- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Menumu paylasayim
esperenzaa
Kahvalti: yarim karisik tost ( anca bu kadar yiyebildim ) ve tabii ki kahve
Oglen: yarim tabak bulgur pilavi
Yarim tabak kiymali kizarmis patlican
Yarim kase cacik
3 adet kayisi
1 kase corba
Ve yine tabi ki kahve
Aksam: bitki cayi
1 buyuk tabak corba
1 kase yogurt ( ama cok gec yedim ne yazik ki, saat 21 falandi )
Spor: yok
Su: 1.5 lt
Kahve 3 bardak icmisimdir en fazla bugun ama, onda bir dusus oldu.
Canım ya , allah razı olsun
İçimi rahatlattın
Ben de senin mideni rakatltıcam
Görürsün zayıflatıcam seni
O kadar içten yazmışsın Kİ ,.. çok iyi geldi
O zamannnn zayıflama maratonumuz başlasınnn
Cok tesekkur ederim canim onerilerin icin.Kahvaltıya domates, peynir, zeytin, yumurta, çiğ kuruyemiş, yeşillik vs hazırlayabilirsin. Sevmesende yiyemesende hazırla götür yanında ya da evde yiyorsan evde. Mutlaka bir süre sonra alışacaksın hatta kahvaltısız yapamayacaksın. Kafein yağ yakımı için önemli fakat günde 3 bardak kahve normal değil. Sadece sabahları içebilirsin. Akşama doğru ictiğin kahveler uyku kaliteni etkiler. Kilo verirken en önemlisi güzel uyuyabilmek. Bu arada ne kahvesi içiyorsun ?
Dondurma,icetea direkt löp löp et olur canım.Daha çok yeni doğum yaptığın için sana kıyamıyordum ya2 gündür aksatıyorum menüleri bir günlük akrabamızın yanına gittik de denize girdik. Menülerm aksadı, tabi kaçamaklar da girdi... yarın yeniden başlıyorum. Evet bir ileri iki geri gidiyorum farkındayım((
Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
1 dilim beyaz ekmek
Çay
Öğlen
Kahvaltıyı geç yaptığımız için yok
Ara
Dondrma
Akşam
Kuşbaşı salçalı et
Salata
İcetea
Afiyet olsun canım.İyi akşamlar.
Bugün sabah doktora gittiğim için yemek düzenim kaydı biraz
Sabah( 11.00) ; 1 yumurta, 1 kupa şekersiz çay, 5 adet salatalık, 5 adet domates, 2 dilim peynir, 10 adet zeytin.
Ara öğün; yok
Öğlen(14.50); 1 bardak şekersiz çay, 1 adet kömbe( yarçınlı kurabiye diyelim)- iş yerinde ya toat aöyşeyecktim ya da arkadaşın ikram ettiği ev yapımı kömbeyi. Yani zaruriyet doğdu
Tabi ceza verirsen razıyımesperenzaa
Araöğün; yok
Akşam(19.30); 5 kaşık bulgur pilavı( salçasız, az tuzlu, az tereyağlı)
Ara öğün; 1/2 salkım üzüm( ekşi üzüm) hepsini yemedim yarısı kadar nerdeyse.
4000 adım*15; 60 puan
5 dk egzersiz-*2; 10 puan
Toplam; 70 puan
Su; 1,5 litre ( midem su içtikce kaynadı resmen bugün ilaçları(5 adet) sabah-akşam olarak son defa içtim. Yarın sadece 3 tanesiyle ve günde bire düşürmüş şekilde devam edeceğim)
fattylamb94 @esperanzaa
Afiyet olsun canımmMenü
Kahvaltıdan önce kahve
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Perşembe akşamı tabi ki kabak ☺
Yoğurt
Çok sevdiğim yayla çorbasına, ve esimin israrlariyla kavuna ve simdi de elinde bi kase cekirdege direniyorum.
Yoookk yarını heba edemem ☺❤
2800 su
700 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Güllü lokum seven birini ilk kez duydum.Aaahhhh ahhhh güllü lokum
Güllü lokumu üstüne para verseler yemem ciddenah yaaa cok da matah bisey degilmisss bence ama nasil yenildin onaaa. Neyse gecmis olsun artik :)
Cok tesekkur ederim canim onerilerin icin.
Genelde filtre sade kahve, bazen sutlu filtre. Ama hazir paket kahve de iciyorum. Ama kesinlikle ucu birarada icmiyorum ya da sut tozu kullanmiyorum, bir ara oyle icerdim cok kilo almistim o sirada da. Azaltmaya calisiyorum bakalim, kahve yerine yesilcay icmeye calisacagim bakalim olur mu..
Cok cok haklisin, ben de farkindayim aslinda ama o anki atagi atlatmak icin isime yaradi. Yoksa salsan 1 paket cips 1 paket cekirdek 1 suru kola gomucem. Ama o anki atagi boyle atlatmis oldum.Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan şu, 50 kilo olunca yerim mantığından kurtulmalısın. Bazı şeyler hayatımızdan tamamen çıkartmamız gerekiyor. Aksi halde hep başa döneriz. Aylardır seninle aynı mantıkta olduğum için 1 ileri 2 geri daha çok kilo alarak bu yola devam ediyorum. Önce kafa yapımızı değiştirmemiz lazım.
Ödem olabilir canım.Uykusuzluk varsa o bile yapmış olabilir.Bugün çok iyiydi menün.Çok acıkırsan ayran iç canım.Tok tutar seni:)Teşekkür ederim
Bugün daha iyiydi akşam çok acıktım 6 gibi İnan zor tuttum kendimi hemen koca bir bardak su ile geçiştirdim
Akşam yemeklerini bi aksilik olmadığı sürece erken saatlerce yiyeceğim kendimi daha iyi hissediyorum
Bu arada 600 gr gibi bi + söz konusu ödem olduğunu hissediyorum bi kaç güne geçer diye bekliyorum
Ben günde bir duble türk kahvesi içerim hem çok iyi tok tutuyor hem de metabolizmayı çalıltırıyor.Sen bir küçük fincanı geçme yine de canımGeçmiş olsun
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş zaruri yediğin dışında :)
Afiyet olsun az ve öz bir menü
Direndiklerini de yemezsen şahane
Sabah içtiğin kahve tok tutuyor mu
Ben çok aç uyanıyorum sabahları önüne geçmek istiyorum bu durumun
Güllü lokum sevenimiz yokmuş .kaçamakçı güzelimiz hatice haricindeMenüyü okuyunca ve ardından eklenen kaçamağı görünce aklıma en son bu gelirdi sanırım
Afiyet olsun :)
Kömbe üzüm pilav olmamış rakibem tamda cuma öncesiama neyseki bende regl oldum artı gelirim aradaki farkı en aza indirmiş oluruz
Sana bundan sonra çidonur diyelim bari
Toparlarsın canım sen,kaç kilo verdin buna odaklan, hiç moralini bozma kuşum.Leslie’ye de başladın ki adımların hep çok iyiydi.Biraz sıkıntı nedeniyle dengen şaştı .Benim azimli minnak çiğdem nur’um ve azminin yapamayacağı şey yok .
sağlık olsun aynen dediğin gibi civcivim
Zaten sağlıklı beslenme moduna girince her kötü lokma vicdan azabına dönüşüyor. Istesende yiyemiyorsun. Yeterki kendine bi düzen oluştur. Yemenin sonu yok, insan yedikçe yiyor. Mide çok kolay büyüyen bir şey. Ama bizim hayvanlardan farkımız düşünüyo olabilmemiz. Doyduğumuz anda bırakırsak mide küçülür. O cipslerin, kolaların zararlarını düşününce yemek gelmiyo zaten zamanla. Sen bu işi başaracaksın o azmi görüyorum sendeCok cok haklisin, ben de farkindayim aslinda ama o anki atagi atlatmak icin isime yaradi. Yoksa salsan 1 paket cips 1 paket cekirdek 1 suru kola gomucem. Ama o anki atagi boyle atlatmis oldum.
Aslinda sana tamamen katiliyorum, bilincimin altinda da bunun yanlis oldugunu biliyorum. Ama dedigin gibi boyle dusunmemek lazim aslinda cunku amaca ulasmaya yaklastikca bu dusundugun gerceklesiyor ve verdigini kat kat aliyorsun. Yani ataka matak atlatmak icin de kullanmayacagim bundan sonra
Asagida arkadaslardan birisi yazmis, yutunca tadi falan kalmiyor anca midede sislik diye, cok hosuma gitti, bundan sonraki atak atlatma laflarimdan biri budur
Insallah kuzum döneceğim kendime cok guveniyorum ❤hiç morelini bozma canım zaten bayram da herkes bozdu diyeti hepimiz yeni toparladık yoktun ama bişi kaçırmadınözüne dön bebişim
Kolay kirilmam ben kuzum takılıyorum iste saka yapıyorum yani ciddeye alma Gülelim geçelim bu aralar en cok gülmeye ihtiyacimiz var ❤Diyet kısmı sekteye uğrayınca sporla yola koymaya çalışıyorum canım ben deHedefime yarım kilo var ve @cgdmk geçmem için sporu beşe ona katlamalıyım galiba
Valla benimki gelmedi bu ay nasıl gerginim seni düşünemiyorum canım inşallah gelir bir an önce
Akşam yeme canım
ha evli olmasan olacak yaniay canım bi an alındın mı acaba dedim malum zor zamanlardan geçiyorsun ve insan kırılgan olabiliyor
Hallısın. Canım bende haftasonu olacağım. Deli gibi tarlı şeyler çekiyor canım o yüzden üzüm aldım. Mesaiye kaldığım için eve geldiğimde mevxut yemeği eşim yemişti bende en kosa pişav yaptım.
Ama haftaya yeniden toparşanacağım bu hafta zaten sadece spora odaklandım yemeklerimi bende beğenmedim.
[QUOTE="esperenzaa, post: 56496859, member: 834770”]
Afiyet olsun canım.Şükür ki ilaçların azalıyor,inşallah biraz miden de rahat eder artık.Sonuçlarından çıkan var mı?Ben de bu pztesi smear testi yaptırdım 15 güne çıkar sonucu.
Bu kadar sohbet üzerine cezan yok canım.Tartı öncesi yapmayacağın şeyi zaruret halinde yapmışsın diyelimKeşke akşam pilav yerine sebze yemeği,yoğurt vs yeseydin.bulgur da ödem yapabilir canım.İnşallah yapmaz diyelim:)
Afiyet olsun canım.Zamanla menülerin iyice oturur.Sağlam bir kahvaltı olmayınca gün çok zor geçiyor.Menumu paylasayim
esperenzaa
Kahvalti: yarim karisik tost ( anca bu kadar yiyebildim ) ve tabii ki kahve
Oglen: yarim tabak bulgur pilavi
Yarim tabak kiymali kizarmis patlican
Yarim kase cacik
3 adet kayisi
1 kase corba
Ve yine tabi ki kahve
Aksam: bitki cayi
1 buyuk tabak corba
1 kase yogurt ( ama cok gec yedim ne yazik ki, saat 21 falandi )
Spor: yok
Su: 1.5 lt
Kahve 3 bardak icmisimdir en fazla bugun ama, onda bir dusus oldu.
Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor ama su,spor,sağlıklı beslenerek metabolizmanı hızlandırabilirsin canım.Bence bu kadar takma telafi edilmeyecek bişey değil sonuçta bir daha yemezsin olur biter
Güzel kilo vermişsin bende eskiden çok iyi kilo verirdim eskisi gibi değilim artık zor gidiyor benden yaşında mı etkisi bilemiyorum tabi
Yavaş gidince motivasyonum çabuk sönüyor aman deyip yiyorum bu kez böyle olmasın diye dua ediyorum
Bomba gibi başlıyoruz yarınnnn yılmak yokkk
Senden de Allah razı olsun
İyi geldin teşekkür ederim
Maraton başladın o halde
Evet ya ne alaka dimiGüllü lokum seven birini ilk kez duydum.Cuma tartı öncesi iyi olmamış canım.Et de zaten hazmı zor olduğu için biraz sıkıntı yaratabilir .Ete ve beraberindeki menüye çok lafım yok ama pilav ve lokum nedir kuzum 30 dakika spor cezan var cınım
Pilav yemedim ki örnek verdim :) cezamı çekmeye de razıyım sağollll
Güllü lokumu üstüne para verseler yemem ciddenişte zevk meselesi yaktı hatice kendini
AhahaaaÖdem olabilir canım.Uykusuzluk varsa o bile yapmış olabilir.Bugün çok iyiydi menün.Çok acıkırsan ayran iç canım.Tok tutar seni:)
Ben günde bir duble türk kahvesi içerim hem çok iyi tok tutuyor hem de metabolizmayı çalıltırıyor.Sen bir küçük fincanı geçme yine de canım
Güllü lokum sevenimiz yokmuş .kaçamakçı güzelimiz hatice haricinde
Diyet yapınca ben de aynı senin gibi daha çok ve sağlıklı yemeye başladım.Birkaç hafta oldu mezun olalı aynı şekilde devam ediyorum.Karatay tarzı besleniyorum ve yalnızca bayramda üç gün karatay dışına çıktım.Ya evet salınca maalesef bende saçma sapan şeyler yerken buluyorum kendimi
Hiç yemek yemeden sırf abur cubur aşkına yemek yemediğim günlerde çok oluyordu güya dengeliyordum
Diyet yapınca daha sağlıklı besleniyorum onu farkettim
İnşallah böyle devam eder
Umarım sende bir an evvel en sağlıklısından beslenmeye başlarsın yemek şekillerimiz alışkanlıktan ötesi değil o alışkanlıklardan vazgeçmek gerçekten çok zor oluyor ama biz istedikten sonra önümüzde duracak hiç birşey Yok
Afiyet olsun canım.Şükür ki ilaçların azalıyor,inşallah biraz miden de rahat eder artık.Sonuçlarından çıkan var mı?Ben de bu pztesi smear testi yaptırdım 15 güne çıkar sonucu.
Bu kadar sohbet üzerine cezan yok canım.Tartı öncesi yapmayacağın şeyi zaruret halinde yapmışsın diyelimKeşke akşam pilav yerine sebze yemeği,yoğurt vs yeseydin.bulgur da ödem yapabilir canım.İnşallah yapmaz diyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?