Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

derecelerde gözüm yok ödemim gitsin yeter dile kolay 3 ayı geçti kilo verebilmem mi mucize aslında hormonlarım düzensiz çünkü
ben kurban bayramın da izne ayrılcam canım

Önümüzdeki hafta cumartesi gününe kadar tartılmayayım diyorum esperenzam ne dersin

geçmişten günümüze gelemedim bir türlü ayda 2 kilo az geliyo gözüme hesaplarıma göre haziran da mezundum bu gidişle temmuz biterken bir yandan iyi beslenme düzenim oturmuş olacak

bu hafta çok sıkı dikkat etcem canım gerçi bir poğaça oldu kaçamak menülerim güzel di dimi esperenzaa

Önümüzdeki hafta cumartesi gününe kadar tartılmayayım diyorum esperenzam ne dersin
Bence cumartesi günü tartıl canım.Regl döneminden sonra ne kadar kilo verdiğini görmüş oluruz.Bir de 4 haftalık değerlendirmeni yapacağım ya eksik hafta olmasın.Hiç moralini bozma tartıda bence korktuğun gibi de olmayacak.

Tamam o zaman tartılayım bu cumartesi sonuç ne olursa olsun modumu düşürmem

geçmişten günümüze gelemedim bir türlü ayda 2 kilo az geliyo gözüme hesaplarıma göre haziran da mezundum bu gidişle temmuz biterken bir yandan iyi beslenme düzenim oturmuş olacak
Senin kilona ve regl olamamana ve spor olmayışına göre gayet iyisin aslında. Bayram da vardı bu dört haftalık süreçte unutma.
Daha yüksek kiloda olsan haftalık 500 gram az derdim ama senin zaten vermen gereken az kilon var.Azdan az çoktan çok gidiyor canım.
bu hafta çok sıkı dikkat etcem canım gerçi bir poğaça oldu kaçamak menülerim güzel di dimi esperenzaa
Ramazandan sonraki menülerin çok iyi canım.Maşallah
Tek eksiğin spor ve bazen de çişim gelmesin diye içmediğin su

günlerdir wc den çıkamıyorum sile sile rengi açıldı daha da az su deme please

Tamam o zaman tartılayım bu cumartesi sonuç ne olursa olsun modumu düşürmem
Mod düşürecek bir şey yok ki canım.regl döneminde hepimizde az çok ödem oluyor.Tuz biraz azalt,bol su iç,tartı öncesinde iyice dinlenmiş olursan inan korktuğun gibi olmayacak canım.
Maşallah döndüğünden beri menülerin,motivasyonun çok çok iyi.Yavaş yavaş yürüyüş de geldi mi sen bile kendine şaşıracaksın canım.

Herkescikler motivasyonlu bi ben kaybettim motivasyonumu
Sümeyye’cim sen buradan her uzaklaştığında motivasyonun kayboluyor tatlım.Bu sadece sana özel durum da değil aslında ,buradan uzaklaştıkça genelde böyle oluyor.
Yapman gereken burada mümkün oldukça sohbete katılıp, menülerini paylaşman ve spor yapman.
Yarın yeni listeyi oluşturacağım ve sana da dişli rakip vereceğim haberin olsun
Geçen yıldan bu yana verdiğin kiloları düşün,düğününü düşün ,gelinliğini düşün ve motivasyonunu geri kazan artık.
Boyun uzun canım,azimle bol sporla inan çok iyi kilolar verirsin.
Senin kilo vermenin yada almanın bana bir yararı yada zararı yok aslında.Seninle uğraşıyorum ,diyetine ve sporuna dikkat etmen için çabalıyorum ki yıllar geçtikten sonra düğün fotolarına bakarken pişman olma diye.Evleniyorsun ve Allah kısmet eder inşallah anne de olursun ve şimdiden kilolardan kurtul ki sağlık sorunun çıkmadan güzel bir hamilelik geçir.
Yapman gereken basit aslında. Diyetisyeninin tavsiyelerine uyup ,spor yapacaksın.
Haydi bundan sonra senden motivasyonun düştü gibi söyler duymak istemiyorum.
Silkelen artık kuzum ya.

İnşallah darisi başıma canim ☺
Yok kopmam, koparsam ucunu yakalayamam ☺

Biliyorum canım benim iyiliğim için uğraştığını.Bugün için herşey yolunda gidiyor.Menü bildiriminide yapacağım.
2 Temmuzda da spor salonu tadilattan çıkacak yeniden başlayacağım.55 günde verebilirim 10 kiloyu kendime güveniyorum.Sizede mahcup olmak istemiyorum.

Çok zorlanacağımı düşünmüştüm ki tahminimden denize oldu ama takıma karşı ve senin emeklerine karşı sorumluluk duygusuyla ilk defa annemin yanında eksi geldimEvet spor çok farketti incelmem üzerinde bi anda bu kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştimBirazdan bi dışarı çıkıp geleyim de yine hoplayıp zıplıyayım
benim zaten baştan 1 2 damla gelir 2 3 güne anca sökülür değişik bir metabolizmam var
Nev i şahsına münhasırsın cancağızım
evet yemeye başladığın için mutlu ama spor ve su konusunda üzgünüm

Kopmayacağına inanıyorum canım
Özlerim seni ,bak sonra şu türküyü küfürler eşliğinde söyletme bana

https://m.youtube.com/watch?v=uj6owkdf8X4

Ama ben ankara havalarina dayanamam, sen söyle ben oynarım
Ben de seni ve takım arkadaşlarımı ozlerim kii ❤
Hem bak orada bol bol spora da yaparım
Çocukların birini anneme, birini babama verdim mi ohhh, dört gözle bekliyorlar zaten bakmak için ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…