- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Olursun çiğdoş sen heycanla bekliyorum fotoğraflarını. Bundan 2 ay önce bile çok güzel gitmişti fotoğraflarda belli oluyodu şimdi eminim baya bi gitmiştirAhhh esram inşallah yaaa 13 temmuz tarti gunu bi 99 olim hemen resimli atacagim valla :)
105 din ozaman suan 102.7 yim... 2 haneye dusmem lazim yaparim insallah kendime güvenmek zorundayim... basaracagim kuzum sayenizdeOlursun çiğdoş sen heycanla bekliyorum fotoğraflarını. Bundan 2 ay önce bile çok güzel gitmişti fotoğraflarda belli oluyodu şimdi eminim baya bi gitmiştir
Yarı çiğ yarı kavrulmuş gibiydi canım.Havucu kavurdun mu hatun kavurunca sekere donusuyirmus oyle okumustum bir yerde sende bi bak istersen afiyet olsun
Patates muz uzun kiraz hurma kuzum bunlar cok masum yiyecekelr degil böyle olduğunda bence bir cogunu elemen lazim seker oranları yüksek afiyet olsun
Evet glisemik indeksi 70e çıkıyor ki en fazla 30olanlari yiyebilirizHavucu kavurdun mu hatun kavurunca sekere donusuyirmus oyle okumustum bir yerde sende bi bak istersen afiyet olsun
Cok iyi tebrikler ❤Geçen hafta
66.1
Bugün 64.8
Fark 1.3
%1.97
Gördün sanırım kaç geldiğimiKaç geldin
76.6 değil miydin cumartesi
Herkese bol eksiki bir gun diliyorum kuzularim herkes eteğindeki taslari doksun bakalım❤
Cok iyi canım tebrikler ❤Sagol kuzum benim tartildim 102.7 geldim bu iyi birsey sevindim cunku 104.9 geliyordum2.2 vermisim odemmi kilo mu bilmiyorum ama bozulmuştu duzenim
Cok iyi canım tebrikler ❤
Wc nin mutlaka etkisi vardır ama haftaya çok daha güzel bi sonuç görürsün. Bu hafta belki düz 76 olursunGördün sanırım kaç geldiğimi
Unutkanlık bar bende hamgi gündü bilmiyorum ama tartıda 76.6 yı görmüştüm evet. Şuan dayağı hak ettiğimi hissettim
Not: wc ye gitmeden tartıldım bunu da es geçemeyeceğim haa
Kız seni kaçırdım sen kaç oldun.
Wc nin mutlaka etkisi vardır ama haftaya çok daha güzel bi sonuç görürsün. Bu hafta belki düz 76 olursun
Yok ben en son ana kadar yapmicam, kahvaltı da etmedim daha, bekliyorum ☺sen yazdın mı kilonu kaçırdım
ben sabit çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?