Gunaydinlar herkese,
Benim de baslangic kilom 58.4 kg idi.
Simdik tartıda 57.9 kg çıktı. Ama tabi onemli olan azalmasi, cok gordum ben 1 -2 hatta 3 kilo farklar ama bi hafta sonra hop 59.9 olmalar.
Neyse bakalim devami nasil gelecek...
Aynen direkt ise yariyor bende, sende de ise yarar insREGL SÖKÜCÜ OLARAK MI CANIM
BENCE ONDAN DEĞİLDİR CANIM YA ZATEN SEN HEP ÇOK ÇOK VERDİN ŞUAN SENİN NORMAL OLABİLİR AMA BEN HİÇ VERMEDİMBENİ DE POĞAÇA MI BATIRDI ACABA EV YAPIMI OLAN :)
MAKARNA PİLAV TATLI DİLİMİ DEĞDİRMEDİM BE İNSAFSIZ METOBOLİZMA
BEN REGL OLMADIĞIM İÇİN RESMEN STRES YAPTIM . BU CUMA İNŞ 1 KİLO BİRDEN GİDER HEDEFİM VARDI BENİM 57 OLMAK GİBİ.. HAYALLERİM HAYAL OLDU DİYEN DENİZ SEKİZ GİBİYİM
Regli olamıyorsun ödemin çoktur. zencefilli bi detoks suyu hazırla istersen onu iç biraz ödem atarsın.
bENİM GÜLMEDİ NERDE HATA YAPTIM SENCE CANIM
sABAH
TEREYAĞLI PEYNRİLİ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
ŞEKERSİZ ÇAY
KAYISI KURUSU
ÖĞLEN
KUŞBAŞI ETLİ NOHUT
AYRAN
HURMA
ARA
MUZ
AKŞAM
3 PARÇA TAVUK ETİ
AZ PATATES
ARA
KİRAZ VE ÜZÜM 5 ER ADET YEMİŞİMDİR
SU 2 L,TREYE YAKIN VE PARK ALETLERİNDE YARIM SAAT SPOR YAPTIM=30 DAKİKA @esperenzaafattylamb94 medgic26
Kaç geldinBu kez güldürmedi
Bende gülmedim canım. Ama ben hatamı biliyorum. Bu hafta karbonhidrat aldım bir kaç defa ondan böyle oldu bende
Günaydın canım evet görmelisin bence deSporlarını görmez olur muyum hiç bu ara çok iyisin
1100 ip harikasin ❤Günaydın canım evet görmelisin bence dedün 1100 ip atladım 220 puan 3000 adım 45 puan toplam 265 puan
Maşallah 1100 ip ne yaGünaydın canım evet görmelisin bence dedün 1100 ip atladım 220 puan 3000 adım 45 puan toplam 265 puan
76.6 değil miydin cumartesiEvet gelelim kilo bildirimine. @esperanzaa
Acaba geçen hafta 78 miydim? Ben pazartesiyle karıştırıyorum hep. Listede 78 diye gözküyor sanki en son 77.6 bildirmiştim( pazartesi 76lara düşmüştüm)
Bugün; 77.2
Geçen Cuma; 77.6
Fark; 0.51
Regli olamıyorsun ödemin çoktur. zencefilli bi detoks suyu hazırla istersen onu iç biraz ödem atarsın.
Bu menüye baktığımda sadece yanlış olarak çok fazla meyve tükettiğini düşünüyorum. Ve patates genellikle menülerinde oluyo sanırım
Sütle geçiştirmekte normal değil bence. Çiğ sebzelerden salata ya da normal sebze yemeği yiyebilirsin. Meyveleri diyetinden çıkartmalısın bence. Sadece şeker artık vitamini bile yok. Ne kadar çok yersen metabolizma o kadar iyi çalışıyor. Ama sağlıklı şeyler tabi ki. Ben ilk diyetisyene gittiğimde listeyi görünce şaşırdım, normalde bu kadar yemiyorum kesin kilo alırım dedim. Ama ilk hafta 2.5 kg vermiştim. Sen yemedikçe vücut kıtlık moduna giriyo. Rengliye çok takıyosun bence o yüzden olmuyo. Şunu farkettim kadın hastalıkları kafaya taktıkça artıyo, birebir stresle alakalı. Ben de 2 aydır regl olmuyorum. O kadar çok düşünüyodum ki ne zaman olcak ağrım var mı acaba bugün olur mu vs. Dr turlusal verdi ama dedim ki boşver olmayayım ilaç falanda kullanmıcam takmıcam kafaya. Cidden takmadığım gün oldum.CANIM DÜN MEYVE ÇOKTU FARKINDAYIM BENDE ,ANNEME GİTTİM EVDE OLSAM PERŞEMBE AKŞAMI SÜTLE GEÇİŞTİRİDİM..
mAYDONOZLU SU DETOKSU YAPTIM AMA VÜCUT ARTIK SÖKÜLEMEDİĞİ İÇİN RESMEN ÖDEM TUTUYO DETOKSLA GİDECEK GİBİ DEĞİL METOBOLİZMAM İSYANDA ANLICAN
Sütle geçiştirmekte normal değil bence. Çiğ sebzelerden salata ya da normal sebze yemeği yiyebilirsin. Meyveleri diyetinden çıkartmalısın bence. Sadece şeker artık vitamini bile yok. Ne kadar çok yersen metabolizma o kadar iyi çalışıyor. Ama sağlıklı şeyler tabi ki. Ben ilk diyetisyene gittiğimde listeyi görünce şaşırdım, normalde bu kadar yemiyorum kesin kilo alırım dedim. Ama ilk hafta 2.5 kg vermiştim. Sen yemedikçe vücut kıtlık moduna giriyo. Rengliye çok takıyosun bence o yüzden olmuyo. Şunu farkettim kadın hastalıkları kafaya taktıkça artıyo, birebir stresle alakalı. Ben de 2 aydır regl olmuyorum. O kadar çok düşünüyodum ki ne zaman olcak ağrım var mı acaba bugün olur mu vs. Dr turlusal verdi ama dedim ki boşver olmayayım ilaç falanda kullanmıcam takmıcam kafaya. Cidden takmadığım gün oldum.
Sagol kuzum benim tartildim 102.7 geldim bu iyi birsey sevindim cunku 104.9 geliyordumGeçmiş olsun canım. Hatta artık elem tere fiş,kem gözlere şiş olsun.Yeter daa bu kadar nazar edilmez ki
Afiyet olsun ay yüzlü ,nur gözlü çiğdem’im
Hahaha kıç baş tutmiyyy yağlar cayır cayır yaniiytüh ya 500 kaloriyi de yakamayacaksın demek ki
Sporun da çok iyi canım.
Merhaba iyiyiz canım sen nasılsın
Yumırta protein değil mi canısı
Senin yımırta yidim diyen ağzını yirimAfiyet olsun canım.
Bu sefer birlikte başaracağız canım.Kilo verdikçe özgüvenin artacak ve sağlık sorunların da azalacak bebekim
Verdiğimiz aralar hepimize ders oldu.Yenild içildi şimdi tekrar toparlanma zamanı.Benim güzel karıncalarım çalışkandır,azimlidir pes etmezler.Pes edenin üzerine karınca tozu atarım
ben iyiyim canım,sen nasılsın?
Kuru meyvelerin şeker oranı daha yüksek. Onlarıda çıkart bence. Ben de bir ara hep hurma yiyodum. Günde 2 tane kesin yerdim. Sonra farkettim ki o bana tatlı tadını hep hatırlıyo vücut tatlı istedikçe kilo veremiyorum. Sanırık kıtlık modu böyle bişey. Uzun zamandır regl olmuyosun tabi takman normal oyle dusununce. Soğan suyunu denedin mi ?CANIM o kadar uzun süre takmadım ki ama 3 marttan beri ve artık kendim rahatsızım ilacım bitmedi bitsin 10 gün beklicem olmazsa yine go to doktor. Eve meyve almıyorum kuru incir kuru kayısı hurma aldıklarım .Patates konusunda haklısın yiyorum. Ara öğünlerde bakıyorum adetlere hurma 5 genelde ben ya 1 ya 3 yiyorum yeri geliyor onlardan da kısıyorum . Sabah 1 dilim ekmek diyorum yarımda bıraktığım oluyor bazen dikkatliyim kendi adıma ama ya regl ya durakladım bilemiyorum
hakkımda hayırlısı canım artık
Çiğdoş temmuzun 15ine düz 99 olursun benceSagol kuzum benim tartildim 102.7 geldim bu iyi birsey sevindim cunku 104.9 geliyordum2.2 vermisim odemmi kilo mu bilmiyorum ama bozulmuştu duzenim
Havucu kavurdun mu hatun kavurunca sekere donusuyirmus oyle okumustum bir yerde sende bi bak istersen afiyet olsunGünaydın kızlar.Dün ki menümü paylaşayım
Aç karnına : Limonlu ılık su
Sabah : 2 yumurta , 1/2 kk peynir, 2 dlm ç.ekmeği
Öğlen: 3 yk taze fasülye ,3 yk tavuk ,2 yk yoğurtlu havuç
Akşam : tavuk , y.salata , 2 sb ayran
Sıvılar: 2,5 lt su, kayısılı form çay ,yeşil çay
@esperenzaa ,medgic26
Patates muz uzun kiraz hurma kuzum bunlar cok masum yiyecekelr degil böyle olduğunda bence bir cogunu elemen lazim seker oranları yüksek afiyet olsunsABAH
TEREYAĞLI PEYNRİLİ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
ŞEKERSİZ ÇAY
KAYISI KURUSU
ÖĞLEN
KUŞBAŞI ETLİ NOHUT
AYRAN
HURMA
ARA
MUZ
AKŞAM
3 PARÇA TAVUK ETİ
AZ PATATES
ARA
KİRAZ VE ÜZÜM 5 ER ADET YEMİŞİMDİR
SU 2 L,TREYE YAKIN VE PARK ALETLERİNDE YARIM SAAT SPOR YAPTIM=30 DAKİKA @esperenzaafattylamb94 medgic26
Ahhh esram inşallah yaaa 13 temmuz tarti gunu bi 99 olim hemen resimli atacagim valla :)Çiğdoş temmuzun 15ine düz 99 olursun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?