Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olursun çiğdoş sen heycanla bekliyorum fotoğraflarını. Bundan 2 ay önce bile çok güzel gitmişti fotoğraflarda belli oluyodu şimdi eminim baya bi gitmiştir
105 din ozaman suan 102.7 yim... 2 haneye dusmem lazim yaparim insallah kendime güvenmek zorundayim... basaracagim kuzum sayenizde

Gördün sanırım kaç geldiğimi

76.6 değil miydin cumartesi

Unutkanlık bar bende hamgi gündü bilmiyorum ama tartıda 76.6 yı görmüştüm evet. Şuan dayağı hak ettiğimi hissettim

Not: wc ye gitmeden tartıldım bunu da es geçemeyeceğim haa

Herkese bol eksiki bir gun diliyorum kuzularim herkes eteğindeki taslari doksun bakalım

Kız seni kaçırdım sen kaç oldun.

Wc nin mutlaka etkisi vardır ama haftaya çok daha güzel bi sonuç görürsün. Bu hafta belki düz 76 olursun

Wc nin mutlaka etkisi vardır ama haftaya çok daha güzel bi sonuç görürsün. Bu hafta belki düz 76 olursun

Canım valla moralim bozuldu. Şaka maka bir yana temmuza gireceğim ben daha 75 leri görmedim. Neydi ne oldu hayallerim. Haftaya izinliyim birde bakalım klo mu alacağım kilo mu vereceğim bilmiyorum

Sen şuan kaçtasın?

Merhaba arkadaşlar carsambadan beri giremedim kusura bakmayın size haberde veremedim. Çarşamba akşamı babamın en samimi arkadaşının oğlu iznik gölünde kayboldu ve tüm gece arandı annesi ile babasinin çırpınışları hala gözümün önünde ve maalesef dün sabah çocuğun cansız bedeni bulundu. O yüzden carsambadan beri ne yediğimi ne uyudugumu biliyorum. Şu an buraya yazacak ne menum ne de sporum var bu gün tekrardan başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…