Tekrar ediyorum arkadaşlar yarın kilo bildirimi en geç 14:00’te (ekstrem durum halinde 15:00) mutlak surette yapılmalıdır.
Diyet kısmı sekteye uğrayınca sporla yola koymaya çalışıyorum canım ben deBu spor bi harika dostun
Sultan coştun anammmaşallah canım.
Sporundab anladığım:ip de atlatacağım,10 bin adım da atacağım eyy rakiplerim siz kimsiniz yaaa
Valla benimki gelmedi bu ay nasıl gerginim seni düşünemiyorum canım inşallah gelir bir an önceeVET CANIM İNİYORUM ŞİŞİYORUM KASIKLARIM AĞRIYOR GEÇİYOR SİNİRLERİM ALT ÜST GELSEDE RAHATLASAM
Akşam yeme canım
ha evli olmasan olacak yaniHahahaha seninle ask olmaz canim evliyim bensaka yapiom sultanimmm muckk ugrasiyorum ayolll
Hedefinin altına düştüğünde de listede olabilirsin canım.Benim de 65,5’tu 63,9 ile mezun oldum.Az kaldı canım özelden atarım inş buraya koymam ama 55 e geleyim 53 hedefi de düşünüyorumEylül e kadar buralardayım inş. hedef 53 e inerse yine listede mi olcam
biliyorum canım seniEn erken hep ben yapıyorum canım
gözümüz aydın .davul zurna ile kutlamalara başlayalımGeliyor geliyor halam geliyor: D
Onu ben de merak ediyorum, 55 yazdin hedefi ama asıl hedefim 49-50. Mezun olmayıp izne ayrilsam 6 temmuzda olur muAz kaldı canım özelden atarım inş buraya koymam ama 55 e geleyim 53 hedefi de düşünüyorumEylül e kadar buralardayım inş. hedef 53 e inerse yine listede mi olcam
Gözün aydın ☺Geliyor geliyor halam geliyor: D
Esperenzam sabahtan beri sporlara bakıyorum bayılazağım@Rzgrece
fattylamb94
Hatunlar neredesiniz,ne yapmaktasınız?
Elif kuzum doğruyu söyle uyuyon mu?
Menü nerede ve yarına bana şahane bir eksilmenin müjdesini verecek misin?
Teşekkür ederimmmÖğünlerin ara öğün gibi canım.Çok aç bırakıyorsun kendini. Akşam tost da olmamış .Düne göre daha iyi tabi.
Kahve miktarın çok fazka canım bu kadar çok kafein hem uy
Fırınlarda var yada marketlerde uno’nun tam buğday,tam tahıllı ekmekleri var canım.Bizim hamarat kızlarımızdan yapanlar da var.Senin rakiben gibi:)
Hiçbir şey yememişsin ya akşam.Boş bir gün geçirdiğin için simidi görmedim:)
Spor yap civciv demekten dilimde tüy bitti yaw.
Süprayzzz: D
Olur canım.2018 yılı içersinde iki izin hakkın var unutma canım.Bu son izin hakkın yaniOnu ben de merak ediyorum, 55 yazdin hedefi ama asıl hedefim 49-50. Mezun olmayıp izne ayrilsam 6 temmuzda olur muesperenzaa
Oyyy kuzum çok çok kolay gelsin datlummEsperenzam sabahtan beri sporlara bakıyorum bayılazağım200 sayfa falan okudum heralde bir de bugün iş çok yoğun her yeni sayfaya geçişimde biri Esra gelsene, Esra insene,Esra çıksana, Esra ölçsene... sen nasılsın esperenzam
Kolay yolu şu canım: beslenme çantası gibi kahvaltılık hazırlayacaksın.Salatalık yedim 1 tane de bastırsın die
Açım ama
Sebzeyle doymayı bi kabullenebilsem
2 tabak sebze yesem de doymuyorum
Kolay bi yolu yok mu bunun
Esra kadar başınıza taş düşsün dicedim de acıdımOlur canım.2018 yılı içersinde iki izin hakkın var unutma canım.Bu son izin hakkın yani
İzne ayrılırsan eylül’de mi dönersin canım? Eylül’e duruma göre kaptanlığı bırakmayı düşünüyorum ya.Senin mezuniyetini görmek istiyorum da:))
Oyyy kuzum çok çok kolay gelsin datlummEsra,Esra ,Esra adımı mı ezberliyorsunuz desene
Ajan da gitti 5 kilo, haftaya mezunsun benceGeliyor geliyor halam geliyor: D
Ben memlekette duzeni bi hafta on güne oturtup izin kiloma dönünce de katilmak isterim ama memleketten simdiye kadar hic eksiyle donmedim ☺takimi zora sokmak istemem o yüzden. Ama sen kaptanlığı biraktigin an ben de mezun olurum canim. Kaptanligin cidden harika. Sayende atak yaptim. Yoksa biliyorsun agustostan beri cebellesiyorum. Mart sonu takima girdim, kendime geldim ❤Olur canım.2018 yılı içersinde iki izin hakkın var unutma canım.Bu son izin hakkın yani
İzne ayrılırsan eylül’de mi dönersin canım? Eylül’e duruma göre kaptanlığı bırakmayı düşünüyorum ya.Senin mezuniyetini görmek istiyorum da:))
Oyyy kuzum çok çok kolay gelsin datlummEsra,Esra ,Esra adımı mı ezberliyorsunuz desene
Regl dönemi aslında şahane bir dönem canım.Geçici ödeme sakın takılıp da moralini bozma.Bu dönemde bol dikkat edip birazcık hareketini arttırabilirsen metabolizman iyi çalışıyor olduğu için çok güzel eksi görürüz.Esra kadar başınıza taş düşsün dicedim de acıdımesperenzam regl oldum bugün, tartılmaya korkuyorum
Aylardır gelmeyen regl kesin haftaya mezun eder civciviAjan da gitti 5 kilo, haftaya mezunsun bence
Memlekette biraz zor oluyor canım haklısın.Düzenini oturtup katılımın da olursa bence yine de başarabilirsin gibi geliyor.Hareketini maksimumda tutarajk dengeleyebilirsin canım.Ben memlekette duzeni bi hafta on güne oturtup izin kiloma dönünce de katilmak isterim ama memleketten simdiye kadar hic eksiyle donmedim ☺takimi zora sokmak istemem o yüzden. Ama sen kaptanlığı biraktigin an ben de mezun olurum canim. Kaptanligin cidden harika. Sayende atak yaptim. Yoksa biliyorsun agustostan beri cebellesiyorum. Mart sonu takima girdim, kendime geldim ❤
Canım ben ilk kez eksiye düştüm anneme eağmen ve bu önce gitme diyenBen memlekette duzeni bi hafta on güne oturtup izin kiloma dönünce de katilmak isterim ama memleketten simdiye kadar hic eksiyle donmedim ☺takimi zora sokmak istemem o yüzden. Ama sen kaptanlığı biraktigin an ben de mezun olurum canim. Kaptanligin cidden harika. Sayende atak yaptim. Yoksa biliyorsun agustostan beri cebellesiyorum. Mart sonu takima girdim, kendime geldim ❤
civcivim 40 a düşse beğenmeyecek bu gidişleRegl dönemi aslında şahane bir dönem canım.Geçici ödeme sakın takılıp da moralini bozma.Bu dönemde bol dikkat edip birazcık hareketini arttırabilirsen metabolizman iyi çalışıyor olduğu için çok güzel eksi görürüz.
Geçen hafta regl öncesi olmana rağmen gayet iyi iş çıkardın canım.
Minnak Esram,bebek Esram sen yaparsın canım.
Aylardır gelmeyen regl kesin haftaya mezun eder civcivi
5 kilo vermişim der beğenmez bir deEskideb hep 15 verdiğim için az der
Memlekette biraz zor oluyor canım haklısın.Düzenini oturtup katılımın da olursa bence yine de başarabilirsin gibi geliyor.Hareketini maksimumda tutarajk dengeleyebilirsin canım.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için
Kimsenin izne ayrılmasını aslında çok çok zorunlu olmadıkça istemiyorum. Senin hele hiç istemiyordum.İzne ayrılmaman hem senin hem de takım için iyi oldu canım.Canım ben ilk kez eksiye düştüm anneme eağmen ve bu önce gitme diyenesperenzaa Ve sizin sayenizde oldu Sabit bile kalsan iyidir bence kopma takımdan
civcivim 40 a düşse beğenmeyecek bu gidişlefitcivciv canım sakın ev yapımı falan deyip kaçamak yapma ve fırsata dönüştür regli e mi Bence haftaya hafta birincisi olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?