Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkürlerrr
İnşallahhhhh

Kızlar çok kötü bişey yaptım
Yedim yanii
esperenzaa söylemesem ama bana istediğin cezayı versen olmaz mı
Yaa karnım toktu
Et salata zaten normalde de etle pilavla ekmek yemem ki ben
Yine yemedim
Hani diyosun ya aç olursan saldırırsın
Tam tersi toktummm
Tıkabasa
Zor bile yedim, abartısız
Bi anda kitlendim sanki anlatamam
Günlerce mutfakta duran , nerdeyse Çan’ımın çektiğini hatırlamadığım bişeye kitlendim
Çokkkkk üzgünüm
Bapıcam ben
Ne yediğimi söylemiyim olur mu bi keeeye mahsus

Ben bu menuyu çok begendim ya acaba kaptanimizin gorusu nedir? esperenzaa

Buraya yazmaya basladigimdan beri asiri sagliksiz beslendigimi feci bicimde farketmeye basladim valla Ne zamandir bu kadar sagliksiz besleniyorum acaba ya....

Benim de en buyuk problemlerinden biri bu, gayet de aç hissetmedigim halde aksamlari elim bos durmasin diye sacma sapan seylere saldirmak. Gun icinde sık sık da yesem, kendimi aç bırakmasam da yapiyordum bunu. Ama dun tuttum kendimi, aç degilsin yemeyeceksin 50 olunca yersin dedim, yemedim. Dun farkettim cidden yemesen yemiyosun yani. Ki aslinda aç idim he :) Bakalim ilerde ne olacak.

Ay bi de neyi o kadar kitlenip yedin cok merak ettim yaaa

Menünü çok beğendim canım.Hele kola görmediğim için ayrıca tebrik ederim seniAzıcık pilav bile gözüme batmadı hiç.Yemek işini erken bir saatte kapatmış olman da ayrı güzellik.
Afiyet olsun canım
menün şahane görünüyor.Afiyet olsun cnım.sunumun da çok iyi.
ne yedin canım .zıkkımı köküyle beraber mi yedin
Fotoda pilav yoktu pilavdan sonra bir de nutella mı gömdün de bakayım:)
Cuma tartı öncesi yapılmayacak şeyleri yapmışsın canım.

Buraya yazmaya basladigimdan beri asiri sagliksiz beslendigimi feci bicimde farketmeye basladim valla Ne zamandir bu kadar sagliksiz besleniyorum acaba ya....
Menüyü ben de beğendim tatlım.Buraya geldiğim ilk dönemler hepimiz bocaladık ve arkadaşlarımızın menülerini gördükçe biraz utanç biraz da azimle düzelttik canım.Senin en büyük eksiğin sağlam bir kahvaltının olmayışı.
Zamanla daha iyi menüler gelecek canım senden.

2 gündür aksatıyorum menüleri bir günlük akrabamızın yanına gittik de denize girdik. Menülerm aksadı, tabi kaçamaklar da girdi... yarın yeniden başlıyorum. Evet bir ileri iki geri gidiyorum farkındayım((

Bugünkü menüm

Sabah

Menemen
1 dilim beyaz ekmek
Çay

Öğlen

Kahvaltıyı geç yaptığımız için yok

Ara

Dondrma

Akşam

Kuşbaşı salçalı et
Salata
İcetea

İyi akşamlar.
Bugün sabah doktora gittiğim için yemek düzenim kaydı biraz
Sabah( 11.00) ; 1 yumurta, 1 kupa şekersiz çay, 5 adet salatalık, 5 adet domates, 2 dilim peynir, 10 adet zeytin.
Ara öğün; yok
Öğlen(14.50); 1 bardak şekersiz çay, 1 adet kömbe( yarçınlı kurabiye diyelim)- iş yerinde ya toat aöyşeyecktim ya da arkadaşın ikram ettiği ev yapımı kömbeyi. Yani zaruriyet doğdu
Tabi ceza verirsen razıyım esperenzaa
Araöğün; yok
Akşam(19.30); 5 kaşık bulgur pilavı( salçasız, az tuzlu, az tereyağlı)
Ara öğün; 1/2 salkım üzüm( ekşi üzüm) hepsini yemedim yarısı kadar nerdeyse.

4000 adım*15; 60 puan
5 dk egzersiz-*2; 10 puan
Toplam; 70 puan

Su; 1,5 litre ( midem su içtikce kaynadı resmen bugün ilaçları(5 adet) sabah-akşam olarak son defa içtim. Yarın sadece 3 tanesiyle ve günde bire düşürmüş şekilde devam edeceğim)

fattylamb94 esperanzaa

Menü
Kahvaltıdan önce kahve
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Perşembe akşamı tabi ki kabak ☺
Yoğurt
Çok sevdiğim yayla çorbasına, ve esimin israrlariyla kavuna ve simdi de elinde bi kase cekirdege direniyorum.
Yoookk yarını heba edemem ☺❤
2800 su
700 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen

Teşekkür ederim
Bugün daha iyiydi akşam çok acıktım 6 gibi İnan zor tuttum kendimi hemen koca bir bardak su ile geçiştirdim
Akşam yemeklerini bi aksilik olmadığı sürece erken saatlerce yiyeceğim kendimi daha iyi hissediyorum
Bu arada 600 gr gibi bi + söz konusu ödem olduğunu hissediyorum bi kaç güne geçer diye bekliyorum

Teşekkür ederim
Sağlıksız derken neler yiyorsun mesela menüne denk gelmedim sanırım şimdi bi göz atayım

Geçmiş olsun
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş zaruri yediğin dışında :)
Afiyet olsun az ve öz bir menü
Direndiklerini de yemezsen şahane
Sabah içtiğin kahve tok tutuyor mu
Ben çok aç uyanıyorum sabahları önüne geçmek istiyorum bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…