Allah kolaylık ve sabır versin canım. Evet ctesin bari yarım gün olsa iyi ama dediğin gibi is bulmak kolay degil.eVET CANIM 10 YILA KADARDIR DA AYNI YERDEYİM MAAŞIMI SÖYLEMEYEYİMYAPACAK BİŞİ YOK İŞSİZLİK DİZ BOYU ..tEK SEVİNDİĞİM SSK CUMARTESİ YARIM GÜN OLSA YİNE NEFES ALCAM CUMARTESİDE TAM GÜN
Bir pazar gününde ne yapabilirsin kieVET CANIM 10 YILA KADARDIR DA AYNI YERDEYİM MAAŞIMI SÖYLEMEYEYİMYAPACAK BİŞİ YOK İŞSİZLİK DİZ BOYU ..tEK SEVİNDİĞİM SSK CUMARTESİ YARIM GÜN OLSA YİNE NEFES ALCAM CUMARTESİDE TAM GÜN
Kolay gelsin bi daha da karabatak gibi kaybolduğunu görmeyeyimİyiyim canım birikmişler işleri toplamaya çalışıyorum.
evet canım özel sektör çok zor ama devlette istemiyorumAllah kolaylık ve sabır versin canım. Evet ctesin bari yarım gün olsa iyi ama dediğin gibi is bulmak kolay degil.
Allah kolaylık ve sabır versin canım. Evet ctesin bari yarım gün olsa iyi ama dediğin gibi is bulmak kolay degil.
Bir pazar gününde ne yapabilirsin kiçok zormuş canım.45 saatin çok çok üstünde çalışmaların var.Allah kolaylık versin.İşsizlik çok fazla ve herşey çok pahalı ve herşeye zamlar geldikçe geliyor.
Allah kolaylık versin canım
Tamam kaptanım.Buralarda olacağım.Kolay gelsin bi daha da karabatak gibi kaybolduğunu görmeyeyim
Çok çok fazlaymış canımSabah yedi akşam altıbuçuk yedi gibi eve giriş .
Tamam kaptanım.Buralarda olacağım.
Hahahaha seninle ask olmaz canim evliyim benDiyetten çok spora oldu o özenakşam yine davetliyiz inşallah atlatabilirim yine Sporu da gitmeden yapmaya çalışacağım Ben de öptüm kocaman kocaman
aşk olsun canım benim öyle demek istemedimhak edene kem bakmak meziyettir bence ve benim bu aralar ihtiyacım var da biraz
Ayyy nurludur kiz benim gözümAra öğünün bundan çok muO ara öğün değil bildiğin ana öğün olmuş canım.
ay yüzlü nur gözlü çiğdemim
Afiyet olsun canım.Menün şahana.Spor da gelmiş .Adımların haricindeki spor senin tartıyı uçuşa geçirecek
Sana bundan sonra çidonur diyelim bariAyyy nurludur kiz benim gözümadimi nur goymayan ailem utansın hahaha cuma korkuyorum aldim cunku kiloo bi 103 olsam keskemmm fena darliyom kendimi kiziyom her sabah aynada savaş var... ama toparlarim ben inşallah
sağlık olsun aynen dediğin gibi civcivimSağlık olsun canısı
Ayyy nurludur kiz benim gözümadimi nur goymayan ailem utansın hahaha cuma korkuyorum aldim cunku kiloo bi 103 olsam keskemmm fena darliyom kendimi kiziyom her sabah aynada savaş var... ama toparlarim ben inşallah
Az kaldı civcivim hedefine ulaşmanahiç morelini bozma canım zaten bayram da herkes bozdu diyeti hepimiz yeni toparladık yoktun ama bişi kaçırmadınözüne dön bebişim
Az kaldı civcivim hedefine ulaşmana
Heyecan var mı kız? Hedefine ulaşınca öncesi ve sonrası fotolarından atsana bebekim.Yüzünü istersen kapat ama bizi yeni şahane fiziğinden mahrum bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?