- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yarın itibariyle yürüyüşede başlıyorum esperenzam hızla 7lerden kurtulmak istiyorumMod düşürecek bir şey yok ki canım.regl döneminde hepimizde az çok ödem oluyor.Tuz biraz azalt,bol su iç,tartı öncesinde iyice dinlenmiş olursan inan korktuğun gibi olmayacak canım.
Maşallah döndüğünden beri menülerin,motivasyonun çok çok iyi.Yavaş yavaş yürüyüş de geldi mi sen bile kendine şaşıracaksın canım.
Doğru diyosun , kahvaltıyı sıkı yapmam lazım da o da ekmeksiz çok zor geliyoKolay yolu şu canım: beslenme çantası gibi kahvaltılık hazırlayacaksın.
Domates,salatalık,yumurta,peynir,zeytin,sevdiğin yeşilliklerde olabilir.1dilim tb ekmeği yada 3-4 ceviz badem gibi:)
çok iyi kahvaltı yaparsan inan bu kadar zor olmuyor.
Ben karatay tarzı iki öğün serbestlerden sınırsız yiyordum ve inan açlık çekmiyordum hiç. Sen iyi bir kahvaltı yapmadığın için bu kadar zorlanıyorsun canım.
Evet yürümek acaip farkediyoYarın itibariyle yürüyüşede başlıyorum esperenzam hızla 7lerden kurtulmak istiyorum
Seker orucuna devam dimi ☺Yarın itibariyle yürüyüşede başlıyorum esperenzam hızla 7lerden kurtulmak istiyorum
İzin kesin canim, iki ay kadar önce aldık biletleri. Kızmadım da ne demem gerektiğini bilemedim ☺cgdmk izib kesinleşti mi canım
Bu arada ben sana bi kere assos kafa demiştim
Cevap gelmemişti
Kızmadın dimi
Arada kaynamıştır tahminim
Hayırlı yolculuklar şimdidenİzin kesin canim, iki ay kadar önce aldık biletleri. Kızmadım da ne demem gerektiğini bilemedim ☺
Bugün okuduğum 200 sayfa içinde bol ol biftek lafı geçiyordu sonunda alabildin miEki Görüntüle 2162889 Kızlar , biftekleri zeytinyağına yatırdım sonundahepsini yemicem tabiki de
Angara havası çaldı mı kıpır kıpır olmayan bizden değildir
Ama ben ankara havalarina dayanamam, sen söyle ben oynarım
Ben de seni ve takım arkadaşlarımı ozlerim kii ❤
Hem bak orada bol bol spora da yaparım
Çocukların birini anneme, birini babama verdim mi ohhh, dört gözle bekliyorlar zaten bakmak için ☺
canımmmmYarın itibariyle yürüyüşede başlıyorum esperenzam hızla 7lerden kurtulmak istiyorum
Ben de ekmeksiz kahvaltı yapamayanlardandım,hiç doymam diye düşünüyordum.Yumurta ve cevizi kahvaltımdan hiç eksik etmiyorum ve ekmeğe hiç ihtiyaç duymuyorum artık.Ekmek geçici tokluk verse de işlemmiş karbonhidrat olduğu için çabuk acıltırıyor canım.Ekmeği az diğer kahvaltılıkları bol yemeni tavsiye ederim canımDoğru diyosun , kahvaltıyı sıkı yapmam lazım da o da ekmeksiz çok zor geliyo
Şu zinciri kırsam iyi olacak
Evet yürümek acaip farkediyo
Madem ağzımızı tutamıyoruz , yürüyelim
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2162889 Kızlar , biftekleri zeytinyağına yatırdım sonundahepsini yemicem tabiki de
Devam devam baya tatlı isteğimi kırdıSeker orucuna devam dimi ☺
Bende seni seviyorum canım esperenzam iyiki varsın motivasyon kaynağımAngara havası çaldı mı kıpır kıpır olmayan bizden değildir
Sesim de bir güzeldir ki sorma
1 hafta sonra bol bol spor ve elinden geldiğince dikkatli menülerle gel canım:)
canımmmmazimli kararlı esrammm çok çok iyi sonuçlar alacaksın eminim.
Seviyorumm üleenn seni
Ben de ekmeksiz kahvaltı yapamayanlardandım,hiç doymam diye düşünüyordum.Yumurta ve cevizi kahvaltımdan hiç eksik etmiyorum ve ekmeğe hiç ihtiyaç duymuyorum artık.Ekmek geçici tokluk verse de işlemmiş karbonhidrat olduğu için çabuk acıltırıyor canım.Ekmeği az diğer kahvaltılıkları bol yemeni tavsiye ederim canım
Afiyet olsun canımEt biraz zor hazmedilir ya yarın tartıda azıcık geçici ödem yapabilir. Bundan sonra aklımda olsun perşembe akşam öğününü mümkün olduğu kadar erken yapıp daha hazmı kolay şeylerle beslen olur mu
Afiyet bal şeker olsunAriatokrat ailemin değişmeyen yemek saatiöptümmm canlarım
Sağol canim ☺Hayırlı yolculuklar şimdiden
Olsun , teşekkür edip geçerdin
Tartida da etkisini görürsünDevam devam baya tatlı isteğimi kırdı
Ayy oğluma söylerim ben de hıçkırık tuttukçaKopmayacağına inanıyorum canım
Özlerim seni ,bak sonra şu türküyü küfürler eşliğinde söyletme bana
https://m.youtube.com/watch?v=uj6owkdf8X4
Yürü be kim tutar seni esraaaaaaaammYarın itibariyle yürüyüşede başlıyorum esperenzam hızla 7lerden kurtulmak istiyorum
kırmızı etim hazmı zor olurdu canım ama afiyet olsunEki Görüntüle 2162889 Kızlar , biftekleri zeytinyağına yatırdım sonundahepsini yemicem tabiki de
SağollllAyy oğluma söylerim ben de hıçkırık tuttukça
Yürü be kim tutar seni esraaaaaaaamm
kırmızı etim hazmı zor olurdu canım ama afiyet olsun
Sonuçta sana yorum yaptım, o anlamda yaniSağol canim ☺
Assos kafaya mi teşekkür etmeliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?