmeği( ev yapımıfitcivciv ) kaymak bal doğaldı
Ara biberiye çayı
Akşam(16)
Mangalpirzola biber patlıcan salata 1 bardak da ayran
Ara biberiye çayı
Ara sade Türk kahvesi
Sonra
Misafirlikte çok ince bir dilim mozaik pasta ve bir erik( kuzenimin bana hazırladığı tabağı almamak için kızımı emzirmeye gittim, sonra kendime çok çok ince dilim kestim ve bir de kurabiye koydum ama oğluma bakma bahanesiyle tabağı masaya koyarken çaktırmadan geri koydum kurabiyeyibir sürü ısrar yine ama ay çok yedim nasıl güzel olmuş dedim Normalde yemezdim ama senin yaptıklarına dayanamadım dedim )
Spor: 1000 ip 200 puan
3000 adım 45 puan
15dk kol bacak basen 30 puan
TOPLAM 275 puan
esperenzaa @fattylamb94 cgdmk @Azyiyen_azimli
Bu arada bu sadece dışarda attığım adımlar, gün içinde evdedir çok aktifim ama tel üzerimde olmadığından bilmiyorum.adımölçer sipariş ettim, ipin yanında 10000 adımı da şart koyacağım kendime
Canım sen regl olamadığın için yavaşladın ve bizim duraklamamız 58de sanırım, ben de çok dolandım oralarda ama spor çok fark ettirdi benden söylemesi
Günaydın kaptaniçemNe demek
yok yan bak mi dene daha sıkı tutuyor hatta varsa üstüne sporcu sütyeni dene yarım atlet gibi olandan.ben de getirmemiştim onu bugün yenisini alıp onunla çalışacağım diğerleri o kadar sıkı tutmuyor
Öğünlerin ara öğün gibi canım.Çok aç bırakıyorsun kendini. Akşam tost da olmamış .Düne göre daha iyi tabi.İyi geceler :)
Yarin cok yogun olacak, yazamam diye yatmadan menumu hemen paylasayim:
esperenzaa
Sabah: 1 buyuk bardak tarçınlı, yağsız süt.
Öglen: 1 su bardağı yogurt ve 1 salata
İkindi: karısık kuruyemis 1-2 avuç civari
Akşam: 1 avuç kan üzümü ve karışık tost
1,5 lt su ( 2'ye çıkarım, çok su içen biriyim aslında)
Spor: 53 dakika yurumusum, 4700 adım diyor. Hızlı hızlı yurudum ama alısveris icindi. Bu spordan sayılır mı?
Bi de çok kahve içiyorum en az 5 bardak ictim bugun de.. Azaltmam lazim
Yine pek saglikli bir gün geciremedik ama azzzcik duzeldi, umudumuz yarina
Fırınlarda var yada marketlerde uno’nun tam buğday,tam tahıllı ekmekleri var canım.Bizim hamarat kızlarımızdan yapanlar da var.Senin rakiben gibi:)Ama normal ekmek var. O tam buğday ekmeği dediğin tam olarak nasıl. Fotosunu atamaz mısın. Bi sürü ekmek çeşidi var.ceza olayını anladım eklenmicek. Olanı da çıkarayım
Ben de dün onu soracaktım baktım öğlene doğru giriş yapmış en son . O yüzden merakım gitti :)) dün yoğundu belki de ... bıgün mutlaka girer die düşünüyorum
Hiçbir şey yememişsin ya akşam.Boş bir gün geçirdiğin için simidi görmedim:)Dünkü menüm
sabah
yarım simit
2 3 dilim peynir
şekersiz çay
kuru kayısı
öğlen
1 tabak mercimek çorbası
SALATA
akşam
1 avuç leblebi akşam canım istemedi bişi
2 litreye yakın suesperenzaa @fattylamb94 @medgic26
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın:)Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Ama bu akşam yapmasam mı diyorum, tartı öncesi ödem yapar diye korkuyorum. Ya da sadece zumba yapayim.o yormadi beni ama terlettiBu spor bi harika dostun
Sultan coştun anammmaşallah canım.
Sporundab anladığım:ip de atlatacağım,10 bin adım da atacağım eyy rakiplerim siz kimsiniz yaaa
Akşam mı öğlen mi? Akşama ise yememeni tavsiye ederim.Yarın tartıda biraz artış gösterebilir.Öğlen ise kontrollü yiyebilirsin canım.
Öğünlerin ara öğün gibi canım.Çok aç bırakıyorsun kendini. Akşam tost da olmamış .Düne göre daha iyi tabi.
Kahve miktarın çok fazka canım bu kadar çok kafein hem uy
Fırınlarda var yada marketlerde uno’nun tam buğday,tam tahıllı ekmekleri var canım.Bizim hamarat kızlarımızdan yapanlar da var.Senin rakiben gibi:)
Hiçbir şey yememişsin ya akşam.Boş bir gün geçirdiğin için simidi görmedim:)
Spor yap civciv demekten dilimde tüy bitti yaw.
Akşam mı öğlen mi? Akşama ise yememeni tavsiye ederim.Yarın tartıda biraz artış gösterebilir.Öğlen ise kontrollü yiyebilirsin canım.
Çok geç vakitte olmamak şartıyla gün içinde zumba yapabilirsin canım.Gece zorlama iyice dinlen bence canım.Ama bu akşam yapmasam mı diyorum, tartı öncesi ödem yapar diye korkuyorum. Ya da sadece zumba yapayim.o yormadi beni ama terletti
Özel sektör maalesef insanın canını çıkarana kadar az para verip çok emek sömürebiliyor.Kolay gelsin canım.PAZARTESİ VERİYORUM STARTI İNŞ BU HAFTA ÇOK YORGUNUM @ESPERENZAM BİR PAZAR DİNLENMEDİ Mİ HAFTA İÇİ PERT GEZİYORUM MALUM PAZAR GECE 12 YE KADAR TEMİZLİK YAPTIMİŞ YERİM MASABAŞI GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA DEĞİL SÜREKLİ ÇAY KAHVE SERVİSİ YAPIYORUM ÖZEL SEKTÖR SADECE BİR İŞ VERMİYOR SEKRETERLİK HESAP KİTAP GARSONLUK YOK YOK :)
TamamdırÇok geç vakitte olmamak şartıyla gün içinde zumba yapabilirsin canım.Gece zorlama iyice dinlen bence canım.
İyiyim canım birikmişler işleri toplamaya çalışıyorum.Günaydın canım iyiyim sen nasılsın:)
Özel sektör maalesef insanın canını çıkarana kadar az para verip çok emek sömürebiliyor.Kolay gelsin canım.
Çok güzel kilo verdin biraz da sıkılaşman lazım canım.bir başladan alışırsın değişimi gördükçe daha da gaza gelirsin canım.
Sıcaklardan mı uyumuyor minik oğlunTamamdır
Gece erken yatıp uykumu alayım, gece 3ten beri uyanigim. Minik uyumadi. Hala da uyumuyor klimanin altinda bile.
Ben gündüz yaparim sporumu, gece de inşallah mışıl mışıl uyuyup yarina çok iyi rakam soylicem insallah ❤☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?