- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Teşekkür ederim
Sağlıksız derken neler yiyorsun mesela menüne denk gelmedim sanırım şimdi bi göz atayım
Zıkkımı köküyle yedim maalesefffMenünü çok beğendim canım.Hele kola görmediğim için ayrıca tebrik ederim seniAzıcık pilav bile gözüme batmadı hiç.Yemek işini erken bir saatte kapatmış olman da ayrı güzellik.
Afiyet olsun canım
menün şahane görünüyor.Afiyet olsun cnım.sunumun da çok iyi.
ne yedin canım .zıkkımı köküyle beraber mi yedin
Fotoda pilav yoktu pilavdan sonra bir de nutella mı gömdün de bakayım:)
Cuma tartı öncesi yapılmayacak şeyleri yapmışsın canım.
Menüyü ben de beğendim tatlım.Buraya geldiğim ilk dönemler hepimiz bocaladık ve arkadaşlarımızın menülerini gördükçe biraz utanç biraz da azimle düzelttik canım.Senin en büyük eksiğin sağlam bir kahvaltının olmayışı.
Zamanla daha iyi menüler gelecek canım senden.
Teşekkürler canımcımOooo super görünüyor, afiyet olsun. Et ve kabak görünce dayanamiyorum ☺
Sağol ama 15 Haziran’dan beri iyi gidiyordum bi anda noldu yaaMenüyü okuyunca ve ardından eklenen kaçamağı görünce aklıma en son bu gelirdi sanırım
Afiyet olsun :)
15 haziranda başlamıştımCascade_ 68 den 66 ya ne kadar süre içerinde geldin acaba dün bende 66.1 çıkmıştım ama seninki sanırım geçen cumanın sonucu yarını merak ediyorum gizliden rakibim olabilirsin
Ya evet salınca maalesef bende saçma sapan şeyler yerken buluyorum kendimiRica ederimm
Valla kahvalti yok, kahve paso, tost most. Bir suredir isteki yogunluktan aksamlari adam gibi yemek yapamiyorum, gun icinde de megersem pek bisey yiyemiyomusum. Esim de mesaiye kaldigindan yiyip geliyor, dolayisiyla aksam abuur cubuur. Pek farkinda degildim geciyordu gunler ama yarindan itibaren aksamlari salata, corba yemeye karar verdik, abur cubur yok. Sekerli cay da yok bana
Bence bu kadar takma telafi edilmeyecek bişey değil sonuçta bir daha yemezsin olur biterZıkkımı köküyle yedim maalesefff
Bak bu iyi espiriydi :))))
Teşekkürler canımcım
Sağol ama 15 Haziran’dan beri iyi gidiyordum bi anda noldu yaa
15 haziranda başlamıştım
Ama ilk başta ödem gidiyo ya
Gerçi haftada 1-2 kilo kesin veririm bi aksilik olmazsa
Be güzel gidiyordum da ah yaa bugünü hiç sevmedim
Ayda 2 kere kaçamak olacağını bilsem takmıcam bu kadar
Gizli rakip ihtimali ha
Sen nerelerdesin kız hiç görünmüyonAyy oğluma söylerim ben de hıçkırık tuttukça
Yürü be kim tutar seni esraaaaaaaamm
kırmızı etim hazmı zor olurdu canım ama afiyet olsun
Geçmiş olsun
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş zaruri yediğin dışında
Teşekkür ederim ☺ yemedim, yarın cuma, kutsal akşam bu akşam ☺Geçmiş olsun
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş zaruri yediğin dışında :)
Afiyet olsun az ve öz bir menü
Direndiklerini de yemezsen şahane
Sabah içtiğin kahve tok tutuyor mu
Ben çok aç uyanıyorum sabahları önüne geçmek istiyorum bu durumun
Teşekkürler hemen sabah içmeye başlayacağımTeşekkür ederim ☺ yemedim, yarın cuma, kutsal akşam bu akşam ☺
Kahve hem ciddi anlamda tok tutuyor hem de metabolizma çalıştırıyor
Canım ya , allah razı olsunBence bu kadar takma telafi edilmeyecek bişey değil sonuçta bir daha yemezsin olur biter
Güzel kilo vermişsin bende eskiden çok iyi kilo verirdim eskisi gibi değilim artık zor gidiyor benden yaşında mı etkisi bilemiyorum tabi
Yavaş gidince motivasyonum çabuk sönüyor aman deyip yiyorum bu kez böyle olmasın diye dua ediyorum
Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan şu, 50 kilo olunca yerim mantığından kurtulmalısın. Bazı şeyler hayatımızdan tamamen çıkartmamız gerekiyor. Aksi halde hep başa döneriz. Aylardır seninle aynı mantıkta olduğum için 1 ileri 2 geri daha çok kilo alarak bu yola devam ediyorum. Önce kafa yapımızı değiştirmemiz lazım.Benim de en buyuk problemlerinden biri bu, gayet de aç hissetmedigim halde aksamlari elim bos durmasin diye sacma sapan seylere saldirmak. Gun icinde sık sık da yesem, kendimi aç bırakmasam da yapiyordum bunu. Ama dun tuttum kendimi, aç degilsin yemeyeceksin 50 olunca yersin dedim, yemedim. Dun farkettim cidden yemesen yemiyosun yani. Ki aslinda aç idim he :) Bakalim ilerde ne olacak.
Kömbe üzüm pilav olmamış rakibem tamda cuma öncesiİyi akşamlar.
Bugün sabah doktora gittiğim için yemek düzenim kaydı biraz
Sabah( 11.00) ; 1 yumurta, 1 kupa şekersiz çay, 5 adet salatalık, 5 adet domates, 2 dilim peynir, 10 adet zeytin.
Ara öğün; yok
Öğlen(14.50); 1 bardak şekersiz çay, 1 adet kömbe( yarçınlı kurabiye diyelim)- iş yerinde ya toat aöyşeyecktim ya da arkadaşın ikram ettiği ev yapımı kömbeyi. Yani zaruriyet doğdu
Tabi ceza verirsen razıyımesperenzaa
Araöğün; yok
Akşam(19.30); 5 kaşık bulgur pilavı( salçasız, az tuzlu, az tereyağlı)
Ara öğün; 1/2 salkım üzüm( ekşi üzüm) hepsini yemedim yarısı kadar nerdeyse.
4000 adım*15; 60 puan
5 dk egzersiz-*2; 10 puan
Toplam; 70 puan
Su; 1,5 litre ( midem su içtikce kaynadı resmen bugün ilaçları(5 adet) sabah-akşam olarak son defa içtim. Yarın sadece 3 tanesiyle ve günde bire düşürmüş şekilde devam edeceğim)
fattylamb94 @esperanzaa
Menün minicik pilav dışında harika, o da nazar boncuğu diyelimMerhaba kızlar menü bildireyim
esperenzaa
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Tel peyniri
Domates salatalık
2 Çatal patates
5 yeşil zeytin
Ara
Maden suyu
Bir avuç kuruyemiş
Akşam 15.30
Bir tabak zeytinyağlı taze fasülye
3 çatal pilav çok az tadımlık yedim
Yarım kase cacık
Ara 17.00
Bir avuç leblebi
Maden suyu
Tam perşembe gününe layık bir menü olmuşMenü
Kahvaltıdan önce kahve
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Perşembe akşamı tabi ki kabak ☺
Yoğurt
Çok sevdiğim yayla çorbasına, ve esimin israrlariyla kavuna ve simdi de elinde bi kase cekirdege direniyorum.
Yoookk yarını heba edemem ☺❤
2800 su
700 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Kesinlikle anlık mutluluk canım, o an su falan içip ya da ortamdan uzaklasinca unutuyorsun, istek gidiyor. Beynimizin oyunu ☺Tam perşembe gününe layık bir menü olmuşaman yeme boşver en güzel yemeği bile yuttuğun anda tadı gidiyo midende şişlik kalıyor sadece bir anlık mutluluk
Uuu cuma öncesi hem de ne kacamaklar ☺ havada uçuşuyorBenim haylazı uyutursam, cuma öncesi kaçamak yapanları çiğ çiğ yiyeceğim
Cezalar coming soon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?