Tesekkur ederimm canim cevabin icin, insaallah bakalim.Zaten sağlıklı beslenme moduna girince her kötü lokma vicdan azabına dönüşüyor. Istesende yiyemiyorsun. Yeterki kendine bi düzen oluştur. Yemenin sonu yok, insan yedikçe yiyor. Mide çok kolay büyüyen bir şey. Ama bizim hayvanlardan farkımız düşünüyo olabilmemiz. Doyduğumuz anda bırakırsak mide küçülür. O cipslerin, kolaların zararlarını düşününce yemek gelmiyo zaten zamanla. Sen bu işi başaracaksın o azmi görüyorum sende
İzmir’de anne evinde.Gece uyumadan bakar buralara.Bir de söylemesi ayıptır deli gibi spor yapıyor sultanım:) @yolcukardelenSen nerelerdesin kız hiç görünmüyon
Kesinlikle anlık mutluluk canım, o an su falan içip ya da ortamdan uzaklasinca unutuyorsun, istek gidiyor. Beynimizin oyunu ☺
Haydi gazanız mübarek olsun
Senden de Allah razı olsun
İyi geldin teşekkür ederim
Maraton başladın o halde
Yeşil çay çok iyi olur canım.Hem metabolizmanı hızlandırır hem de kahveyi azaltmış olursun biraz:)Cok tesekkur ederim canim onerilerin icin.
Genelde filtre sade kahve, bazen sutlu filtre. Ama hazir paket kahve de iciyorum. Ama kesinlikle ucu birarada icmiyorum ya da sut tozu kullanmiyorum, bir ara oyle icerdim cok kilo almistim o sirada da. Azaltmaya calisiyorum bakalim, kahve yerine yesilcay icmeye calisacagim bakalim olur mu..
Ev dandini, yarın büyük temizlik var umarım çok yorulmazsam yapabilirim. Ama artk geri ileri çok sıkıldım diyete tam uymayı istiyorumDondurma,icetea direkt löp löp et olur canım.Daha çok yeni doğum yaptığın için sana kıyamıyordum yaSen kendine kıyıyorsun madem 45 dk plates cezan var tatlım.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.Şükür ki ilaçların azalıyor,inşallah biraz miden de rahat eder artık.Sonuçlarından çıkan var mı?Ben de bu pztesi smear testi yaptırdım 15 güne çıkar sonucu.
Bu kadar sohbet üzerine cezan yok canım.Tartı öncesi yapmayacağın şeyi zaruret halinde yapmışsın diyelimKeşke akşam pilav yerine sebze yemeği,yoğurt vs yeseydin.bulgur da ödem yapabilir canım.İnşallah yapmaz diyelim:)
Afiyet olsun canımmCuma öncesi efsane çiğdemin,efsane kabaklı menüsü
Ay nasıl güzel görünüyor
sen direnirsin ağzına bile sürmezsin canım, haftanın birincisi olacaksın inşallahMenü
Kahvaltıdan önce kahve
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Perşembe akşamı tabi ki kabak ☺
Yoğurt
Çok sevdiğim yayla çorbasına, ve esimin israrlariyla kavuna ve simdi de elinde bi kase cekirdege direniyorum.
Yoookk yarını heba edemem ☺❤
2800 su
700 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsunn EsrammmMenüm
06.00
1 t.kaşığı çörekotu yağı
1 bardak ılık limonlu su
07.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Dereotu
3 çeri domates
1 çıtır salatalık
1 kupa filtre kahve
12.30
Brokoli çorbası
Sulu köftenin 3 adet köftesi
Salata
3 y.kaşığı yoğurt
19.00
6-7 y.kaşığı zeytinyağlı patlıcan yemeği
Su 2lt hala içiyorum.
esperenzaa
Tatlı tatlı yemenin acı acı diyetini ödüyoruz canım.Ben 90’ı görmüştüm. Şimdi bu kötülüğü kendime neden yaptım diye sorup duruyorum.Cok cok haklisin, ben de farkindayim aslinda ama o anki atagi atlatmak icin isime yaradi. Yoksa salsan 1 paket cips 1 paket cekirdek 1 suru kola gomucem. Ama o anki atagi boyle atlatmis oldum.
Aslinda sana tamamen katiliyorum, bilincimin altinda da bunun yanlis oldugunu biliyorum. Ama dedigin gibi boyle dusunmemek lazim aslinda cunku amaca ulasmaya yaklastikca bu dusundugun gerceklesiyor ve verdigini kat kat aliyorsun. Yani ataka matak atlatmak icin de kullanmayacagim bundan sonra
Asagida arkadaslardan birisi yazmis, yutunca tadi falan kalmiyor anca midede sislik diye, cok hosuma gitti, bundan sonraki atak atlatma laflarimdan biri budur
Geçmiş olsun canım. Hatta artık elem tere fiş,kem gözlere şiş olsun.Yeter daa bu kadar nazar edilmez kiSabah karatay kahvalti ama fındık fistuk ceviz gibi seyler yiyemedim disimin dolgusu dustu kosa kosa oraya giriyo ne yesem
Aksam firinda yagsiz karniyarik salata su 3 lt 45 dk 3mll 10000 adimda evde tepindim durdumesperenzaa kicim basim tutmuyor
Şimdi kaç kilosunuzTatlı tatlı yemenin acı acı diyetini ödüyoruz canım.Ben 90’ı görmüştüm. Şimdi bu kötülüğü kendime neden yaptım diye sorup duruyorum.
Sağlıklı fit görünmenin,eşimizle çocuğumuzla sevdiklerizle bol hareketli vakit geçirebilmenin, teyzeee bunun büyük bedeni yok hakaretini duymamanın,yazın aşırı terlememenin, içine girdiğin çuvaldan hallice kuyafetlere mahkum olmayıp istediğin kıyafeti giyebilmenin tadı inan yediğin o sağlıksız şeylerin tadına beş değil beşmilyon basıyor
O kadar da kara vicdanlı değilimCanım kabızlık problemi bitti sayılır ilacı en az bir ay daha kullanacağım.
Smear testim bugün çıkmış(9. Gün hayret ettim 2 haftaya kadar demişlerdi) temiz çıkmış.
Doktor bugünde kontrol etti iltihap vardı geçmiş şükür. Şimdi adetimi adlatayım(haftasonu bekliyorum) haftaya sıkı bir diyet menüyle devam edeceğim. Sebze ağırlıklı olacak inşallah
Ceza vermediğin için teşekkürler.
Yarın da mesai yapıp haftaya dinleneceğim mia gibi düzenli beslenirim inşallah yeni haftada
63,5 kiloyum canım.Şimdi kaç kilosunuz
Gece kuşu oldum ondandır canımSen nerelerdesin kız hiç görünmüyon
Kolay kirilmam ben kuzum takılıyorum iste saka yapıyorum yani ciddeye alma Gülelim geçelim bu aralar en cok gülmeye ihtiyacimiz var ❤
İzmir’de anne evinde.Gece uyumadan bakar buralara.Bir de söylemesi ayıptır deli gibi spor yapıyor sultanım:) @yolcukardelen
Konuş gözümün nuruHatta sen sus ,yarın tartın konuşsun
Haydi gazanız mübarek olsun
Yeşil çay çok iyi olur canım.Hem metabolizmanı hızlandırır hem de kahveyi azaltmış olursun biraz:)
Ne güzel:)63,5 kiloyum canım.
Ev dandini, yarın büyük temizlik var umarım çok yorulmazsam yapabilirim. Ama artk geri ileri çok sıkıldım diyete tam uymayı istiyorum(
Bugün 200 sayfa okudu ya.Senin sporlarından gözleri kamaşmış olabilirGece kuşu oldum ondandır canımama sporlarımı nasıl görmezsin
Kıyamam ben onun gözlerineBugün 200 sayfa okudu ya.Senin sporlarından gözleri kamaşmış olabilir
Herkese iyi geceler diliyorum, umarim yarin tartilar guzel seyler soyler :)
Sevgili kaptanimizesperenzaa , bana cuma gunu bir rakibe ayarlayabilecegini soylemistin, unutma beni olur mu? Birisiyle birebirde kapışmayı çok istiyorummm
Hem boylece eliptik bisikletim de belki camasir askisi olmaktan baska bir ise yarar sirf daha cok puan toplayip daha cok kilo verebilmek icin
İyi geceler canım.esperenzaa deneme suresinde oldugum icin rakibem olmama durumu yok degil mi? Cunku cuma ayarlarim demistin sanki ama yanlis da hatirliyor olabilirim, belki baskasina demistin ustume mi alindiydim, hatlar karisti bende accik :)
Tekrardan iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?