Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eVET CANIM 10 YILA KADARDIR DA AYNI YERDEYİM MAAŞIMI SÖYLEMEYEYİM YAPACAK BİŞİ YOK İŞSİZLİK DİZ BOYU ..tEK SEVİNDİĞİM SSK CUMARTESİ YARIM GÜN OLSA YİNE NEFES ALCAM CUMARTESİDE TAM GÜN
Allah kolaylık ve sabır versin canım. Evet ctesin bari yarım gün olsa iyi ama dediğin gibi is bulmak kolay degil.

eVET CANIM 10 YILA KADARDIR DA AYNI YERDEYİM MAAŞIMI SÖYLEMEYEYİM YAPACAK BİŞİ YOK İŞSİZLİK DİZ BOYU ..tEK SEVİNDİĞİM SSK CUMARTESİ YARIM GÜN OLSA YİNE NEFES ALCAM CUMARTESİDE TAM GÜN
Bir pazar gününde ne yapabilirsin ki çok zormuş canım.45 saatin çok çok üstünde çalışmaların var.Allah kolaylık versin.İşsizlik çok fazla ve herşey çok pahalı ve herşeye zamlar geldikçe geliyor.
Allah kolaylık versin canım

Sabah yedi akşam altıbuçuk yedi gibi eve giriş .

Hahahaha seninle ask olmaz canim evliyim ben saka yapiom sultanimmm muckk ugrasiyorum ayolll

Ayyy nurludur kiz benim gözüm adimi nur goymayan ailem utansın hahaha cuma korkuyorum aldim cunku kiloo bi 103 olsam keskemmm fena darliyom kendimi kiziyom her sabah aynada savaş var... ama toparlarim ben inşallah

Ayyy nurludur kiz benim gözüm adimi nur goymayan ailem utansın hahaha cuma korkuyorum aldim cunku kiloo bi 103 olsam keskemmm fena darliyom kendimi kiziyom her sabah aynada savaş var... ama toparlarim ben inşallah
Sana bundan sonra çidonur diyelim bari
Toparlarsın canım sen,kaç kilo verdin buna odaklan, hiç moralini bozma kuşum.Leslie’ye de başladın ki adımların hep çok iyiydi.Biraz sıkıntı nedeniyle dengen şaştı .Benim azimli minnak çiğdem nur’um ve azminin yapamayacağı şey yok .
Sağlık olsun canısı
sağlık olsun aynen dediğin gibi civcivim

hiç morelini bozma canım zaten bayram da herkes bozdu diyeti hepimiz yeni toparladık yoktun ama bişi kaçırmadın özüne dön bebişim

hiç morelini bozma canım zaten bayram da herkes bozdu diyeti hepimiz yeni toparladık yoktun ama bişi kaçırmadın özüne dön bebişim
Az kaldı civcivim hedefine ulaşmana
Heyecan var mı kız? Hedefine ulaşınca öncesi ve sonrası fotolarından atsana bebekim.Yüzünü istersen kapat ama bizi yeni şahane fiziğinden mahrum bırakma

Azyiyen_azimli hastaydın en son geçmiş olsun canım ama takım kurallarına uymuyorsun canım.Bu böyle olmuyor bir an önce kurallara uyup menü paylaşımı,yeterli katılım ve kilo vermeni istiyorum.Aksi takdirde seni de istemeyerek olsa izne çıkaracağım.
Benim yerime kendini koymanı rica ediyorum.Benim yerimde sen olsan ne yapardın bir düşün tatlım olur mu?

*Geçen cumadan bugüne mesaj sayın :24
Bu mesajların 8 tanesi cuma gününe ait.Doğru düzgün menü paylaşımın yok.

Son düzenleme:
Az kaldı civcivim hedefine ulaşmana
Heyecan var mı kız? Hedefine ulaşınca öncesi ve sonrası fotolarından atsana bebekim.Yüzünü istersen kapat ama bizi yeni şahane fiziğinden mahrum bırakma

Az kaldı canım özelden atarım inş buraya koymam ama 55 e geleyim 53 hedefi de düşünüyorum Eylül e kadar buralardayım inş. hedef 53 e inerse yine listede mi olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…