Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tesekkur ederimm canim cevabin icin, insaallah bakalim.

Bu arada o yutunca tadi falan kalmiyo, anca sislik diyen arkadas da senmissin megersem isimleri yavas yavas ogrencez artikin

Sen nerelerdesin kız hiç görünmüyon
İzmir’de anne evinde.Gece uyumadan bakar buralara.Bir de söylemesi ayıptır deli gibi spor yapıyor sultanım:) @yolcukardelen
Kesinlikle anlık mutluluk canım, o an su falan içip ya da ortamdan uzaklasinca unutuyorsun, istek gidiyor. Beynimizin oyunu ☺

Konuş gözümün nuruHatta sen sus ,yarın tartın konuşsun

Senden de Allah razı olsun
İyi geldin teşekkür ederim
Maraton başladın o halde
Haydi gazanız mübarek olsun
Yeşil çay çok iyi olur canım.Hem metabolizmanı hızlandırır hem de kahveyi azaltmış olursun biraz:)

Ev dandini, yarın büyük temizlik var umarım çok yorulmazsam yapabilirim. Ama artk geri ileri çok sıkıldım diyete tam uymayı istiyorum(

Ay nasıl güzel görünüyorAfiyet olsun
sen direnirsin ağzına bile sürmezsin canım, haftanın birincisi olacaksın inşallah

Afiyet olsunn Esrammm
Menüne bayıldım canım.Alnının orta yerinden öperim seni bebeeemm

Tatlı tatlı yemenin acı acı diyetini ödüyoruz canım.Ben 90’ı görmüştüm. Şimdi bu kötülüğü kendime neden yaptım diye sorup duruyorum.
Sağlıklı fit görünmenin,eşimizle çocuğumuzla sevdiklerizle bol hareketli vakit geçirebilmenin, teyzeee bunun büyük bedeni yok hakaretini duymamanın,yazın aşırı terlememenin, içine girdiğin çuvaldan hallice kuyafetlere mahkum olmayıp istediğin kıyafeti giyebilmenin tadı inan yediğin o sağlıksız şeylerin tadına beş değil beşmilyon basıyor

Geçmiş olsun canım. Hatta artık elem tere fiş,kem gözlere şiş olsun.Yeter daa bu kadar nazar edilmez ki
Afiyet olsun ay yüzlü ,nur gözlü çiğdem’im
Hahaha kıç baş tutmiyyy yağlar cayır cayır yaniiytüh ya 500 kaloriyi de yakamayacaksın demek ki
Sporun da çok iyi canım.

Şimdi kaç kilosunuz

O kadar da kara vicdanlı değilimSeni ve azmini yaşadığın sağlık sorunlarını da az çok biliyorum canım.İltihabın da geçmiş olması,kabızlık sorununa biraz çare bulunmuş olması,smearın da temiz çıkması çok iyi canım.
Yarın için şimdiden kolay gelsin tatlım sana.

Sen nerelerdesin kız hiç görünmüyon
Gece kuşu oldum ondandır canımama sporlarımı nasıl görmezsin
Kolay kirilmam ben kuzum takılıyorum iste saka yapıyorum yani ciddeye alma Gülelim geçelim bu aralar en cok gülmeye ihtiyacimiz var ❤

Bütün olay karar vermekte gerçekten istemekten geçiyor canım.önce yeme işini kafanda bitirebilmelisin.Yemenin sonu yok canım.Bunca yıl yedikte ne oldu ne geçti elimize.Yediğimizin tadı beş dakika sonra midemizde kaldı mı, peki ya pişmanlığı ne kadar süre içimizi acıttı.
Bunları düşün.Bebeğin büyüdükçe hareketi artacak ,onun enerjisine yetmenin hazzı inan paha biçilemez.Bi yerde dur demezsen kızın büyüyüp park çağına okul çağına geldiğinde senin annen şişko dediklerini düşün. ( çocuklar çok acımasızlar maalesef) benim oğlum bile anne şunun annesi çok tombiş diyebiliyor ki oğlumu çok iyi yetiştirmeye çalışan biriyim de.
Demem o ki canım,yemenin sonu yok.

Ev dandini, yarın büyük temizlik var umarım çok yorulmazsam yapabilirim. Ama artk geri ileri çok sıkıldım diyete tam uymayı istiyorum(

Herkese iyi geceler diliyorum, umarim yarin tartilar guzel seyler soyler :)

Sevgili kaptanimiz esperenzaa , bana cuma gunu bir rakibe ayarlayabilecegini soylemistin, unutma beni olur mu? Birisiyle birebirde kapışmayı çok istiyorummm
Hem boylece eliptik bisikletim de belki camasir askisi olmaktan baska bir ise yarar sirf daha cok puan toplayip daha cok kilo verebilmek icin

esperenzaa deneme suresinde oldugum icin rakibem olmama durumu yok degil mi? Cunku cuma ayarlarim demistin sanki ama yanlis da hatirliyor olabilirim, belki baskasina demistin ustume mi alindiydim, hatlar karisti bende accik :)

Tekrardan iyi geceler herkese

İyi geceler canım.
Gözüne kestirdiğin biri varsa sizi rakip yapabilirim ama genelde yakın kilolardakileri rakip olarak belirliyorum.
Deneme süresinde de olsa sağlık sorunu yoksa herkesi dahil etmeye çalışıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…