Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar.Dün ki menümü paylaşayım

Aç karnına : Limonlu ılık su
Sabah : 2 yumurta , 1/2 kk peynir, 2 dlm ç.ekmeği
Öğlen: 3 yk taze fasülye ,3 yk tavuk ,2 yk yoğurtlu havuç
Akşam : tavuk , y.salata , 2 sb ayran

Sıvılar: 2,5 lt su, kayısılı form çay ,yeşil çay

esperenzaa , medgic26

ÖNCEKİ KİLOM : 58,50
BUGÜNKÜ KİLOM : 58,50

100 GRAM BİLE VEREMEMİŞİM @esperenzaa
REGL DE DÜN BİR DAMLA GELDİ DAHA DA GELEN GİDEN YOK KARNIM AĞRIYIP DURDU AMA HİÇ YANİ
MAYDONOZLU SULAR MI DERSİN, CORASPİN Mİ DERSİN HERŞEYİ YAPTIM GELMİYOR esperenzaa

Çok sağol canım ama tartı bana kolaylık göstermedi

Şimdi kısa sürüleğine katı bir diyet programı düzenleyeceğim. Kendi kendime nazar değdirdim sabah yine wc sorunu oldu. Çok dillendirdim sanırım

Evet gelelim kilo bildirimine. esperanzaa
Acaba geçen hafta 78 miydim? Ben pazartesiyle karıştırıyorum hep. Listede 78 diye gözküyor sanki en son 77.6 bildirmiştim( pazartesi 76lara düşmüştüm )

Bugün; 77.2
Geçen Cuma; 77.6
Fark; 0.51

Bu kez güldürmedi

Bende gülmedim canım. Ama ben hatamı biliyorum. Bu hafta karbonhidrat aldım bir kaç defa ondan böyle oldu bende

BENCE ONDAN DEĞİLDİR CANIM YA ZATEN SEN HEP ÇOK ÇOK VERDİN ŞUAN SENİN NORMAL OLABİLİR AMA BEN HİÇ VERMEDİM BENİ DE POĞAÇA MI BATIRDI ACABA EV YAPIMI OLAN :)

MAKARNA PİLAV TATLI DİLİMİ DEĞDİRMEDİM BE İNSAFSIZ METOBOLİZMA
BEN REGL OLMADIĞIM İÇİN RESMEN STRES YAPTIM . BU CUMA İNŞ 1 KİLO BİRDEN GİDER HEDEFİM VARDI BENİM 57 OLMAK GİBİ.. HAYALLERİM HAYAL OLDU DİYEN DENİZ SEKİZ GİBİYİM

Canım papatya ve biberiye cayi icmeni tavsiye ediyorum, cok ise yariyor. Ben 2 poset papatya ile yaklasik yarim avuc kadar biberiyeyi buyuk bardaga koyup, ustune kaynar su koyuyorum, ılıyınca içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…