Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydinlar herkese,

Benim de baslangic kilom 58.4 kg idi.
Simdik tartıda 57.9 kg çıktı. Ama tabi onemli olan azalmasi, cok gordum ben 1 -2 hatta 3 kilo farklar ama bi hafta sonra hop 59.9 olmalar.

Neyse bakalim devami nasil gelecek...

O KİLONU SABİTLEMEDEN NASIL OLSA ZAYIFLADIM DEYİP TEKRAR YEMEYİ ABARTINCA OLUYOR KENDİMDEN BİLİYORUM YILIN 5 6 AY I DİYETLE GEÇİYO HEPTE NİSAN DA BU KARARI ALIYORUM :)

Canım adet sorunun varsa o sıkıntı. Metebolizmayı şaşırtmak için normal düzenin dışına çıkmalısın. Şok diyetlet var 3 günlük 5 günlük. Diyetisyen eşliğinde yapabilirsin. Benim arkadaşım böyle yapınca veriyordu. Bende normal diyet düzenimden çıkınca 82 den 77-76 lara geriledim. Şimdi hamurişi aldım diye kaldım. Bugünden itibaren başladım. (Sabah 1 dilim yemiş bulundum) öğlen ve akşamları en azından ekmeksiz götüreceğim.

bENİM GÜLMEDİ NERDE HATA YAPTIM SENCE CANIM
Regli olamıyorsun ödemin çoktur. zencefilli bi detoks suyu hazırla istersen onu iç biraz ödem atarsın.

Bu menüye baktığımda sadece yanlış olarak çok fazla meyve tükettiğini düşünüyorum. Ve patates genellikle menülerinde oluyo sanırım

CANIM DÜN MEYVE ÇOKTU FARKINDAYIM BENDE ,ANNEME GİTTİM EVDE OLSAM PERŞEMBE AKŞAMI SÜTLE GEÇİŞTİRİDİM..
mAYDONOZLU SU DETOKSU YAPTIM AMA VÜCUT ARTIK SÖKÜLEMEDİĞİ İÇİN RESMEN ÖDEM TUTUYO DETOKSLA GİDECEK GİBİ DEĞİL METOBOLİZMAM İSYANDA ANLICAN

Sütle geçiştirmekte normal değil bence. Çiğ sebzelerden salata ya da normal sebze yemeği yiyebilirsin. Meyveleri diyetinden çıkartmalısın bence. Sadece şeker artık vitamini bile yok. Ne kadar çok yersen metabolizma o kadar iyi çalışıyor. Ama sağlıklı şeyler tabi ki. Ben ilk diyetisyene gittiğimde listeyi görünce şaşırdım, normalde bu kadar yemiyorum kesin kilo alırım dedim. Ama ilk hafta 2.5 kg vermiştim. Sen yemedikçe vücut kıtlık moduna giriyo. Rengliye çok takıyosun bence o yüzden olmuyo. Şunu farkettim kadın hastalıkları kafaya taktıkça artıyo, birebir stresle alakalı. Ben de 2 aydır regl olmuyorum. O kadar çok düşünüyodum ki ne zaman olcak ağrım var mı acaba bugün olur mu vs. Dr turlusal verdi ama dedim ki boşver olmayayım ilaç falanda kullanmıcam takmıcam kafaya. Cidden takmadığım gün oldum.

CANIM o kadar uzun süre takmadım ki ama 3 marttan beri ve artık kendim rahatsızım ilacım bitmedi bitsin 10 gün beklicem olmazsa yine go to doktor. Eve meyve almıyorum kuru incir kuru kayısı hurma aldıklarım .Patates konusunda haklısın yiyorum. Ara öğünlerde bakıyorum adetlere hurma 5 genelde ben ya 1 ya 3 yiyorum yeri geliyor onlardan da kısıyorum . Sabah 1 dilim ekmek diyorum yarımda bıraktığım oluyor bazen dikkatliyim kendi adıma ama ya regl ya durakladım bilemiyorum
hakkımda hayırlısı canım artık

Sagol kuzum benim tartildim 102.7 geldim bu iyi birsey sevindim cunku 104.9 geliyordum 2.2 vermisim odemmi kilo mu bilmiyorum ama bozulmuştu duzenim

Merhaba iyiyiz canım sen nasılsın

İyiyim bende canım teşekkür ederimm

İyiyim çok şükür canım, kaptanlığın hayırlı uğurlu olsuuun

Kuru meyvelerin şeker oranı daha yüksek. Onlarıda çıkart bence. Ben de bir ara hep hurma yiyodum. Günde 2 tane kesin yerdim. Sonra farkettim ki o bana tatlı tadını hep hatırlıyo vücut tatlı istedikçe kilo veremiyorum. Sanırık kıtlık modu böyle bişey. Uzun zamandır regl olmuyosun tabi takman normal oyle dusununce. Soğan suyunu denedin mi ?

Havucu kavurdun mu hatun kavurunca sekere donusuyirmus oyle okumustum bir yerde sende bi bak istersen afiyet olsun

Patates muz uzun kiraz hurma kuzum bunlar cok masum yiyecekelr degil böyle olduğunda bence bir cogunu elemen lazim seker oranları yüksek afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…