Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim
Sağlıksız derken neler yiyorsun mesela menüne denk gelmedim sanırım şimdi bi göz atayım

Rica ederimm
Valla kahvalti yok, kahve paso, tost most. Bir suredir isteki yogunluktan aksamlari adam gibi yemek yapamiyorum, gun icinde de megersem pek bisey yiyemiyomusum. Esim de mesaiye kaldigindan yiyip geliyor, dolayisiyla aksam abuur cubuur. Pek farkinda degildim geciyordu gunler ama yarindan itibaren aksamlari salata, corba yemeye karar verdik, abur cubur yok. Sekerli cay da yok bana

Menumu paylasayim
esperenzaa

Kahvalti: yarim karisik tost ( anca bu kadar yiyebildim ) ve tabii ki kahve
Oglen: yarim tabak bulgur pilavi
Yarim tabak kiymali kizarmis patlican
Yarim kase cacik
3 adet kayisi
1 kase corba

Ve yine tabi ki kahve
Aksam: bitki cayi
1 buyuk tabak corba
1 kase yogurt ( ama cok gec yedim ne yazik ki, saat 21 falandi )

Spor: yok
Su: 1.5 lt
Kahve 3 bardak icmisimdir en fazla bugun ama, onda bir dusus oldu.

Zıkkımı köküyle yedim maalesefff
Bak bu iyi espiriydi :))))

Oooo super görünüyor, afiyet olsun. Et ve kabak görünce dayanamiyorum ☺
Teşekkürler canımcım
Menüyü okuyunca ve ardından eklenen kaçamağı görünce aklıma en son bu gelirdi sanırım
Afiyet olsun :)
Sağol ama 15 Haziran’dan beri iyi gidiyordum bi anda noldu yaa

Cascade_ 68 den 66 ya ne kadar süre içerinde geldin acaba dün bende 66.1 çıkmıştım ama seninki sanırım geçen cumanın sonucu yarını merak ediyorum gizliden rakibim olabilirsin
15 haziranda başlamıştım
Ama ilk başta ödem gidiyo ya
Gerçi haftada 1-2 kilo kesin veririm bi aksilik olmazsa
Be güzel gidiyordum da ah yaa bugünü hiç sevmedim
Ayda 2 kere kaçamak olacağını bilsem takmıcam bu kadar
Gizli rakip ihtimali ha

Ya evet salınca maalesef bende saçma sapan şeyler yerken buluyorum kendimi
Hiç yemek yemeden sırf abur cubur aşkına yemek yemediğim günlerde çok oluyordu güya dengeliyordum
Diyet yapınca daha sağlıklı besleniyorum onu farkettim
İnşallah böyle devam eder
Umarım sende bir an evvel en sağlıklısından beslenmeye başlarsın yemek şekillerimiz alışkanlıktan ötesi değil o alışkanlıklardan vazgeçmek gerçekten çok zor oluyor ama biz istedikten sonra önümüzde duracak hiç birşey Yok

Bence bu kadar takma telafi edilmeyecek bişey değil sonuçta bir daha yemezsin olur biter
Güzel kilo vermişsin bende eskiden çok iyi kilo verirdim eskisi gibi değilim artık zor gidiyor benden yaşında mı etkisi bilemiyorum tabi
Yavaş gidince motivasyonum çabuk sönüyor aman deyip yiyorum bu kez böyle olmasın diye dua ediyorum

Teşekkür ederim ☺ yemedim, yarın cuma, kutsal akşam bu akşam ☺
Kahve hem ciddi anlamda tok tutuyor hem de metabolizma çalıştırıyor

Canım ya , allah razı olsun
İçimi rahatlattın
Ben de senin mideni rakatltıcam
Görürsün zayıflatıcam seni
O kadar içten yazmışsın Kİ ,.. çok iyi geldi
O zamannnn zayıflama maratonumuz başlasınnn

Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan şu, 50 kilo olunca yerim mantığından kurtulmalısın. Bazı şeyler hayatımızdan tamamen çıkartmamız gerekiyor. Aksi halde hep başa döneriz. Aylardır seninle aynı mantıkta olduğum için 1 ileri 2 geri daha çok kilo alarak bu yola devam ediyorum. Önce kafa yapımızı değiştirmemiz lazım.

Kömbe üzüm pilav olmamış rakibem tamda cuma öncesi ama neyseki bende regl oldum artı gelirim aradaki farkı en aza indirmiş oluruz

Menün minicik pilav dışında harika, o da nazar boncuğu diyelim

Tam perşembe gününe layık bir menü olmuş aman yeme boşver en güzel yemeği bile yuttuğun anda tadı gidiyo midende şişlik kalıyor sadece bir anlık mutluluk

Tam perşembe gününe layık bir menü olmuş aman yeme boşver en güzel yemeği bile yuttuğun anda tadı gidiyo midende şişlik kalıyor sadece bir anlık mutluluk
Kesinlikle anlık mutluluk canım, o an su falan içip ya da ortamdan uzaklasinca unutuyorsun, istek gidiyor. Beynimizin oyunu ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…