Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu spor bi harika dostun

Sultan coştun anammmaşallah canım.
Sporundab anladığım:ip de atlatacağım,10 bin adım da atacağım eyy rakiplerim siz kimsiniz yaaa
Diyet kısmı sekteye uğrayınca sporla yola koymaya çalışıyorum canım ben deHedefime yarım kilo var ve cgdmk geçmem için sporu beşe ona katlamalıyım galiba
eVET CANIM İNİYORUM ŞİŞİYORUM KASIKLARIM AĞRIYOR GEÇİYOR SİNİRLERİM ALT ÜST GELSEDE RAHATLASAM
Valla benimki gelmedi bu ay nasıl gerginim seni düşünemiyorum canım inşallah gelir bir an önce
esperenzaa BUGÜN MENÜDE NOHUT VAR NE YAPSAM Kİ CANIM
Akşam yeme canım
Hahahaha seninle ask olmaz canim evliyim ben saka yapiom sultanimmm muckk ugrasiyorum ayolll
ha evli olmasan olacak yaniay canım bi an alındın mı acaba dedim malum zor zamanlardan geçiyorsun ve insan kırılgan olabiliyor

Az kaldı canım özelden atarım inş buraya koymam ama 55 e geleyim 53 hedefi de düşünüyorum Eylül e kadar buralardayım inş. hedef 53 e inerse yine listede mi olcam
Hedefinin altına düştüğünde de listede olabilirsin canım.Benim de 65,5’tu 63,9 ile mezun oldum.
Albümlerine koyup sadece takip ettiğin kişilerin fotonu görmesi şeklinde ayarlayabilirsin canımBir iki gün içinde de kaldırırsın.
En erken hep ben yapıyorum canım
biliyorum canım seni
Geliyor geliyor halam geliyor : D
gözümüz aydın .davul zurna ile kutlamalara başlayalım

@Rzgrece
fattylamb94
Hatunlar neredesiniz,ne yapmaktasınız?
Elif kuzum doğruyu söyle uyuyon mu?
Menü nerede ve yarına bana şahane bir eksilmenin müjdesini verecek misin?
Esperenzam sabahtan beri sporlara bakıyorum bayılazağım 200 sayfa falan okudum heralde bir de bugün iş çok yoğun her yeni sayfaya geçişimde biri Esra gelsene, Esra insene,Esra çıksana, Esra ölçsene... sen nasılsın esperenzam

Teşekkür ederimmm

Onu ben de merak ediyorum, 55 yazdin hedefi ama asıl hedefim 49-50. Mezun olmayıp izne ayrilsam 6 temmuzda olur mu esperenzaa
Olur canım.2018 yılı içersinde iki izin hakkın var unutma canım.Bu son izin hakkın yani
İzne ayrılırsan eylül’de mi dönersin canım? Eylül’e duruma göre kaptanlığı bırakmayı düşünüyorum ya.Senin mezuniyetini görmek istiyorum da:))
Oyyy kuzum çok çok kolay gelsin datlummEsra,Esra ,Esra adımı mı ezberliyorsunuz desene

Salatalık yedim 1 tane de bastırsın die
Açım ama
Sebzeyle doymayı bi kabullenebilsem
2 tabak sebze yesem de doymuyorum
Kolay bi yolu yok mu bunun
Kolay yolu şu canım: beslenme çantası gibi kahvaltılık hazırlayacaksın.
Domates,salatalık,yumurta,peynir,zeytin,sevdiğin yeşilliklerde olabilir.1dilim tb ekmeği yada 3-4 ceviz badem gibi:)
çok iyi kahvaltı yaparsan inan bu kadar zor olmuyor.
Ben karatay tarzı iki öğün serbestlerden sınırsız yiyordum ve inan açlık çekmiyordum hiç. Sen iyi bir kahvaltı yapmadığın için bu kadar zorlanıyorsun canım.

Esra kadar başınıza taş düşsün dicedim de acıdım esperenzam regl oldum bugün, tartılmaya korkuyorum

Ben memlekette duzeni bi hafta on güne oturtup izin kiloma dönünce de katilmak isterim ama memleketten simdiye kadar hic eksiyle donmedim ☺takimi zora sokmak istemem o yüzden. Ama sen kaptanlığı biraktigin an ben de mezun olurum canim. Kaptanligin cidden harika. Sayende atak yaptim. Yoksa biliyorsun agustostan beri cebellesiyorum. Mart sonu takima girdim, kendime geldim ❤

Esra kadar başınıza taş düşsün dicedim de acıdım esperenzam regl oldum bugün, tartılmaya korkuyorum
Regl dönemi aslında şahane bir dönem canım.Geçici ödeme sakın takılıp da moralini bozma.Bu dönemde bol dikkat edip birazcık hareketini arttırabilirsen metabolizman iyi çalışıyor olduğu için çok güzel eksi görürüz.
Geçen hafta regl öncesi olmana rağmen gayet iyi iş çıkardın canım.
Minnak Esram,bebek Esram sen yaparsın canım.

Ajan da gitti 5 kilo, haftaya mezunsun bence
Aylardır gelmeyen regl kesin haftaya mezun eder civcivi
5 kilo vermişim der beğenmez bir deEskideb hep 15 verdiğim için az der
Memlekette biraz zor oluyor canım haklısın.Düzenini oturtup katılımın da olursa bence yine de başarabilirsin gibi geliyor.Hareketini maksimumda tutarajk dengeleyebilirsin canım.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için

Canım ben ilk kez eksiye düştüm anneme eağmen ve bu önce gitme diyen esperenzaa Ve sizin sayenizde olduSabit bile kalsan iyidir bence kopma takımdan
civcivim 40 a düşse beğenmeyecek bu gidişle fitcivciv canım sakın ev yapımı falan deyip kaçamak yapma ve fırsata dönüştür regli e miBence haftaya hafta birincisi olabilirsin

Kimsenin izne ayrılmasını aslında çok çok zorunlu olmadıkça istemiyorum. Senin hele hiç istemiyordum.İzne ayrılmaman hem senin hem de takım için iyi oldu canım.
Annene rağmen eksiyle geldiysen bunda iradenin,sporunun çok büyük etkisi var canım.Hepinizi mezun edip köşeme çekilmeyi çok istiyorum

fitcivciv bence de regl dönemini iyi değerlendirirsen bireyselde derece bile yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…